jomale 17.04.06, 12:25 Mam pytanie ile jest peronów na Waszym Dworcu??? Mam pzresiadke i nie wiem czy zdąże przebiec z jednego peronu na drugi. Z góry dziękuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: dworzec PKP 22.04.06, 23:09 Sa chyba tylko 2 perony. G Gdybys musial "przebiec", to niestety po schodach przejsciem podziemnym, co z bagazami moze byc meczace. Byc moze pociag bedzie z innego toru, ale na tym samym peronie??? Jedno jest pewne; na dworcu w Stargardzie nie mozna sie zgubic! Na wszelki wypadek zanim wysiadziesz z jednego pociagu, to zapytaj sie wysiadajacych razem z Toba gdzie przyjezdza pociag na ktory musisz zdazyc. Ktos na pewno bedzie wiedzial! Wydaje mi sie, ze pociagi lokalne staja przy peronie blizej wyjscia i kasy, a dalekobiezne na tym dalszym, gdzie jest budka dyzurnego ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Czy dworzec PKP... 05.02.07, 08:52 Czy dworzec PKP jest czysty,bezpieczny i czy nie koczują bezdomni? Odpowiedz Link Zgłoś
jednapani Re: Czy dworzec PKP... 05.02.07, 11:43 Jest tak czysty jak czyste sa inne dworce i jest za maly aby na nim koczowac! Tloku tez na nim nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Czy dworzec PKP... 05.02.07, 13:21 jednapani napisała: > Jest tak czysty jak czyste sa inne dworce i jest za maly aby na nim koczowac! > Tloku tez na nim nie ma ... Pytam-czy aby jest bezpieczny dla podróżnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek_nr1 Re: Czy dworzec PKP... 11.02.07, 15:44 W ciagu dnia bez problemu, w nocy lepiej nie stac tam samemu, a szczegolnie samej :) Nic strasznego sie nie dzieje, ale czasami mozna tam spotkac upojonych alkoholowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: Czy dworzec PKP... 13.02.07, 00:57 Dworzec jest raczej uczeszczany, bo Stargard Szczecinski to jeden z najwiekszych wezlow kolejowych. Czekalam tam na pociag o polnocy i bylo pelno ludzi. A o trzeciej nad ranem, to nawet pijacy spia ... Odpowiedz Link Zgłoś