Gość: pytajka IP: 83.168.106.* 05.10.06, 09:41 Prauje ktos z Was w tej firmie lub ja zna? Jakie warunki pracy i atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 09:50 czyżby zaprosili Cię przed chwilą na rozmowę w sprawie pracy? :) mnie też hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:04 Dokladnie :-)Wiesz cos na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania bardzo czesto wymieniaja tam pracownikow IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 05.10.06, 10:10 wystarczy przegladac wyborcza by co 2-3 miesiace znlaesc ogloszenie o naborze na te same stanowiska Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:13 Ja owszem widziałam ich ogłoszenie ale bardzo dawno temu.. choć przyznam, że dawno nie śledziłam wyborczej.. I w sumie nic nie wiem na temat tej firmy.. Idę w ciemno.. Ja mam jedną zasadę - rzucam dużą kwotę jak pytają o oczekiwania finansowe - jeśli firma jest w porządku to rozmówca nie spada od razu z krzesła tylko kontynuuje rozmowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:15 A tez idziesz na rozmowe na stanowisko w dziale obslugi klienta? Moze odezwie sie ktos kto tam pracuje lub pracowal i wtedy czlowiek bedzie mial rozeznanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:16 mialam isc do logistyki ale babka zaproponowala dzial handlowy.. zobaczymy.. a kiedy idziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:28 U mnie dokladnie to samo-tez aplikowalam do tego dzialu. Ja ide we wtorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:45 To dostarcze Ci informacji po powrocie z rozmowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:46 Gość portalu: pytajka napisał(a): > To dostarcze Ci informacji po powrocie z rozmowy :-) nie jest to najlepszy pomysl, zwazywszy ze ubiegacie sie o te sama pozycje... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:47 eee co ma byc to bedzie - informacje o firmie czy pytaniach na niewiele sie zdadza jesli konkurencja bedzie po prostu lepsza .. Odpowiedz Link Zgłoś
fistoffury Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:49 asikusek napisała: > eee co ma byc to bedzie - informacje o firmie czy pytaniach na niewiele sie > zdadza jesli konkurencja bedzie po prostu lepsza .. nic bardziej mylnego... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołowołow Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.globalconnect.pl 05.10.06, 17:32 i serdecznie odradzam komukolwiek pracę tam . Na rozmowie pewnie ci tego nie powiedzą , ale pensja wygląda tak 50% na umowie , 50 % premia uznaniowa , zabierana z byle powodu , po prostu reguluje się nią wynik finansowy .Cała premia jest zabierana również w przypadku zwolnienia chorobowego ,nawet jednodniowego. Dziewczyny w dziale obsługi klienta pracują 8 -17 , często do 20 i dłużej , nie dłużej niż kilka miesięcy .Do tego Prezes , który codziennie kogoś zwymyśla nie przebierając w słowach , nie ważne czy to robotnik , dziewczyna z DOK czy kierownik . Generalnie serdecznie odradzam . Jak będę potrafił odpowiem na inne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 23:42 A nie wiesz jakie sa zarobki dziewczn z DOK-u? Czyli piszesz, ze atmosfera pracy nie za fajna :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołowołow Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:43 pensja + premia ok. 2500 brutto Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Pracowałem w Ultrap Pack 06.10.06, 12:52 o kurczę czyli praca nieciekawa.. No cóż na rozmowę można pójść i być mądrzejszym o tą wiedzę. Zapytam wprost jak wygląda sprawa wynagrodzenia, czy są premie i jak się je nalicza.. Ale jeśli tak traktują ludzi to lepiej się nie dostać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: 83.168.106.* 06.10.06, 14:42 Zarobki kuszace, ale z tego co piszesz atmosfera w pracy nie za ciekawa :-/A pRACA W DOKU-U w tej firmie jest ciezka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołowołow Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.globalconnect.pl 06.10.06, 17:52 zarobki kuszące ale jak napisałem pod warunkiem że dostaniesz całą pensję plus premię ,może ci się zdaży w którymś miesiącu. O pracy w DOK już trochę pisałem . Szkielet stanowią 3-4 dziewczyny które pracuja od początku firmy reszta dziewczyn i chłopaków z DOK pracuje średnio 4-6 m-cy i out. o rotacji może świadczyć choćby fakt ,że firma istnieje 3 lata w tej chwili zatrudnia ok. 200 osób a przez firmę przewinęło się ok. 700. Ostatnio są to głównie odejścia z inicjatywy pracowników . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:47 NIE... Odpowiedz Link Zgłoś
asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 10.10.06, 15:54 pytajka i jak na rozmowie? :) Byłaś dzisiaj?? Jak wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 10.10.06, 23:33 Hej! Nie bylam :-) Nie moglam wziasc wolnego na dzis rano i wzielam to plus opinie stad za znak, zeby tam nie jechac!obie zcze powodzenia i daj znac co i jak! Odpowiedz Link Zgłoś