xyz-xyz 23.05.06, 11:54 Coś napisał, że dyrgosia zmiażdżyła, Twój post dupskiem???? Nie było mi dane przeczytać, bo dupsko było szybsze od mojej klawiatury:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Fugazi 23.05.06, 12:01 W psim wątku. No chyba, że to sprawne nożyczki alberta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Fugazi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.05.06, 12:01 dyrgosia napisała: > Gdzie ciachnęłam Fugaziego ? Mnie też dziecinko probowałaś zabanować dupskiem do 13.15 Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 23.05.06, 12:05 W "psim" wątku nie byłam jeszcze ,czystki tam to nie moja sprawka.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 23.05.06, 12:09 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > Mnie też dziecinko probowałaś zabanować dupskiem do 13.15 O przykro mi bardzo, ale to też nie ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:11 Albert by tego nie zrobił. Przyznaj się! Pozsdrafiam serdzecnie Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Fugazi 23.05.06, 12:17 Oprócz mnie i Albercika są jeszcze admini gazetowi (etatowi)... Dlaczego masz o mnie takie złe zdanie ? Ja jak ciacham zawsze się przyznaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: Fugazi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:22 > Ja jak ciacham zawsze się przyznaję... No dobra wierzę. Byłoby dobrym pomysłem wpisanie zamiast [...] i ble ble, prawdziwej przyczyny i autora cenzury. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Fugazi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 23.05.06, 12:32 Gwoli scisłości to ten ban czasowy nałozony na mnie (do 13:15) jest dość prymitywny. Info o banie odkłada się w cookie, wystarczy reset ciasteczek i ... bana nie ma. Nie mówiąc już ze mozna postować spod wielu proxies. Odpowiedz Link Zgłoś