Dodaj do ulubionych

Koalicja PiS i PSL Piast

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 16:44
To dobra wiadomość z tego powodu, że Kużmiuk i Wojciechowski to bardzo
wartościowi politycy. Są potrzebni w polityce i to własnie po prawej stronie.
wiadomosci.onet.pl/1377133,11,item.html
Być może jakaś przeciwwaga dla Leppera, którego miejsce jest u boku
koleżeństwa xyz and .... czyli SLD
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Koalicja PiS i PSL Piast 28.08.06, 17:07
      To bardzo ciekawa diagnoza Galoty. Zwrócę Tobie jednak uwagę, że Lepper jest jak
      na razie u boku Kaczorów i u ich boku zostanie. Pasują do siebie jak ulał.
      Powiedz mi, jak często ścierasz ekran telewizora, odkąd odnowiciele moralni
      uczynili z przestępcy Wicepremiera? Nadal twierdzisz, że Kaczory oczyszczają
      Państwo? Nadal uważasz, że Netzel, to wypadek przy pracy i bez wiedzy Jarosława?
      Jesteś naiwny albo ssiesz PiSowskiego cycka (chciałem napisać PiSiorka;) )A co
      zaś idzie o uciekinierów z PSL, to po prostu żenada:) A Twój tekst, to obraz
      desperacji. Juz chyba dotarło do Ciebie kim są Twoi ulubieńcy. To szarańcza...
      • Gość: Galoty Re: Koalicja PiS i PSL Piast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 17:11
        Przeczytaj mój tekst i Twój powyżej. Kto tu się gotuje , kto pluje :-)
        Samoobrona grał i Miller.
        Mnie się nie podobała i nie podoba Samoobrona aczkolwiek ma swoich wyborców.
        Natomiast ruch z PSL Piast jest o tyle ciekawy, że byc może Samoobrona trafi
        tam gdzie jej miejsce .... obok SLD
    • Gość: młody poeta a tak IP: *.eranet.pl 28.08.06, 20:32
      xy czy jak ono tam, to czerwona bakteria kałowa
    • Gość: Praszczur Re: Koalicja PiS i PSL Piast IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:54
      Moim faworytnym politykiem ludowym jest twórca Konwentu Sołtysów,ceniony
      działacz Ruchu Ludowego,dociekliwy historyk,także sztuki,niezapomniany Minister
      Kultury,znawca kapel muzyki ludowej,oraz sztuki wyrobu kogutków
      glinianych-Renesansowa postać IV RP Jego Ekscelencja Pan Minister Zdzisław
      Podkański.
      • Gość: Orion Re: Koalicja PiS i PSL Piast IP: *.chello.pl 28.08.06, 21:49
        Zapomniałeś dodać, że chciał się spotkać z Czapskim tak jak Jurczyk pozdrowić
        kazał Reagana.
        Ale ja nie tylko o tym i korzystając z okazji :
        Był kiedyś taki film pt " Kim pan jest doktorze S.?" ( co za skrót?)
        A ja teraz pytam - Kim jesteś Praszczurze?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka