Dodaj do ulubionych

Reakcja PiS na agresję PO :-)))

08.09.06, 22:41
www.youtube.com/watch?v=AhhjSuh5YWU
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:32
      Marne te klipy - spot PO to zenada, riposta PiS tez nie powala na kolana. A spot
      zjednoczonej lewicy to juz po prostu dno.
      • orion7 Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:38
        Tu ci podaję wytyczne na kogo masz głosować :

Pan Karol ma żonę uroczą i mądrą
        plus seraj rozkosznych kochanic,
        a Kostuś z pyskatą żonaty jest flądrą
        i romans ma z tkaczką z Pabianic

Pan Karol, jak myśli, to myśli szeroko
        i mnóstwo ogarnia perspektyw,
        a Kostuś wlepione baranie ma oko
        w stos brudnych, endeckich inwektyw

Ach, w kogóż nieszczęsny ma wpatrzyć się naród,
        by szukać jasnego idola,
        w którego umyśle zbawienia tkwi zaród?
        To jasne, że w Pana Karola

• absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:40
          Niesamowite, Szpot wciaz zyje w narodzie:) I dobrze!
          • orion7 Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 08.09.06, 23:59
            A kto w naszym szczecińskim grajdole jest takim Karolem?
            • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:01
              Panstwo L.?:)
              • zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:08
                dlaczego ich tak wściekle atakujesz?, że o MJW nie wspomnę :-)))?
                • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:16
                  Zapomnial wol jak cieleciem byl? Przypomniec Zaczepialskiemu jego dawne posty? A
                  co do pytania... Odpowiem tak: dlatego, ze ich rzady to oligarchia, populizm i
                  kolejne cztery lata kompromitacji dla Szczecina. Dosc eksperymentow! I w
                  przeciwienstwie do Ciebie jestem konsekwentny:)
                  • zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:23
                    nie chodzi mi o sens ataku ale o stopień twojego zaangażowania. Absz to już trwa ponad 4 lata. Skąd taka zadra u ciebie? Co oni ci zrobili? Zaczynam sie o ciebie martwić. Tyle żyć w nienawiści? Choroba wieńcowa jak nic
                    • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:24
                      Doskonale wiem ile to trwa. Dzien sadu ostatecznego juz blisko:)))) Juz za
                      chwileczke, juz za momencik:)))
                      • zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:26
                        co robisz jak wygra? :-)))
                        • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:29
                          zaczepialski napisał:

> co robisz jak wygra? :-)))

przejdziemy do podziemia tworzac al-absztqueide!!!
                        • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:31
                          Przeciez sie nie podpale w akcie protestu:)
                          • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:33
                            Ja to przezyje, ale co ze Szczecinem? Cztery lata ruji, dziadostwa i porobstwa
                            z Magazynierem to i tak stanowczo za duzo;)
                            • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:35
                              absztyfikant napisał:

> Ja to przezyje, ale co ze Szczecinem? Cztery lata ruji, dziadostwa i
                              porobstwa
                              > z Magazynierem to i tak stanowczo za duzo;)

Absztyfikant na prezydenta - on jest madry chlopak!!!! pogoni to terezjanskie
                              nasienie co nic innego jak tylko dorwac do koryta sie chce!!!! absztyfikant to
                              co innego - podobno w mlodosci dla samarytan i salvation army w wolontariacie
                              biegal!!!! to taki brat łata!!!

Absztyf na prezydenta!!!!
                              Absztyf na prezydenta!!!!
                          • zaczepialski Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:35
                            już myślałem że planujesz coś spaktakularnego :-))). A tak na marginesie to z tym promowaniem Krzystka to się zlekka zapędziłeś :-)))
                            • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:39
                              Czy ja go promuje? Bardzo umiarkowanie. Zreszta nigdy nikogo specjalnie nie
                              lasowalem. Jesli chodzi o lansowanie kogokolwiek, to lansuje wylacznie siebie:)))

Na Krzystka rzeczywiscie zamierzam zaglosowac, ale za geniusza i mesjasza go nie
                              uwazam.
                              • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:43
                                absztyfikant napisał:

> Czy ja go promuje? Bardzo umiarkowanie. Zreszta nigdy nikogo specjalnie nie
                                > lasowalem. Jesli chodzi o lansowanie kogokolwiek, to lansuje wylacznie
                                siebie:)
                                > ))
                                >
                                > Na Krzystka rzeczywiscie zamierzam zaglosowac, ale za geniusza i mesjasza go
                                ni
                                > e
                                > uwazam.

no pewnie, ze nie. To o jednego za duzo ty moj guru!!!

Absztyfie patrzac na twoj piekny umysl zastanawiam sie czy nie wsadzic sobie
                                apaszki w tylna kieszen spodni!!!

moze spostrzezesz i odpowiednio mnie docenisz...
                                ech marzenia......................................
                                • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:46
                                  Nie prowokuj mnie wielonickowcu, bo jeszcze Ci napisze bys wsadzil sobie te
                                  apaszke w pewna czesc ciala:)))) Moze Ci cisnienie zejdzie:))))
                                  • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:48
                                    absztyfikant napisał:

> Nie prowokuj mnie wielonickowcu, bo jeszcze Ci napisze bys wsadzil sobie te
                                    > apaszke w pewna czesc ciala:)))) Moze Ci cisnienie zejdzie:))))

widze, ze zlapales w mig o co mi chodzi :)))) oj ty flirciarzu ty... straszysz
                                    czy obiecujesz ????

my lubimy takich brutali, co tygrysie ????
                                    • absztyfikant Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:51
                                      Ty jestes bardziej chory niz myslalem...
                                      • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:53
                                        absztyfikant napisał:

> Ty jestes bardziej chory niz myslalem...

my z tej samej gliny...
                  • rafal.yeswain Re: Reakcja PiS na agresję PO :-))) 09.09.06, 00:28
                    absztyfikant napisał:

> Zapomnial wol jak cieleciem byl? Przypomniec Zaczepialskiemu jego dawne
                    posty?
                    > A
                    > co do pytania... Odpowiem tak: dlatego, ze ich rzady to oligarchia, populizm i
                    > kolejne cztery lata kompromitacji dla Szczecina. Dosc eksperymentow! I w
                    > przeciwienstwie do Ciebie jestem konsekwentny:)
                    >

dosc, dosc, dosc!!!!

precz z nimi!!! precz, precz, precz!!!! terezjanskie nasienie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka