Dodaj do ulubionych

Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre...

• Gość: Adam Pytanie o plakaty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:48
      Caly Szczecin jest oplakatowany p. Krzystkiem. Wywieszenie jednego kosztuje
      1500 na dwa tygodnie. Skad on ma na to pieniadze? Proponuje sklonic kandydatow
      do publicznego rozliczenia swoich kampanii. Przeciez nawet z pensji prezydenta
      (jesli wygra) on nie splaci kosztow tej kampanii. Wiec skad on chce to splacic?
      • Gość: ziewogolny Re: Pytanie o plakaty wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:18
        chyba ci sie w oczy tylko rzuca :)
        moze malych plakatow PO i Krzystek mieli najwiecej ale tych duzych to
        mniejwiecej tyle samo co np Lubinska :)
        poza tym taki radca prawny moze zarabiac znacznie lepiej niz prezio takiego
        szczecina :)
        ale skad pani profesor miala pieniazki na takie wielkie sliczne bilboardy to ja
        nie wiem :> hehehe
    • hehenio Marnie się Ksiądz modlił, Księże Biskupie... 13.11.06, 11:49
      Widać traci Ksiądz chody u Szefa.
      Albo może "personel parafialny" olał dyrektywy?
      Proponuję przeanalizować wyniki w okręgach, nałożyć na to parafie i winnych zaniedbań wysłać na misje, albo w "teren".
    • milseog Wyszło na to, że jestem esbekiem. i dobrze! 13.11.06, 12:01
      kto by pomyślał jeszcze jakiś czas temu, że z bycia "esbekiem" będzie wypadać się cieszyć? ja akurat się
      cieszę, a p. Jacynę-Witt z szyderczym uśmieszkiem pozdrawiam;)
      Cieszę się też z tego, że mieszkańcy mojego miasta nie ulegają propagandzie kościelnej i dalecy są od
      fundamentalizmu radia m. jak "możesz mnie..." , że potrafią się śmiać z p. Lubińskiej, która tam gości i za
      nic mają sobie "genetycznie patriotyczną" propagandę. Chyba nadzeszło przebudzenie. W samą porę. Oby
      Szczecin ruszył teraz do przodu.
      TW Milseog
    • kvakva Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 12:06
      PiS przerżnął wybory z kretesem! Kretyńska polityka niemal na wszystkich
      płaszczyznach dała efekty. Koalicjanci też pomagali jak mogli. I całe szczęście!
      Większych nieudaczników kraj ten nie widział i mam nadzieję nie zobaczy już
      nigdy. Jarek z pewnością wygłosi płomienną mowę o wszechobecnym "układzie"
      kierowanym przez wszechobecną ubecję. Ale jego ma już dość nawet wierny
      przydupas Marcinkiewicz. Właśnie oznajmił o chęci wlezienia w tyłek Borowskiemu
      by przykolegować sobie lewicowy elektorat. Na naszym szczecińskim podwórku
      niezależna Lubińska, stała się Nielubińską pewnie za sprawką swej
      "niezależności" właśnie. Bardzo dobrze się stało, bo jak pomyślę o futurystyczno
      - mitycznej RP 4 z takimi ludźmi u sterów, to paszport otwiera mi się w kieszeni
      prosząc o zagraniczną wycieczkę w jedną stronę. O Krzystka też bym najchętniej
      zapytał " - A co on, matulu, za jeden"? I tu żywię nadzieję że sensowną
      odpowiedzią nie jest " - At, głupiś".
    • Gość: karel Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:11
      Krzystek zwyciężył w I turze, a nie pierwszą turę. Walczył z Piechotą i
      Lubińską, bynajmniej nie z turą, a tyle właśnie wynika z podanej informacji.To
      tak gwoli poprawności, co prawda nie politycznej, a gramatycznej, ale zawsze.
    • Gość: pit Kiedy druga tura? IP: 83.168.124.* 13.11.06, 12:45
      Ja jestem bardzo zadowolony ze wstępnych wyników :)

To były moje pierwszy wybory, więc mam pytanie: kiedy druga tura? :)
      • Gość: ja Re: Kiedy druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:54
        mysle ze piechota powali tego brzydala-krzystka w 2 turze...
        • Gość: n.c. Re: Kiedy druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:54
          O ludu... Co za ludzie tu piszą? Jeden nie wie kim jest niejaka pani Małgosia,
          a nstępny kiedy druga tura... Dobra - żeby już nie było idiotycznych pytań -
          pani Małgosia to Małgorzata Jacyna-Witt, co kandydowała z listy PiS do Sejmiku,
          a druga tura 2 tygodnie później, czyli 26 listopada... Oglądajcie kurde TVN24 i
          TVP3 a nie tylko Pokemony... :P
    • piotr33k2 Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p 13.11.06, 12:53
      teoretycznie w drugiej turze powinien wygrać krzystek ale to tylko teoria a jak
      bedzie to do końca nie wiadomo,najwazniejsze że lubinska odpadła bo to by była
      fatalna równa jurczykowej prezydentura dla szczecina .
    • Gość: gościu Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:03
      Ech Pacynka głupiutka ty jesteś aż strach , ale moze to dobrze ze tak
      powiedziałaś teraz jestes skończona i do pracy cas sie zabrać! Twój czas minął
      tak jak uroda BEZPOWROTNIE :)
    • Gość: 2006wybory Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.chello.pl 13.11.06, 13:22
      Lubinska przegrała przez klamstwo. Na plakatach taka nawet fajna laska a na zywo
      tragedia. A klamstwo ma krotkie nogi... Jak Gosiewski.
    • Gość: wyborca Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:42
      Brawo Szczecin.Madrzy jestescie. Nie wygrala ta Pani od ekonomii
      Marksistowskiej, mimo ze swoja
      ekonomie szlifowala w kosciolach i Radiu Maryja. I chciala rozdawac nie swoje
      grunty i dobra, nie mogac nic innego zaprezentowac niz populizm
      • Gość: wygrana Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:45
        Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Brawo Szczecin.Madrzy jestescie. Nie wygrala ta Pani od ekonomii
        > Marksistowskiej, mimo ze swoja
        > ekonomie szlifowala w kosciolach i Radiu Maryja. I chciala rozdawac nie swoje
        > grunty i dobra, nie mogac nic innego zaprezentowac niz populizm

WYGRAŁA !!!!! i bedzie rządzić 4 lata w koalicji !!!!!
    • Gość: maly czesiek Re: Gdzie jest Wieczorek sprawiedliwośc i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:40
      doświadczenie całą kampanie się przewracałem ze śmiechu aż na niego zagłosowałem
    • milena-schefs Już jest... 13.11.06, 16:36
      poniedziałek, godzina 16:35, a na lokalnych stronach "Gazety" ostatnia
      aktualizacja wyników wyborów pochodzi z 01:57. czyżby do tej pory nie było
      nowych? A moze dziennikarze odsypiają zarwaną noc? Strasznie ślamazarnie zmienia
      się ta strona. Wstyd!
    • absztyfikant Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 16:41
      Jacynie-Witt szajba odbila:)
      • keinepanik Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p 13.11.06, 22:35
        szajba to jej odbiła już dawno tylko nikt jakoś tego nie chciał zauwazyć tak samo jak drugi kandydat (chemiczny) bartnik
    • Gość: Monika Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.ek.univ.szczecin.pl 13.11.06, 17:12
      Szkoda tylko, że Pani Małgosi brak na tyle klasy, żeby powstrzymać niewybredne
      komentarze .. właśnie straciłam sporo sympatii dla niej.
      • Gość: rex Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.futuro.pl 14.11.06, 11:14
        stara i brzydka na permanentnym botoksie laloonia ze sloma zamiast mozgu
    • Gość: junior spadaj na drzewo oszołomie IP: *.stargard.mm.pl 13.11.06, 17:40
      hheheeh
    • Gość: Cynik Te obelgi PISu trącą komunistyczną myszką IP: *.chello.pl 13.11.06, 19:39
      Pani Małgosia, jak dobry czekista jest ciągle oblężona przez wrogie ciała ! Co
      za mentalność ! Szkoda, że Józia nie ma bo by się chłopina cieszył, że te swoje
      rewolucyjne metody zaszczepił nawet przeciwnikom. Czy przeciwnikom?
    • benq13 Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 21:45
      no i biskup Gałecki jest niezadowolony! Brawo Krzystek!
    • Gość: Krzysztof B. Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.chello.pl 13.11.06, 22:09
      Apeluję do wyborców PiS wybierzmy mniejsze zło czyli Krzystka
    • Gość: Lex Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:20
      No i Zydzi i cyklisci...tez wygrali,a wina to pewnie Papuasow i stonki
      ziemniaczanej.To GLUPOTA przegrala. GLUPOTA i tandetny koltunizm radyja
      i"bezpartyjnosc".Zakladnik moherow poniosl totalna kleske.I nie szkoda bylo
      szmalu? Za te pieniadze kilka sierocincow utrzymac mozna bylo przez rok.
    • Gość: wyborca Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: 83.168.104.* 14.11.06, 20:08
      Co myśleć o wyborcach, którzy wybierają do sejmiku wojewódzkiego piłkarza? Co
      myśleć o partii, która popiera kandydature piłkarza do sejmiku wojewódzkiego?
      Co myśleć o piłkarzu, który kandyduje do sejmiku wojewódzkiego? Ludzie!!! Toż
      to paranoja! Kosmiczny brak odpowiedzialności u wyborców za swój głos, u
      liderów partii i u samego kandydata. Nie można takimi metodami nakłonić
      odpowiedzialnych ludzi do brania w tym cyrku udziału.
    • Gość: Yesname Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.szczecin.mm.pl 20.11.06, 10:40
      Kiedyś też myslałem, że M. Witt jest dobrą radną i odpowiedzialną osobą. Po
      pewnym czasie stwierdzam, że to kobieta bez klasy, absolutnie nie nadająca się
      na posła sejmiku wojewódzkiego. Ale to nie jej wina. To wina tych, którzy na
      nią głosowali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka