absztyfikant 29.06.06, 20:04 Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych peerelowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje radiowe od tyh kolejowych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:05 To dopiero fachowcy!!! Tak właśnie wygląda ten kraj, gdzie matoł siada na stołku bo partyjka go popiera... Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menel Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 20:10 "Z PiS-em związana jest Marta Giezek, urzędniczka wydziału zdrowia i polityki społecznej szczecińskiego magistratu, do niedawna asystentka poseł PiS-u Mirosławy Masłowskiej." ta to robi karierę, a ktoś pisał,ze posłana Masłowska zapomina o swoich ludziach Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Dramnatyczni fachowcy 29.06.06, 20:18 Przy powoływaniu rad nadzorczych nie było partyjnej rekomendacji - zarzeka się szef zachodniopomorskiego PiS-u Joachim Brudziński. - Pani Giezek miała rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się służbą zdrowia. ... Marta Giezek to pisówka z rodowodem, pisywała do medycznych piśmideł opisując różne programy z promocji zdrowia takie informacje dot, działalności jako specjalistki urzędniczej PZ oraz wplatała pewne wątki dotyczace radnej Masłowskiej podczas kampanii na posła. Jest profesjonalistką tak o sobie mówi i sprytną babą umiejacą się zakręcić, zawsze nosi głowę do góry, ale DPS po niej nie płacze jak musiała odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 20:53 to teraz Madzia Jagiełło awansuje, zapracowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas pierwsze słysze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:42 ja pierwsze słysze o stowarzyszeniu dziennikarzy zajmujących się służbą zdrowia naprawde jest takie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yguana Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:54 tak jest też w szczecińskiej telewizji i innych instytucjach; trzeba położyć temu kresik ;) niedługo napiszę bestseller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:07 dużo pisania Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 20:12 absztyfikant napisał: > Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych pee relowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje radiowe od tyh kolejowych... No ,bo jak nie i zaczną wysypywać tam zboże ? Odpowiedz Link Zgłoś
obiuankenobi Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 21:16 Pani Giezek miała rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się służbą zdrowia. hahahahahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiowiec Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 21:37 > Pani Giezek miała rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się > służbą zdrowia. ciekawe którzy to dziennikarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:35 No to może zróbmy przegląd dotychczasowej RN w radiu. Kotwas-kłamca lustracyjny Sak-agroturystyka Delatore-człowiek Długoborskiego i nic więcej Pawlak-aparatczyk PO,nosi tren za Nitrasem Rada Nadzorcza kumpetentna do bólu! Odpowiedz Link Zgłoś
obiuankenobi Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 21:44 Gość portalu: kolo napisał(a): > No to może zróbmy przegląd dotychczasowej RN w radiu. > Kotwas-kłamca lustracyjny > Sak-agroturystyka > Delatore-człowiek Długoborskiego i nic więcej > Pawlak-aparatczyk PO,nosi tren za Nitrasem > Rada Nadzorcza kumpetentna do bólu! i to ma być powód, żeby kołka zastapić kołkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Dziwne rzeczy piszecie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.06.06, 22:18 Żeby nie było, że kogoś bronie ale... Każda rada jest kompetentna, bo zasiadające w niej osoby mają egzamin państwowy dowodzący ich kompetencje. I to na tyle w temacie kompetencji. Chcecie mieć tam fachowców? To zlikwidujcie takie coś jak rady lub sprywatyzujcie radio. Kupi je i tak ktoś związany z SLD, PO, PiS lub LPR i tak będziemy w punkcie wyjścia. Przykładem jest Polsat, TVN i RydzykTV Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Dziwne rzeczy piszecie 29.06.06, 22:22 ten egzamin państwowy zawsze można zdać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Co ty pleciesz? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.07.06, 00:14 TAk było za PZPR-u i początków SLD - zdaj go teraz! Egzamin zrobił się wyjątkowo trudny www.msp.gov.pl/index_msp.php? dzial=38&id=769&poz=7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FM Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:32 >Kupi je i tak ktoś związany z SLD, PO, PiS lub LPR i tak >będziemy w punkcie wyjścia. O nie ! W pnkt wyjścia to nie będziemy. Ktokolwiek tego nie kupi, czy komuch czy klerykał, będzie prowadził jakiś rachunek ekonomiczny . Tymczasem na programie oszczędności a zarząd i administracja jak było tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ataman Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.smsnet.pl 29.06.06, 22:48 Samoobrona rekomendowała Artura Kubaja ? O ile sie nie mylę to asystent Litwińskiego. Śmiechu warte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomyKubaja Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:42 kubaj to podobnie jak litwinski politykier ktory rownie dobrze moze byc w PO jak w SLD czy Samoobronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek:) Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:48 Widać, że czerwona pajęczyna w szczecinie zaczyna pękać i stąd te wpisy na forum. szkoda mi Was chłopaki bo Wy tylko w radach nadzorczych umieliście siedzieć a dziś bezrobotni, chyba ze przysługuje wam UB-ecka emerytura. Pozdrowienia dla wszystkich PRAWYCH:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 23:54 po zwycięstwie wyborczym pis-u i nowych rządach wszem i wobec trąbiono od rana do wieczora ze teraz to bedzie inaczej ,no to mamy inaczej czyli tak samo albo i jeszcze gorzej.he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:46 oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec... władza chce miec wpływ by robic wreszcie dobrze i inaczej, ale twierdzenie, ze to nie ma nic wspólnego z podziałem partyjnym jest po prostu ... i to juz jest ponizej pasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec, ale. 30.06.06, 01:04 jak sie bedzie robic uczciwie praworządnie rzetelnie i merytorycznie te swoje zmiany na lepsze to nie potrzeba sie bać wolnych mediów i wywierac na nich partyjno-etatowej presji, prawda jest w tym przypadku zgoła inna bo to ani uczciwie ani praworządnie ani tym bardziej merytorycznie ,i tak jest prawda o pis-e i tej pożal sie boze koalicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 01:10 -Przy powoływaniu rad nadzorczych nie było partyjnej rekomendacji - zarzeka się szef zachodniopomorskiego PiS-u Joachim Brudziński... ======================================== Po prostu jestem w stanie zrozumiec jakies postepowanie, logike jakąs, jakakolwiek, nawet niesłuszną, błędną, ale brzydze sie kłamstwem! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... 30.06.06, 01:27 kłamstwo goni kłamstwo i jest kłamstwem poganiane ,wogóle już w kampani wyborczej pis tylko żył kłamstwem i stosował kłąmstwo a teraz jest tego tylko naturalna kontynuacja ,nie rozumiem wiec zdziwienia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nudne Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:12 Kogo by do tej rady wsadzili to i tak krytykowalibyście. Trzeba było złożyć papiery i jakby was nie wybrali, to wtedy moglibyście krytykować. Trudno, żeby do rady nadzorczej wybierali andreasa,piotrakileśtam i absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:26 Trzeba było złożyć > papiery i jakby was nie wybrali, to wtedy moglibyście krytykować. do kogo te papiery, do pana Brodzińskiego czy Masłowskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gala Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:35 Do właściwego ministra bo to on powołuje członków rad nadzorczych bedących własnością Skarbu Państwa. Ja nie złożyłam i się nie skarżę że mnie nie wybrali, a ci co nie złożyli i się skarżą są śmieszni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zdziwiłbys sie Nudny kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:54 Gość portalu: nudne napisał(a): Trudno, żeby > do rady nadzorczej wybierali andreasa,piotrakileśtam i absztyfikanta ========================= Powtarzam chodzi o to co mówi prezes... a kogo wybrali? Zawsze wybierali z klucza partyjnego! Ja przywykły! A zdziwiłbys sie jakby okazało sie, ze wykształcenie i doswiadczenie mamy najbardziej predysponujace do tego.... Al;e ja tam akurat nie za bardzo, bo wole nic nie robic na swoim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cy24 Byle swoim, nawet niefachowcom IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:47 Ależ parcie do koryta - sami fachowcy i to bez poparcia partyjnego??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KacZorro Jeszcze sauka tam brakuje IP: *.unity.managedbroadband.co.uk 30.06.06, 12:11 No i jeszcze do radości wszystkich brakuje tam frajera marcina sauka wstawionego przez tatuska senatora Pisuarowców jacka sauka, bo za mało zarabia w UM :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Jeszcze sauka tam brakuje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 15:08 I co będzie teraz z nowowybranym prezesem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas zapisze sie do PiS i po problemie, jakby dokształt IP: *.centertel.pl 30.06.06, 17:28 Odpowiedz Link Zgłoś
sedina1 Re: Jeszcze sauka tam brakuje 14.07.06, 11:44 KacZorro az z daleka zalatuje od ciebie Platforma Obywatelska - musisz biedaku miec jakis kompleks niższości - widać nie możesz się nigdzie przebić to potem wypisujesz takie bzdury wyzsane z palca na porządnych ludzi! Pewnie w swojej głupocie siedzisz i wymyslasz ale widac tylko na to cie stac...Ciężki Ciężki...twój zywot:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walery Kubaj w Samoobronie? IP: 82.145.68.* 30.06.06, 17:17 Działacz byłego AWS, mgr z US, wielki prawicowiec Artur Kubaj został członkiem Rady Nadzorczej Polskiego Radia Szczecin...z ramienia Samooobrony Andrju Leppera. Czego to ludzie nie zrobą dla kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członkowie Re: Kubaj w Samoobronie? IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 17:18 gadajcie sobie, a kasa nasza Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Kubaj w Samoobronie? 30.06.06, 17:40 Gość portalu: członkowie napisał(a): > gadajcie sobie, a kasa nasza .. .. macie rację, wiadomo po was to spływa" ..., grunt to kasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.globalconnect.pl 30.06.06, 18:02 a kogo mieli wybrac was????????????????????????????? wy sie nadajecie tylko do pisania bzdetów tu na tym smiesznym górnolotnie nazwanym "Forum" do wylewania fekaliów na innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABZ Panie nieobiektywny absztyfikancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:11 absztyfikant napisał: > Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych >peerelowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje >radiowe od tyh kolejowych... Czy mógłbyś stonniczy mądralo wyjaśnić kim był w takim razie pan Kotwas w Radzie PR Szczecin. Fachowcem od mediów ? Facet po tzw młotkach,który nie tylko, że nie odróżnia stacji radiowej od stacji kolejowej ale nie odróznia ich też od portu itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 01.07.06, 21:57 a na chu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienekx Zdajcie egzamin i może was wybiorą IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.07.06, 00:17 bo jacyś sfrustrowani jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: media Re: Zdajcie egzamin i może was wybiorą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:12 Tak właśnie zdać egzamin! Tyle, że zdali i co z tego skoro niektórzy z nich - doliczyłem sie kilku tylko w dwóch radach radia (Szczecin i Koszalin)łamią przepisy prawa, które wcześniej wkuwali do egzaminu! "Jedna osoba może być członkiem rady nadzorczej tylko w jednej spośród spółek o których mowa w art.1 pkt 4-7 ustawy o wynagradzaniu osób kierujących... itd. Szkoda gadać! Odpowiedz Link Zgłoś