zaczepialski 08.09.06, 22:41 www.youtube.com/watch?v=AhhjSuh5YWU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:32 Marne te klipy - spot PO to zenada, riposta PiS tez nie powala na kolana. A spot zjednoczonej lewicy to juz po prostu dno. Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:38 Tu ci podaję wytyczne na kogo masz głosować : Pan Karol ma żonę uroczą i mądrą plus seraj rozkosznych kochanic, a Kostuś z pyskatą żonaty jest flądrą i romans ma z tkaczką z Pabianic Pan Karol, jak myśli, to myśli szeroko i mnóstwo ogarnia perspektyw, a Kostuś wlepione baranie ma oko w stos brudnych, endeckich inwektyw Ach, w kogóż nieszczęsny ma wpatrzyć się naród, by szukać jasnego idola, w którego umyśle zbawienia tkwi zaród? To jasne, że w Pana Karola Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:40 Niesamowite, Szpot wciaz zyje w narodzie:) I dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
orion7 Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:59 A kto w naszym szczecińskim grajdole jest takim Karolem? Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:08 dlaczego ich tak wściekle atakujesz?, że o MJW nie wspomnę :-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:16 Zapomnial wol jak cieleciem byl? Przypomniec Zaczepialskiemu jego dawne posty? A co do pytania... Odpowiem tak: dlatego, ze ich rzady to oligarchia, populizm i kolejne cztery lata kompromitacji dla Szczecina. Dosc eksperymentow! I w przeciwienstwie do Ciebie jestem konsekwentny:) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:23 nie chodzi mi o sens ataku ale o stopień twojego zaangażowania. Absz to już trwa ponad 4 lata. Skąd taka zadra u ciebie? Co oni ci zrobili? Zaczynam sie o ciebie martwić. Tyle żyć w nienawiści? Choroba wieńcowa jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:24 Doskonale wiem ile to trwa. Dzien sadu ostatecznego juz blisko:)))) Juz za chwileczke, juz za momencik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:26 co robisz jak wygra? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:29 zaczepialski napisał: > co robisz jak wygra? :-))) przejdziemy do podziemia tworzac al-absztqueide!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:31 Przeciez sie nie podpale w akcie protestu:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:33 Ja to przezyje, ale co ze Szczecinem? Cztery lata ruji, dziadostwa i porobstwa z Magazynierem to i tak stanowczo za duzo;) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:35 absztyfikant napisał: > Ja to przezyje, ale co ze Szczecinem? Cztery lata ruji, dziadostwa i porobstwa > z Magazynierem to i tak stanowczo za duzo;) Absztyfikant na prezydenta - on jest madry chlopak!!!! pogoni to terezjanskie nasienie co nic innego jak tylko dorwac do koryta sie chce!!!! absztyfikant to co innego - podobno w mlodosci dla samarytan i salvation army w wolontariacie biegal!!!! to taki brat łata!!! Absztyf na prezydenta!!!! Absztyf na prezydenta!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:35 już myślałem że planujesz coś spaktakularnego :-))). A tak na marginesie to z tym promowaniem Krzystka to się zlekka zapędziłeś :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:39 Czy ja go promuje? Bardzo umiarkowanie. Zreszta nigdy nikogo specjalnie nie lasowalem. Jesli chodzi o lansowanie kogokolwiek, to lansuje wylacznie siebie:))) Na Krzystka rzeczywiscie zamierzam zaglosowac, ale za geniusza i mesjasza go nie uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:43 absztyfikant napisał: > Czy ja go promuje? Bardzo umiarkowanie. Zreszta nigdy nikogo specjalnie nie > lasowalem. Jesli chodzi o lansowanie kogokolwiek, to lansuje wylacznie siebie:) > )) > > Na Krzystka rzeczywiscie zamierzam zaglosowac, ale za geniusza i mesjasza go ni > e > uwazam. no pewnie, ze nie. To o jednego za duzo ty moj guru!!! Absztyfie patrzac na twoj piekny umysl zastanawiam sie czy nie wsadzic sobie apaszki w tylna kieszen spodni!!! moze spostrzezesz i odpowiednio mnie docenisz... ech marzenia...................................... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:46 Nie prowokuj mnie wielonickowcu, bo jeszcze Ci napisze bys wsadzil sobie te apaszke w pewna czesc ciala:)))) Moze Ci cisnienie zejdzie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:48 absztyfikant napisał: > Nie prowokuj mnie wielonickowcu, bo jeszcze Ci napisze bys wsadzil sobie te > apaszke w pewna czesc ciala:)))) Moze Ci cisnienie zejdzie:)))) widze, ze zlapales w mig o co mi chodzi :)))) oj ty flirciarzu ty... straszysz czy obiecujesz ???? my lubimy takich brutali, co tygrysie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:51 Ty jestes bardziej chory niz myslalem... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:53 absztyfikant napisał: > Ty jestes bardziej chory niz myslalem... my z tej samej gliny... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:28 absztyfikant napisał: > Zapomnial wol jak cieleciem byl? Przypomniec Zaczepialskiemu jego dawne posty? > A > co do pytania... Odpowiem tak: dlatego, ze ich rzady to oligarchia, populizm i > kolejne cztery lata kompromitacji dla Szczecina. Dosc eksperymentow! I w > przeciwienstwie do Ciebie jestem konsekwentny:) > dosc, dosc, dosc!!!! precz z nimi!!! precz, precz, precz!!!! terezjanskie nasienie!!! Odpowiedz Link Zgłoś