Dodaj do ulubionych

Dlaczego w Chrobrym

12.11.06, 17:59
teoretycznie otwartym do 2,po północy kelnerzy bardziej zainteresowani są
gaworzeniem w swoim gronie niż klientami,których ,żeby pozbyć się jak
najszybciej zagłuszają głośną dyskotekową tandetą,nijak pasującą do wnętrza
restauracji,
nie wspomnę już o letnich miast ciepłych daniach,
bo po raz drugi tam byłam i po raz ostatni.
Był niedawno materiał prasowy mówiący o tym,że właściciel sądzi się z miastem
o niemałą kwotę i zaprzestał płacenia czynszu,może więc po prostu nie zależy
mu ani na tych restauracjach ani klientach.
Obserwuj wątek
    • korfi Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:04
      Generalnie obsługa w kanajpach coraz to gorsza. To też rezultat odpływu ludzi i
      braku bezrobocia. Pracujący dorywczo studenci są słabo zmotywowani (pewno małe
      pieniądze) i raczej nieprzeszkoleni. A Chrobry to moim zdaniem najgorsza
      knajpa Golemy.

-------------------------------------------------------
      Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm
      • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:25
        korfi,
        ja mam dwukrotne negatywne wspomnienia z tego przypadku i sporo krytycznych
        głosów znajomych słyszałam,
        w Columbusie i Colorado różnie bywa,na dostateczny z plusem,natomiast co do
        Porto Grande nie mam zastrzeżeń,
        a przecież w każdej z ww restauracji pracują studenci,więc coś raczej z
        zarządzającym Chrobrym jest nie tak,nie umie zmotywować personelu,dobrać,może
        nie kontroluje,
        a w rezultacie lokal w reprezntacyjnym miejscu ma gorszą obsługę niż Pizza Hut
        czy niejeden fast food
        • Gość: Bolesław Podziemny Re: Dlaczego w Chrobrym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:28
          Ty pod róznymi nockami wielokrotnie już robiłaś tu różnego rodzaju krytyki za
          wszelką cenę i oszczerstwa. Ja Ciebie pamiętam. Ty chcesz być traktowana jak
          VIP a od kelnerów żądsz schylania się głową do samej podłogi. Jak wchodzisz do
          NAs to znam przypadki, że dziewczyny odmawiały obsługi Ciebie nawet gdy
          straszyliśmy je , że zwonimy. Jednoznacznie deklarowały , że tej łajzy i chamki
          nie będa obsługiwały.
          • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:32
            cos ci sie bolesław w głowce pomieszało,drugi raz zabieram głos w sprawie tej
            niechetnej klientom knajpy,
            to jak tak dokładnie pamiętasz,podaj dokładne daty kiedy byłam oszczerco
            • praszczur1 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:35
              beatrix13 napisała:

> cos ci sie bolesław w głowce pomieszało,drugi raz zabieram głos w sprawie tej
              > niechetnej klientom knajpy,
              > to jak tak dokładnie pamiętasz,podaj dokładne daty kiedy byłam oszczerco
              Bea Ty może skandalistka jesteś ? Taka Paris Hilton ? Czego ta duszna atmosfera
              wyborcza nie robi z miłej kobiety...
              • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:36
                praszczur,bo nie zagram z Toba w zielone
                • praszczur1 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:41
                  beatrix13 napisała:

> praszczur,bo nie zagram z Toba w zielone
                  Odszczekuję hau,hau ale tylko Paris Hilton bo atmosfera wyborcza jest czynnikem
                  obiektywnym na który wpływu nie mam.
                  • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:51
                    nie wiem praszczurze ,czy zauważyłeś moją minimalną aktywność na forum ostatnio,
                    nie mam ani czasu na forum ani na politykę,
                    choć głosować już byłam i w moim obwodzie nawet kolejka była po karty,więc z
                    frekwencją aż tak źle nie jest
                    • praszczur1 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:57
                      beatrix13 napisała:

> nie wiem praszczurze ,czy zauważyłeś moją minimalną aktywność na forum ostatnio
                      > ,
                      > nie mam ani czasu na forum ani na politykę,
                      > choć głosować już byłam i w moim obwodzie nawet kolejka była po karty,więc z
                      > frekwencją aż tak źle nie jest

Alienujesz się,to widać.Nie Ty jedna zresztą.Pisałaś,że coś ze zdrowiem,ale mam
                      nadzieje że forma i aktywnośc wróci bo forum jest smutne bez Ciebie.Ja
                      głosowałem z rana i to była moja cała polityczna aktywność.Oczywiście głosowałem
                      stosując konwencję "przeciw" więc głosowałem tak sobie.
                      • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 19:10
                        alienuję się,mój drogi,tylko na forum,ze względu na zbyt dużą ilość chamowatych
                        trolli,
                        faktycznie funkcjonuję ostatnio na antybiotykach,co nie przeszkodziło mi w
                        spędzeniu rozrywkowo mijającego przemiłego weekendu ze zdwojoną aktywnością:)
                        • praszczur1 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 19:14
                          beatrix13 napisała:

> alienuję się,mój drogi,tylko na forum,ze względu na zbyt dużą ilość chamowatych
                          >
                          > trolli,
                          > faktycznie funkcjonuję ostatnio na antybiotykach,co nie przeszkodziło mi w
                          > spędzeniu rozrywkowo mijającego przemiłego weekendu ze zdwojoną aktywnością:)
                          No to się uspokoiłem, a co do rtolli to s..ł ich pies.
                          • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 19:42
                            a co u Ciebie forumowy przyjacielu?
                            czterołapa wyprowadzona na pieską pogodę była?
          • Gość: znany Re: Dlaczego w Chrobrym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:54
            BOLKU bredzisz i żyjesz jeszcze komuną , zadaj sobie pytanie kto jest dla kogo ?
            Najlepiej jedż na zachód pracować w knajpie a napewno nauczysz się rozumu ,
            będziesz wiedział o czym i jak gadać.
        • praszczur1 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 18:30
          beatrix13 napisała:

> korfi,
          > ja mam dwukrotne negatywne wspomnienia z tego przypadku i sporo krytycznych
          > głosów znajomych słyszałam,
          > w Columbusie i Colorado różnie bywa,na dostateczny z plusem,natomiast co do
          > Porto Grande nie mam zastrzeżeń,
          > a przecież w każdej z ww restauracji pracują studenci,więc coś raczej z
          > zarządzającym Chrobrym jest nie tak,nie umie zmotywować personelu,dobrać,może
          > nie kontroluje,
          > a w rezultacie lokal w reprezntacyjnym miejscu ma gorszą obsługę niż Pizza Hut
          > czy niejeden fast food
          W fast foodach to co jak co ale obsługa jest grzeczna.Tu to niedługo zaczną lać
          klientów wskutek urażonej godności własnej lub ze zwykłego chamstwa.
    • Gość: mimika Re: Dlaczego w Chrobrym IP: *.globalconnect.pl 12.11.06, 18:15
      Kelnerzy zachowują się tak jedynie w stosunku do wyjątkowych paszczórow, którym
      niewątpliwie jesteś.
    • Gość: Agnieszka Re: Dlaczego w Chrobrym IP: *.acx.pl 12.11.06, 21:36
      Beatrix - nie chce mi sie szukac - ale zacytowalabym tutaj - gdybym byla
      zlosliwa- Twoja wypowiedz w moim watku, w ktorym nie podobala mi sie obsluga w
      Castellarii - jak to szlo? ze jestemmalkontentka i wystarczy sie usmiechnac do
      ludzi a nie czepiac...? tak, to bylo cos w tym stylu?

nie dziala?
      czy jak?
      • beatrix13 Re: Dlaczego w Chrobrym 12.11.06, 21:40
        jest różnica Agnieszko,
        ja nie wchodzę w scysje w lokalach
        • Gość: Agnieszka Re: Dlaczego w Chrobrym IP: *.acx.pl 12.11.06, 21:47
          to tak jak ja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka