Dodaj do ulubionych

VIP-y tego forum

23.06.06, 11:52
Mianuję sie VIP-em/ką tego forum. Czemu? Ano dlatego ze jestem jednonikowcem
i w dowód zasług (mam ponad 100 postów pod swoim niepowtarzalnym nickiem,
zona pijaka). Myslę że podobnych VIP-ów/ek, z takim dorobkie stu postów -
jest conajwyżej dwudziestu. Reszta to plankton i chołota.
Można to jednoznacznie udowodnić w profilu logowanego nicka - czy jest się
VIP-em czy nie.
Obserwuj wątek
    • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:53
      up, poprzednie posty wysłały mi sie niechcąco. Bo mi ręka drży. Nie wiem od
      czego.
      • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:53
        up
        • kiciara11 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:55
          nabijasz sobie liczbe postow?
        • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:57
          To już ostatni up. Napisałam "chołota"? O ja nieszczęsna.
          • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:59
            nawet "holota" poprawnie nie potrafisz napisac..
            a w czystej wodzie na Gontynce chcialabys plywac..
            • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:13
              Co innego alkoholizm co innego imbecylizm.
              Mam przypomniec twój post, jak na trzeżwo pisałeś "chołota" i.. nawet nie
              przeprosiłeś?
      • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:54
        za dlugo spoczywala na lechtaczce..'
        twej zony..
      • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:42
        nabijasz sobie ilość postów?
        a co to za vipówka z jabolem pod pachą?
        • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:53
          beatrix13 napisała:
          > nabijasz sobie ilość postów?
          > a co to za vipówka z jabolem pod pachą?

A ja myślałam żes obrażona na mnie za ten nepotyzm, macho połączony z sadyzmem.
          A tu patrz, zagajasz:-)
          • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:02
            ja nie jestem małostkowa,
            i zagajam jako jednonikowiec zalogowany z ok 7000 w 9 m-cy
            • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:04
              beatrix13 napisała:
              > ja nie jestem małostkowa,
              > i zagajam jako jednonikowiec zalogowany z ok 7000 w 9 m-cy

7000? Tyż okazja do chlania.
              • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:06
                okazja bardzo kusząca
                i pogoda sprzyjająca
    • herman.brunner Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:54
      oj popilas zona dzisiaj w nocy tęgo :)))
    • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 11:57
      ja mam 9986 wpisów czyli łącznie z tym 9987
      • Gość: kazio Re: VIP-y tego forum IP: *.bazapartner.pl 23.06.06, 11:59
        serio liczysz swoje posty?
        • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:00
          Gość portalu: kazio napisał(a):
          > serio liczysz swoje posty?

Plankton- spadaj!
        • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:07
          nie ja liczę tylko automat mi liczy. zacznij się logowac to tobie też bedzie
          liczył.
      • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:01
        ja_aska napisała:
        > ja mam 9986 wpisów czyli łącznie z tym 9987

To co, aśka opijamy twoje dziesięc tysięcy?
        • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:07
          zdecydowanie opijamy.
          • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:10
            Jest okazja, kto stawia?
            • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:22
              tobie ja stawiam. z całą przyjemnością.
              • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:25
                ja_aska napisała:
                > tobie ja stawiam. z całą przyjemnością.

Niedoczekanie Twoje. Po moim trupie.
                • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:34
                  to nie oblewamy?
                  • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:36
                    Wirtualnie tak. Raz Cie przypadkowo widziałam i postanowiłam żem niegodna
                    Ciebie.
                    • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:44
                      picie wirtualne jest okrutne i niemoralne.
                      • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:50
                        ja_aska napisała:
                        > picie wirtualne jest okrutne i niemoralne.

Ale za to wątroba nie gnije.
                        • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 12:57
                          olewam wątrobe
                          • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:03
                            ja_aska napisała:
                            > olewam wątrobe

Boś młoda. Ja w Twoim wieku trenowałam wątrobe 2 razy dziennie.
                            • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:12
                              możesz zrobic wyjątek
                              • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:24
                                Podczas picia uaktywniają się wszystkie najgorsze cechy człowieka. Jesli takie
                                są. I tego się boję najbardziej. Wy, jako że doświadczone - prawdopodobnie
                                bedziecie umiały zamaskować swoją prawdziwą twarz - mimo chlania. Ja tego nie
                                potrafię, jam prostolinijna prostaczka.
                                • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:25
                                  my mamy same najlepsze cechy:-)
                                  aktywne w trakcie,przed i po
                                  • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:28
                                    szczególnie w trakcie:-)
                                    • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:32
                                      psiapsiólki?
                                      • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:35
                                        szczególnie w trakcie:-)

Zainteresował mnie szczególnie Twoje "szczególnie". Co to znaczy "w trakcie"?
                                        Czyżby "potem" nie jesteś już taka miła?
                                        • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:37
                                          do rękoczynów jak dotąd nie dochodziło,
                                          więc przyjmijmy,że miłe w obyciu
                                          • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:41
                                            beatrix13 napisała:
                                            > do rękoczynów jak dotąd nie dochodziło,

Co nie wyklucza, że mogło już być na skraju rękoczynów? Tylko Wasza
                                            niezachwiana postawa zapobiegła awanturze? Taka sytuacja moze zajść tylko w
                                            przypadku gdzy nachlany facet domaga się przywilejów wynikających z inwestycji.
                                            • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:06
                                              zdecydowanie zaświadczam,że ja asia jest szczególnie miła w trakcie
                                        • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:45
                                          zawsze jestm miła ale szczególnie w trakcie. bea świadkiem.
                                          • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 13:52
                                            Zeby być pewnym partnera, kumpla - trzeba z nim wypruć krzynkę wódy. A wy co?
                                            Jednokrotne chlanie o niczym nie świadzczy. Musiałabym sie przełamać w strachu
                                            obnażenia się przed wami. Za dużo roboty, depilacja nóg - kilogramy fluidu - by
                                            wam dorównać.
                                            • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:01
                                              wstydzialbys sie Asiu chciec pic z tym menelem, po tym jak Ci kiedys naublizal..

Kobiety nie maja szacunku dla samych siebie, wiec nie dziwcie sie ze niektorzy
                                              z nas samcow was nie szanuja..
                                              • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:05
                                                a skąd wiesz kotku co mną kieruje?
                                                • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:07
                                                  ja_aska napisała:
                                                  a skąd wiesz kotku co mną kieruje?
                                                  ''''''''''''
                                                  nie wiem, przyznaje..
                                                  • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:07
                                                    to sza! :-)
                                                  • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:08
                                                    juz sie nie odezwe..
                                                    przez 3 m-ce..
                                                  • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:11
                                                    utwierdzisz mnie tylko w ulatującej obeznie złości kotku.
                                                  • swantevit Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:13
                                                    no coz, gusta sie zmieniaja..
                                                    skoro pozwolilas swojej watrobie wybierac kumpla..
                                                  • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:38
                                                    przeciez nie znasz intencji.
                                                  • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:12
                                                    Aśka! On zazdrosny o jakąś starą babę. No nie, dobre, i te 3 miesiące! Prawie
                                                    jak BlackExit - który obiecał nam ze wyjedzie z tego je##nego Szczecina.
                                              • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:05
                                                swantevit napisał:
                                                > wstydzialbys sie Asiu chciec pic z tym menelem, po tym jak Ci kiedys
                                                naublizal.

Jesteś tak głupi szwedzki buraku, że nawet nie kumasz o co Aśce chodzi. Ona
                                                jest chętna, właśnie by.... poznać osobiście przeciwnika.
                                                To nie Ona boi się spotkania to ja się boję - menelka.
                                                -
                                                video.i123.pl/play/762/Mietek__Piosenka_o_Mietku_pijaku
                                                ..Mietek ciągle chlał, choć wytrzeźwieć chciał, a gdy rano wstał, sucho w
                                                gardle miał..
                                                • zona.pijaka Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:21
                                                  Tak a propo. Żeby znać ilość swoich postów wystarczy obejrzeć swój profil.
                                                  Link "Moje forum".
                                                  • beatrix13 Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:24
                                                    my zalogowani to wiemy ,żono
                                                  • ja_aska Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 14:39
                                                    MAM 1001 TERAZ!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: shuja Re: VIP-y tego forum IP: *.fn.pl 23.06.06, 17:29
      heh..tak jak myślałam,,,vip-y ''tego forum nabijają posty...jak niewiele
      potrzeba niektórym aby się poczuć Kimś!!!
    • dariusz.matecki Re: VIP-y tego forum 23.06.06, 22:28
      Liczba postów na forum : 256 :)
    • Gość: zona.pijaka nie ma to jak robota zespołowa! IP: 62.50.80.* 23.06.06, 23:47
      100 postów w 100 dni!
      no i w ludzi parę też....;)
      my, żony pijaków, działamy jak za komuny - BRYGADĄ
    • Gość: żonaty pijak Jestem planktonem chcę byc VIP-em. IP: *.chello.pl 23.06.06, 23:57
      ale nie mam niestety pomysłów na dobre posty
      pomóżcie Rodacy - Pijacy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka