Dodaj do ulubionych

Nitras zrezygnuje z kandydowania

29.05.06, 15:32
donoszą źródła zbliżone do kierownictwa partii
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:54
      na co kandydowania?bo Nitras kandyduje na wszystkie możliwe stanowiska i funkcje
      • homo-gej Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 16:18
        z kandydowania na Prezia Szczecina....
        niedługo gazety o tym napiszą
        • Gość: antek Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania IP: 217.153.6.* 29.05.06, 19:03
          w swoim pederastycznym pisemku z gołymi chłopcami tego newsa homo gejku
          wyczytałeś ? Nitra nie popuści on chodzi i szuka sponsorów, prezia ma jak w
          banku moim zdaniem.
    • mamoniowa303 Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 19:05
      Tez o tym slyszalam, kandydatem PO bedzie Cezary Urban. Coz, czas pokaza na ile
      to wiarygodna informacja.
      • xxtoja Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 19:09
        mamoniowa303 napisała:

> Tez o tym slyszalam, kandydatem PO bedzie Cezary Urban. Coz, czas pokaza na
        ile
        >
        > to wiarygodna informacja
        ..
        dobre by było, prynajmniej jakaś zmiana poytywna
        • Gość: gienekx Też tak słyszałem IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 19:32
          Czy PO przestało wierzyć w Sławcia czy doszły do centrali informacje o jego
          rzekomych krętach. Tak czy siak jednego mniej - Szczecin ma jednak szansę :)
          • leonowiec Sauk na prezydenta 29.05.06, 19:43
            a ja wiem z pewnych źródeł że senator Sauk wystartuje na Prezydenta Szczecina.
            PiS nie dogadał się z Lubińską a Nitras jestdla bardziej radykalnego skrzydła PiSowskiego( PP ) nie do przyjęcia.
            Sauk ma tez poparcie Solidarności i ludzi zgromadzonych wokół Jurczyka
            • Gość: gienekx Re: Sauk na prezydenta IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 19:47
              Ciekawe, chociaż trochę fantastyczne.
              FAkt jest jeden - wynik miał imponujący w wyborach. Zmiótł by Jacusia i Sławcia
              z powierzchni ziemi.
            • Gość: :) Re: Sauk na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:28
              głupoty gadasz.
              ja też mam dla ciebie informację z pewnego źródła. SLD nie dogadało się z
              Piechotą i wystawią na prezydenta Długoborskiego. Doszli do wniosku że tylko
              Długoborski jest prawdziwym przedstawicielem lewicy a Piechota jest liberałem.
              I mówią, że Piechota przechodzi do PO i będzie popierał Zarembę na prezydenta a
              sam zostanie wiceprezydentem. Tak mówią...
              • Gość: Radek Re: Sauk na prezydenta IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:33
                a ja słyszałem że Jurczyk nie dogadał sie z Słowackim i Słowacki sam kandyduje a Jurczyk poprze Nitrasa i bedzie obok Piechoty 2 v-ce od inwestycki
                • Gość: idiot ... na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:02
                  Nooo taaaa
                  a ja słyszałem że Lubińska nie dogadała się z Od Nowa i wystartuje Hawryszuk na
                  prezydenta a Jacyna poprzez Jurczyka i będzie jego rzecznikiem prasowym
    • Gość: Galoty Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:38
      ... na Kod Da Vinci i doniósł do JMR. No i stało sie :-))
      • xxtoja Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... 29.05.06, 19:43
        ale z ciebie dowcipas, a cy warto iść na ten film, ponoć jest duże
        zainteresowanie tym filmem w Polsce.
        • Gość: Galoty Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:52
          Dla zasady warto. Dla filmu nie.
      • mamoniowa303 Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... 29.05.06, 19:45
        gorzej, gdyby Litwinskiego przylapano :-)
        • Gość: gienekx Politycy w kinie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 22:24
          A w którym kinie? i z kim?
          Ja widziałem Piechotę i Durkę razem w kinie Helios oraz Grzesia w dresach też w
          tym kinie

A co na to Nitras? Stał się członkiem kultury masowej!
          • Gość: Radek Re: Politycy w kinie IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:36
            Nitras w kinie był z kilkoma Chłopcami z SMD :P
            • Gość: normalny Re: Politycy w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:37
              A kto to jest Nitras?
              • Gość: Radek Re: Politycy w kinie IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:47
                taki koleś co do PO wprowadzil 50 swoich i przejął władze
                teraz jest poslem i Prezydentem Szczecina
                • norberto320 on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowym sie 29.05.06, 22:52
                  on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowym sie wydaje , boje sie tylko ze
                  badziewie ktore odkleja sie od czerwonych lgnie do niego, mam nadzieje ze nie
                  dopusci tych smieci do siebie , bo oni po wystawieniu rachunku za dawna pomoc
                  oczekuja zrealizowania tego rachunku ,oni nie popuszcza , takze panie Nitras
                  uwazaj na tych "nowych kolesi spod ciemnej gwiazdy" co niby sa przyjaciolmi,
                  niby pomagaja dla idei. rachunek wystawia i odsetki dolicza
                  • mamoniowa303 Re: on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowy 29.05.06, 22:56
                    norberto320 napisał:
                    takze panie Nitras
                    > uwazaj na tych "nowych kolesi spod ciemnej gwiazdy" co niby sa przyjaciolmi,
                    > niby pomagaja dla idei. rachunek wystawia i odsetki dolicza

z pewnoscia wezmie pod uwage tak cenna rade !
                • Gość: normalny Re: Politycy w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:21
                  nie przesadzaj.prezydentem Szczecina jest Marian Jurczyk a nie jakiś Nitras.a
                  jeżeli on jest taki cwaniak to pozostali członkowie PO są ślepi i nie widzą?coś
                  mi to wygląda na zmyślanie
              • Gość: gienekx Dobre pytanie - kto to jest? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.05.06, 07:47
                dla przecietnego mieszkańca Szczecina koleś z Połczyna, człowiek bez wizji tego
                miasta, układowiec, chory na władzę karierowicz?, kolekcjoner stołków, czyli
                jednym słowem nikt nadzwyczajny, jeszcze jeden koleś do ekipy kolesi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka