Dodaj do ulubionych

GINEKOLOGIA-ZDROJE

09.10.06, 09:04
Cześć cieżarówki!Muszę położyć się na operację.Wybrałam zdroje ,ginekologię
operacyjną.Potrzebuję obiektywnych opinii na temat lekarzy,personelu
pracującego w oddziale i ogólnie szpitala.Dzięki za informację
Obserwuj wątek
    • kociaczek333 Re: GINEKOLOGIA-ZDROJE 10.10.06, 13:55
      witam,
      poltora roku temu mialam zabieg i lezalam na ginekologii operacyjnej, jak dla
      mnie super, lekarze sa swietni, caly personel rowniez, lezalam tez poltora
      miesiaca na patologii ciazy i poprostu rewelacja, lekarze, polozne, salowe, ja
      jestem bardzo zadowolona. no i sila rzeczy bylam takze na porodowce i oddziale
      poporodowym, no i jak zwykle bardzo bylam zadowolona. polecam serdecznie ten
      szpital. moja cala ciaze prowadzil lekarz ze zdroji - krzysztof ira - polecam,
      jestem bardzo zadowolona, jest przesympatycznym czlowiekiem, ostoja spokoju,
      dodaje takiego wsparcia, bardzo mily no a przede wszystkim swietny specjalista.
      zreszta jak wiekszosc lekarzy w tym szpitalu. raz jeszcze polecam i zycze
      wszystkiego dobrego.
      pozdrawiam
    • martini100 Re: GINEKOLOGIA-ZDROJE 16.10.06, 10:21
      Kociaczek nieumyślnie mógł cię wprowadzić w błąd. Ty mówisz o ginekologii
      operacyjnej a Kociaczek o patologii ciąży, a to 2 różne sprawy. Na patologii
      jest OK (leżłam 2 razy po miesiącu czasu) pod warunkiem że siędopytujesz,
      domagasz i pilnujesz samej siebie, bo lekarze mimo że dobrzy to trochę rutyną
      zalatuje. Mój przypadek był niestandardowy (jak zwykle :/ ) i musiałam
      ich "naciskać" na spojrzenie na sprawę z innej strony albo na badania które
      możnaby zrobić. óczywiście nie muszę mówić, że trzeba wykazać się delikatnością
      bo są uczuleni na zwracanie im uwagi. Położne tek w sumie fajne ale zdażą się
      czasem na zmianie takie, że lepiej samemu zadbać o pory leków i tym podobne.
      Ginekologia operacyjna to inny oddział. Nie wiem kompletnie nic niestety na
      jego temat. Jedyne wrażenie jakie mogę opisać to koszmarne piwniczne
      pomieszczenia w których leżą dziewczyny. Widziałam je tylko przechodząc tamtędy
      już z małym dzidziusiem na USG główki do innego budynku. Wyglądało to
      koszmarnie, jak z jakiegoś złego snu. Nie sugeruj się jednak tym, bo kto wie -
      może lekarze super (część tych samych co na patologii) i rezultaty świetne.
      Musi się wypowiedzieć ktoś kto tam przeszedł jakąś operację ginekologiczną.
      • kociaczek333 Re: GINEKOLOGIA-ZDROJE 17.10.06, 14:55
        Martini jakbys przeczytala dokladnie moja wypowiedz to zauwazylabys ze na samym
        wstepie napisalam, ze poltora roku temu mialam zabieg i lezalam wlasnie na
        ginekologii operacyjnej i ze bylam zadowolona z pobytu tam i z lekarzy, a o
        patologii napisalam, poniewaz Kamila pytala rowniez ogolnie o szpital, wiec
        opisalam jej wszystkie moje doswiadczenia z tym szpitalem. No i wiem co to jest
        patologia a co to ginekologia operacyjna, bo jak juz wczesniej wspomnialam
        lezalam i tu i tu, trzeba tylko bardziej dokladnie czytac czyjes wypowiedzi.
        pozdrawiam
        • martini100 Re: GINEKOLOGIA-ZDROJE 13.11.06, 22:16
          Sorki. Postaram się więcej czytać ze zrozumieniem ;). Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka