pimpek_sadelko 01.04.05, 14:56 jak pczulyscie pierwsze ruchy dziecka w ciazy? dzis czuje takie smieszne ni to drzenie ni to laskotanie.... sama nie wiem czy to juz "to"? jstem w 17 tc, moze to za wczesnie i mi siezdaje, albo po prostu to cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzydziecha1 Re: pytanie do mam 01.04.05, 14:58 No włąśnie tak i termin też się zgadza :)) włącz basową muzykę i siadź na podłodze! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: pytanie do mam 01.04.05, 14:58 to tak jaby delikatne gazy zaburzały ci pracę jelit hehe :) ale naprawdę, takie wręcz drżenie, wyczuć można jedynie po przyciśnięciu brzucha dłonią. Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:00 Ja pamiętam, że w drugim miesiącu, czułam już czkawkę :))))))))))))))). Ponoć to się nie liczy, ale uczucie zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:00 myslałam ze mi coś burczy i przelewa sie,poskarzyłam sie lakarzowi i on oniemiał co ja gadam...bo to Miśka sie juz rozpychała;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:29 Monika:DDD Miśka,Misia,Mimika,Mona,Mońka,Mooooooooooooooonikkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaa jak darłam sie z okan:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:03 była u mnie wczoraj koleżanka. jest w 18 tyg i mówiła, że też czuje ruchy:)) także może Ci się nie wydaje:)) ale super maszz:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:15 i juz ma taki fajny, zaokrąglony brzuch:) Ty też? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:27 miawalles napisała: > i juz ma taki fajny, zaokrąglony brzuch:) Ty też? mam niezla pilke od 12 tc:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:23 mnie jeden gin powiedział, że to co czuję, to nie ruchy, tylko: perystaltyka jelit :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:28 pierozek_monika napisała: > mnie jeden gin powiedział, że to co czuję, to nie ruchy, tylko: > perystaltyka jelit :DDDDDD jelitka mam gdzie indziej, to czuje jakby na mymlonie:D jelita codzien mi szaleja, to cos innego:), calkiem inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: pytanie do mam 01.04.05, 15:56 wszyscy mi mowili, ze poczuje je wyraznie.Jak kopniecia, a to na poczatku takie jakby babelki lub motylki byly....Fajne, nie???Do dzis to pamietam:)) Odpowiedz Link Zgłoś