Dodaj do ulubionych

SUPER AKCJA POLICJI TURZYN

20.01.03, 19:28
Zesz to ku.. ma... Zamiast łapc bandytow , handlarzy narkotykow nasza
szczecinska policja lapie zwyklych sklepikarzy trudniacych sie sprzedaza plyt
CD i bimbru. Czy zdajecie sobie sprawe ze skali problemu.. cale zastepy
policji plus antyterorysci na raptem paru chlopaczkow co chca sobie dorobic i
nikomu krzywdy nie czynia bo spoleczenstwo jest ubogie z checia kupuje
tzw. "pirackie" plyty i lewy alkohol. Ale czy ktos przez to ginie , umiera i
ma krzywde? Nie. Jest to robione w imie olbrzymich interesow obcych
koncernow. Natomiast mordercy, zlodzieje i pospolici gwalciciele,
rzezimieszki maja sie dobrze. Prawda jaki cudowny jest Szczecin. Pozdrawiam
arcy komendanta Gorgiela. Zycze aby Panu zgwalcili kogos z Rodziny bo jest to
Panu obojetne. Grozniejszy jest handlarz alkoholem.! A juz najbardziej
sprzedawca super groznych plyt CD. Nalezy Wam sie nagroda!!
Obserwuj wątek
    • guguglu Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN 20.01.03, 20:11
      A moim zdaniem lapanie zlodzieji, gwalcicieli i mordercow nie wyklucza lapania
      handlarzy pirackich plyt i bimbru. Jak chcemy panstwa prawa to trzeba byc
      konsekwentnym.
      A jezeli chodzi o te "koncerny", to chyba nie odnosi sie to do wodki, bo gdyby
      nie obnizona akcyza, to wiekszosc POLMOSow by juz dawno padla. Lepiej zeby
      zarabialy one, niz jakas wschodnia mafia wciskajaca alkohol robiony na metanolu.

Pzdrw!
      • Gość: Piotruś Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: 62.233.173.* 20.01.03, 22:18
        zapominaće o jednym. Policja robi to co przedtem podnosi procęty w swoich
        papierach a wyłapuje tylko PŁOTKI!!! pisano gdzies że znaleziono miejsce i
        zgarnięto sprzę do nagrywania nielegalnych płyt? bo ja nie czytałem o tym

do tego zarekwirowano 200 płyt!!! wow ale szleństwo koleś który przychodzi do
        mnie do firmy w w torbie podrużnej około 100. panowie policjanci to naprawde
        wynik. wielkie koncerny wam dziękują.

a tak przy okazji co mnie obchodzą koncerny. ich nie interesuje moja osoba i
        jak wypełniam portwel. ich obchodzą zyski. więc olać ich stawiamy na polskich
        przedsiębiorców :-} (dziwię się że Leper nie staje w obronie chandlujących na
        straganach i mrókom)
        • Gość: byk Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 09:35
          .... handlujacych....
        • Gość: rado Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 10:23
          lepper troszczy sie o wszystkich kryminalow i idiotow. dla ciebie to chyba pora
          zeby sie juz do niego zapisac. pozdrawiam rado
    • Gość: lef Płytek było tylko 200 bo chłopaki podzielili ... IP: *.net.iton.pl 20.01.03, 22:51
      ...miedzy sobą co lepsze. osobiście znam kilku policjantów, którzy zopatrują
      się na Turzynie w piraty na PC i PS a przy okazji i w spiryt. Tak więc jeśli
      policja robi takie akcje, niech zacznie we własnych szeregach.
    • Gość: Sławek Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: *.pl / 192.168.1.* 20.01.03, 23:51
      Za dwa dni jak ktoś kupi tam metanol i się zatruje napiszesz : Ta pojebana
      policja nic nie robi - nawet handlarzy nie potrafi złapać. Taka prawda:) To
      nasz Polskie. I tak źle i tak nie dobrze:) Pozdrawiam.
    • spokojny Jak można tak żle pisać o polskich kupcach. n/t 21.01.03, 07:19
    • Gość: rado Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 10:16
      szanowny panie kolego. chyba napiles seie za duzo tego typu "nieszkodliwych"
      wyrobow i na wzrok i sluch padlo. calkiem niedawno ZNOWU umarl koles ktory sie
      tego napil. poza tym to jawne zlodziejstwo. tak w wypadku plyt jak i alkoholu i
      papierosow. pewnie jeszcze chcailbys miec za darmo sluzbe zdrowia, oswiate i co
      tam jeszcze. bo przeciez bieda taka. ale koradac wlasne panstwo to wszystko
      jest cacy. zreszta co wazne sprzedawanie pirackich plyta to nie wykroczenie a
      przestepstwo zagrozone do lat 3. osobiscie dziwilo mnie zawsze dlaczego policja
      tak wolno sie za nich zabiera. no ale lepiej pozno niz wcale. tak wiec panie
      kolego jak nie masz szacunku dla prawa tego panstwa to nie wiem o co ci wogole
      chodzi. tych raptem paru chlopaczkow to w skali kraju powazny problem. piszesz
      ze szczecin jest cudowny. czy turzyn to szczecin? tam to cudownie raczej nie
      jest. to chyba zreszta zaslugo poprzednoiego zarzadu jurczykowsko-sldowskiego.

policjantom nardoda moze sie nie nalezy bo widzieli to przynajmniej przez
      ostatnie kilka lat i po prostu zaczeli wykonywac swoje obowiazki. lepiej pozno
      niz wcale. maja malego plusa a pan minusa. pozdrawiam rado
      • Gość: rado Re: SUPER AKCJA POLICJI TURZYN IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.03, 10:27
        moj poprzedni mail odnosi sie oczywiscie do hammurabiego. r.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka