Dodaj do ulubionych

Czy sie dostane? wazne! :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:36
Pytanie do osob w temacie szkolno-uczelnianym. Chce sie dostac na wymieniony
w temacie kierunek. Jak myslicie mam szanse? Z podstawy: 77, a z
roszerzenioa: 53 procent i z ustnego: 100. Wedlug wzoru mam 95,7 na 150.
Co tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas na ten wymieniony w temacie bez problemu ;) IP: *.centertel.pl 11.07.06, 17:50
    • Gość: jasne!!!! Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problemu!!!! IP: 213.155.174.* 11.07.06, 17:56
      • Gość: :) Re: Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:00
        Wybaczcie moja nieuwage, przed wysłaniem skasowałam: filologie polska - czy sie
        dostane.
        Wiec ponawiam pytanie: czy sie dostane na filologie polska :)

Dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam!
        • swarozyc Re: Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problem 11.07.06, 18:02
          Gość portalu: :) napisał(a):
          Wybaczcie moja nieuwage, przed wysłaniem skasowałam: filologie polska - czy sie
          dostane. Wiec ponawiam pytanie: czy sie dostane na filologie polska :)
          ''''''''''''''''''''''''''''''''
          Z takim podejsciem do tematu - na pewno!
          • Gość: :) Re: Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 18:05
            No przeca ja prosiłam o rzeczowe odpowiedzi :>
            Pomyłki sie zdarzają.. kazdemu, choć nie kazdemu powinny.
            • swarozyc Re: Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problem 11.07.06, 18:09
              na filologie polska, mowisz..?
              Pokaz jezyk..
              • Gość: korepetytor Potrzebujesz korepetycji! IP: 213.155.174.* 11.07.06, 18:11
                Jeśli jesteś kobietą i umówisz się ze mną na "sprawdzianik"-to się dostaniesz!
                • Gość: andreas na sprawdzianik czy na kawe, ale desperat... IP: *.centertel.pl 11.07.06, 18:15
                  co samotnośc widze dokucza...
                  • Gość: korepetytor Na kawę to nie w tym topicu! IP: 213.155.174.* 11.07.06, 18:22
                    Tak Andrzejku dokucza!
                    Ja chociaż coś z tym robię!
                    Pozdrawiam.Singiel
            • Gość: maestro Re: Dostaniesz!!!!Napewno!!!Na ten to bez problem IP: *.chello.pl 11.07.06, 18:16
              Chcesz książki pisać? Szalejąca tam Inga Iwasiów bardziej znana jest jako
              feministka niż poetka.
    • tylo Re: Czy sie dostane? wazne! :) 11.07.06, 19:11
      a co ty po tej filologiji chcesz robić ??
      lub inaczej - z czego chcesz rodzinę utrzymać ??
      • Gość: :) Re: Czy sie dostane? wazne! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 19:33
        Byc moze to utopijne plany, ale marzę o pracy w gazecie. Pisanie.. Tak!
        Oczywiscie, wiem, ze to trudne, a takze, ze ogrom dzisiejszych dziennikarzy,
        niekoniecznie te studia konczyli.. Jednak, uwazam, ze podstawy trzeba miec,
        podstawy w sensie zaplecze polonistyczne własnie.
        Jesli to nie.. takiej opcji nie biore pod uwage.
        • Gość: gryzipiórek Re: Czy sie dostane? wazne! :) IP: *.chello.pl 11.07.06, 21:21
          Jesteś młody człowieku naładowany szlachetnością co ci się bardzo chwali.
          Bo wielu dziennikarzy nawet o znanych nazwiskach skróciło sobie drogę do
          dziennikarstwa poprzez pracę w Służbie Bezpieczeństwa potem UOP , a teraz nie
          wiem jak to się nazywa, ale ryje wciąż te same.
          • Gość: :) Re: Czy sie dostane? wazne! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 08:17
            Nie neguje Twoich słów, niestety nie wgłebiam sie w zyciorysu dziennikarze,
            a nawet jesli te dane, o ktorych mowisz, byłyby raczej niedostepne.. Wiem, ze
            tak moglo byc, ale ile beda jeszcze siedziec na stołkach? My, mlodzi, tez
            mozemy i chcemy cos zrobic. I to jest utopia, a ja jestem naładowana
            szlachetnoscia, to prawda, z tym, ze wcale nie zamierzam sie tego wyzbywac.
            Człowiek bez otoczki "moralno-szlachetnej" to tylko organizm, zwykła fizjologia.
            Pozdrawiam.
            • Gość: :) Re: Czy sie dostane? wazne! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 15:06
              Szkoda, ze nie otrzymaląm odpowiedzi na swoe pytanie, niestety nigdzei nie moge
              jej znalezc. I jest to moze smieszne, ale dla mnie nie. Nie wiem gdzie isc na
              studia i gdzie mnie w ogole przyjma. Mysle tylko o UŚ :(
              • Gość: labatt Re: Czy sie dostane? wazne! :) IP: *.hsd1.fl.comcast.net 16.07.06, 22:28
                I my tego tez nie wiemy....:)
                A musisz studiowac?Moze powinnas poczekac z decyzja?
        • tylo Re: Czy sie dostane? wazne! :) 17.07.06, 09:32
          Gość portalu: :) napisał(a):

> Byc moze to utopijne plany, ale marzę o pracy w gazecie. Pisanie.. Tak!
          > Oczywiscie, wiem, ze to trudne, a takze, ze ogrom dzisiejszych dziennikarzy,
          > niekoniecznie te studia konczyli.. Jednak, uwazam, ze podstawy trzeba miec,
          > podstawy w sensie zaplecze polonistyczne własnie.

szkoda. Szkoda, że chcesz ukończyć studia żeby mieć podstawy z zaplecza
          polonistycznego. Oznacza, to nic innego, że stylistycznie twoje artykuły będą
          zaje***ste, ale z punktu przenoszenia wartościowych informacji będą ch**a warte.

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem. Z punktu językowego to brzydki tekst.
          Ale przeniósł informację, którą miałem do przekazania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka