Gość: dr Queen IP: 80.72.193.* 17.01.03, 08:13 ZUS jest winny bałaganowi, powinni ponieść konsekwencje, to dzięki ZUSowi były i są opóźnione płatności dla lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiek Powiedz ZUS IP: 80.72.193.* 17.01.03, 08:19 ZUS niedawno oburzal sie na bilbord jakiegos pisma: byla tam babcia z 1 zebem i tekst: powiedz ZUS. Teraz mozna by takie plakaty pozawieszac w przychodniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: "ofiarą" jest moje dzizecko IP: *.szczecin.intranet 17.01.03, 10:45 sprawdziłem siebie i jestem ubezpieczony (moje składki wpływają). Niestety moje dziecko nie. Nie wiem czy się śmiać czy płakać. A może pójdę komuś wpieerd.... . Może to nie pomoże, ale poczuję się lepiej (jak będę wiedział, że ja mam całe nogi a ktoś połamane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG Re: W Szczecinie zniknęło 100 tys. pacjentów IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.03, 18:49 Wcale nie jestem zdziwiony,i tak my zato zapłacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: W Szczecinie zniknęło 100 tys. pacjentów IP: *.biomag.uni-jena.de 17.01.03, 18:57 Jednak Lizak mial racje... To jest wlasnie te kilkadziesiat tysiecy mlodych ludzi, ktorzy w ostatnich latach uciekli ze Szczecina... ;)) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg 100 tys. pacjentów - 1 ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 19:04 znam takiego jednego, co był zapisany do studenckiej. skończył studia, już pracuje. ale nie zadeklarował się jeszcze do żadnej przychodni. może pozostanie w studenckiej ? jak złoży deklarację, to się odnajdzie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pejsik Re: W Szczecinie zniknęło 100 tys. pacjentów 17.01.03, 19:05 Ha, a ja jestem. Powinnam chyba byc z tego dumna. To w pewnym stopniu wyroznienie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.C. Czy ktoś kasuje posty? IP: *.satkabel.com.pl 17.01.03, 21:46 Wpisałam się już tutaj przedtem i już nie ma mojego posta. A powinien. Może jego treść nie pasowała komuś? Oto okazuje się, że ZUS-owi brakuje ok. 100 tys. pacjentów. Ciekawe jednak jest to, że ma u siebie w bazach takich, których być nie powinno. Osobiście zanosiłam do ZUS-u i Kasy Chorych - 2 lata temu dokumenty wypisujące mnie z Zachodniopomorskiej Kasy Chorych, gdyż przeniosłam się w inny region Polski. Dziś, po dwóch latach, sprawdziłam dane, wpisujące PESEL swój i rodziny. O dziwo, ciągle jesteśmy ubezpieczeni w ZchRKC, mimo że przynależę do Dolnośląskiej Kasy CHorych. Ciekawe, kto jest winien temu bałaganowi? Ja? A może raczej ZUS? I Kasa Chorych? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny Powinien ponieść karę 18.01.03, 10:27 Gość portalu: dr Queen napisał(a): > ZUS jest winny bałaganowi, powinni ponieść konsekwencje, to > dzięki ZUSowi były i są opóźnione płatności dla lekarzy. Zus oczywiście. Ale nie poniesie i jest to dowód, że nasza demokracja jest do d- py Odpowiedz Link Zgłoś