15.05.06, 14:36
193.192.163.30/index.php?site=media&name=23
Absztyf do boju! Po trupie SLD do świetlanej przyszłości!! Bronek wskaże
drogę: poprzez "to, co najważniejsze: władzę kreowania miar i wyznaczania granic”.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 14:40
      Bronek drzewiej byl zdeklarowanym trockista; mysle, ze nie do konca sie
      wyleczyl z tego 'heglowskiego ukaszenia'. Bedzie wesolo. Na szczescie ja
      telewizji nie ogladam, czasami zerkam tylko na TVN24 czy na BBC World.
      • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:03
        Problem polega na tym, że blackexit TVP ogląda. A on ma dowód osobisty. A
        blackexitów jest więcej niż absztyfikantów. Ale co Ciebie to? Ty wyjedziesz nad
        Morze Śródziemne. Ja niestety tu zostanę i będę patrzył na to, co po sobie
        zostawiasz.
        • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:07
          Trzeba bylo sie lepiej sprawowac. Jeszcze niedawno XYZety rzadzily cala Polska;
          XYZety mialy swojego prezydenta, premiera, marszalkow, parlamentarna wiekszosc,
          prezesa TVP tez. A teraz co? Ostal sie XYZetom ino sznur. Ale w gore serca! W
          polityce, czego dowodzi smutny los XYZetow, nic nie jest dane raz na zawsze.

A klimat srodziemnomorski wspanialy...
          • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:22
            Na bezprzykładną nienawiść można odpowiedzieć zażenowaniem, zdziwieniem,
            niedowierzaniem. Można też odpowiedzieć adekwatną agresją. Wybraliśmy to
            pierwsze... i za to nienawidzicie nas jeszcze bardziej...
            • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:25
              Bo XYZety to takie Chrystusy, co drugi policzek nadstawiaja:))))))))))))
              • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:40
                Coś w tym jest. :)))) Wśród towarzyszy określa się to jako "ekumenizm".
                • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:42
                  Nie dotyczy to jednak profesora Bartoszewskiego, ktorego XYZ nazywa starym
                  safandula. Ot ekumenizm w przasnej eseldowskiej wersji. Nihil novi...
                  • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 15:52
                    Hmmmm a czy się safandule krzywda jaka stała???? Miarkuj proporcje absztyfikancie.
                    • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:53
                      Chodzi o kwestie smaku, a nie o krzywde.
                      • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 16:08
                        Cóż ja lubię zimne piwo, Ty chyba naftalinę. Kwestia smaku...
                        • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 16:43
                          Nie widze plaszczyzny do dalszej rozmowy...
                          • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 16:58
                            Z chamami nie dyskutujesz?
                            • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 17:32
                              Zdarza mi sie.
    • Gość: endy Re: TVPiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:44
      przez wszystkie lata funkcjonowania czyli 50 lat tvp mieliśmy TVPZPR, więc
      jeżeli przez następne 50 lat będzie TVPIS to wtedy porozmawiamy
      • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 15:47
        Wiekszych roznic nie widze. Ostatnio z powodu wizyty B16 w Polsce zakazano
        reklamowac w telewizji podpaski. PiS mentalnie tkwi w PZPR. Trzeba poczekac, az
        wymra pokolenia skazone sluzalczoscia i komunizmem.
        • xyz-xyz Re: TVPiS 15.05.06, 16:05
          I ja ich nie widzę. Różnic. Problem w tym, że kiedy wymrą ci, o których mówisz,
          zastąpią ich tacy jak Ty. Słowacki wielkim poetą był... Teraz zakazują
          sprzedawać, a Ty zakrzesz mieć inne zdanie. Bartoszewski wielkim mężem stanu był...
          • absztyfikant Re: TVPiS 15.05.06, 17:35
            Zamow swiecka msze i modl sie, by nastali tacy jak ja.
            • xyz-xyz Re: TVPiS 16.05.06, 08:20
              Zamówię mszę u Lełona, byście nigdy więcej nie nastali. Wy i wasza wyższość.
              • absztyfikant Re: TVPiS 16.05.06, 08:44
                Nasza wyzsosc cechowala sie inteligencka chwiejnoscia i rozterkami; Bronki i
                kaczysci nie maja takowych problemow. Jeszcze za nami zaplaczesz. Tylko duma
                nie pozwala Ci tego przyznac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka