Dodaj do ulubionych

PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radiem

29.06.06, 20:04
Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych peerelowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje radiowe od tyh kolejowych...
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:05
      To dopiero fachowcy!!! Tak właśnie wygląda ten kraj, gdzie matoł siada na
      stołku bo partyjka go popiera... Zgroza!
      • Gość: menel Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 20:10
        "Z PiS-em związana jest Marta Giezek, urzędniczka wydziału zdrowia i polityki
        społecznej szczecińskiego magistratu, do niedawna asystentka poseł PiS-u
        Mirosławy Masłowskiej."

ta to robi karierę, a ktoś pisał,ze posłana Masłowska zapomina o swoich ludziach
        • xxtoja Re: Dramnatyczni fachowcy 29.06.06, 20:18
          Przy powoływaniu rad nadzorczych nie było partyjnej rekomendacji - zarzeka się
          szef zachodniopomorskiego PiS-u Joachim Brudziński. - Pani Giezek miała
          rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się służbą zdrowia.

...
          Marta Giezek to pisówka z rodowodem, pisywała do medycznych piśmideł opisując
          różne programy z promocji zdrowia takie informacje dot, działalności jako
          specjalistki urzędniczej PZ oraz wplatała pewne wątki dotyczace radnej
          Masłowskiej podczas kampanii na posła.
          Jest profesjonalistką tak o sobie mówi i sprytną babą umiejacą się zakręcić,
          zawsze nosi głowę do góry, ale DPS po niej nie płacze jak musiała odejść.
          • Gość: radiowiec Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 20:53
            to teraz Madzia Jagiełło awansuje, zapracowała
          • Gość: andreas pierwsze słysze.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:42
            ja pierwsze słysze o
            stowarzyszeniu dziennikarzy zajmujących się służbą zdrowia
            naprawde jest takie?
      • Gość: yguana Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 13:54
        tak jest też w szczecińskiej telewizji i innych instytucjach; trzeba położyć
        temu kresik ;) niedługo napiszę bestseller
        • Gość: z Re: Dramnatyczni fachowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 14:07
          dużo pisania
    • beatrix13 Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 20:12
      absztyfikant napisał:

> Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych
      pee relowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje
      radiowe od tyh kolejowych...

No ,bo jak nie i zaczną wysypywać tam zboże ?
    • obiuankenobi Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 21:16
      Pani Giezek miała rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się
      służbą zdrowia.
      hahahahahahahah!
      • Gość: radiowiec Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.system.szczecin.pl 29.06.06, 21:37
        > Pani Giezek miała rekomendację stowarzyszenia dziennikarzy zajmujących się
        > służbą zdrowia.

ciekawe którzy to dziennikarze ?
    • Gość: kolo Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:35
      No to może zróbmy przegląd dotychczasowej RN w radiu.
      Kotwas-kłamca lustracyjny
      Sak-agroturystyka
      Delatore-człowiek Długoborskiego i nic więcej
      Pawlak-aparatczyk PO,nosi tren za Nitrasem
      Rada Nadzorcza kumpetentna do bólu!
      • obiuankenobi Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 21:44
        Gość portalu: kolo napisał(a):
        > No to może zróbmy przegląd dotychczasowej RN w radiu.
        > Kotwas-kłamca lustracyjny
        > Sak-agroturystyka
        > Delatore-człowiek Długoborskiego i nic więcej
        > Pawlak-aparatczyk PO,nosi tren za Nitrasem
        > Rada Nadzorcza kumpetentna do bólu!

i to ma być powód, żeby kołka zastapić kołkiem?
        • Gość: gienekx Dziwne rzeczy piszecie IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 29.06.06, 22:18
          Żeby nie było, że kogoś bronie ale...
          Każda rada jest kompetentna, bo zasiadające w niej osoby mają egzamin państwowy
          dowodzący ich kompetencje. I to na tyle w temacie kompetencji.
          Chcecie mieć tam fachowców? To zlikwidujcie takie coś jak rady lub
          sprywatyzujcie radio. Kupi je i tak ktoś związany z SLD, PO, PiS lub LPR i tak
          będziemy w punkcie wyjścia. Przykładem jest Polsat, TVN i RydzykTV
          • xxtoja Re: Dziwne rzeczy piszecie 29.06.06, 22:22
            ten egzamin państwowy zawsze można zdać.
            • Gość: gienekx Co ty pleciesz? IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.07.06, 00:14
              TAk było za PZPR-u i początków SLD - zdaj go teraz!
              Egzamin zrobił się wyjątkowo trudny www.msp.gov.pl/index_msp.php?
              dzial=38&id=769&poz=7
          • Gość: FM Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:32
            >Kupi je i tak ktoś związany z SLD, PO, PiS lub LPR i tak
            >będziemy w punkcie wyjścia.

O nie ! W pnkt wyjścia to nie będziemy. Ktokolwiek tego nie kupi, czy komuch
            czy klerykał, będzie prowadził jakiś rachunek ekonomiczny . Tymczasem na
            programie oszczędności a zarząd i administracja jak było tak jest
            • Gość: Ataman Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.smsnet.pl 29.06.06, 22:48
              Samoobrona rekomendowała Artura Kubaja ? O ile sie nie mylę to asystent
              Litwińskiego. Śmiechu warte.
              • Gość: znajomyKubaja Re: Dziwne rzeczy piszecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 09:42
                kubaj to podobnie jak litwinski politykier ktory rownie dobrze moze byc w PO jak
                w SLD czy Samoobronie...
    • Gość: maciek:) Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:48
      Widać, że czerwona pajęczyna w szczecinie zaczyna pękać i stąd te wpisy na
      forum. szkoda mi Was chłopaki bo Wy tylko w radach nadzorczych umieliście
      siedzieć a dziś bezrobotni, chyba ze przysługuje wam UB-ecka emerytura.
      Pozdrowienia dla wszystkich PRAWYCH:)
      • piotr33k2 Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie 29.06.06, 23:54
        po zwycięstwie wyborczym pis-u i nowych rządach wszem i wobec trąbiono od rana
        do wieczora ze teraz to bedzie inaczej ,no to mamy inaczej czyli tak samo albo
        i jeszcze gorzej.he he.
    • Gość: andreas oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:46
      oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec...
      władza chce miec wpływ by robic wreszcie dobrze i inaczej,
      ale twierdzenie, ze to nie ma nic wspólnego z podziałem partyjnym
      jest po prostu ... i to juz jest ponizej pasa!!!
      • piotr33k2 Re: oczywiscie jestem w stanie to zrozumiec, ale. 30.06.06, 01:04
        jak sie bedzie robic uczciwie praworządnie rzetelnie i merytorycznie te swoje
        zmiany na lepsze to nie potrzeba sie bać wolnych mediów i wywierac na nich
        partyjno-etatowej presji, prawda jest w tym przypadku zgoła inna bo to ani
        uczciwie ani praworządnie ani tym bardziej merytorycznie ,i tak jest prawda o
        pis-e i tej pożal sie boze koalicji.
        • Gość: andreas ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 01:10
          -Przy powoływaniu rad nadzorczych nie było partyjnej rekomendacji - zarzeka się
          szef zachodniopomorskiego PiS-u Joachim Brudziński...
          ========================================

Po prostu jestem w stanie zrozumiec jakies postepowanie, logike jakąs,
          jakakolwiek, nawet niesłuszną, błędną, ale brzydze sie kłamstwem!
          • piotr33k2 Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... 30.06.06, 01:27
            kłamstwo goni kłamstwo i jest kłamstwem poganiane ,wogóle już w kampani
            wyborczej pis tylko żył kłamstwem i stosował kłąmstwo a teraz jest tego tylko
            naturalna kontynuacja ,nie rozumiem wiec zdziwienia .
            • Gość: nudne Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:12
              Kogo by do tej rady wsadzili to i tak krytykowalibyście. Trzeba było złożyć
              papiery i jakby was nie wybrali, to wtedy moglibyście krytykować. Trudno, żeby
              do rady nadzorczej wybierali andreasa,piotrakileśtam i absztyfikanta.
              • Gość: zainteresowany Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 08:26
                Trzeba było złożyć
                > papiery i jakby was nie wybrali, to wtedy moglibyście krytykować.

do kogo te papiery, do pana Brodzińskiego czy Masłowskiej ?
                • Gość: gala Re: ja po prostu brzydze sie kłamstwem.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:35
                  Do właściwego ministra bo to on powołuje członków rad nadzorczych bedących
                  własnością Skarbu Państwa. Ja nie złożyłam i się nie skarżę że mnie nie
                  wybrali, a ci co nie złożyli i się skarżą są śmieszni.
              • Gość: andreas zdziwiłbys sie Nudny kolego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 10:54
                Gość portalu: nudne napisał(a):
                Trudno, żeby
                > do rady nadzorczej wybierali andreasa,piotrakileśtam i absztyfikanta
                =========================
                Powtarzam chodzi o to co mówi prezes...
                a kogo wybrali?
                Zawsze wybierali z klucza partyjnego!
                Ja przywykły!

A zdziwiłbys sie jakby okazało sie,
                ze wykształcenie i doswiadczenie mamy najbardziej predysponujace do tego....
                Al;e ja tam akurat nie za bardzo,
                bo wole nic nie robic na swoim!
    • Gość: cy24 Byle swoim, nawet niefachowcom IP: *.chello.pl 30.06.06, 11:47
      Ależ parcie do koryta - sami fachowcy i to bez poparcia partyjnego??!
    • Gość: KacZorro Jeszcze sauka tam brakuje IP: *.unity.managedbroadband.co.uk 30.06.06, 12:11
      No i jeszcze do radości wszystkich brakuje tam frajera marcina sauka wstawionego
      przez tatuska senatora Pisuarowców jacka sauka, bo za mało zarabia w UM :) :) :)
      • Gość: As Re: Jeszcze sauka tam brakuje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.06.06, 15:08
        I co będzie teraz z nowowybranym prezesem???
        • Gość: andreas zapisze sie do PiS i po problemie, jakby dokształt IP: *.centertel.pl 30.06.06, 17:28
      • sedina1 Re: Jeszcze sauka tam brakuje 14.07.06, 11:44
        KacZorro az z daleka zalatuje od ciebie Platforma Obywatelska - musisz biedaku
        miec jakis kompleks niższości - widać nie możesz się nigdzie przebić to potem
        wypisujesz takie bzdury wyzsane z palca na porządnych ludzi! Pewnie w swojej
        głupocie siedzisz i wymyslasz ale widac tylko na to cie stac...Ciężki
        Ciężki...twój zywot:>
    • Gość: walery Kubaj w Samoobronie? IP: 82.145.68.* 30.06.06, 17:17
      Działacz byłego AWS, mgr z US, wielki prawicowiec Artur Kubaj został członkiem
      Rady Nadzorczej Polskiego Radia Szczecin...z ramienia Samooobrony Andrju
      Leppera. Czego to ludzie nie zrobą dla kasy.
      • Gość: członkowie Re: Kubaj w Samoobronie? IP: *.system.szczecin.pl 30.06.06, 17:18
        gadajcie sobie, a kasa nasza
        • xxtoja Re: Kubaj w Samoobronie? 30.06.06, 17:40
          Gość portalu: członkowie napisał(a):

> gadajcie sobie, a kasa nasza
          ..
          ..
          macie rację, wiadomo po was to spływa" ..., grunt to kasa
    • Gość: hahaha Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.globalconnect.pl 30.06.06, 18:02
      a kogo mieli wybrac was????????????????????????????? wy sie nadajecie tylko do
      pisania bzdetów tu na tym smiesznym górnolotnie nazwanym "Forum" do wylewania
      fekaliów na innych ludzi.
    • Gość: ABZ Panie nieobiektywny absztyfikancie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:11
      absztyfikant napisał:

> Wstyd i hanba. Partyjni aparatczycy niskiego szcebla zostali jak za starych
      >peerelowskich czasow rzuceni na odcinek mediow. Ciekawe czy odrozniaja stacje
      >radiowe od tyh kolejowych...
      Czy mógłbyś stonniczy mądralo wyjaśnić kim był w takim razie pan Kotwas w
      Radzie PR Szczecin. Fachowcem od mediów ? Facet po tzw młotkach,który nie
      tylko, że nie odróżnia stacji radiowej od stacji kolejowej ale nie odróznia ich
      też od portu itp
    • Gość: ej Re: PiS, Samoobrona i LPR zaczynają rządzić radie IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 01.07.06, 21:57
      a na chu
      • Gość: gienekx Zdajcie egzamin i może was wybiorą IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 02.07.06, 00:17
        bo jacyś sfrustrowani jesteście
        • Gość: media Re: Zdajcie egzamin i może was wybiorą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:12
          Tak właśnie zdać egzamin! Tyle, że zdali i co z tego skoro niektórzy z nich -
          doliczyłem sie kilku tylko w dwóch radach radia (Szczecin i Koszalin)łamią
          przepisy prawa, które wcześniej wkuwali do egzaminu! "Jedna osoba może być
          członkiem rady nadzorczej tylko w jednej spośród spółek o których mowa w art.1
          pkt 4-7 ustawy o wynagradzaniu osób kierujących... itd. Szkoda gadać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka