fistoffury 04.10.06, 09:42 Sekretarz Generalny SLD Grzegorz Napieralski korumpowal Prezydenta Mariana Jurczyka !!! www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=21&idx=931&ids=129 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Kryształowa!!! 04.10.06, 09:51 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 09:52 xyz-xyz napisał: > :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0 Napieralski korumpowal Jurczyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:13 Powiem tobie wściekłą pięto, że Małgośka jest nieco sprytniejsza niż ty. Ona nic nie mówiła, że Napieralski korumpował Jurczyka. Powiedziała, że prowadził "negocjacje budżetowo-kadrowe". Takie gumowe określenie, które ma być podsrywką, jednak bezpieczną dla Małgośki. Przesłuchałem wypowiedź. Jest na żenującym poziomie. Ty zaś wyskoczyłeś jak filip z konopi i gdybyś był choć troszeczkę istotny, mógłbyś zasilić swoją kasą Wyborczą drukując przeprosiny oraz na przykład jakąś gejowską organizację. Ale, że szkoda czasu na pojedynki z koniuchem, to darujemy cię zdrowiem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:15 xyz-xyz napisał: > Powiem tobie wściekłą pięto, że Małgośka jest nieco sprytniejsza niż ty. Ona ni > c > nie mówiła, że Napieralski korumpował Jurczyka. Powiedziała, że prowadził > "negocjacje budżetowo-kadrowe". Takie gumowe określenie, które ma być podsrywką > , > jednak bezpieczną dla Małgośki. Przesłuchałem wypowiedź. Jest na żenującym > poziomie. Ty zaś wyskoczyłeś jak filip z konopi i gdybyś był choć troszeczkę > istotny, mógłbyś zasilić swoją kasą Wyborczą drukując przeprosiny oraz na > przykład jakąś gejowską organizację. Ale, że szkoda czasu na pojedynki z > koniuchem, to darujemy cię zdrowiem.:))) Nie zmienia to faktu, ze Napieralski korumpowal Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:26 Zapytam więc jakie propozycje złożył Jurczykowi PiS za stanowisko członka rady nadzorczej TBS Prawobrzeże dla Pana Karusewicza sekretarza PiS? Jaki to nazwiesz wściekła pięto? To po pierwsze. Po drugie załóżmy, że Napieralski korumpował Jurczyka. Skoro więc to co robił Napieralski jest korupcją, to czym jest to, co robił Lipiński z Mojzesowiczem za wiedzą, jak sam Lipiński twierdził, Jarosława Kaczyńskiego? Wszak Napieralski nie proponował mu załatwienia jego spraw sądowych, czy wykupienia weksli za pieniądze publiczne. Wydaje mi się, że psujesz szyki swoje zleceniodawczyni. Ona swymi sugestiami chciał dać wsparcie Kaczystom, ty zaś nazwałeś to korupcją, czyli również korupcją nazywasz działania Pisowców w sprawie Begerowej. Uważaj bo nie dostaniesz premii:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:28 xyz-xyz napisał: > Zapytam więc jakie propozycje złożył Jurczykowi PiS za stanowisko członka rady > nadzorczej TBS Prawobrzeże dla Pana Karusewicza sekretarza PiS? Jaki to nazwies > z > wściekła pięto? To po pierwsze. Po drugie załóżmy, że Napieralski korumpował > Jurczyka. Skoro więc to co robił Napieralski jest korupcją, to czym jest to, co > robił Lipiński z Mojzesowiczem za wiedzą, jak sam Lipiński twierdził, Jarosława > Kaczyńskiego? Wszak Napieralski nie proponował mu załatwienia jego spraw > sądowych, czy wykupienia weksli za pieniądze publiczne. Wydaje mi się, że > psujesz szyki swoje zleceniodawczyni. Ona swymi sugestiami chciał dać wsparcie > Kaczystom, ty zaś nazwałeś to korupcją, czyli również korupcją nazywasz > działania Pisowców w sprawie Begerowej. Uważaj bo nie dostaniesz premii:))) co dalej niezmienia faktu, ze ...(patrz w temacie) Odpowiedz Link Zgłoś
rico29 Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:33 Bulteriery na wybiegu... a miasto stoi. - Forum z pomysłami na Szczecin odswiezmyszczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:34 Jaki tam bulterier ze wściekłej pięty. Zwykły hałaśliwy kundelek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: Kryształowa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:37 xyz-xyz napisał: > Jaki tam bulterier ze wściekłej pięty. Zwykły hałaśliwy kundelek:))) i jeszcze cały czas wierzy ,ze pan da michę, wystarczy głośno szczekać na złych i łasić do swoich Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:38 Gość portalu: psiarz napisał(a): > xyz-xyz napisał: > > > Jaki tam bulterier ze wściekłej pięty. Zwykły hałaśliwy kundelek:))) > > > i jeszcze cały czas wierzy ,ze pan da michę, wystarczy głośno szczekać na złych > > i łasić do swoich a co to ma wspolnego z faktem, ze SLD`owski baron korumpowal Prezydenta Miasta Szczecina ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:45 Ciekawi mnie, że ty prawy i sprawiedliwy taki, nie lecisz z doniesieniem do prokuratorów?:)) Renata choć doniesienie złożyła, a ty pierdzisz i smrodzisz na forum po próżnicy. Jeśli Grzech korumpował, to do prokuratury z nim job jego mać!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico 29 ale ja ciebie miałem na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:20 ciebie xyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: ale ja ciebie miałem na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:26 on nie jest bulterierem,on nawet nie jest kundlem. On jest propagatorem komuchów, wyszkolonym w esbeckich metodach prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico 29 Re: ale ja ciebie miałem na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:30 No to mucha z poodrywanymi kończynami Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ale ja ciebie miałem na myśli 04.10.06, 15:31 Zawsze w czymś szkolony. Inaczej niż te żałosne kundelki z Od Nowy:) Mój profesor od retoryki byłby dumny. Choć prawicowiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ale ja ciebie miałem na myśli 04.10.06, 15:30 Ja bulterier? E tam. Ja raczej ogar. Na kaczki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: ale ja ciebie miałem na myśli 04.10.06, 15:34 Hmmm... lepiej być prostackim sbekiem niż koniuchem u blondynek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: ale ja ciebie miałem na myśli 04.10.06, 15:36 xyz-xyz napisał: > Hmmm... lepiej być prostackim sbekiem niż koniuchem u blondynek:))) kolejny raz gloryfikujesz sbecje na tym forum, cos na rzeczy musi byc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: ale ja ciebie miałem na myśli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:45 nie ma nic gorszego niż być esbekiem Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:38 Ee tam, stoi. Wali się! rico29 napisał: > Bulteriery na wybiegu... a miasto stoi. > > > - > Forum z pomysłami na Szczecin > odswiezmyszczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 10:32 To nie ma nic wspólnego z faktami. To pomówienie. Ale pomawiasz ty, nie Jacyna-Witt. A tobą nikt się nie będzie przejmował. Z koniuchami rycerze nie krzyżują oręża. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 12:17 xyz-xyz napisał: > To nie ma nic wspólnego z faktami. To pomówienie. Ale pomawiasz ty, nie > Jacyna-Witt. A tobą nikt się nie będzie przejmował. Z koniuchami rycerze nie > krzyżują oręża. rzekl obronca Sobotki, Jagielly i Peczaka... :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 12:27 Rzekł to do obrońcy Jacyny-Witt, Lubińskiej i PiS Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 12:29 xyz-xyz napisał: > Rzekł to do obrońcy Jacyny-Witt, Lubińskiej i PiS pochlebiasz mi... Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Kryształowa!!! 04.10.06, 12:33 xyz-xyz napisał: > Tylko w twojej opinii. jasnowidz czy ki ch.j ??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:01 ty patrz, jaka zapanowała cisza... ty widzisz te gorączkowe rozmowy i telefony, co zrobic z tym fantem.. ? jakim prawem na antenie dotychczas naszego radia mogła pojawić się taka informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:20 E tam, 11 minut słowotoku Małgośki i żadnych sensacji. Treść wypowiedzi uzgodniła z prawnikami. Nic nie powiedziała. Nie widzę w tym żadnej sensacji. Powiedziała rzeczy oczywiste, tak by coś zasugerować i jednocześnie zabezpieczyć swoje grube dupsko. Dodam, że ta ostatnia uwaga jest wyłącznie moją oceną urody Pani Małgosi:) Absztyfikant się ze mną nie zgodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:13 Wysłuchałem, podoba mi się taka mieszanka autoreklamy,hagiografi patrona,insynyacji rzuconych na przeciwnika.Z punktu widzenia socjotechniki poprawne.Tylko ten kryształ trochę za mocno rżnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:14 praszczur1 napisał: > Wysłuchałem, podoba mi się taka mieszanka autoreklamy,hagiografi > patrona,insynyacji rzuconych na przeciwnika.Z punktu widzenia socjotechniki > poprawne.Tylko ten kryształ trochę za mocno rżnięty. a co to ma do faktu, ze jedna z glownych osob w SLD korumpowala Prezydenta naszego miasta ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:28 tylko ten kryształ trochę za mocno rżnięty. Coś sugerujesz praszczurze?;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:23 Osoba posiadająca dowody popełnienia przestępstwa/np.oswiadczenie swiadka/winna niezwłocznie powiadomic prokuraturę ,inaczej staje sie winna zatajenia.Po powiadomieniu prokuratury młyny sprawidliwości czynią swą powinność.Rzucanie insynuacji jest oszczerstwem.Istnieje cos takiego jak odpowiedzialnośc za słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:27 praszczur1 napisał: > Osoba posiadająca dowody popełnienia przestępstwa/np.oswiadczenie > swiadka/winna niezwłocznie powiadomic prokuraturę ,inaczej staje sie winna > zatajenia.Po powiadomieniu prokuratury młyny sprawidliwości czynią swą > powinność.Rzucanie insynuacji jest oszczerstwem.Istnieje cos takiego jak > odpowiedzialnośc za słowa. pozwij mnie, ja dalej twierdze, ze byla to proba (chyba skuteczna) skorumpowania urzednika samorzadowego. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:31 pozwij mnie, Nie zdarzało się i nie zdarzy by rycerz z drużyny Księcia potykał się z koniuchem:)))) Niech Małgośk się w twoje słowa odezwie.:) Wtedy poczuje mój oręż:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:32 xyz-xyz napisał: > pozwij mnie, > > Nie zdarzało się i nie zdarzy by rycerz z drużyny Księcia potykał się z > koniuchem:)))) Niech Małgośk się w twoje słowa odezwie.:) Wtedy poczuje mój orę > ż:) a ty chyba kogos tam straszyles ostatnio za napisanie o ciemnych interesikach Kesika ??? :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 10:29 Dodam jeszcze praszczurze, iż Małgośka jest funkcjonariuszem publicznym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etyk Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:14 no to mleko się wylało.... Napieralski powinien podać się do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico 29 Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:21 sprawą powinien zająć się Ziobro. Ewidentna korupcja zwłaszcza, że chodziło p pare konkretnych osób na stołeczkach w tym rodzin polityków czy raczej politykierów z komuny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:21 Tak jest. Napieralski natychmiast do dymisji i niech zapłaci odszkodowanie za 4 lata zmarnowane pod rządami Jurczyka którego popierali!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mickiewicza Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:25 Pokryje z weksli, które ma SLD w szafie Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! 04.10.06, 15:35 A może z kryształów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Beer Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:41 Z weskli z weksli i Ty się tak nie uśmiechaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralowy Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 15:38 Słowa Jacyny-Witt potwierdził w radiu Chwat. Napiearlski do dymisji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury regula 04.10.06, 16:47 Ataki nowych nickow i spamerow wcale mnie nie dziwia. Nie zagadacie oczywistej juz na szczecie wielu prawdy, ze SLDowcy to klamcy:)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=49763472&a=49771355 :))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: regula 05.10.06, 07:22 fistoffury napisał: > Ataki nowych nickow i spamerow wcale mnie nie dziwia. Nie zagadacie oczywistej > juz na szczecie wielu prawdy, ze SLDowcy to klamcy:)))) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=49763472&a=49771355 > :))))))))))))))))))))) Ciekawym jest to, że krzyk i hałas czyniony przez czerwonych jest niewspółmierny do ich społecznego niekłego poparcia poniżej samoobrony a powyżej LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: regula 05.10.06, 10:39 Jak to jest Galoty. Czerwoni w tym wątku występują wyłącznie w mojej postaci (nie wiem jak zakwalifikować psiarza, do czerwonych, czy czarnych). Pozostali, to wściekła pięta. I Ty;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: regula 05.10.06, 10:36 > Ataki nowych nickow i spamerow wcale mnie nie dziwia. A mnie nie dziwi, że ciebie nie dziwią. Rico Tony normalny troll kalisz etyk lokator Mickiewicz No Beer koralowy mały O galotym nawet nie wspominam. Wściekła pięta: 12 nicków w jednym wątku. Nowy rekord forum! Musi Gochę mocno coś uwierać. Może kryształ? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: regula 05.10.06, 10:39 xyz-xyz napisał: > > Ataki nowych nickow i spamerow wcale mnie nie dziwia. > > A mnie nie dziwi, że ciebie nie dziwią. > > Rico > Tony > normalny > troll > kalisz > etyk > lokator > Mickiewicz > No Beer > koralowy > mały > > O galotym nawet nie wspominam. Wściekła pięta: 12 nicków w jednym wątku. Nowy > rekord forum! Musi Gochę mocno coś uwierać. Może kryształ? > ty juz nie tylko w teorii spiskowej przypominasz absryfikanta :)))) a widziales jak ladnie wycieli z tego forum ten drugi watek ??? to tez my, czyli ja ??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: regula 05.10.06, 10:41 > ty juz nie tylko w teorii spiskowej przypominasz absryfikanta :)))) Raczej Gochę:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: regula 05.10.06, 10:42 xyz-xyz napisał: > > ty juz nie tylko w teorii spiskowej przypominasz absryfikanta :)))) > > Raczej Gochę:) > w nawiazywaniu do Gochy w kazdym poscie, tez juz zaczynasz go przypominac :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: regula 05.10.06, 10:53 Ja po prostu nie mam czasu wymyślać setki nicków by udawać, że jest mnie wielu. Stąd wrażenie, że się powtarzam;))) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: regula 05.10.06, 10:56 Ja Tobie tego nie zarzucam a wogóle nikomu nie zarzucałem (każdego sprawa) dopóki nie zostałem sprowokowany "jazdą " właśnie wielonickową za rzekomą moją wielomultinickowość:-) Zaproponowałem spokój w tej sprawie na pismie ale nie przyjęto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: regula 05.10.06, 10:57 xyz-xyz napisał: > Ja po prostu nie mam czasu wymyślać setki nicków by udawać, że jest mnie wielu. no tu akurat masz racje i to jest na dzis jedyny szczegol odrozniajacy cie od wariata abszt. > Stąd wrażenie, że się powtarzam;))) to nie wrazenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Napieralski korumpowal Prezydenta Jurczyka !! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.06, 17:18 bzdury !!! obaj byli w tych samych służbach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w TVP3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 22:30 Napieralski zeznał dziś, że owszem bronili "swoich urzędników przed zwolnieniem..." Co to takiego "swoi urzędnicy " :-0 Co za klasyczny omotany nicmi korupcji czerwony pacan z tego Napieralskiego Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 10:40 Skrót myślowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 10:43 xyz-xyz napisał: > Skrót myślowy:) widzisz nawet ty sie smiejesz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 10:54 Zgadza się. Ja, w odróżnieniu od ciebie, nie jestem wyznawcą jacynizmu-terezjanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 10:55 xyz-xyz napisał: > Zgadza się. Ja, w odróżnieniu od ciebie, nie jestem wyznawcą > jacynizmu-terezjanizmu. tylko bolszewizmu-komunizmu :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 13:46 To akurat jest prawie tożsame z jacynizmem-terezjanizmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 13:48 xyz-xyz napisał: > To akurat jest prawie tożsame z jacynizmem-terezjanizmem:) nie wydaje mi sie, bardziej z toba i twoimi czerwonymi git-funflami(peczak, jagiello, sobotka...etc.) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 13:57 > nie wydaje mi sie, A kogo obchodzi, co się tobie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 13:59 xyz-xyz napisał: > > nie wydaje mi sie, > > A kogo obchodzi, co się tobie wydaje? w koncu zlapales jak waznym jest to forum, moja ty alfo i omego :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 13:59 "te forum" Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 15:31 > A kogo obchodzi, co się tobie wydaje? a kogo obchodzi co nerwusku się wydaje ! Zastanawiałes się nad tym. Zachowujesz się jak wczoraj Napieralski w rozmowie vs Jacyna. Był nerwowy , pluł się, pomawiał i przyznawał się do "swoich ludzi w urzędzie" czyli do tego o czym wszyscy wiedzą. Ja sądziłem,że tam pracują urzędnicy. Tak więc krzyczysz jak Napieralski bo odpolityczniają urzędy a to dobry znak. Czerwone świnie kwiczą. Ty też :-) To dobrze wróży dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 15:34 (:- Już wczoraj o tym pisałem, że jacyniści, jacyś ekstrawertyczni się zrobili. Cóż dodać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 11:50 Jako autor tego hasla pozwole sobie je rozwinac. Terezjanizmu omawiac nie trzeba, natomiast jacynizm to egoizm+cynizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
galoty Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T 05.10.06, 15:32 absztyfikant napisał: > Jako autor tego hasla pozwole sobie je rozwinac. Terezjanizmu omawiac nie > trzeba, natomiast jacynizm to egoizm+cynizm:) EEE lepsze jest obsryfikantyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratanek Re: Napieralski powiedział : "nasi urzędnicy" w T IP: *.system.szczecin.pl 06.10.06, 17:49 Gość portalu: Galoty napisał(a): > Napieralski zeznał dziś, że owszem bronili "swoich urzędników przed > zwolnieniem..." > Co to takiego "swoi urzędnicy " szwagier ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas szantaz polityczny! Jest norma juz w polityce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:06 Odpowiedz Link Zgłoś