Dodaj do ulubionych

dr A. Torbe

13.07.06, 12:53
Czy miałyście kontakt z dr Andrzejem Torbe? Jakie macie o nim zdanie? Czy ma w gabinecie USG, ile kosztuje wizyta, czy pracuję na położnictwie? Bardzo proszę o jak najwięcej informacji na jego temat. Z góry serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • kasiol81 Re: dr A. Torbe 13.07.06, 14:17
      wiem że jeszcze dwa lata temu pracował na patologii ciąży na pomorzanach.
      • klarinia Re: dr A. Torbe 13.07.06, 17:14
        Z tego co sie orientuje pan doktor jest ordynatorem na poloznictwie na
        Pomorzanach.Bylam jego pacjentka przez dwa tyg czasu ,bedac w szpitalu.Podczas
        rozmowy konkretny facet.Nie mam nic mu do zarzucenia jesli chodzi o moje
        leczenie.Natomiast kolezanki lezace ze mna na oddziale narzekaly na
        niego.Ponoc,jednej z nich usunal 6 miesieczne blizniaki,poniewaz dziewczyna
        miala 40 stopniowa goraczke.Nie potrafili dokladnie okreslic co jej
        jest.Stwierdzili ,ze to przez ciaze .Po ciazy dziewczyna spedzila jeszcze 4
        miesiace w szpitalu z ta sama goraczka.Byla kompletnie zalamana ,probowali z
        mezem przez 4 lata,a tu taka sytuacja..

Szczerze powiem ,ze ciezko sie wypowiedziec na temat osoby ,ktorej sie dobrze
        nie zna.W kazdym razie powodzenia
        • zosia_771 Re: dr A. Torbe 14.07.06, 00:06
          Hej,

Dr Torbe pracuje w szpitalu na Pomorzanach. Prywatnie przyjmuje na
          ul.Kopernika, tuż obok pasażu A-Z. Za wizytę bierze 70 pln. Badania USG robią u
          niego inni lekarze dr Rzepka i dr Kwiatkowski- dr Torbe twierdzi, że są lepsi
          od niego.
          Jestem jego pacjentką od samego początku ciąży - za 2 tyg rodzę. Moim zdaniem
          jest bardzo dokładny - bada, waży, mierzy przy okazji każdej wizyty. Nie
          naciąga na kasę, spokojnie odpowiada na każde pytania. Nie panikuje, działa na
          mnie bardzo uspokajająco. Ma bardzo dobrą opinie wśród innych lekarzy. Jeśli o
          mnie chodzi to polecam go z czystym sumieniem.
          Myślę, że jeśli jesteś na początku drogi to najpierw wybierz najbardziej
          odpowiadający Ci szpital a pózniej poszukaj lekarza. Jeśli już wybrałaś
          Pomorzany to myślę, że warto zastanowić się nad dr Torbe lub Żebiełowiczem.

Pozdrawiam,
          zosia
          • ania69 Re: dr A. Torbe 14.07.06, 07:56
            Zdecydowałam sie w 90% na szpital z Pomorzan i szukam lekarza pracującego własnie w nim. Dziękuję za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka