Gość: lewus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 01:19 powiedzcie, warto jechać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewus Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:43 w tym roku nie biorą? zawsze sprzedają przy drogach, czy ktoś ze zmotoryzowanych widział? stoją, sam widziałem, na wjeździe na autostradę do Chociwla, ale stoją także zimą, więc chyba nie grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? 21.08.06, 09:47 Mam pewne informacje, że pod Krzyżem jest sporo prawdziwków, reszty też nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
shary1 Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? 21.08.06, 09:50 Nazbierałem wczoraj kozaków w Szczecinie - na Warszewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania na trasie do Swinoujscia nie ma nic IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 21.08.06, 09:51 byalm wczoraj i zero sladu grzybkow. W Lubuskim podobno wysyp prawdziwków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: na trasie do Swinoujscia nie ma nic IP: *.chello.pl 21.08.06, 19:48 Aja właśnie na trasie do Świnoujścia znalazłem z rodzinką pełno grzybów. Ale będzie jutro obiadek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.orange.pl 21.08.06, 21:09 a ja uwielbiam grzyby... takie wspomnienia, jak jeździlem z rodzicami, a potem skrobanie rodzinne, gotowanie w garach, suszenie... ta masa grzybów, ten zapach... i wreszcie tak oczekiwana pierwsza porcja z cebulka przysmazona! Rety, chyba pojade na grzyby albo kupić albo co... Czy ktos mi przyrzadzi....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja znam super miejsce, zawsze kilka wiader! IP: *.orange.pl 21.08.06, 21:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL jak zwykle lejesz wodę wiadrami:-) IP: *.globalconnect.pl 21.08.06, 21:23 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas daja słowo!!! IP: *.orange.pl 21.08.06, 21:26 przysiegam, jakies 100 km od Szczecina... jak inni wracali z wiadrem, a mam kolege z rodzina straszni grzybiarze... To on wskazał mi to miejsce, ale ja znalazłem zagajnik! On wracał ledwie z wiadrem na całą rodzine, a ja dwa wiadra i reklamówki... Słowo, daje słowo! dawno tam nie byłem, ale.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: daja słowo!!! 21.08.06, 21:27 i stałes przy drodze z tymi grzybami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: daja słowo!!! IP: *.orange.pl 21.08.06, 21:31 ostatnio raczej kupowałem, to dzwoniłem i wchodziłem w układ... ja dawałem grzyby, zona kolegi robiła kolacje, a kolega stawiał whisky! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: daja słowo!!! 21.08.06, 21:37 Ty to się umiesz z grzybami ustawić, ale lepiej na tym forum nie pisz, że w układy wchodzisz, bo ci/te z Od Nowy czyhają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: daja słowo!!! IP: *.orange.pl 21.08.06, 21:40 wbrew pozorom podejrzewam, ze oni normalne jednak... i tez grzyby lubieja! A ze zajete bardzo to ktos im przyrzadza, tez taki układ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: daja słowo!!! IP: *.globalconnect.pl 21.08.06, 21:28 ja mam też takie miejsca za Drawnem ale byłem w niedzielę i ino, ino tylko 1 grzyba znalazłem (nie licząc siebie):-) ale zato much od zarabania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.globalconnect.pl 21.08.06, 21:15 Grzyby już są ale sporadycznie. Ostatnio wracając z Ińska droga na Dobrzany znalazłem przy drodze 16 prawdziwków!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? 21.08.06, 21:17 No to nieźle Cię pędziło, co piłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.globalconnect.pl 21.08.06, 21:20 herbatkę nestle :-) a rzeczywiscie zatrzymałem się na siku:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia696 Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? 21.08.06, 21:28 w lasach Ińska zaczyna się wysyp, ale jeszcze troszkę za wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:17 img182.imageshack.us/img182/6641/grzyby114dt2.jpg tylko spokojnie, to w zeszłym roku. jadę w środę, w to samo miejsce. nie pytajcie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.globalconnect.pl 22.08.06, 07:58 Grzybiarz, Ty to jakiś hurtownik czy co :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? 22.08.06, 08:07 z jakich lasów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.globalconnect.pl 22.08.06, 08:10 xxtoja napisała: > z jakich lasów? z ogrągłymi drzewami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:35 mam własną plantację, dbam o nią i, jak widać, są efekty. do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzybiarz Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 22:43 byłem na tej swojej plantacji; ZERO! grzybów. jeszcze nie wyrosły. jestem cierpliwy, poczekam. na razie jem zeszłoroczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:51 dane z wczorajszego spaceru w okolicach Dobieszczyna grzybow brak ! znalazlem jednego podgrzyba mocno nadjedzonego przez robale poza tym ani sladu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oktomvre Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:18 Za Drawnem trochę jest, ale bardzo niewiele. Szkoda czasu na łażenie, trzeba jeszcze poczekać. Właśnie wróciłam niedawno, przykryte dno wiaderka, jeden skromny obiadek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Co z grzybami? Tyle wody, może wyrosły? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:26 Są na ryneczku przy ulicy jasnej na Słonecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś