Dodaj do ulubionych

zajecia dla dwulatkow w pampersach

07.06.06, 12:12
W czwartki od godz 16:00 do 19:00 ruszaja zajecia dla dwulatkow w Ogrodku
Jezykowym BUS przy Ofiar Oswiecimia 7 (wejscie od Staszica)Mozna razem z
dziecmi pozostac na zajeciach lub jezeli dziecko jest gotowe pozostawic je w
placowce na 3 h. Dzieci otrzymuja poczestunek (kanapka, jogurt itp)bawia sie
z rowiesnikami, tworza dziela artystyczne...Placowka opracowuje menu dla
alergikow i wegetarian...strona mailowa www.babelecke.tet.pl Polecam
Obserwuj wątek
    • patrischa Re: zajecia dla dwulatkow w pampersach 07.06.06, 14:41
      moje dziecko ma 20,5 miesica
      mozemy tez sie zalapac?
      jaki koszt zajec?
      mozna przyjsc np o 17-tej bo na 16-ta nie zdazymy
      • asia.mama.marcelego Re: zajecia dla dwulatkow w pampersach 07.06.06, 15:32
        Droga Pani Joasiu!

Dokładam jeszcze jedno dziecko (takze ma 1,5 roku) na zajęcia czwartkowe!!!!!!!!

Pozdrawiam Mama Marcela z zajęć poniedziałkowych :)
        • martynahpt Re: Do asia.mama.marcelego 08.06.06, 11:36
          Witaj, wlasnie zauwazylam ze twoj synek to Marcel i ma 1,5 roku. To tak samo
          jak moj.:) Ty chodzisz na te zajecia z synkiem , powiedz czy nie jest za
          maly ,czy podoba mu sie tam, zostawiasz go czy siedziesz z dzieckiem w czasie
          zajec? Moze podasz mi gg to pogadamy i poytam sie ciebie co nie co o te
          zajecia. Moje gg jest w podpisie
          • asia.mama.marcelego Re: Do asia.mama.marcelego 12.06.06, 21:32
            HEJ
            Mój marcel ma juz 3 latka :)
            Dla młodszych dzieci zajęcia są w czwartki i szczerze mówiąc sama musisz ocenic
            cy nadaje się na te zajęcia, gdyż dzieci w tym wieku są bardzo różnie
            rozwinięte!!!!!!!! Jeszcze nie będzie uczestniczyl w zajęciach typowo
            przedszkolnych, ale moze polepic z ciastoliny, pograc piłką, ukladac pociąg a
            niedlugo dzieci będą bawily się w basenikach jak będzie cieplutko.
            • madzialena11 Re: Do asia.mama.marcelego 13.06.06, 22:24
              Moja Ola chodzi w poniedziałki i ostatnio w czwartki. Już od przystanku
              autobusowego biegnie przede mna 20 metrów prosto do przedszkola... a tak się
              bałam że sobie nie poradzi... z chęcia zostaje tam sama, więc chyba krzywda jej
              się nie dzieje;)))
              • babelecke zajecia dla maluszkow 14.06.06, 15:20
                Dziekuje wszystkim za opinie...Kazde dziecko inaczej reaguje na otoczenie i nie
                jest to zalezne od wieku. O tym czy dziecko mozna pozostawic w placowce
                decyduje jego dojrzałosc emocjonalna. Niektore dzieci potrzebuja obecnosci
                rodzicow, inne dobrze radza sobie bez ich udziału...Wystarczy przyjsc na
                zajecia w pn od 16:00 do 19:00 (grupa jeszcze mieszana od 3 do 5lat)lub w
                czwartek - maluszki (od 1,5 do 3 lat. Jezeli dziecko nie bedzie chcialo bawic
                sie z innymi lub zajecia nie spelnia oczekiwań rodziców pobyt jest bezpłatny.
                Na pytania odpowiadam rowniez droga mailowa: babelecke@babelecke.tet.pl

pozdr
                Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka