26.01.07, 22:33
Co wiecie na ten temat?
Bo ja we wtorek widziałam tylko neon, a od środy ciemno. Kiedy to ruszy i co
ewentualnie tam będzie, oprócz kawy jak sama nazwa mówi.
Obserwuj wątek
    • popoludnie Re: Cafe MDK 27.01.07, 11:36
      kawusi się zachciało, zapraszam do siebie
      • funcia2 Re: Cafe MDK 27.01.07, 11:59
        Dziś już niby piłam, a w zamian kawusi to może wieczorny spacerek?
        • popoludnie Re: Cafe MDK 28.01.07, 14:05
          OK, zdzwonimy sie
          • zlamany_obcas Re: Cafe MDK 05.02.07, 18:14
            Cafe MDK to nowa kawiarenka, której właścicielki-trzy kobiety postanowiły
            zrealizować marzenia z dzieciństwa... będą wykwintne ciasta, ale nie zabraknie
            także i tych domowych. Oprócz tego kawa smakowa-wydaje mi się, że jedyna w
            Otwocku i naleśniki (na słodko, pikantne itd.). poza tym w kawiarni
            organizowane będą również wesela, przyjęcia komunijne itd. W środku znajduje się
            pianino, więc zapowiadają się niezły klimat:) poza tym będą małe wernisaże prac
            lokalnych artystów:) To tyle z tego, co udało mi się dowiedzieć:)Zaczyna działać
            od 11 lutego. A na walentynki podobno szykuje się jakiś wyjątkowy wieczór dla
            zakochanych:)
            • funcia2 Re: Cafe MDK 05.02.07, 18:34
              No to fajnie, będzie gdzie poczekać we wtorki na dzieciaki.
              • patsik Re: Cafe MDK 05.02.07, 22:40
                a co jest we wtorki dla dzieciaków? (zakładam, że pewnie niestety o te młodsze
                chodzi...)
                rozpoznaję ofertę mdk, ale marnie mi idzie: najpierw małomówna pani w
                sekretariacie, która mi tylko karteczkę wręczyła...potem strona www(z rzeczonej
                karteczki) co to nie działa.....ech...a chciałabym od nowego semestru ich na
                coś zapisac.....
                • funcia2 Re: Cafe MDK 06.02.07, 10:24
                  We wtorki o godz. 17.00 są dla dzieci (od 4 lat do ... nie wiem) zajęcia wokalno
                  - taneczne, a że trwają 1,5 godz. to mamuśki pójdą sobie w tym czasie na kawkę
                  do Cafe MDK
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka