funcia2 26.01.07, 22:33 Co wiecie na ten temat? Bo ja we wtorek widziałam tylko neon, a od środy ciemno. Kiedy to ruszy i co ewentualnie tam będzie, oprócz kawy jak sama nazwa mówi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funcia2 Re: Cafe MDK 27.01.07, 11:59 Dziś już niby piłam, a w zamian kawusi to może wieczorny spacerek? Odpowiedz Link
zlamany_obcas Re: Cafe MDK 05.02.07, 18:14 Cafe MDK to nowa kawiarenka, której właścicielki-trzy kobiety postanowiły zrealizować marzenia z dzieciństwa... będą wykwintne ciasta, ale nie zabraknie także i tych domowych. Oprócz tego kawa smakowa-wydaje mi się, że jedyna w Otwocku i naleśniki (na słodko, pikantne itd.). poza tym w kawiarni organizowane będą również wesela, przyjęcia komunijne itd. W środku znajduje się pianino, więc zapowiadają się niezły klimat:) poza tym będą małe wernisaże prac lokalnych artystów:) To tyle z tego, co udało mi się dowiedzieć:)Zaczyna działać od 11 lutego. A na walentynki podobno szykuje się jakiś wyjątkowy wieczór dla zakochanych:) Odpowiedz Link
funcia2 Re: Cafe MDK 05.02.07, 18:34 No to fajnie, będzie gdzie poczekać we wtorki na dzieciaki. Odpowiedz Link
patsik Re: Cafe MDK 05.02.07, 22:40 a co jest we wtorki dla dzieciaków? (zakładam, że pewnie niestety o te młodsze chodzi...) rozpoznaję ofertę mdk, ale marnie mi idzie: najpierw małomówna pani w sekretariacie, która mi tylko karteczkę wręczyła...potem strona www(z rzeczonej karteczki) co to nie działa.....ech...a chciałabym od nowego semestru ich na coś zapisac..... Odpowiedz Link
funcia2 Re: Cafe MDK 06.02.07, 10:24 We wtorki o godz. 17.00 są dla dzieci (od 4 lat do ... nie wiem) zajęcia wokalno - taneczne, a że trwają 1,5 godz. to mamuśki pójdą sobie w tym czasie na kawkę do Cafe MDK Odpowiedz Link