xyz-xyz 15.05.06, 14:36 193.192.163.30/index.php?site=media&name=23 Absztyf do boju! Po trupie SLD do świetlanej przyszłości!! Bronek wskaże drogę: poprzez "to, co najważniejsze: władzę kreowania miar i wyznaczania granic”. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 14:40 Bronek drzewiej byl zdeklarowanym trockista; mysle, ze nie do konca sie wyleczyl z tego 'heglowskiego ukaszenia'. Bedzie wesolo. Na szczescie ja telewizji nie ogladam, czasami zerkam tylko na TVN24 czy na BBC World. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:03 Problem polega na tym, że blackexit TVP ogląda. A on ma dowód osobisty. A blackexitów jest więcej niż absztyfikantów. Ale co Ciebie to? Ty wyjedziesz nad Morze Śródziemne. Ja niestety tu zostanę i będę patrzył na to, co po sobie zostawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:07 Trzeba bylo sie lepiej sprawowac. Jeszcze niedawno XYZety rzadzily cala Polska; XYZety mialy swojego prezydenta, premiera, marszalkow, parlamentarna wiekszosc, prezesa TVP tez. A teraz co? Ostal sie XYZetom ino sznur. Ale w gore serca! W polityce, czego dowodzi smutny los XYZetow, nic nie jest dane raz na zawsze. A klimat srodziemnomorski wspanialy... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:22 Na bezprzykładną nienawiść można odpowiedzieć zażenowaniem, zdziwieniem, niedowierzaniem. Można też odpowiedzieć adekwatną agresją. Wybraliśmy to pierwsze... i za to nienawidzicie nas jeszcze bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:25 Bo XYZety to takie Chrystusy, co drugi policzek nadstawiaja:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:40 Coś w tym jest. :)))) Wśród towarzyszy określa się to jako "ekumenizm". Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:42 Nie dotyczy to jednak profesora Bartoszewskiego, ktorego XYZ nazywa starym safandula. Ot ekumenizm w przasnej eseldowskiej wersji. Nihil novi... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:52 Hmmmm a czy się safandule krzywda jaka stała???? Miarkuj proporcje absztyfikancie. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 16:08 Cóż ja lubię zimne piwo, Ty chyba naftalinę. Kwestia smaku... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 16:43 Nie widze plaszczyzny do dalszej rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: TVPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:44 przez wszystkie lata funkcjonowania czyli 50 lat tvp mieliśmy TVPZPR, więc jeżeli przez następne 50 lat będzie TVPIS to wtedy porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:47 Wiekszych roznic nie widze. Ostatnio z powodu wizyty B16 w Polsce zakazano reklamowac w telewizji podpaski. PiS mentalnie tkwi w PZPR. Trzeba poczekac, az wymra pokolenia skazone sluzalczoscia i komunizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 16:05 I ja ich nie widzę. Różnic. Problem w tym, że kiedy wymrą ci, o których mówisz, zastąpią ich tacy jak Ty. Słowacki wielkim poetą był... Teraz zakazują sprzedawać, a Ty zakrzesz mieć inne zdanie. Bartoszewski wielkim mężem stanu był... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 17:35 Zamow swiecka msze i modl sie, by nastali tacy jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: TVPiS 16.05.06, 08:20 Zamówię mszę u Lełona, byście nigdy więcej nie nastali. Wy i wasza wyższość. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: TVPiS 16.05.06, 08:44 Nasza wyzsosc cechowala sie inteligencka chwiejnoscia i rozterkami; Bronki i kaczysci nie maja takowych problemow. Jeszcze za nami zaplaczesz. Tylko duma nie pozwala Ci tego przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś