Dodaj do ulubionych

Tow. J.Piechota demokratą

IP: *.szczecin.mm.pl 28.10.06, 01:50
J. Piechota to podobno szacowny kandydat na Prezydenta Szczecina. Jak
człowiek, który był aktywistą i posłem PZPR może mówić, że działał w
organizacjach pozarządowych i nadal bedzie dbał o ich rozwój. Były komuch ma
budować w Szczecinie społeczeństwo obywatelskie i gospodarkę rynkową.
Obserwuj wątek
    • Gość: bebe Re: Tow. J.Piechota demokratą IP: *.skylogicnet.it 28.10.06, 09:43
      i zlodziej pierwszej klasy. Boze ratuj szczecin
      • praszczur1 Re: Tow. J.Piechota demokratą 28.10.06, 09:45
        Gość portalu: bebe napisał(a):

> i zlodziej pierwszej klasy. Boze ratuj szczecin
        ŁAtwo rzucasz oskarżenia,prawdopodobnie szukasz usprawiedliwienia swego
        postepowania.Śmierdzisz.
        • Gość: ... sam smierdzisz... IP: *.pureserver.info 28.10.06, 10:45
          tym samym co ten komuch... testamentem...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=44389267&a=44390585
          • Gość: moretti Re: sam smierdzisz... IP: *.chello.pl 28.10.06, 11:45
            lepszy Piechotka niz byla pani minister hehe
            • Gość: monty Re: sam smierdzisz... IP: *.chello.pl 28.10.06, 12:21
              jestem z innej bajki niz Piechota , ale widziałem jego spot reklamowy w TV i
              muszę przyznać , że jest dobry, ciekawe kto to reżyserował .
              • praszczur1 Re: sam smierdzisz... 28.10.06, 12:29
                Gość portalu: monty napisał(a):

> jestem z innej bajki niz Piechota , ale widziałem jego spot reklamowy w TV i
                > muszę przyznać , że jest dobry, ciekawe kto to reżyserował .
                Nie ogladałem, nie należę do wielbicieli ni halabardników Piechoty, nie mam ani
                ja, ani nikt z mojej rodziny prywatnego interesu by Piechota wygrał, być może
                ten wybór bedzie wyborem mniejszego zła.Ale nikt mi nie dał możliwosci innego
                lepszego wyboru w moim mniemaniu.
                • Gość: biały Czerwoni oligarchowie IP: *.stargard.mm.pl 28.10.06, 18:38
                  Czerwony ma rozwijać gospodarczo Szczecin w intersie D. Wieczorka. J. Wijasa,
                  H. Jeżyka itp. "specjalistów" z partyjnego nadania.
    • Gość: Łatwy wybór lepszy już Piechota niz Jurczyk i Zalewski :-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:09
      no i Czesny
      • ja_aska Re: lepszy już Piechota niz Jurczyk i Zalewski :- 28.10.06, 19:12
        cos sobie tą demokracja wszyscy czarni pyski wycieraja.
        • rozkoszny_bobasek Re: lepszy już Piechota niz Jurczyk i Zalewski :- 28.10.06, 21:22
          Bo demokracja komunistyczna to contradicto in adiecto.
          Mam nadzeje ze lapiesz niuans?
    • Gość: Siostra położna Jestem świadkiem pierwszych słów Piechoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 05:09
      Jacek Piechota juz jak się urodził to wypowiadał pierwsze słowa. Taki był
      zdolny. Od urodzenia. Jak się urodził to od razu krzyczał, że dlaczego w Polsce
      nie ma demokratycznych wyborów. Tego co napisałam , byłam sama świadkiem przy
      porodzie.
      Pózniej słyszałam, że jak rodzice uczyli małego Jacka mówić "Mama" to on nijak
      nie chciał powtórzyć "mama" tylko zawsze mówił zamiast : "mama" to "Europa".
      Taki już jest ten nasz Jacek.

• ja_aska Re: Jestem świadkiem pierwszych słów Piechoty 29.10.06, 08:43
        uważasz , ze kształtuje nas miejsce i czas urodzenia?
        • Gość: ... JaAsiu IP: *.pureserver.info 29.10.06, 08:48
          a jak inaczej to wytlumaczysz ?

TW "ROBERT" - JACEK JAN PIECHOTA, ur. 28 kwietnia 1959 roku w Szczecinie,
          minister gospodarki (19 października 2001 - styczeń 2003), wiceminister
          gospodarki i pracy (2003 – 2005), minister gospodarki i pracy (od 31 marca
          2005), został zarejestrowany 3 maja 1984 roku, kiedy był nauczycielem w liceum,
          kontaktów zaprzestał 24 listopada 1989 roku, a więc już po wyborach, donosił na
          środowiska młodzieżowe.

„Robert” wstąpił do PZPR w wieku 19 lat, ukończył Wydziału Technologii i
          Inżynierii Chemicznej Politechniki Szczecińskiej (1983), został nauczycielem w
          VI Liceum Ogólnokształcącym w Szczecinie (1984-1985) i radnym Miejskiej Rady
          Narodowej (1984 – 1988), był działaczem młodzieżowym: członkiem Prezydium Rady
          Uczelnianej SZSP. (1983), komendantem Chorągwi ZHP w Szczecinie (1985-1990),
          członkiem Komitetu ds. Młodzieży i Kultury Fizycznej - przewodniczącym Rady
          Polityki Młodzieżowej (1988 – 1989) oraz posłem do Sejmu PRL (od 1985), od 1990
          roku jest zawodowym posłem.
          • ja_aska Re: JaAsiu 29.10.06, 09:57
            po co mam tłumaczyć? przeciez to z listy gnoma, a kto słucha gnoma?
            • Gość: joh Re: JaAsiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:52
              Co ciekawe J.P. znalazł się zarówno na liście Maciarewicza jak i potem na liście Milczanowskiego, a chyba obaj panowie M za sobą nie przepadają reprezentując odmienne krańce politycznych obozów...
              • Gość: nadchorąży Re: JaAsiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 15:56
                Onże był na wszystkich listach kończąc na liście Wildsteina
                • ja_aska Re: JaAsiu 29.10.06, 16:32
                  bo czerwony. wszystkich czerwonych profilaktycznie tam umiescili.
                  • Gość: Nadchorąży Re: JaAsiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:03
                    Mnie nie umieścili a jestem czerwony. Kotwasa umieścili ale na przykład ......
                    nie umieścili.Pieprzysz jak frustratka tuż przed samobójstwem.
                    • ja_aska Re: JaAsiu 29.10.06, 18:10
                      czerwona? zawsze
          • em-biz Siostra położna podała życiorys Jacka P. 29.10.06, 19:03
            Rozumiem,że zyciorys pochodzi z PiS-iorkowej szafy L. lub innej.
            Aliści z życiorysu wynika,ze to człowiek prężny,odważny,nie bojący się wyzwań i podejmowania decyzji.Jeśli w trzech rządach był ministrem gospodarki ,to nie to samo co być miesiąc ministrem finansów i zniknąć po udzieleniu promiennego uśmiechu od ucha do ucha Izbie Posłów i zniknąć z areny na zaplecze premiera.
            Myślę,że kandydatura Jacka P.to optymalny wybór.
            Chyba pogodziłby Wysokie Zwaśnione Strony/pod warunkiem,że Rydzyk nie będzie w Szczecinie tworzył "koalicji"!:):):))/
            • Gość: Galoty Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:09
              Kto wie co będzie o tym sądziła społeczność szczecińska gdy będzie realnie
              groziła Mu koalicja Lesiak-Piechota-Milczanowski.
              CO takiego dobrego dla gospodarki tego państwa lub dla Szczecina uczynił ten
              Balcerowicz Gospodarki :-), Piechota
              • ja_aska Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. 29.10.06, 19:17
                a cóż dobrego uczyniła św. tereza?
                • Gość: Galoty Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:34
                  Chyba jesteś przeziębiona i masz gorączkę :-)
                  Co do Lubińskiej to nie miała jeszcze okazji "zrobic cos dobrego". Piechota
                  miał tę okazję luż 25 lat !!!
                  Wiadomo, że w przeciwieństwie do jego reklamówki tam gdzie się pojawia to jest
                  bankructwo, problem i kłopot. Tego mozna być pewnym.

• ja_aska Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. 29.10.06, 21:41
                    kotku kraj nie zbankrutował więc się histeryzuj:-) a tereza miała szansę ale ją
                    szybko pogonili. zbyt "skuteczna" była.
                    • Gość: Farfał Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 03:57
                      To "kraj nie zbankrutował" jest argumentem , który szokuje. Coś takiego może
                      wypowiedzieć tylko cyniczny czerwony. Zatem więc jak ktos działał w firmach jak
                      Piechota w Radzie Nadzorczej ESPEBEPE, które zbankrutowało, to należy dać go na
                      funkcje państwowe bo państwo nie zbankrutuje. Czytając panią jaaśkę zaczynam
                      sie martwić gdyby jej świadomość oddawała świadomość kandydata Piechoty i jego
                      elektoratu w haśle - Szczecin nie zbankrutuje pod rządami Piechoty. Juz się
                      boję !
                      • ja_aska Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. 30.10.06, 10:14
                        odwal się, do ciebie nie pisałam. typowa prawicowa metoda: dać fragment
                        wypowiedzi i robic szum wokół tego.
                        • Gość: memory Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 06:11
                          Wyszło na to, że kompletnie głupia jesteś (he he). Blondina "państwo nie
                          bankrutuje" . No tu suuupeeeer kandydat !
                          • ja_aska Re: Siostra położna podała życiorys Jacka P. 01.11.06, 14:20
                            i fajnie. a przcież mogłoby - co nam zresztą teraz groz.
                            • januszcz tow.babinicz idiotą_____________________n/t 01.11.06, 15:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka