Dodaj do ulubionych

Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie TVP

19.05.06, 09:40
Bronek wybral sobie do zarzadu szczecinskiego Wszechpolaka... Mam nadzieje,
ze Wildstein ma w zbiorach TVP jakies filmy Leni Riefenstahl, bo w przeciwnym
razie moga byc problemy.

Bronek! Uwazaj, bo to Twoi przodkowie od takich dostawali... w pape!
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 09:51
      www.lpr.pl/grafa_prop.php?nazwa_obrazka=_pic/serwis/3383.jpg
      Oto zdjecia Farfala. Bronek, ty lepiej uwazaj... Zapomniales juz jak chlopaki z
      MW lubia sie pozdrawiac? Sieg Heil ?
      • xyz-xyz Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 14:23
        Gładziutki ten chłoptyś:))) Ja ma wrażenie, że Wierzejski mówił prawie prawdę o
        tym, że jedna partia to geje i lesby. Zamienił tylko nazwy tych partii;)))))
        • Gość: ja Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie IP: *.futuro.pl 19.05.06, 14:27
          to oni tez?????????????????????????
          • xyz-xyz Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 14:40
            Oni przede wszystkim:))))))
            • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 14:48
              Romek lubi otaczac sie mlodymi chlopcami...

A zdjecie jest prawdziwe:
              www.joemonster.org/i/l/roman_z_chlopakiem.jpg
              • xyz-xyz Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 14:58
                Pytanie, czy to Romek lubi, czy Pani G. Czytałem, że w rodzinie państwa G. szyja
                mocno kręci głową;))))))
                • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 14:59
                  Na Belzebuba! Sugerujesz seks zbiorowy?
                  • Gość: ja Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie IP: *.futuro.pl 19.05.06, 15:03
                    a jednak, wszechpolska mlodziez to zgraja pedalow!
                    • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 23:53
                      :))))
                  • xyz-xyz Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 15:04
                    Jezusie Nazerański! Nic nie sugeruję!!
                    • Gość: ja Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie IP: *.futuro.pl 19.05.06, 15:25
                      nic nie musisz mowic, otworzyly mi sie oczy!!!
                      • xyz-xyz Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 15:30
                        Cholera będę musiał teraz chodzić plecami do ściany, żeby nie odczuć miłości
                        bliźniego ze strony polskiej prawicy.
                        • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 15:41
                          Do czego to doszlo!!!:)))))
                          • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 16:30
                            XYZ nie daj sie, no pasaran!
    • Gość: ono Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 10:15
      w młodości większość należała do różnych organizacji: ZHP,ZPM, Młodzież
      Wszechpolska, ZHR, ZSMP, nawet PZPR. I różni ludzie z nich wyrośli. A pan Piotr
      ma sympatyczną gębę.
      • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 12:30
        Dzialaczem LPR jest nadal...
        • Gość: ono Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:02
          No to co? Pichota nadal jest działaczem partii będącej kontynuatorką PZPR,
          partii za czasów której wymordowano w Polsce kilkadziesiąt tysięcy obywateli.
    • absztyfikant Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 10:34
      Nie oceniam ludzi po wygladzie...
      • teopoonte Re: Piotr Farfał ("nasz" Wszechpolak) w zarzadzie 19.05.06, 12:43
        Nie da się ukryć, że jest LPR - owcem i zawsze miał takie poglądy. Na studiach
        wypiłem z nim wiadro wódki, i chociaż byłem anarcholem to się dogadywalismy
        dobrze. Wolę go na tym stanowisku, iż gościa bez własnego zdania i
        pogladów.
    • absztyfikant :))))))))))))))))))) 19.05.06, 10:44
      Bronek un Pietrek wonen myt cuzamen
      Bronek ojf parter Pietrek w suterenie
      Bronek spokojny nie wadzi nikomu,
      Pietrek aj waj! Istny myszygeniec (świr - absz.)!
      To był sportowiec!
      Między stoły, stołki
      latał gulałchen, wywracał koziołki
      Znosi to Bronek, nareszcie nie może
      Wchodzi na auben i prosi w pokorze:
      Kochany Pietrek, poluj ciszej nieco,
      bo mi na górze szyby z okien lecą.
      a na to Pietrek lachn zich po kryjomu:
      Co komu do jemu a jemu do komu?
      mieszkam u siebie w domu!
      Nazajutrz Pietrek jeszcze smacznie chrapie,
      a tu mu coś ad kepełe do sufitu kapie
      Zerwał się z łóżka i pędzi ku górze
      Stuk puk! zamknięto! Da oko przy dziurze
      Gewałtu! co tam! Cały cymer w wodzie
      a Bronek z Wędką siedzi na komodzie!
      Wos machstu Bronek? Fiszy sobie łowie...
      Czyś ty myszygeniec?!
      Mnie kapie po głowie
      A na to Bronek lachn zich po kryjomu:
      Co komu do jemu a jemu do komu?
      mieszkam u siebie w domu!
      Z tej opowiastki szic morał się wywleka
      iż nie rób na odwrót drugiego człowieka
      Albo i inny morał w tym sposobie:
      Jak sobie do Ciebie, tak ciebie do tobie!
      • Gość: oto Re: :(((((((((((((((((((((((9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:01
        szkoda że GW pozwala na takie antysemickie zagrywki takiego prostaka jak
        absztyfikant
        • absztyfikant Re: :(((((((((((((((((((((((9 19.05.06, 13:05
          Ja jestem antysemita?:)))))))))))) Aj, aj, aj!:))))))))) Syjonista predzej:)

A swoja droga gdzie tutaj antysemityzm widzisz?
    • absztyfikant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 19.05.06, 17:16
      GW Szczecin nr 40, wydanie szs z dnia 17/02/2003 WYDARZENIA, str. 3
      [autor fot./rys] DARIUSZ GORAJSKI
      [podpis] MARC
      Pikieta Młodzieży Wszechpolskiej
      Pokrzyczeli sobie
      "Precz z niemiecką okupacją!" "Bundeswehra do widzenia!" - wykrzykiwało w
      niedzielę przed siedzibą Wielonarodowego Korpusu Północny Wschód w Szczecinie
      ok. 50 osób z Młodzieży Wszechpolskiej, młodzieżówki Ligi Polskich Rodzin

Protestujący przeciwko stacjonowaniu w mieście żołnierzy korpusu przyszli na
      ul. Łukasińskiego z biało-czerwonymi flagami i transparentami. - Stacjonowanie
      wojsk Bundeswehry w Szczecinie jest poważnym zagrożeniem dla polskiego interesu
      narodowego - odczytał treść protestu przewodniczący zachodniopomorskiej LPR
      Sylwester Chruszcz. - Ten korpus to piąta kolumna, która została nam podsunięta
      przez Unię Europejską.

- Dzisiaj tylko protestujemy, ale jutro powiemy tym panom, spadkobiercom
      Trzeciej Rzeszy, żołnierzom Bundeswehry, że wypraszamy ich z tego kraju. To te
      same wojska, które w 1939 r. zaatakowały Polskę i wymordowały miliony Polaków -
      grzmiał Piotr Farfał z MW.

MARC

[Podpis pod fot.]

Manifestacja trwała 20 minut

SZS
      Tekst pochodzi z Internetowego Archiwum Gazety Wyborczej. Wszelkie prawa
      zastrzeżone. Kopiowanie i rozpowszechnianie w jakiejkolwiek formie bez odrębnej
      zgody Wydawcy zabronione.

© Archiwum GW 1998,2002,2004
    • absztyfikant podbijam 22.05.06, 11:05

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka