Dodaj do ulubionych

kto chodzi do Celewicza

18.09.06, 17:33
proszę o opinię
Obserwuj wątek
    • malgosiek2 Re: kto chodzi do Celewicza 18.09.06, 19:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=41883051&a=41883051
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=31033651&a=31033651
    • agacik77 Re: kto chodzi do Celewicza 04.12.06, 13:17
      Za wizyty u Celewicza nie płaci się mało to fakt, ale nie czeka się w
      poczekalni godzinami jak np. w Żebiełowicza. Lekarz jest spokojny, bardzo
      kompetentny prowadzi moją ciążę od początku i jestem z niego bardzo zadowolona.
      Byłam jego pacjentką przed zajściem w ciążę i również nie miałam zastrzeżeń do
      opieki nade mną. Trafiłam do niego przypadkowo z dużymi problemami po wizytach
      u różnych lekarzy i dopiero on mi pomógł. Jedyny problem to, że pracuje w
      szpitalu na Unii Lubelskiej, ale jego pacjentki rodzą w różnych szpitalach i
      raczej są dobrze traktowane, bo w końcu Celewicz jest Wojewódzkim Konsultantem
      do Spraw Ginekologii i Położnictwa.
      • julia30bb Re: kto chodzi do Celewicza 05.12.06, 18:50
        Moją ciaże prowadził dr Celewicz i powiem że na połogu było tragicznie, nie
        dość że połozne wiedziały że jestem pacjentką Celewicza nie robiło to na nich
        różnicy.

Pozdrawiam
        Julia mama Arturka
      • moskirz Re: kto chodzi do Celewicza 05.12.06, 22:42
        juz nie pracuje na pomorzanach.. w żadnym szpitalu nie pracuje.. tylko
        prywata..
        • malgosiek2 Re: kto chodzi do Celewicza 05.12.06, 23:19
          Ale co Ty piszesz?
          Celewicz jest obecnie odrynatorem pat.ciąży na Unii Lub.
          I wkrótce być może przejmie"pałeczkę"jako kierownik kliniki po
          prof.Walknowskiej.
          Pzdr.Gosia
          • angelekk Re: kto chodzi do Celewicza 06.12.06, 10:09
            Celewicz pracuje na Unii, a nie na Pomorzanach, ale już ponad miesiąc nie było
            Go w pracy. Wiem to od pracującego tam lekarza.

A swoją drogą to dlaczego Jego pacjentki z całym szacunkiem miałyby być lepiej
            traktowane. Szpital jest instytucją państwową, a nie Jego prywatnym
            przedsiębiorstwem
            • moskirz Re: kto chodzi do Celewicza 06.12.06, 22:55
              z tego co ja wiem juznie pracuje w szpitalu....

moze coś się zmieniło w przeciagu ostatniego tygodnia...

a pałeczkę po walnowskiej ktos inny dostanie.. stad zgrzyt pomiedzy nimi..

poza tym walknowska juz nie pracuje z celewiczem w 1 gabinecie.. jest sam na
              boh.w-wy
              • angelekk Re: kto chodzi do Celewicza 07.12.06, 10:13
                Moskirz, ale Ty pisałaś, że On pracuje na Pomorzanach, a to nieprawda...
                • moskirz Re: kto chodzi do Celewicza 07.12.06, 11:11
                  tak

faktycznie się pomyliłam..

ale prada jest, ze już nie pracuje na unii.. złozył rezygnację kilka tygodni
                  temu i pracuje tylko w gabinecie prywatnym..
                  • angelekk Re: kto chodzi do Celewicza 07.12.06, 11:31
                    Hmmm ja o rezygnacji nic nie wiem. Wiem tylko, że nie pojawia się w pracy...
                    • ktg29 Re: kto chodzi do Celewicza do małgosiek2 08.12.06, 20:36
                      Małgosiek 2 może Ty wiesz czy jeszcze pracuje Celewicz na Unii ?
                      • malgosiek2 Re: kto chodzi do Celewicza do małgosiek2 09.12.06, 11:24
                        Niestety nie wiem:-( ponieważ od dawna tam nie pracuję.
                        Moskirz zupełnie zbiła z tropu.
                        Ale na pomorzanach raczej nie.
                        Rodziłam w lutym to był i jak później też przychodziłam do szpitala(ustalałam
                        termin operacji gin.) to tez tam pracował.
                        Ale jeszce coś,czy aby Unia nie miała przenosić się do Polic od stycznia?
                        Pzdr.Gosia
                        • julia30bb Re: kto chodzi do Celewicza do małgosiek2 09.12.06, 14:07
                          Były takie plany że Unia (ginekologia) ma się przenieść do Polic, na planach
                          się skończyło do realizacji nie doszło. Byłam u dr Celewicza na początku
                          października, wiem tylko tyle że porodów juz nie odbiera.

pozdrawiam
                          Julia mama Arturka (ciąże i cc przeprowadzał dr Celewicz)
                          • agacik77 Re: kto chodzi do Celewicza do małgosiek2 11.12.06, 10:40
                            Ja byłam u Celewicza pod koniec listopada i pytałam o te przenosiny.
                            Powiedział, że owszem klinika ma się przenosić ale nie wiadomo kiedy to
                            nastąpi. Jak byłam w szpitalu w Policach oglądać porodówkę, to też o to sytałam
                            i oni też się do tego przygotowują, ale kiedy to będzie to też nie wiadomo...
                            Na pewno do końca roku Police mają działać samodzielnie, tylko tyle mi
                            powiedzieli.
                            Nie wiem dlaczego Celewicz miałby nie przyjmować porodów. Pytałam go o to na
                            początku ciąży i powiedział, że jak będzie na dyżurze to przyjdzie. Chyba, ze
                            teraz coś się zmieniło. Ja nie zamierzam rodzić na Unii więc już nie
                            podejmowałam z nim tego tematu.
    • tagileri Re: kto chodzi do Celewicza 16.12.06, 17:49
      ..w piatek bylismy u pana celewicza i dowiedzielismy sie ze teraz pracuje w
      Zdrojach!!
      • ktg29 Re: kto chodzi do Celewicza 16.12.06, 18:54
        A to niespodzianka !

pozdrawiam
        Ania
      • galopciak Re: kto chodzi do Celewicza 16.12.06, 19:39
        My byliśmy w poniedziałek i wprost zapytałam,to mówił,że na Unii go już nie
        ma,że od stycznia zaczyna nową pracę ale za xholerę nie chciał mi zdradzić czy
        to jakiś inny szpital,bo ja to wprost mówie,że ja idę rodzić tam gdzie on
        będzie,ale nie chciał zdradzić tajemnicy.Te Zdroje to pewne????Trochę zła
        jestem,bo kurczaki całą ciąże chodziłam by urodzić pod jego okiem a tu teraz tka
        niewiadoma na kogo się trafi a mnie to już czeka lada moment :(
        • ktg29 Re: kto chodzi do Celewicza 16.12.06, 21:50
          Właśnie dlatego zadałam pytanie na forum, jakie macie wrażenia z prowadzenia
          ciązy i porodu przez w/w doktora. Ja się na nim przejechałam w szpitalu, a inne
          dziewczyny były super zadowolone, więc nie wiem od czego to zależy. Myślałam że
          jak prowadzi mi ciąże to pomoze w szpitalu, jeszcze wtedy na Unii. W gabinecie
          może być, wizyta dość droga. Ponoć ginekologiem jest dość dobrym.

pozdrawiam
          Ania
        • agacik77 Re: kto chodzi do Celewicza 17.12.06, 06:15
          My idziemy do doktora Celewicza w przyszłym tygodniu i zapytamy to napiszę co
          mi powiedział. Może trzeba spytać pani Małgosi ona jest mniej tajemnicza....
          • tagileri Re: kto chodzi do Celewicza 19.12.06, 07:33
            ...skoro nas zapisal juz na porod w zdrojach to chyba nalezy mu wierzyc?
            • galopciak A jak jest w Zdrojach? 19.12.06, 19:48
              A orientujesz się jak jest w Zdrojach,czy on tam odbiera porody?
              • tagileri Re: A jak jest w Zdrojach? 20.12.06, 07:26
                ..z tego co wiem to jest jego nowe miejsce pracy) i nie wiemy za duzo:(...ale
                wole tam niz w powiatowym szpitalu...zobaczymy jak bedzie ile ludzi tyle
                opini :))
                • martaewa29 Celewicz 25.12.06, 22:00
                  Dziewczyny czy macie świeże informacje gdzie dr Celewicz pracuje, ponoć Zdroje
                  są przejściowe. Mam taką informacje ale nic pewnego, może ktoś zna jego
                  docelowe miejsce pracy.
                  • agacik77 Re: Celewicz 27.12.06, 10:53
                    My bylismy u Celewicza przed świętami i nie chciał nam powiedzieć gdzie będzie
                    od nowego roku. Dzwoniłam do Szpitala w Zdrojach i tam też nie pracuje, ale
                    powiedziano mi, ze chodzą takie słuchy, że przychodzi od nowego roku. Pozostaje
                    nam tylko cierpliwie czekać.
                    • galopciak Re: Celewicz 28.12.06, 22:01
                      Ja dziś od niego wróciłam i sam zapraszał na Zdroje ale dopiero po 15
                      stycznia,wtedy tam zaczyna.Mam kocioł w głowie,bo pytałam o jego zdanie gdzie
                      rodzić a on powiedział UNIA,Pomorzany i Zdroje...ze zwględu na opieke nad
                      norodkiem jakby coś sie działo i teraz nie wiem gdzie jechać w razie czego :(
                      • betina75 Re: Celewicz 29.12.06, 09:36
                        Mam termin na 1 marca i tez chodzę do Celewicza. Mi nic nie chciał powiedzieć
                        jak byłam przed świętami, tajemniczy strasznie, wkurzyłam się na niego, chodzę
                        całą ciążę do niego, płacę grubą kasę a on łaskę robi że powie gdzie pracuje.
                        Jak pracował na Unii, to kolezance łaski nie robił. Chyba przechodzi kryzys
                        wieku średniego.
                        • moskirz Re: Celewicz 29.12.06, 22:30
                          spokojnie..

może ma jednak zapatrywania na ordynatorowanie na klinice i waha sie gdzie
                          iśc..

mówiłam,ze na unii juz nie pracuje.. wogóre teraz nie ma go w zadnym szpitalu..
                          a co bedzie w styczniu - on sam jeden wie ( i to tez może nie do końca)

póki co widuje go prawie codziennie.. w końcu mieszkam w klatce w której ma
                          gabinet ;)
                          • betina75 Re: Celewicz 30.12.06, 11:09
                            Do Moskiz

Mi się wydaje że z Unią to dał sobie spokój przez spór z Walknowską. Do maja
                            ubiegłego roku razem przyjmowali w prywatnym gabinecie, potem pani prof.
                            zmieniła gabinet, głośno o tym było na Unii.
                            Moskiz Twoją ciążę prowadzi Celewicz ?
                            • moskirz Re: Celewicz 30.12.06, 12:26
                              spór poszedł o ordynatorowanie.. dr celewicz, zresztą słusznie, oczekiwał,że
                              po tylu latach pracy zawodowej i naukowej otrzyma kierownictwo i został na
                              lodzie..

popsztykał sie z walknowska.. fakt..

nie.. nie prowadzi mojej ciazy.. moja prowadzi kuligowski i kurzawa..
                              • betina75 Re: Celewicz 30.12.06, 12:55
                                Ponoć ordynatorem na Unii ma być ktoś z zewnątrz, ani Celewicz ani Walknowska
                                do świętych nie należą, mają swoje za pazurami.
                                • moskirz Re: Celewicz 30.12.06, 15:17
                                  detali nie znam.. nie interesowałam sie tym..

wiem tylko,ze o stanowisko idzie..

nieważne gdzie ale niech się wreszcie gdzies zakotwiczy, bo nie bedziecie
                                  wiedziały gdzie rodzic..

swoja droga - to przykre ,ze żeby czuc się pewnie tzreba chodzic do lekarza
                                  i rodzić tam gdzie pracuje w szpitalu.. że tez wszystkie pacjentki nie sa
                                  dobrze traktowane już za samo to,ze dzielnie znosiły ciąże ..

mój prowadzący pracuje w msw.. tam nie ma porodówki..

mam nadzieję,ze będe rodzic w schwedt.. jesli nie wypali to najpewniej trafię
                                  do zdroi..
                                  • galopciak Re: Celewicz 30.12.06, 16:12
                                    Dziewczyny ja myślę,że Celewicz nie jest po prostu pewien co będzie robił do
                                    marca,przecież różnie może mu się ułożyć.Przecież mają prawo zachodzić i w jego
                                    życiu jakieś zmiany...a że akurat tak trafiłyśmy...niestety.Ja tego gina darzę
                                    dużą sympatią i zaufaniem i wierzę,że po prostu pewne rzeczy są nie od niego
                                    zależne.

Jedna z Was pisała,że musimy tyle płacić aby należycie potem być traktowane przy
                                    porodzie.Napisze o swoich doświadczeniach.

Zaczął mi się wczesny poród (36 tydz) rozw. wew.3cm,regularne skurcze.I tak :co
                                    rusz przychodził ktoś z nowym planem wobec mnie...co rusz musiałam gadać to
                                    samo,bo kazda osoba przeprowadzała wywiad i dostawałam szału jak jeden mówił
                                    sprawdzić wody płodowe a drugi przychodził i mówił po co,ciaża jest za
                                    młoda,dostałam kroplówke na powstrzymanie akcji skurczowej i chcieli mnie
                                    położyć na patologię,kolejny mówił zbadać rozwarcie ale to olano...przyszedł
                                    wreszcie na porodówke Celewicz wbił pieczątkę z dignozą do porodu i wtedy zajęła
                                    sie mną juz pani doktor dyżurująca....i to mnie najbardziej przeraża ten mętlik
                                    wokół mnie,każdy będzie mówił każdy co innego a ja oszaleję.Leżąc na patologii
                                    wcześniej też tak było,co obchód to inne decyzje.Po prostu chciałabym wiedzieć
                                    kogo sie słuchac na porodówce w razie komplikacji a nie jeszcze zastanawiać się
                                    który lekarz ma rację.
                                    • betina75 Re: Celewicz 30.12.06, 20:42
                                      Widzisz galopciak, ja chodzę do Celewicza co 10 dni (od 3 miesiąca) i naprawdę
                                      sporą kasę zostawiłam mu w gabinecie, dlatego uważam że powienien doprowadzić
                                      mnie do końca. Wiem również że będę miała cc więc też chciałabym pod jego okiem.
                                      Rozmawiałam telefonicznie z Celewiczem i nie powiedział nic konktetnego gdzie
                                      będzie pracował.
                      • agacik77 Re: Celewicz 09.01.07, 10:22
                        Byliśmy u Celewicza i powiedział, że zaczyna od 15 stycznia w Zdrojach. My
                        jedziemy rodzić do tego szpitala, chociaż nie wiem jakie tam są warunki na
                        połogu\
                        • galopciak do agacik 09.01.07, 13:37
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=54666327
                          Tutaj masz kilka świeżych opinii,bo miałam ten sam problem ewentualnie wejdź
                          jeszcze na ich stronę
                          www.szpital-zdroje.szczecin.pl/matka-dziecko-maczna-m.php
                          • agacik77 Re: do galopciak 10.01.07, 11:06
                            bardzo dziękuję zaq linka, dużo się dowiedziałam, ale chyba i tak pojedziemy
                            zobaczyć oddział. Mam co prawda mało czasu i informacje z forum bardzo mi się
                            przydadzą jakkbysmy nie pojechali.
    • klaraa8 Re: kto chodzi do Celewicza 09.02.07, 22:06
      Kto wie w jakim szpitalu pracuje Celewicz ?
      • malgosiek2 Re: kto chodzi do Celewicza 10.02.07, 13:17
        Od stycznia w Zdrojach
        Pzdr.GOsia
    • anusz_ka29 Re: kto chodzi do Celewicza 10.02.07, 21:50
      ..tak jest tam juz dr. celewicz w zdrojach obecnie lezy tam moja zonka i jest
      codziennie na obchodzie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka