piotrus1 30.07.06, 13:59 nie piję - DUŻO bi biję - BO NIE LUBIĘ średnio przystojny średnio ustatkowany bardzo sarkastyczny no i robię mega błey ortograficzne ale za to jestem mega optymistą więc jak jes jest szansa ze ktoś mnei przytuli ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dz14d Re: kto mnie przygarnie? IP: 80.53.41.* 30.07.06, 14:02 a lubisz koty? kochasz je? dasz sie posiekac za siersciucha? jesli tak to moze jakas kocia mama cie przygarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:04 a nic ;) a kto powiecmy lekko TOLERUJE Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:07 powiecmy ze znam taką piosenkę w życiu znowu mi nie wyszło.... hehhehehehehehehehhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 17:33 mamoniowa303 napisała: > bo to zla kobieta byla ? bdobra była tylko za bardzo UPARTA I WYZWOLONA i tyci samolubna Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 21:39 i to jest wlasciwy wniosek :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:09 skoro jestes megaoptymistycznie nastawiony do rzeczywistosci, to na pewno wkrótce dojdzie do miłego przygarniecia,tudzież utulenia, niekoniecznie przez kociarę, ja oosobiście uznaję wyzszość psów nad kotami Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:11 beatrix13 napisała: > ja oosobiście uznaję wyzszość psów nad kotami nie dziwie sie pies to choć słucha człowieka i sie cieszy na jego widok a kot... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: kto mnie przygarnie? IP: 80.53.41.* 30.07.06, 14:15 pies dla nas zdradzil swiat zwierzat a dla kotow ludzie zdradzaja swiat ludzi... psy kocham a koty zaledwie toleruje... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:27 pies nie tylko ,że słucha, ale potrafi być najlepszym przyjacielem, miałam 2 owczarki,które świetnie wyczuwały nastroje domowników, nie lubię fałszu u ludzi i u zwierzat,a psy pozbawione są tej cechy; * wracając do meritum, a może ty Piotruś śpiacy jesteś,ze tak nagle zapragnąłeś utulenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: kto mnie przygarnie? IP: 80.53.41.* 30.07.06, 14:32 z pierwszym sie zgadzam w 100% a drugie - ja mysle ze Piotrus jest lekko nabzdryngolony - pewnie sie scial z kobieta. Wszystkiemu winne sa koty i kobiety (zle rzecz jasna kobiety) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 14:59 psy kocham i zawsze miałem owczarki a ze wszystko przez baby to NORMA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: kto mnie przygarnie? IP: 80.53.41.* 30.07.06, 15:05 Piotrus ale tylko zle baby! nie zeby ze my tak na wszystkie baby najezdzamy, tylko na zle baby Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 15:22 no to ja chciałam kulturalnie przygarnąć, a chłopcy jak zwykle w momentach zawodu jakiegoś starą szowinistyczną śpiewkę śpiewają,że całemu złu,które ih napotyka winne BABY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dz14d Re: kto mnie przygarnie? IP: 80.53.41.* 30.07.06, 15:44 tylko ja!, Piotrusia prosze do narzekania nie mieszac, prosze miec serce, okazac cieplo i przygarnac. Bo kazdy mezczyzna potrzebuje choc odrobiny kobiecego ciepla! Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 15:49 no dobra złe baby ciebie Beatrix zawsze dażyłem specjalnymi zgledami wiec słowa BABA sie do Ciebie nie odnosi o Tobie mówie KOBIETA Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 15:53 no dobrze, ja w ramach równouprawnienia i równowagi w naturze mogłabym też na złych dziadów ponarzekać, z zaznaczeniem,że słowo dziad w tym przypadku nie odnosi się do dziada forumowego, ogólnie przychylnego kobietom:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 16:25 Piotruś, po takiej deklaracji, twoje życzenie zostanie spełnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: kto mnie przygarnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:42 W dziecinstwie miałam psy i też myślałam że są lepsze od kotów. Dopóki współmieszkańcem kot nie został. Biorąc pod uwagę wieloletnią obserwację i praktykę ;-) stawiam na koty. Psa mozna zawsze kiełbasą przekupić. Koty są bardziej samodzielne, wyzwolone od tresury ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 18:45 Gość portalu: e.beata napisał(a): > W dziecinstwie miałam psy i też myślałam że są lepsze od kotów. > Dopóki współmieszkańcem kot nie został. > Biorąc pod uwagę wieloletnią obserwację i praktykę ;-) stawiam na koty. > Psa mozna zawsze kiełbasą przekupić. > Koty są bardziej samodzielne, wyzwolone od tresury ;-) jednak kot nie cieszy sie gdy przychodzisz do domu ;) i nie warczy gdy chce cię obronic jednak wolę koty Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 18:47 piotrus1 napisał: > Gość portalu: e.beata napisał(a): > > > W dziecinstwie miałam psy i też myślałam że są lepsze od kotów. > > Dopóki współmieszkańcem kot nie został. > > Biorąc pod uwagę wieloletnią obserwację i praktykę ;-) stawiam na koty. > > Psa mozna zawsze kiełbasą przekupić. > > Koty są bardziej samodzielne, wyzwolone od tresury ;-) > > jednak kot nie cieszy sie gdy przychodzisz do domu ;) > > i nie warczy gdy chce cię obronic > > jednak wolę koty pomyłka PSY !!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 21:38 jesli chce sie miec obiekt do obserwacji to rzeczywiscie lepsze sa koty. Ale jesli komus zalezy na towarzyszu, przyjacielu, zdecydowanie pies! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kto mnie przygarnie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:28 Spieprzaj dz... , tego, średniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 16:59 Gość portalu: . napisał(a): > Spieprzaj dz... , tego, średniaku. he? jeśli jesteś kobietą to z twych ramion chyba zrezygnuję Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 17:12 ale tak przygarnąć tylko na wakacje czy na stałę ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Piotrus 30.07.06, 17:11 ja nie przygarne ale bede trzymala kciuki za Ciebie;) Moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Piotrus IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.07.06, 17:15 To po tym tancowaniu ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciara11 Re: Piotrus 30.07.06, 17:17 myslisz, ze dopingowal sasiadce z balkonu obok jak tanczyla nago dla Fugaziego i za to zostal eksmitowany z domu przez swoja kobiete?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Piotrus IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.07.06, 17:29 :).. Najwazniejsze,ze chlopak nadal wierzy w nasza moc.../chyba jednak On nagrabil ;)/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Piotrus 30.07.06, 17:31 Gość portalu: labatt napisał(a): > :).. > Najwazniejsze,ze chlopak nadal wierzy w nasza moc.../chyba jednak On > nagrabil ;)/ powiecmy ze nie ja nagrabiłem! dzięki kiciara za słowa otuchy a Fugazi gratuluje babki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Piotrus IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.07.06, 17:36 Niepotrzebnie oparlam sie na podrecznikowych wywodach...Strone 'zawiedziona ' cechuje uraz...,bardziej lub mniej trwaly...:) Ale to takie bajdurzenie.... Zycze Tobie szybkiego przygarniecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Piotrus IP: *.hsd1.fl.comcast.net 30.07.06, 17:45 Usmiechnij sie do przeszlosci...Nastepna moze byc uparta,wyzwolona i baaardzo samolubna.Czego,oczywiscie,nie zycze..Tfu,Tfu,Tfu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Piotrus 30.07.06, 17:51 nieprawda, za siebie się nie oglądaj, było, minęło, przed siebie patrz, bo jak Grechuta śpiewał "ważne są tylko te chwile,których jeszcze nie znamy ... na które czekamy.." Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Piotrus 30.07.06, 18:44 lubie ten kawałek a jeszcze bardziej lubię piosenke czeronego tulipana ;) jedyne co mam to złudzenia ;).... jedynie co mam to złudzenie ze mogę je mieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: kto mnie przygarnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 18:45 napisz jaka ma byc, to rozprowadzę ofertę wśród koleżanek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 18:46 NORMALNA perspektywy widzenia ponad swój wygląd i coś w oczach ja nazywam to iskra Bożą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefa, ziutka Pokaż no się, to tu to tam. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 20:51 Piotruś, baby są wredne. Odpowiedz Link Zgłoś
tora-tora Re: kto mnie przygarnie? 30.07.06, 23:54 ludzie! nie dołujcie Piotrusia; szuka chłopina uczciwej kobiety, pewnie ma szlachetne intencje - a Wy go szczujecie, ze baby są wredne, samolubne, wyzwolone...... Piotruś, nie zwracaj uwagi na tych sfrustrowanych nieszczęśników.Uwierz, że świat pełen jest pięknych, dobrych i mądrych kobiet i.........samotnych. Toteż rozejrzyj się dookoła. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: kto mnie przygarnie? gej tylko gej 31.07.06, 08:17 szpiro napisał: > gej ciebie chce ale ja nie chce geja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tora-tora Re: kto mnie przygarnie? gej tylko gej 31.07.06, 08:21 Piotrusiu, nie przejmuj się swoją popularnością. Dzisiaj chce Cię gej, jutro jakaś fajna kobitka........Masz przynajmniej wybór. Pomyśl o ludziach, którzy mają wszystko oprócz możliwości wyboru. Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: kto mnie przygarnie? gej tylko gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:29 No właśnie, mnie to żaden gej nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś