Dodaj do ulubionych

Opuszczone forum...

25.09.06, 21:30
Z przykością zauważam, że nasze forum stopniowo jest opuszczane przez osoby
ceniące sobie swobodną wymianę poglądów.
Po zmasowanym ataku osobników różnego autoramentu, wiele z ciekawych osób
odwiedzających to miejsce po prostu sobie dało spokój.
Nikt nie ma ochoty być ciągle atakowanym, wyzywanym od czerwonych, komuchów,
pedałów, wykształciuchów, łże-elit, i czego to tam jeszcze tu nie powiedziano,
tylko dlatego, że się ma odmienne poglądy od obecnej "siły przewodniej".
Nie mówię, że mamy stanowić towarzystwo wzajemnej adoracji.
Różnijmy się, ale róbmy to z klasą.
Obserwuj wątek
    • baba_w_oknie Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:34
      Jezeli ci brak Absztyfikanta, to znaczy ze nie zrozumiales jego roli tutaj,,'
      Hitlera tez oplakiwaly kucharki i nizsi urzednicy..
    • felix_edmundowicz raczej rugowani z forum.... 25.09.06, 21:38
      za to że masz odmienne poglądy bez żenady jestem rugowany z forum,a taki xyz
      może pisać do woli co chce.
      i ty łaskawie piszesz o osobach ceniących sobie swobodną wymianę poglądów????
      trzeba zapytać anonimowego (nie dla wszystkich anonimowego) admina dlaczego
      przez tyle lat nie było ingerencji i cięć w forum jak ostatnio.
      zastanawiam się nad opuszczeniem tego niegościnnego forum, które zostało teraz
      użyte do wali politycznej.
      szkoda, bo rzeczywiście warto sobie dać spokój z ludźmi którzy wolność słowa w
      ramach netykiety stosują tylko dla swoich.
      niech ich kaczka , tfu!, gęś kopnie
      • xyz-xyz Re: raczej rugowani z forum.... 26.09.06, 13:22
        > za to że masz odmienne poglądy bez żenady jestem rugowany z forum,a taki xyz
        > może pisać do woli co chce.

Nie zazdraszczaj, tyko się ucz. Ja, w odróżnieniu od Ciebie, ważę słowa. Stąd
        nie można się do mnie przyczepić.:))))))))))))))) Nie maż się, tyko rusz głową:)
    • piotr33k2 Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:39
      też mam takie odczucie ,powoli zaczyna sie tu robic typowy internetowy ściek a
      wszystko za sprawą zwolenników tzw. IV RP. lub ogólnie "czarnej i brunatnej
      sotni".
      • Gość: Galoty bezczelny troll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:49
        Jesteś jednym z bardziej aroganckich forumowiczów. Każdemu kto ma pogląd inny
        niż Twoi idole (UW<GW itp) potrafisz nawsadzać takie bluzgi, że chłopcy spod
        budki z piwem zachłysneliby się tym cennnym dla nich napojem ,gdyby te bluzgi
        usłyszeli a wiadomo, że niejedno potrafią.
        I Ty główny współtwórca tych forumowych ścieków masz czelność to oceniać ?
        • beatrix13 Re: bezczelny troll 25.09.06, 22:52
          o sobie galoty piszesz?
          w życiu bardziej chamskiego indywiduum nie spotkałam,
          potrafisz wraz ze swomimi innymi nickami każdy wątek bluzgami rozwalić,
          nic innego nie potrafisz
          • Gość: Galoty Re: bezczelny troll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:58
            Rzoumiem Twój żal z powodu zdemaskowania Ciebie jako kolejnego nicka szaleńca
            absztyfikanta jednak pragne Ci zaprezentować przykładową próbkę piotr32 na
            którą dziwnym trafem nie reagowałaś :-)
            -------------------
            Autor: piotr33k2
            Data: 27.07.06, 11:50 ----------------------------------------------------------
            ---------------------
            debile z pis-u, samoobrony i lpr-u uchwalą debilną ustawe która i tak bedzie
            zmieniona
            ..............................
            Zarówno Twoje wpisy jak i tych Twoich kilkunastu nicków i cytowanego wyżej
            piotr 32 gdy ktoś śmiał mieć własne zdanie czynią diagnozę nedfana błędną.
            Co sądzisz o w/w wpisie ?

• Gość: Galoty Co sądzisz o tym wpisie piotr32 nedfan ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:22
              Zacytować Ci inne ?
              Czy nie nazbyt stronniczo to oceniasz ? Aczkolwiek słusznie, że ten problem
              poruszyłeś.
              • Gość: Galoty nedfan będę cierpliwie czekał na twoja opinię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:52
                W sprawie zacytowanej opinii typowego przedstawiciela czyniących ściek z tego
                forum.
                • nedfan Re: nedfan będę cierpliwie czekał na twoja opinię 26.09.06, 07:33
                  To jest typowy zaklęty krąg: epitet goni epitet, nie wiadomo kto zaczął pierwszy.
                  Ale rozumiem i Ciebie, i Piotra.
                  Sam tak reaguję (może nazbyt pochopnie): ktoś mnie nazwie wykształciuchem, ja mu
                  się odwdzięczę moherem. I spirala nienawiści się kręci.
        • piotr33k2 Re: bezczelny troll galot 26.09.06, 21:52
          galot jest chyba najbardziej bezndziejnym chamskim oszustem na tym forum i
          typowym przedstawicielem tego co najgorsze czyli forumowej "czarnej sotni" ,ja
          z nim nie mam zamiaru wcale rozmawiać choćby dlatego że oszukuje kłamie i
          podszywa sie już niewiadomo ile razy i pod kogo (straciłem rachube he
          he) .podobnie jak autor wątku jestem grzeczny dla grzecznych ale złośliwy dla
          dla takich obsesyjnych i maniakalnych galotów .
    • oktomvre Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:40
      Powiedział nedfan... a kto ostatnio opuścił to forum? Bo jakoś nie
      zauważyłam... Staram się ze wszystkich sił nikomu nie dopiekać, choć czasem
      palce swędzą, poza tym brak czasu uniemożliwia mi dokładne śledzenie wątków,
      ale z tego co się orientuję Tobie też zdaża się przyładować z grubej rury i nie
      pieścisz się starannie dopierając słownictwo;) Osoby opuszczają... a potem
      wracaja w nowych sukienkach, z nowymi siłami...
      • beatrix13 Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:44
        a kogo brakuje?
        baczność! odliczamy!
      • nedfan Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:55
        oktomvre napisała:

>
        > ale z tego co się orientuję Tobie też zdaża się przyładować z grubej rury i nie
        > pieścisz się starannie dopierając słownictwo;)

Owszem, nie zaprzeczam, ale zwróć uwagę, dlaczego czasem porzucam swoje pokojowe
        nastawienie. Ja jestem spokojny facet, mnie można na język nadepnąć.
        Nie potrafię jednie zdzierżyć, gdy ktoś zaczyna mi ubliżać, ot tak, po prostu,
        dla samego ubliżania. Ja nie jestem Chrystus, który nastawia drugi policzek, ja
        jestem normalnym człowiekiem, którego też potrafi kur.wica trafić ;)
        • oktomvre Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:59
          Nedfanie, grunt to odróznić trolla, z którym w polemike w ogóle lepiej nie
          wchodzić, bo prócz rynsztoku, nie uzyska się nic. Wtedy i nerwy na miejscu i
          samopoczucie dobre :)
          • nedfan Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 22:01
            Oczywiście masz rację, ale ja jestem człowiek pełen wad i czasem się po prostu
            wściekam.
    • fistoffury Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:52
      nedfan napisał:
      > Nikt nie ma ochoty być ciągle atakowanym, wyzywanym od czerwonych, komuchów,
      > pedałów, wykształciuchów, łże-elit, i czego to tam jeszcze tu nie powiedziano,

za to epitety typu:
      mohery,
      ciemnogrod,
      pisuary,
      katole,
      katonazibolszewicy,

sa jak najmilej na tym forum widziane...

P.S.
      nie zapomnijmy o niesmiertelnym : terezjanskim spisku spod znaku odnowy... :)
      • nedfan Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:56
        Wskaż mi w którymkolwiek z moich postów wymienione przez Ciebie epitety, a
        pierwszy posypię głowę popiołem.
        • fistoffury Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 21:58
          nedfan napisał:

> Wskaż mi w którymkolwiek z moich postów wymienione przez Ciebie epitety, a
          > pierwszy posypię głowę popiołem.

jak to bylo z tym "kloozakiem" ???
          :)
          • nedfan Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 22:00
            "De klootzak oznacza zupełnie coś innego niż:
            mohery,
            ciemnogrod,
            pisuary,
            katole,
            katonazibolszewicy,
            • fistoffury Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 22:03
              no to teraz ladnie powiedz wszsytkim co oznacza ten zwrot, ktorym tak czesto
              sie tutaj poslugujesz, przepros - i zakoncz temat bo stajesz sie malo
              wiarygodny :)
              • nedfan Re: Opuszczone forum... 25.09.06, 22:09
                Oczywiście, mogę przeprosić, choć używam tego zwrotu w ostateczności, kiedy ktoś
                mnie jawnie obraża.

A zwrot ten oznacza, w wolnym tłumaczeniu, mniej więcej: sqrvysyn (tłumaczenie
                dosłowne - worek z jądrami). I oczywiście pochodzi z pięknego języka
                niderlandzkiego.
                Zadowolny?
              • Gość: siergiej do FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:43
                Jak zwykle błyskotliwie ale z dużą dozą delikatności przyparłeś rozklejającego
                się faceta do muru. Śmieszne ludziki na tym frum gryzą, plują, szczypią i kopią
                po kostkach nie przebierając w słownictwie oraz używając kłamstw i pomówień,
                ale jak ktoś im pokaże właściwe miejsce to z wrzaskiem : aj, waj! zaczynają
                oskarżać o mobbing. Zabawni, doprawdy :))))))))))))
                • absztyfikant Re: do FF 25.09.06, 22:46
                  Zabawne to jest gadanie ze soba i chwalenie sie pod wieloma nickami.
                  • fistoffury Re: do FF 25.09.06, 22:49
                    absztyfikant napisał:

> Zabawne to jest gadanie ze soba i chwalenie sie pod wieloma nickami.

uwierz mi stary, tez to mnie u ciebie smieszy :)))
                    • absztyfikant Re: do FF 25.09.06, 22:50
                      Widzisz Rysiek, to jest fenomen od dawna opisany w literaturze fachowej:
                      posadzasz innych o swoje grzechy. Nie mam potrzeby zakladania wielu nickow, by
                      powiedziec takiemu trollowi jak ty, ktory niszczy moje watki antysemickim
                      belkotem prosto w oczy, co o nim mysle: spadaj smieciu.
                      • fistoffury [...] 25.09.06, 22:52
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • fistoffury [...] 25.09.06, 22:56
                          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: siergiej Re: do FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:52
                        antysemickim???!!!!! zgroza!!!!!!!!!!! kto by śmiał!!!udowodnij to,proszę
                        cię!!!!!!!
                      • fistoffury Re: do FF 27.09.06, 14:56
                        absztyfikant napisał:

> Widzisz Rysiek, to jest fenomen od dawna opisany w literaturze fachowej:
                        > posadzasz innych o swoje grzechy. Nie mam potrzeby zakladania wielu nickow, by
                        > powiedziec takiemu trollowi jak ty, ktory niszczy moje watki antysemickim
                        > belkotem prosto w oczy, co o nim mysle: spadaj smieciu.
                        >

jako, ze wycieto moje poprzednie posty napisze to samo:

coraz wiecej ludzi to wlasnie ciebie uwaza za smiecia - i to najpodlejszego z
                        mozliwych, a ty trzymaj cisnienie bo ci zyla palancie peknie

:)
                  • Gość: siergiej Re: do FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:50
                    Absolutnie się z tobą zgadzam absztyfikant=beatrix13=malgorzata_pacyna_kit=exman
                    :)))))))))))
                    • exman Re: do FF 26.09.06, 07:49
                      Posłuchaj no siergiej, przytaczasz mojego nicka w jakiejś dziwnej konotacji,
                      sam już nie wiem co o Tobie mysleć...przecież Ty mnie w ogole nie znasz a w
                      moich postach NIGDY nie pisałem na temat antysemityzmu...odczep się chłopinko
                      ode mnie, ja do Ciebie nic nie mam i chyba nie chcę mieć nic wspólnego z Tobą :)
                • nedfan Re: do FF 25.09.06, 22:52
                  Ech, i na co mi to było?
                  Ja tu chciałem przemówić do rozsądku, a nazywa się mnie rozklejającym się facetem.
                  Niektórzy rozumieją tylko "twardą" argumentację i kochają całkowitą polaryzację
                  poglądów.
                  No, cóż, zatem nici ze spokojnej debaty, będziemy się napierd.alać po ryłach.
                  • Gość: siergiej Re: do FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:53
                    no nareszcie!!!bo już było przynudnawo!!!!11
                    • Gość: marian paździoch Re: do FF IP: *.chello.pl 25.09.06, 23:00
                      niemogę, no niemogę patrzeć na bitego człowieka
                      tak mówił Bruner do Klosa w znanym serialu.
                      bardzo przypomina mi tą scenkę wasz dyskurs.

mp
                    • Gość: Galoty Re: do FF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:04
                      Sprawdż [ocztę mailową :-)))
                      Sorki nic nie wysyłałem ale chciałem sprawdzić czy to rzeczywiście sprawia
                      takie wrażenie i przyjemność jak napisze to nick absztyfikanta do nicka
                      absztyfikanta albo i też nie .... ale jaki to poważny (dziecinny) prztyczek w
                      nos w/g trolla oczywiście.
                      • Gość: Galoty Re: do FF Hey Beabsztyfinat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:21
                        No wskaż tę merytoryczną Twoją dyskusję. Please. Chętnie mimo żem cienias
                        zauczestniczę oczywiście niudolnie.
                        • fistoffury Re: do FF Hey Beabsztyfinat 25.09.06, 23:23
                          Gość portalu: Galoty napisał(a):

> No wskaż tę merytoryczną Twoją dyskusję. Please. Chętnie mimo żem cienias
                          > zauczestniczę oczywiście niudolnie.

nie chce cie Galoty martwic, ale beatrix i absz. chyba juz poszli za to
                          odwiedzila nas tajemnicza serenita :))))

ze trzy dni tego nicka nie uzywal :)))
                          • Gość: Galoty Re: do FF Hey Beabsztyfinat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:31
                            Zauwazyłem. Zaczął nawet "merytoryczną" dyskusję o wekslach ale coś żle
                            wogooglował. Podjąłem z pokorą i nieudolnie tę dyskusję więc w finale albo
                            zniknie albo naubliża oczywiście kolejnym nickiem.
                            • Gość: Galoty Chyba jestem prorok czy cóś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:48
                              W waku o wekslach jak twierziłem pojawił sie mędrzec serenita. Następnie jakbym
                              był jasnowidzem. Serenita zniknał a pojawił się beatrix nabluzgał i zniknał.
                              Jestem jasnowidz !
                              • fistoffury Re: Chyba jestem prorok czy cóś 25.09.06, 23:50
                                Gość portalu: Galoty napisał(a):

> W waku o wekslach jak twierziłem pojawił sie mędrzec serenita. Następnie
                                jakbym
                                >
                                > był jasnowidzem. Serenita zniknał a pojawił się beatrix nabluzgał i zniknał.
                                > Jestem jasnowidz !

czekaj, czekaj... jak on to kiedys powiedzial?, acha - jest przewidywalny jak
                                sraczka po rycynie :)))
                                • Gość: Galoty Re: Chyba jestem prorok czy cóś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:54
                                  Śmieszny z niego dzisiuś, idol dla nastolatek z odpuszczoną maturą ale parę
                                  osób na tym forum (od poglądów abstrahuję) na to nabiera. Są to jednak osoby,
                                  które googlować nie potrafią.
    • Gość: andreas uwazam i dziekuje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:09
      jeżeli admini beda sukcesywnie rugowac osoby ublizajace,
      jeżeli my bedziemy lekceważyc takie wpisy...
      nadto wyrazac poparcie, pisane poparcie postami dla osób
      wobec których ktos stosuje technike dyskusji przez obrazanie,
      to na pewno wróci tu Kurde Felek i wiele innych zacznie pisac!

Ludzie nie chca chocby wirtualnie narazac sie na terror
      osób ublizajacych czy próbujacych osmieszyc poprzez wyzywanie,
      to mozna czynic na forum dla małoletnich, a nie tu!

Nie dzwimy sie, iz osoby niechetnie wkoło czytaja wpisy
      nie na temat, a wypełnione przymiotnikami czy wulgaryzmami!
      Mozna przyjąc ta technike, ale to nic nie wnosi do dyskusji!

I wtedy wiele osób poddaje sie i wycofuje,
      chocby nawet chciało sie wypowiedziec,
      ale nie chce narazic sie na stek wyzwisk!

Ja musze podziekowac adminom za ich działanie z moim problemem!
      I sam obiecuje, ze bede unikał i nie przyjme tego poziomu!
      Dziekuje i obiecuje!
      No, bede sie starał!
      • nieslubne_dziecko_romana Re: uwazam i dziekuje! 26.09.06, 13:08
        Patrzę sobie na to, co dzieje się na tym forum od około 2,5 miesiąca i
        przyznaję, że coraz częściej poraża mnie łatwość, z jaką ludzie obrzucają się
        epitetami, wyzywają, używają wulgarnych słów. Możliwe, że i mi się wymknęło to
        i owo, ale wyciągam wnioski, zmieniam zdanie, uczę się na błędach... Na
        wulgaryzmy i wyzwiska staram się nie reagować w ten sam sposób, bo to oznacza,
        że zniżam się do poziomu osoby, która to uczyniła, przyznaję, że ma racje,
        popieram metody, którymi się posługuje….
        Nie napisałem do tej pory niczego, czego mógłbym się wstydzić, pod czym nie
        mógłbym się podpisać z nazwiska. Możliwe, że kogoś uraziłem (nie
        jestem „święty”), ale nie zrobiłem tego świadomie i z premedytacją, tak jak to
        robi część z forumowiczów. Staram się nie przekraczać pewnej granicy.
        Należy mieć własne zdanie, własne poglądy, ale nie może to być
        usprawiedliwieniem dla poniżania innych.
        Co stoi na przeszkodzie, aby własne zdanie wyrazić kulturalnie? - Kultura
        osobista. Używamy "nicków" aby wyrazić swój pogląd, zamanifestować postawę,
        albo kogoś rozbawić. Ale ta anonimowość ułatwia i sprzyja prowokacyjnemu,
        niekulturalnemu zachowaniu, bo jedyną konsekwencją wyzwiska (pomijając wątpliwą
        satysfakcję) może być tylko usunięcie postu lub wątku. Zastanówcie się ilu z
        was mogłoby i chciało ujawnić swoje nazwiska? Niewielu, bo wstydzicie się tego,
        co napisaliście...Bo wstydzicie się błota, którym rzucacie, bo radość i
        satysfakcję sprawia Wam bezkarne lżenie ludzi o odmiennych poglądach....Bo
        ukrywacie się pod różnymi „nickami” i nie macie nawet odwagi i siły, aby
        występować pod jednym.
        Pamiętajcie: Tam gdzie zaczynają się wyzwiska, kończą się argumenty.
        • Gość: andreas Re: uwazam i dziekuje! IP: 217.116.110.* 26.09.06, 16:12
          nieslubne_dziecko_romana napisał:
          Pamiętajcie: Tam gdzie zaczynają się wyzwiska, kończą się argumenty.
          ===============

Powiem wiecej osoby zniżajace sie do wulgaryzmów
          sa jakby poza dyskusja, ale tez i one na to licza!
          Brak argumentów i miałkośc intelektualna...
          Tego tez spodziewaja sie od interlokutora,
          bo w wyzwiskach moga byc na równi, to ich poziom!
          Natomiast nie potrafia podołac normalnej dyskusji!

Terror to ich styl!

Ale mysle, ze sie nie damy!
    • praszczur1 Smutne. 26.09.06, 16:25
      Przez ostatnie prawie dwa tygodnie byłem w jednym z krajów stowarzyszonych
      położonym nieco bardziej na południe.Pogoda była piekna,kuchnia wyśmienita a
      wina wyborne.Telewizję ogladałem lokalną a z komputerem wziąłem rozbrat.Po
      przyjezdzie oczywiście wstąpiłem na forum i wrażenia mam bardzo średnie.Nawet
      nie bardzo chce mi się komentować, bo chyba sensu to nie ma.Przykro.
    • kiciara11 Re: Opuszczone forum... 26.09.06, 16:32
      co wiecej... ja staram sie w polityke nie mieszac, moje wypowiedzi sa grzeczne
      a tez jestem rugowana przez "wsciekle babsztyle";) (to mimo wszystko byl
      eufemizm) ;)
      • lalunia696 Re: Opuszczone forum... 26.09.06, 19:13
        mam nadzieję,że forum nie opustoszeje, a po wyborach piewcy jedynej słusznej
        ideii, po prostu znikną
        ja się dopiero rozkręcam :)
    • beatrix13 jeżeli GW zależałoby na forum 26.09.06, 20:18
      z dyskusjami na argumenty,nawet a elementami lekkeij ironii,ale bez chamskich
      wulgaryzmów,podszywania się pod inne nicki,rozbijania każdego wątku agresywnymi
      postami to
      juz dawno moderatorzy udzielili by bana osobnikowi obecnie występującemu jako
      fistofurry,czesto jako ohne.zucker.,mucha.plujka,galoty i wiele innych dla
      administracji łatwych do ustalenia,
      skoro nie reaguja,może o to chodzi,aby zohydzić,spolaryzować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka