homo-gej 29.05.06, 15:32 donoszą źródła zbliżone do kierownictwa partii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:54 na co kandydowania?bo Nitras kandyduje na wszystkie możliwe stanowiska i funkcje Odpowiedz Link Zgłoś
homo-gej Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 16:18 z kandydowania na Prezia Szczecina.... niedługo gazety o tym napiszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania IP: 217.153.6.* 29.05.06, 19:03 w swoim pederastycznym pisemku z gołymi chłopcami tego newsa homo gejku wyczytałeś ? Nitra nie popuści on chodzi i szuka sponsorów, prezia ma jak w banku moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 19:05 Tez o tym slyszalam, kandydatem PO bedzie Cezary Urban. Coz, czas pokaza na ile to wiarygodna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Nitras zrezygnuje z kandydowania 29.05.06, 19:09 mamoniowa303 napisała: > Tez o tym slyszalam, kandydatem PO bedzie Cezary Urban. Coz, czas pokaza na ile > > to wiarygodna informacja .. dobre by było, prynajmniej jakaś zmiana poytywna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Też tak słyszałem IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 19:32 Czy PO przestało wierzyć w Sławcia czy doszły do centrali informacje o jego rzekomych krętach. Tak czy siak jednego mniej - Szczecin ma jednak szansę :) Odpowiedz Link Zgłoś
leonowiec Sauk na prezydenta 29.05.06, 19:43 a ja wiem z pewnych źródeł że senator Sauk wystartuje na Prezydenta Szczecina. PiS nie dogadał się z Lubińską a Nitras jestdla bardziej radykalnego skrzydła PiSowskiego( PP ) nie do przyjęcia. Sauk ma tez poparcie Solidarności i ludzi zgromadzonych wokół Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Re: Sauk na prezydenta IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 19:47 Ciekawe, chociaż trochę fantastyczne. FAkt jest jeden - wynik miał imponujący w wyborach. Zmiótł by Jacusia i Sławcia z powierzchni ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sauk na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:28 głupoty gadasz. ja też mam dla ciebie informację z pewnego źródła. SLD nie dogadało się z Piechotą i wystawią na prezydenta Długoborskiego. Doszli do wniosku że tylko Długoborski jest prawdziwym przedstawicielem lewicy a Piechota jest liberałem. I mówią, że Piechota przechodzi do PO i będzie popierał Zarembę na prezydenta a sam zostanie wiceprezydentem. Tak mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Sauk na prezydenta IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:33 a ja słyszałem że Jurczyk nie dogadał sie z Słowackim i Słowacki sam kandyduje a Jurczyk poprze Nitrasa i bedzie obok Piechoty 2 v-ce od inwestycki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idiot ... na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 08:02 Nooo taaaa a ja słyszałem że Lubińska nie dogadała się z Od Nowa i wystartuje Hawryszuk na prezydenta a Jacyna poprzez Jurczyka i będzie jego rzecznikiem prasowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:38 ... na Kod Da Vinci i doniósł do JMR. No i stało sie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... 29.05.06, 19:43 ale z ciebie dowcipas, a cy warto iść na ten film, ponoć jest duże zainteresowanie tym filmem w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 19:52 Dla zasady warto. Dla filmu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Ktoś Nitrasa zobaczył w kinie na ..... 29.05.06, 19:45 gorzej, gdyby Litwinskiego przylapano :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Politycy w kinie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.05.06, 22:24 A w którym kinie? i z kim? Ja widziałem Piechotę i Durkę razem w kinie Helios oraz Grzesia w dresach też w tym kinie A co na to Nitras? Stał się członkiem kultury masowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Politycy w kinie IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:36 Nitras w kinie był z kilkoma Chłopcami z SMD :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Politycy w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:37 A kto to jest Nitras? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Politycy w kinie IP: *.smsnet.pl 29.05.06, 22:47 taki koleś co do PO wprowadzil 50 swoich i przejął władze teraz jest poslem i Prezydentem Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
norberto320 on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowym sie 29.05.06, 22:52 on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowym sie wydaje , boje sie tylko ze badziewie ktore odkleja sie od czerwonych lgnie do niego, mam nadzieje ze nie dopusci tych smieci do siebie , bo oni po wystawieniu rachunku za dawna pomoc oczekuja zrealizowania tego rachunku ,oni nie popuszcza , takze panie Nitras uwazaj na tych "nowych kolesi spod ciemnej gwiazdy" co niby sa przyjaciolmi, niby pomagaja dla idei. rachunek wystawia i odsetki dolicza Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: on jest porzadniejszy niz wam tlukom forumowy 29.05.06, 22:56 norberto320 napisał: takze panie Nitras > uwazaj na tych "nowych kolesi spod ciemnej gwiazdy" co niby sa przyjaciolmi, > niby pomagaja dla idei. rachunek wystawia i odsetki dolicza z pewnoscia wezmie pod uwage tak cenna rade ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Politycy w kinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 23:21 nie przesadzaj.prezydentem Szczecina jest Marian Jurczyk a nie jakiś Nitras.a jeżeli on jest taki cwaniak to pozostali członkowie PO są ślepi i nie widzą?coś mi to wygląda na zmyślanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Dobre pytanie - kto to jest? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 30.05.06, 07:47 dla przecietnego mieszkańca Szczecina koleś z Połczyna, człowiek bez wizji tego miasta, układowiec, chory na władzę karierowicz?, kolekcjoner stołków, czyli jednym słowem nikt nadzwyczajny, jeszcze jeden koleś do ekipy kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś