Dodaj do ulubionych

Dr Sławomir Świderski

22.05.06, 11:21
Mam pytanie czy któras z Was chodzi do tego lekarza.Znalazłam go na białej
liście ginekologów.Dziewczyny piszą tam, że przyjmuje w przychodni na
Woj.Polskiego.Napiszcie mi prosze jak to jest.Czy przyjmuje on prywatnie czy
na nfz.I czy jesteście zadowolone z tego lekarza.
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:25
      Ja chodziłam o niego na usg na unię.
      Bardzo go polecam.
      Spokojny,kompetentny,poświęca dużo czasu pacjentkom i nie zbywa ich,tłumaczy
      wiele rzeczy.
      Prywatnie przyjmuje na pogodnie na Sułkowskiego w piątki chyba od 17.
      Pzdr.Gosia
    • joanna796 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:48
      Dziękuję Gosiu za informację.Sziś zrobiłam test, ujrzałąm dwie kreseczki
      czerwone i chyba powinnam sie udać do lekarza.Wczesniej chodziłam do lakarza na
      nfz ale nie byłam zbytnio zadowolona.Czy Świderski przyjmuje tylko raz w tyg?
      Może przyjmuje gdzieś jeszcze.Może powiesz mi jeszzce jak przedstawia się
      cenowo.Z góry dzięki.
      • malgosiek2 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:53
        Z tego co mi wiadomo to raz w tyg.
        Nie wiem nic natomiast o przychodni na Woj.Polskiego.
        Cenowo ok.50-70 zł.
        pzdr.Gosia
    • cascada4 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:52
      dr swiderski prowadzi moja ciaze, obecnie 27tc,
      jest bardzo kompetentny, mily, pomocny, nie naciaga, nie drogi (50zl wizyta w
      tym usg o ile potrzebne), z tego co wiem nie przyjmuje juz w przychodni i jest
      tylko w pryw gab na sulkowskiego 1, w pt od 17.00. zaskoczyl mnie tym, ze na
      poczatku ciazy kiedy nawet jeszcze nie pamietal mnie (bylam dopiero 1 ) kiedy
      dzwonilam poznym wieczorem, on oddzwanial i pytal co sie dzieje ze mna
      (wczesniej nie mogl odebrac telefonu). naprawde go polecam, on sie przejmuje
      pacjentka i to nie jest udawane.
      nie wiem czy jestes w ciazy czy tez nie, bo trudno mi powiedziec jakim jest
      ginekologiem dla kobiet ktore nie sa akurat w ciazy....
      ale mam tez pytanie, jak on sie spisuje na sali porodowej, moze ktora u niego
      rodzila naturalnie?
      • malgosiek2 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:58
        Kamelia37 chodziła też do niego i miała farta bo rodziła na jego dyżurze.
        Bardzo pomógł przychodził i interesował się jej porodem:jak znosi czy jest ok.
        Nawet jak go poprosiła to szył krocze po nacięciu.
        Pzdr.Gosia
    • joanna796 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 11:59
      Czy dr Świderski ma usg w gabinecie?Małgosia pisze, że chodziła do niego na usg
      na Unii Lubelskiej?Ale pytan zadaje:)Nie wiem jak szybko powinnma pójśc do
      lekarza.Dziś test pokazał, że jestem w ciąży.
      • malgosiek2 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 12:48
        Po tygodniu lub dwóch od zrobienia testu.
        Wcześniej nie ma za bardzo sensu bo ciąża wczesna i nie zawsze lekarz w
        bad.stwierdzi.
        Ma w swoim gab.usg-tak mi sie chyba zdaje,ale zdecydowanie lepsze usg jest na
        unii pod względem jakości.
        Pzdr.Gosia
        • kamelia37 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 18:41
          Joasiu, z czystym sumieniem polecam Ci dr. Świderskiego. Jest super lekarzem. Tak jak pisały poprzedniczki, jest miły i kompetentny i co najważniejsze nie naciąga. Ja bardzo chciałam, żeby był przy moim porodzie i był :-) W swoim gabinecie ma usg i jak sam mówi nie jest one klasy światowej, więc jak zaistnieje potrzeba zrobienia dokładnego usg, to Cię skieruje na unię.
          Jakbyś chciała coś jeszcze wiedzieć to pisz.
          Pozdrawiam. Kamelia.
          • joanna796 Re: Dr Sławomir Świderski 22.05.06, 22:45
            Dziękuję za odpowiedź na moje pytanie.A na Unie to daje skierowanie i idzie sie
            na nfz czy odpłatnie?jak to jest z badaniami...wyniki itp.Czy dr Świderski ma
            kontrakt z nfz?Pytam bo nie wiem jak to jest gdy chodzi się do prywatnego
            lekarza i trzeba zrobić wyniki.Może głupie pytanie ale nie wiem czy jęśli
            wybieram prywatnego lekarza to jestem skazana robić prywatnie badania?Z góry
            dzieki za odpowiedx na moje pytanka:)Pozdrawiam.
            • jazzmine Re: Dr Sławomir Świderski 23.05.06, 08:46
              Witam, też jestem jego pacjentką i jestem bardzo zadowolona. W przypadku
              wszelakich badań i skierowań musisz za nie płacić, niestety dr Świderski nie ma
              kontraktu z NFZ. Tak więć usg na Unii wyniesie cię ok. 70 zł, pierwsze badania
              krwi wraz z ustaleniem grupy, WR itp. ok 48 zł, potem już taniej, bo kilkanaście
              zł. Jeśli nie będzie problemów badania będziesz robic co dwa miesiące. Ale jest
              wyjście - możesz poprosić swojego lekrza rodzinnego o skierowanie na te badania
              (oprócz usg), będa nieodpłatne.

pzdr

jazz
              • joanna796 Re: Dr Sławomir Świderski 23.05.06, 16:40
                Dzięki za info.Tak myślałam, że to tak jest z tymi badaniami.Na szczęście nie
                są to wielkie kwoty:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka