Dodaj do ulubionych

Najlepsza niepubliczna podstwówka w Szczecinie?

IP: *.szczecin.mm.pl 02.11.06, 19:45
Jakie są Wasze typy, która szkoła na odpowiedni poziom i doba kadrę? Za rok
moje dziecko idzie do szkoły ,chciałabym wybrać jak najlepszą szkołę, nie
tylko chodzi mi o poziom nauczania,ale ogólnie podejście do dziecka,
możliwość rozwoju jego zainteresowań itd., zdecydowałam się na prywatną,więc
proszę nie pisać o państwowych.Może ktoś z Państwa ma dziecki w szkołach
niepublicznych, jak je oceniacie.Z góry dziekuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: julianna Re: Najlepsza niepubliczna podstwówka w Szczecini IP: *.szczecin.mm.pl 04.11.06, 08:20
      Żadnych doswiadczeń?
      • Gość: selena Re: Najlepsza niepubliczna podstwówka w Szczecini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 08:32
        nie męcz.zadzwoń do wydziału oświaty
        • beatrix13 Re: Najlepsza niepubliczna podstwówka w Szczecini 04.11.06, 11:03
          albo poczytaj n/t przemocy w szkołach artykuł w Newseeku,a w nim świetny opis
          rozwydrzonych dzieciaków niepublicznej szkoły
    • krzysztofsf SP 53 04.11.06, 11:15
      Kilka lat temu byla swietna - ludzie z innych dzielnic zapisywali do niej dzieci.
      Dzieci 3-owe (ostre wymagania, brak naciagania ocen) po wyjsciu z niej w gimnazjach wchodzily na 4-5 jako srednie oceny.
      Nie wiem jak obecnie - kilka lat temu zmienil sie dyrektor, nie mam pojecia czy obecna kadra trzyma poziom.
      • krzysztofsf Ale to publiczna :) 04.11.06, 11:16
        Niepubliczna to zobacz gdzie chca najwiecej kasy i pewno to bedzie ta.
      • beatrix13 Re: SP 53 04.11.06, 11:17
        autorka pytała o niepubliczną,więc swoja odpowiedzią jej nieusatysfakcjonujesz
        • Gość: mariner Re: SP 53 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 11:47
          Bo autorka przyjela bledne zalozenie ze niepubliczna musi byc lepsza.Niestety
          tak nie jest choc poczatki byly nienajgorsze.Poczatki STO na Tomaszowskiej byly
          dobre ale juz gimnazjum tez STO znacznie gorsze.Przerabialismy to z synem (
          aktualnie studiujacym za granica) i po 1 klasie gimnazjum wrocilismy do szkol
          publicznych.
          • Gość: monty Re: SP 53 IP: *.chello.pl 04.11.06, 14:02
            Słyszałem ,że u Salezjan jest dobrze, 15 dzieci w klasie, ale dużo chętnych.
            • fioletowa1 Re: SP 53 04.11.06, 14:26
              Nasi znajomi chwalą sobie salezjanów.
              • Gość: izqa Re: SP 53 IP: *.iscnet.pl 04.11.06, 17:53
                jedna dobra rada - unikaj "Naszej Szkoły" na Wawrzyniaka - w tej chwili maja
                tak malo dzieci, ze otworzyli przedszkole - w tym samym budynku co podstawówkę
                (i tak bardzo ciasnym;-). Zabrałam stamtąd dziecko - nauczyciele zmieniają sie
                co kilka miesiecy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka