Dodaj do ulubionych

Ci od nieruchomości...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 15:18
Witam,

Może ktoś z was mógłby mi polecić jakieś szczecińskie biuro nieruchomości.

Chodzi mi raczej o opinię kogoś, kto korzystał z usług;

Gdzie potraktują mnie jak człowieka?

(nie chodzi mi o ofertę biur)

Dzięki!
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Ci od nieruchomości... 19.09.06, 15:20
      Poproś ansdreasa, on wie wszystko o biznesie:)
    • Gość: Olej Re: Ci od nieruchomości... IP: *.devs.futuro.pl 19.09.06, 19:21
      Ja polecam PROFI, ale pod warunkiem, że obsługuje któryś z właścicieli.
      • joanka72 Re: Ci od nieruchomości... 19.09.06, 21:41
        a ja polecam LOKUM
        pozdrawiam

• Gość: ann Re: Ci od nieruchomości... IP: 62.69.214.* 20.09.06, 23:39
          ja też polecam profi ale wal don właścicieli- to małżeństwo, nie pokazują tego
          czego nie chcesz kupić, uczciwie podpowiadają jak gdzieś chcą cię naciągnąć ,
          sprawdzaja księgi w dniu kupna, ja kupiłam 3 pokazaną przez nich nieruchomosć
          • nieslubne_dziecko_romana Re: Ci od nieruchomości... 21.09.06, 08:40
            Również polecam Profi. Z Adamem Komajdą miałem pierwszy raz kontakt kilka lat
            temu, kiedy jeszcze pracował dla firmy RENT-Nieruchomości. Profesjonalny i
            życzliwy - i tak zostało:-)
    • Gość: Koleś Rent..obsługa na światowym poziomie IP: *.chello.pl 22.09.06, 13:07
      ...nic doadć nic ująć
      • nieslubne_dziecko_romana Re: Rent..obsługa na światowym poziomie 22.09.06, 13:21
        Nie chciałem ganić, ale skoro pojawiła się ta propozycja...
        Niektóre osoby, które pracowały lub pracują w RENCIE na prawobrzeżu kompetencją
        nie grzeszą.
        Nie polecam min. P. Bobera, a polecić mogę M. Romanowicz, P. Kamińskiego. Swego
        czasu pracowała tam (Ela?) Drońska, ale teraz wśród pracowników jej nie widzę
        (?).
        • Gość: Koleś Re: Rent..obsługa na światowym poziomie IP: *.chello.pl 22.09.06, 14:36
          A ja kupowałem mieszkanko przez P.Bobera - żadnych zastrzeżeń - jak widać każdy
          ma inne doświadczenia.Prawda,że nie jeden klient to najpierw powinien się leczyć
          przed transakcją a potem dopiero do niej podchodzić.
    • Gość: Ania Re: Ci od nieruchomości... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 20:15
      ja ostatnio kupowałam mieszkanie przez Kontrakt. Muszę przyznać, iż zapewnili mi
      naprawdę 100% pewnośc w zakupie. Szef naprawde zna sie na temacie, zaskakiwał
      bardzo dobra znajomością przepisów nawet innych pośredników (podczas prezentacji
      ofert). to rodzinne biuro, super, dzieki jeszcze raz! Ania
    • Gość: Urszula Re: Ci od nieruchomości... IP: *.chello.pl 08.11.06, 21:23
      Trudno polecać, bo jak wiadomo każdy ma indywidualną sytuację przy zakupie więc
      i doswiadczenia w tym kompetencje pośrednika mogą być różnie odbierane. Nic nie
      ujmując szefowi Kontraktu przy wiedzy kilku maklerów z którą spotkał sie mój
      znajomy (nie pamiętam już biur o których mówił) nie tak łatwo nie zabłysnąć. Ale
      do rzeczy, znajomy polecił mi biuro Jupiter, skorzystałam i faktycznie mogę ich
      rekomendować, nie dość że znaleźli mi 2pokojowe mieszkanie za 120.000zl to
      jeszcze transakcję przeprowadzili sprawnie i fachowo. Polecam p.Małgosię
      Urszula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka