Dodaj do ulubionych

Praca w firmie Ultra Pack

IP: 83.168.106.* 05.10.06, 09:41
Prauje ktos z Was w tej firmie lub ja zna? Jakie warunki pracy i atmosfera?
Obserwuj wątek
    • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 09:50
      czyżby zaprosili Cię przed chwilą na rozmowę w sprawie pracy? :) mnie też hihi
      • Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:04
        Dokladnie :-)Wiesz cos na temat tej firmy?
        • Gość: ania bardzo czesto wymieniaja tam pracownikow IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 05.10.06, 10:10
          wystarczy przegladac wyborcza by co 2-3 miesiace
          znlaesc ogloszenie o naborze na te same stanowiska
    • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:13
      Ja owszem widziałam ich ogłoszenie ale bardzo dawno temu.. choć przyznam, że
      dawno nie śledziłam wyborczej.. I w sumie nic nie wiem na temat tej firmy.. Idę
      w ciemno.. Ja mam jedną zasadę - rzucam dużą kwotę jak pytają o oczekiwania
      finansowe - jeśli firma jest w porządku to rozmówca nie spada od razu z krzesła
      tylko kontynuuje rozmowe..
      • Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:15
        A tez idziesz na rozmowe na stanowisko w dziale obslugi klienta? Moze odezwie
        sie ktos kto tam pracuje lub pracowal i wtedy czlowiek bedzie mial rozeznanie :-)
        • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:16
          mialam isc do logistyki ale babka zaproponowala dzial handlowy.. zobaczymy.. a
          kiedy idziesz?
          • Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:28
            U mnie dokladnie to samo-tez aplikowalam do tego dzialu. Ja ide we wtorek
            • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:40
              a ja w czwartek :)
              • Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 10:45
                To dostarcze Ci informacji po powrocie z rozmowy :-)
                • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:46
                  ok :) dzieki :)
                • fistoffury Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:46
                  Gość portalu: pytajka napisał(a):

> To dostarcze Ci informacji po powrocie z rozmowy :-)

nie jest to najlepszy pomysl, zwazywszy ze ubiegacie sie o te sama pozycje...
                  :)))
                  • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:47
                    eee co ma byc to bedzie - informacje o firmie czy pytaniach na niewiele sie
                    zdadza jesli konkurencja bedzie po prostu lepsza ..
                    • fistoffury Re: Praca w firmie Ultra Pack 05.10.06, 10:49
                      asikusek napisała:

> eee co ma byc to bedzie - informacje o firmie czy pytaniach na niewiele sie
                      > zdadza jesli konkurencja bedzie po prostu lepsza ..

nic bardziej mylnego...
                      :)))
                      • Gość: sołowołow Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.globalconnect.pl 05.10.06, 17:32
                        i serdecznie odradzam komukolwiek pracę tam . Na rozmowie pewnie ci tego nie
                        powiedzą , ale pensja wygląda tak 50% na umowie , 50 % premia uznaniowa ,
                        zabierana z byle powodu , po prostu reguluje się nią wynik finansowy .Cała
                        premia jest zabierana również w przypadku zwolnienia chorobowego ,nawet
                        jednodniowego. Dziewczyny w dziale obsługi klienta pracują 8 -17 , często do 20
                        i dłużej , nie dłużej niż kilka miesięcy .Do tego Prezes , który codziennie
                        kogoś zwymyśla nie przebierając w słowach , nie ważne czy to robotnik ,
                        dziewczyna z DOK czy kierownik .
                        Generalnie serdecznie odradzam .
                        Jak będę potrafił odpowiem na inne pytania.
                        • Gość: pytajka Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: 83.168.106.* 05.10.06, 23:42
                          A nie wiesz jakie sa zarobki dziewczn z DOK-u? Czyli piszesz, ze atmosfera pracy
                          nie za fajna :-/
                          • Gość: sołowołow Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 11:43
                            pensja + premia ok. 2500 brutto
                            • asikusek Re: Pracowałem w Ultrap Pack 06.10.06, 12:52
                              o kurczę czyli praca nieciekawa.. No cóż na rozmowę można pójść i być
                              mądrzejszym o tą wiedzę. Zapytam wprost jak wygląda sprawa wynagrodzenia, czy
                              są premie i jak się je nalicza.. Ale jeśli tak traktują ludzi to lepiej się nie
                              dostać ;)
                              • Gość: pytajka Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: 83.168.106.* 06.10.06, 14:42
                                Zarobki kuszace, ale z tego co piszesz atmosfera w pracy nie za ciekawa :-/A
                                pRACA W DOKU-U w tej firmie jest ciezka?
                                • Gość: sołowołow Re: Pracowałem w Ultrap Pack IP: *.globalconnect.pl 06.10.06, 17:52
                                  zarobki kuszące ale jak napisałem pod warunkiem że dostaniesz całą pensję plus
                                  premię ,może ci się zdaży w którymś miesiącu. O pracy w DOK już trochę pisałem .
                                  Szkielet stanowią 3-4 dziewczyny które pracuja od początku firmy reszta
                                  dziewczyn i chłopaków z DOK pracuje średnio 4-6 m-cy i out.
                                  o rotacji może świadczyć choćby fakt ,że firma istnieje 3 lata w tej chwili
                                  zatrudnia ok. 200 osób a przez firmę przewinęło się ok. 700. Ostatnio są to
                                  głównie odejścia z inicjatywy pracowników .
    • Gość: a Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:47
      NIE...
    • asikusek Re: Praca w firmie Ultra Pack 10.10.06, 15:54
      pytajka i jak na rozmowie? :) Byłaś dzisiaj?? Jak wrażenia??
      • Gość: pytajka Re: Praca w firmie Ultra Pack IP: 83.168.106.* 10.10.06, 23:33
        Hej! Nie bylam :-) Nie moglam wziasc wolnego na dzis rano i wzielam to plus
        opinie stad za znak, zeby tam nie jechac!obie zcze powodzenia i daj znac co i jak!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka