Dodaj do ulubionych

Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�?

12.11.01, 09:32
Od 12 listopada zmieniła się szata graficzna lokalnej (papierowej) �Gazety Wyborczej�. Jak wrażenia?
(to do tych, którzy mają kontakt i z wersją konwencjonalną, i z internetową). Tych, którzy czytają nas
tylko w necie prosimy o uwagi na temat wydania elektronicznego (które też się zmieniło - 29
października).
Obserwuj wątek
    • Gość: Remislaw Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? IP: 10.144.25.* 12.11.01, 09:38
      Jak mam byc szczery, to przynajmniej w sieci wolalem stary layout...
    • Gość: Mike nowa szata - be! IP: *.*.*.* 12.11.01, 10:18
      Szata graficzna w necie nie podoba mi sie tak bardzo, ze ogolnopolska GW w ogole
      przestalem czytac (sorry, ale Rzeczpospolita: lepsze artykuly, bezplatne
      archiwum, no i profesjonalny poziom artykulow ekonomicznyach).

GnP czytam choc meczy mnie sposob przegladania artykulow i chaos na ekranie.
      Stary widoczek byl duzo lepszy.

• Gość: skuter Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? IP: 192.168.0.* 12.11.01, 11:10
      redakcja napisał(a):

> tylko w necie prosimy o uwagi na temat wydania elektronicznego (które też się z
      > mieniło - 29
      > października).

poprzednio bylo lepiej

• Gość: HSPS Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? IP: *.Frankfurt-9.Contrib.Net 12.11.01, 11:58
      Czytam tylko wersję internetową i z żalem stwierdzam, że nowa szata jest
      niestety gorsza od poprzedniej - przede wszystkim brak rzucającej się w oczy
      przejrzystości. Obawiam się, że projektant nowych stron nigdy ich nie czyta.
      Nie widać żadnej logiki gdzie co można znaleźć przez co walka z przebiciem się
      przez kolejne strony wydłużyła się do granic ... rezygnacji. Tendencją
      powinnien być ... szybki dostęp do informacji.
      • Gość: Wieslaw Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? IP: 10.144.25.* 12.11.01, 12:44
        taa... widze, ze ja tez nie bede oryginalny jezeli powiem, ze w starej GnP
        jakos latwiej mozna bylo wszystko znalezc?
        • bbury Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? 12.11.01, 13:31
          Nie widzę różnicy - dopiero ten wątek mi to uświadomił. W końcu zawsze forum
          przedrukowywaliście na dalszych stronach - a tu proszę tym razem na pierwszej.
          Może zrobicie dodatek "Gazeta forumowa"? ;)))
          • obs Re: Jak Wam się podoba nowa szczecińska �Wyborcza�? 12.11.01, 13:41
            bbury napisał(a):

> Nie widzę różnicy - dopiero ten wątek mi to uświadomił. W końcu zawsze forum
            > przedrukowywaliście na dalszych stronach - a tu proszę tym razem na pierwszej.
            > Może zrobicie dodatek "Gazeta forumowa"? ;)))

bbury, Ty chyba sobotnią masz przed sobą, bo tam było forum o Hakenie na jedynce. A nowa makieta
            weszła od dziś. Leć do kiosku ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka