xyz-xyz 18.05.06, 09:34 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2006051802 Zaczyna się robić duszno w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrad.jasinski Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:37 xyz-xyz napisał: > Zaczyna się robić duszno w tym kraju... dlatego trzeba wietrzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:37 Jasiek Zlotorowicz jest porzadnym dziennikarzem i ufam w rzetelnosc jego tekstu. Gdzie jest minister 0 ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:47 Zajmuje się tropieniem "Układu". Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:49 O! Tutaj jest! Ministerstwo Sprawiedliwości Zbigniew Ziobro - minister sprawiedliwości Andrzej Kryże - sekretarz stanu Andrzej Grzelak - podsekretarz stanu Krzysztof Józefowicz - podsekretarz stanu Jerzy Engelking - zastępca prokuratora generalnego Irena Okrągła - zastępca prokuratora generalnego Janusz Kaczmarek - prokurator krajowy, zastępca prokuratora generalnego Al. Ujazdowskie 11, 00-950 Warszawa tel./fax.: 0-22-521-28-88 www.ms.gov.pl inagorska@ms.gov.pl Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:50 wiec moze niech sie zajmie pania Krysia przechodzaca na czerwonym swietle w Goleniowie...? pozujac na prawnika powinienes rozrozniac kompetencje Ministra Sprawiedliwosci od kompetencji prokuratora okregowego. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:52 A slyszales o tym, ze minister 0 jes takze prokuratorem g e n e r a l n y m ? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 09:59 no co ty ? ales ty madry, Boze imponujesz mi! a na serio to uwazasz, ze powinien zajmowac sie kazdym przypadkiem rozboju z uzyciem narzedzia w Polsce ??? nie osmieszaj sie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kristallnacht nadchodzi?? 18.05.06, 10:04 „Art. 10. ust. ustawy o prokuraturze 1. Prokurator Generalny kieruje działalnością prokuratury osobiście bądź przez zastępców Prokuratora Generalnego, wydając zarządzenia, wytyczne i polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba zmiana wklejana IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:37 Trybuna i Nie, Trybuna i Nie... Miodzio :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 10:43 A co to ma za znaczenie, czy Trybuna, czy NIE? Siewcy nienawiści, którym patronuje twoja firma, doprowadzili do tego, że prawicowa ekstrema usiłowała zadźgać nożem człowieka, tylko za to, że ma poglądy inne niż ty. To jednak nie obchodzi katolickiego księdza. Trybuna napisała, więc dla katolickiego księdza nie ma sprawy. Mordercy na pewno dostaną od ciebie rozgrzeszenie, wszak Trybuna napisała... Alleluja i do przodu! Rezać to czerwone ścierwo! Got mit uns! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 10:47 To nie jest katolicki ksiadz - ten osobnik jest za glupi na ksiedza. Ju wielokrotnie dowiodlem jego ignorancji i podstawowej niewiedzy w teologicznych zagadnieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 10:54 Kuria nie dementowała, a ja nie mam podstaw wątpić w oświadczenia czarnej żaby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:54 > ten osobnik jest za glupi na ksiedza. Ju wielokrotnie dowiodlem jego ignorancji i podstawowej niewiedzy w teologicznych zagadnieniach. Tu bym polemizował. Przytoczone argumenty świadczą o tym, że to ksiądz. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 10:57 Kuria nie zajmuje sie takimi perdolami jak Forum. A osobnik, o ktorym mowimy, to zwykly podzegacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:22 A gdzie są te twoje dowody na moja ignorancję? :)))) Wielokrotne na dodatek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 12:23 Nie udawaj. Mam przypomniec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:31 Poproszę o przypomnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 18.05.06, 13:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=41344184&a=41448510 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:43 Takich zagadek na 2-3 minuty na forum można pisać setki. Chcesz? Moge w podzięce machnąć kilka :))) Myślałem, że znajdziesz coś poważniejszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie 19.05.06, 08:31 Siadaj chlopcze i nie denerwuj sie. Nie musisz isc do odpowiedzi, pojdzie Mariolka. Cienias jestes, cieniasek taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: Czarna żaba da rozgrzeszenie IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:15 Wyobrażam sobie twoją zadowoloną minę, gdzy pisałeś "siadaj chłopcze" :))) Po prostu urocza. I taka pusta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba nic z tego :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:24 Oczywiście komusze pomioty prasowe to oazy tolerancji i kultury. Na dodatek jej fani są aniołami i drżą o tolerancję w naszym kraju. Tak tak. Czerwone ścierwo nam poróżowiało. Kolor inny, ale śmierdzi tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 12:29 Nawet najbardziej śmierdzące czerwone ścierwo nie wbija noży w plecy w bramach. To domena prawicowych bojówek, którym czarne żaby udzielają rozgrzeszenia. Ja tam w Boga nie wierzę, ty tak. Zastanów się co mu powiesz, gdy przed nim staniesz, a on zapyta co zrobiłeś by zapobiec nienawiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: nic z tego :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:31 > Zastanów się co mu powiesz, gdy przed nim > staniesz, a on zapyta co zrobiłeś by zapobiec nienawiści? Ja to co? Nie znasz mamby? "Na drzewo buraku..." powie Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 12:35 Myślisz, że on taki odważny? Nieeee Będzie się wił, skamlał i zwalał wszystko na czerwone ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi nawróć się czerwona zarazo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:51 Żeby to tylko czerwoni byli odpowiedzialni za zeszmacenie się mamb, pewnie i by Bozia dała rozgrzeszenie. Gorzej, że na członków tej szacownej organizacji czyhają i inne pokusy. Zaniechanie działania i szukanie igły w oku brata kiedy belka we własnym, tuszowanie oraz trwanie w grzechu to ich chleb powszedni. Ostatnio czytałem jakiem katolak były, że na sodomitów poluje jaki były bernardyn. To co napisał i opublikował o ukrywaniu grzesznych mamb przewyższa ładunkiem emocjonalnym sekretny Kod da Vinci. Alem burak, prostak i głupek. Ty zaś czerwony komuch. Nie potrafimy więc docenić starań mambiej sekty. A starają się i widocznie i znacznie. wiadomosci.onet.pl/1335712,240,1,kioskart.html Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Nawróciłem się!!! 18.05.06, 13:10 Gniew mamb będzie straszliwy! Armagedon, to przy tym pikuś. Niech się ten odszczepieniec nie waży do Ojczyzny Jana Pawła II-go przyjeżdżać i wściekle atakować Jeden Powszechny Apostolski!!! Łysogłowi janczarzy od św. Romana Edukatora umieszczą, go na Redwatch. Sprawiedliwe ostrze noża zapewne dosięgnie go w jakiejś bramie! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: nic z tego :) 18.05.06, 12:41 xyz-xyz napisał: > Nawet najbardziej śmierdzące czerwone ścierwo nie wbija noży w plecy w bramach. masz racje, czerwone scierwo rozstrzeliwuje po lasach. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 12:45 Zgadza się. Pogrobowcy tego ścierwa obecnie sprawują w Polsce władzę. Teraz twierdzą, że są prawicą. Na razie chyłkiem wbijają noże, ale niebawem, kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: nic z tego :) 18.05.06, 12:53 nie sciemnaj komuszku, nie sciemniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: nic z tego :) 18.05.06, 15:36 xyz-xyz napisał: > Zgadza się. Pogrobowcy tego ścierwa obecnie sprawują w Polsce władzę. Teraz > twierdzą, że są prawicą. Na razie chyłkiem wbijają noże, ale niebawem, kto wie. > .. i to jest tzw. nowy układ właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: nic z tego :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:31 Oczywiście, k...wa, esbecja i informacja wojskowa to anioły demokracji. Nie ma to jak czerwone sumienie. Bleeeeee.... rzygać się chce. Rozgrzesza I sekretarz Komitetu Miejskiego PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 13:32 To było dawniej. Teraz rozgrzesza inna siła przewodnia. Proboszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: nic z tego :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:48 Parszywy komuch zawsze zostaje parszywym komuchem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 13:51 Taaa. Większość starych parszywych komuchów leży teraz krzyżem w kościołach, a potem z proboszczem wódeczkę pije. Za PRLu te same parszywe komuchy nie leżały krzyżem, ale z proboszczem wódę chlali jak dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: nic z tego :) 18.05.06, 13:52 xyz-xyz napisał: > Taaa. Większość starych parszywych komuchów leży teraz krzyżem w kościołach, a > potem z proboszczem wódeczkę pije. Za PRLu te same parszywe komuchy nie leżały > krzyżem, ale z proboszczem wódę chlali jak dzisiaj. niereformowalny z ciebie "beton" zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: nic z tego :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:28 Nie mówię o tym, kto z kim pije i kiedy, ale o tym, że komuch niezależnie od ustroju będzie już zawsze komuchem. Jesteś tego modelowym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: nic z tego :) 18.05.06, 14:46 W poprzednim ustroju byłem testerem zawartości majtek moich koleżanek z liceum. I tak zastała mnie demokracja:) W poprzednim więc ustroju nie byłem komuchem. Znam za to wielu takich, co wtedy latali na egzekutywy, a dzisiaj pierwsi do mszy służą i są najgorliwszymi komuchożercami. Co ty robiłeś przed rokiem 1989? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna mamba Re: nic z tego :) IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 15:49 Jejku, prawdziwe niewiniątko :) Anioł niemalże. I ogier jednocześnie. Jakiś pegaz jesteś, czy co? Czy fanem trybuny i nie zostałeś już za demokracji? Współczuję. Świat z ich perspektywy... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.... 18.05.06, 10:39 to tutaj: Czwartkowy "Dziennik" napisał, że na liście osób, którym pomagali zatrzymani urzędnicy z MF, są politycy i biznesmeni, a wśród nich "jeden z najbogatszych ludzi w Polsce, znany polityk lewicy ze wschodniej Polski, właściciel olbrzymiej firmy spożywczej, i mafiosi związani z gangiem pruszkowskim". Kaczmarek powiedział, że nie potwierdza tych doniesień "w całości". "Mamy do czynienia z pewnym układem, obejmującym świat biznesu, urzędników, świat po części polityki, oraz przestępców" - powiedział. Dodał, że obecnie nie może więcej powiedzieć, bo byłoby to ze szkodą dla śledztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 10:53 www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm Z takich komitetów startował Stokłosa. A tu masz kluby senatorów SDL www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm www.senat.gov.pl/k6/senat/senator.htm Pokaż mi tu Stokłosę kłamco i demagogu. Stokłosa ma tyle wspólnego z lewicą, co ja z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 11:38 rzeczywiscie latwo wyprowadzic cie z rownowagi. Po pierwsze nie obrazaj mnie bo nigdzie nie napisalem o tym, ze Stoklosa zwiazany jest z lewica (jesli jest inaczej prosze pokaz mi gdzie). Zastanawiales sie gdzie jest Ziobro wiec dalem ci odpowiedz a twoje zachowanie mozna podsumowac przyslowiem: Uderz w stol a nozyce sie odezwa. wiecej spokoju, no chyba ze juz do drzwi pukaja... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 11:45 jeden z najbogatszych ludzi w Polsce, znany polityk lewicy ze wschodniej Polski, właściciel olbrzymiej firmy spożywczej Napisał konrad.jasinski. Najwyraźniej u pisopodobnych, tak jak u Ziobry, prawda ma się do „prawdy”, tak jak prawo do Prawa i Sprawiedliwości. A wyprowadzić z równowagi, to może mnie moja żona, kiedy mi mendzi podczas meczu:)))) Tobie to nie grozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 12:07 a widziales cudzyslow i wzmianke o "Dzienniku"??? oj panie Komuszku, nerwowys pan ale masz pan u mnie pelne zrozumienie. Tez bym histerycznie reagowal na widok ognia kolo d..y. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 12:14 Żeby mi zrobić ogień koło dupy potrzeba czegoś więcej niż niedouczony smarkacz z poczuciem misji. Nawet hunwejbini z PiS nie wsadzają jeszcze za pisanie na forum. No chyba. że za „ogień koło dupy” uważasz kosę w plecy zaaplikowaną przez prawicową bojówkę. To rzeczywiście zaczynam mieć pietra. "Dziennik" umieszcza informacje, jakie uzyskał z Ministerstwa Śmiechu pod przywództwem aplikanta Ziobry. Więc nie ściemniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 12:16 xyz-xyz napisał: No chyba. że za „ogień koło dupy” uważasz kosę w plecy zaapl > ikowaną przez > prawicową bojówkę. nie, za ten ogien uwazam "niedopelnienie... w zamiarze osiagniecia korzysci" pzdr P.S. jesli chodzi o smarkacza to pudlo panie komuszku... oj grube pudlo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 12:19 > xyz-xyz napisał: > No chyba. że za „ogień koło dupy” uważasz kosę w plecy zaapl > > ikowaną przez > > prawicową bojówkę. > > nie, za ten ogien uwazam "niedopelnienie... w zamiarze osiagniecia korzysci" > Ten ogień już dawno się wypalił, więc tym bardziej możesz mi skoczyć. pzdr > > P.S. > > jesli chodzi o smarkacza to pudlo panie komuszku... oj grube pudlo! Mam na myśli aplikanta Ziobrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:31 To trzeba miec naprawdę coś nie tak z głową, żeby bronić tych szmaciarzy, co najpierw publicznie zamieszczają w necie zdjęcia i dane osobowe osób po to, by inni frajerzy ich pokroju atakowali ich w bramach nożem. Na tej stronie są moi znajomi, osoby niekoniecznie związane z polityką i nie ukrywam, że boję się o ich los. Ciekawe, jak PiSowsko-LPRowskie pomioty by się czuły, jakby za nimi łazili w nocy skini i inne odmóżdżone prawicowe przychlasty, a ich zdjęcia, numery komórek, adresy i inne dane publicznie figurowały sobie na jakiejś liście, z przeznaczenienm "do odstrzału". Oto i jest solidarna Polska wg. PiS - jakby to sympatycy prawicy sobie tak wisieli na takiej stronie, wszelkie możliwe środki byłyby podjęte, by strona przestała istnieć, zaś członkowei faszystowskich organizacji, które na niej piszą, już dawno siedzieliby w pierdlu. A tak, to niech sobie naziole ulżą i zasztyletują wszystkie "czerwone ścierwa", bo dla nich w IVRP nie ma miejsca, gratuluje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 18.05.06, 13:35 nie placz i nie rozpaczaj!!! umieraj jak mezczyzna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Bez komentarza 18.05.06, 13:49 konrad.jasinski napisał: > nie placz i nie rozpaczaj!!! umieraj jak mezczyzna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaganiec Re: Bez komentarza IP: *.chello.pl 18.05.06, 14:57 Jakiś anarchista z dredami dilował narkami , nie rozliczył sie z mafią i trochę go pokuli dla strachu, odda kasę i będzie git. Tylko co z tym wspólnego ma prawica!? Jak wszyscy wiemy mafia zawsze trzymała lub wywodzila sie z lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:14 A mi się widzi, że chłopaki pomylili tego lewaka za kagańcem. Umówili się w bramie na bara bara, ale kaganiec się spóźnił. Biedny lewak napatoczył się narodowcom i go ze wściekłości pociachali. Ukrywanie swojej orientacji wywołuje agresję, zwłaszcza, gdy umówiony tyłek do skarcenia się spóźnia. Kaganiec! Musisz szybko chłopców zaspokoić, bo a nóż potną jakiegoś pingwina... Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:18 zilbeer napisał: > A mi się widzi, że chłopaki pomylili tego lewaka za kagańcem. Umówili się w > bramie na bara bara, ale kaganiec się spóźnił. Biedny lewak napatoczył się > narodowcom i go ze wściekłości pociachali. Ukrywanie swojej orientacji wywołuje > agresję, zwłaszcza, gdy umówiony tyłek do skarcenia się spóźnia. Kaganiec! > Musisz szybko chłopców zaspokoić, bo a nóż potną jakiegoś pingwina... bardzo konstruktywna wypowiedz. pzdr P.S. kolega sld czy po ? nie daj Boze Lambda!!! - a w sumie to to samo.... Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:23 A ty co, też masz ochotę kagańcowi rowek przeczyścić? Sperma wam geje do głowy uderza i poczucie winy. Ujawnij się. Świat będzie piękniejszy. Ja już to zrobiłem. Jestem apolitycznym alkoholikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:27 zilbeer napisał: > A ty co, też masz ochotę kagańcowi rowek przeczyścić? Sperma wam geje do głowy > uderza i poczucie winy. Ujawnij się. Świat będzie piękniejszy. Ja już to > zrobiłem. Jestem apolitycznym alkoholikiem. coraz bardziej podoba mi sie na tym forum :)) pozdrawiam cie serdecznie i radze skorzystac z cisnieniomierza bo az literki czerwone sie zrobily. Odpowiedz Link Zgłoś
zilbeer Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:33 Po czterech browarach ciśnienie mam nawet za niskie. Więc sobie nie pochlebiaj geju. Ujawnij się, umów z kagańcem i świat stanie się piękniejszy. Nie będziesz czuł tego ucisku na głowie. Luźniej ci się zrobi pod czaszką i nie będziesz takich pierdół wypisywał. Żegnam ozięble. Idę do Netto po Berga. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:35 idz... z Bogiem. Jesli przyniesie ci to ulge to chlapnij nawet dwa (za moje zdrowie) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Bez komentarza 18.05.06, 15:24 Taaaa Reichstag też komuniści podpalili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaganiec Re: Bez komentarza IP: *.chello.pl 18.05.06, 17:23 Reichstag podpalili socjaliści, a wasze teksty przypominają rozmowy klawiszy całe życie o o waleniu od tylca jak i komu. komusze zboczeńcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Bez komentarza 18.05.06, 18:54 a ci którzy wbijają noże w plecy to kto? kaczyści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:22 konrad.jasinski napisał: > nie placz i nie rozpaczaj!!! umieraj jak mezczyzna!!!! jak kobieta, ciulu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 08:43 poza tym - sam sobie zdychaj, frajerze, razem ze swoją chorą partią. Cała Europa się z nas śmieje, wiem coś o tym, bo dość często bywam za granicą. To, co się u nas dzieje, to skandal, średniowiecze, rząd nie robi NIC, by poprawić gospodarkę, sytuację najbiedniejszych (ooo, przepraszam - chce tylko pogrążyć pacjentów, fundując im dodatkowe opłaty za leczenie; w sytuacji, kidy mi z pensji składka zdrowotna zżera ok 30-40% zarobków, to jest naprawdę świetny pomysł, tylko pogratulować, tylko pytanie, na co idzie moja zarobiona kasa zatem!!!!). Kaczystowski rząd zmierza do dyktatury totalitarnej w polsce, o czym świadczy chociażby zawłaszczenie mediów publicznych (rzygam już tą pro-PiSowską propagandą w TVP, w wykonaniu pana Wildsteina), powołanie nowej supersłużby specjalnej, któa ma prawo podsłuchoiwać opozycję oraz szukanie na chama sobie wroga "systemu". Obecnie są to "komuchy", czyli "geje", lesbijki" i inni "dewianci", hmmmmm... metody z PRLu rodem, gratuluję. A wypowiedzi kolegi konrada coś tam (sorry, nie mam pamieci do nazwisk, poza tym niezbyt mi zależy na tym, by twoje pamiętać) świadczą tylko o poziomie jaki panuje w jego ukochanym PiSuarze - jesteś lewaczką, więc zdychaj, i twoi koledzy i kolezanki tez. Kiedy doczekam sie obozu pracy dla czerwonych ścierw???? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: a jak chcesz koniecznie wiedziec gdzie jest.. 19.05.06, 09:09 Gość portalu: ja napisał(a): > poza tym - sam sobie zdychaj, frajerze, razem ze swoją chorą partią. Cała Europ > a > się z nas śmieje, wiem coś o tym, bo dość często bywam za granicą bywasz chyba na Bialorusi, ja tez bywam czesto, nawet bardzo czesto baranku w krajach UE i powiem ci, ze g..no wszystkich obchodzi co sie u nas dzieje (poza teczowymi), wiekszosc ludzi obchodzi to czy Jenifer Lopez jest w ciazy czy nie i gdzie pojechac na wakacje - Indonezja czy Kuba... jesteś lewaczką, więc zdychaj, i twoi koledz > y > i kolezanki tez. Kiedy doczekam sie obozu pracy dla czerwonych ścierw???? nie, rozstrzelamy was w lesie albo utopimy w rzece - uczylismy sie od mistrzow... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Justyna Pochanke z TVN to idiotka 19.05.06, 11:17 Wczoraj omawiała sprawę napadu na tego chłopaka i wspomniała o stronie redwatch. Niestety jej pusty łeb nie był wstanie wygenerować słowa "lewica". Poinformowała, że na stronie redwatch umieszczani są geje, lesbijki i działacze tych ruchów. Durna bździągwa nie była wstanie powiedzieć, że wszyscy ci ludzie są „lewicą”, a na redwatch umieszczani są głównie działacze FMS i innych lewicowych organizacji. Powiem tak: Pani Pochanke, jest pani zbyt tępa by rozumieć to, co pani robi. Pani zachęca tych troglodytów do kolejnych napadów. Dziennikarstwo w Polsce osiągnęło poziom rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Justyna Pochanke z TVN to idiotka 19.05.06, 11:21 xyz-xyz napisał: > Wczoraj omawiała sprawę napadu na tego chłopaka i wspomniała o stronie redwatch > . > Niestety jej pusty łeb nie był wstanie wygenerować słowa "lewica". > Poinformowała, że na stronie redwatch umieszczani są geje, lesbijki i działacze nie skamlaj komuchu!!! game over!!! > tych ruchów. Durna bździągwa nie była wstanie powiedzieć, że wszyscy ci ludzie > są „lewicą”, a na redwatch umieszczani są głównie działacze FMS i i > nnych > lewicowych organizacji. Powiem tak: > > Pani Pochanke, jest pani zbyt tępa by rozumieć to, co pani robi. Pani zachęca > tych troglodytów do kolejnych napadów. Dziennikarstwo w Polsce osiągnęło poziom > rynsztoku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Pochanke 19.05.06, 11:21 Przeciez ona czyta to, co wyswietla jej prompter w studio. Teksty uklada kto inny... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Pochanke 19.05.06, 11:26 Ćwierćinteligent olałby takie podpowiedzi. Ale pustostan z TVN pier..oli, nie wiedząc co. Boże je..bnij w ten kraj asteroidą! Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Pochanke 19.05.06, 11:32 xyz-xyz napisał: > Ćwierćinteligent olałby takie podpowiedzi. Ale pustostan z TVN pier..oli, nie > wiedząc co. Boże je..bnij w ten kraj asteroidą! a jesli miala racje i przedstawila to dobrze to co ??? no co ???! czemu uwazasz sie za alfe i omege skompromitowany komuchu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Pochanke 19.05.06, 11:36 > a jesli miala racje i przedstawila to dobrze to co ??? no co ???! > czemu uwazasz sie za alfe i omege skompromitowany komuchu ?? Z tej prostej przyczyny, chory na głowę troglodyto, że ja, w odróżnieniu od ciebie i tej idiotki, na tę stronę zaglądałem. Potrafisz przyswoić tą nieskomplikowana informację? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: Pochanke 19.05.06, 11:38 tez zagladnalem i to wczesniej od ciebie bucu, i co z tego? nieskomplikowana jak sklad betonu ? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Pochanke 19.05.06, 14:00 > nieskomplikowana jak sklad betonu ? Tak, PiSowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaganiec Re: Pochanke IP: *.chello.pl 19.05.06, 11:36 W sprawie Pochanke jak i całym TVNem zgadzam się z XYZ-XYZ Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska kondzio 19.05.06, 11:33 ty naprawdę jesteś takim kretynem by akceptowac zabijanie młodych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: kondzio 19.05.06, 11:35 niech nie pozycza pieniedzy od nieodpowiednich ludzi, niech nie cpa... bedzie chodzil zdrow jak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: kondzio 19.05.06, 11:37 ty na prawdę jestes przerażającym kretynem. myślałam, ze koniunkturalnie walisz takie teksty a jednak się myliłam. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.jasinski Re: kondzio 19.05.06, 11:39 Sluchajcie towarzyszko Krupska, kretynow szukajcie w famili... ktos musial takie cos stworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: kondzio 19.05.06, 12:15 w mojej rodznie morderców ani sympatyków nie było i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś