Gość: Adam Pytanie o plakaty wyborcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 11:48 Caly Szczecin jest oplakatowany p. Krzystkiem. Wywieszenie jednego kosztuje 1500 na dwa tygodnie. Skad on ma na to pieniadze? Proponuje sklonic kandydatow do publicznego rozliczenia swoich kampanii. Przeciez nawet z pensji prezydenta (jesli wygra) on nie splaci kosztow tej kampanii. Wiec skad on chce to splacic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziewogolny Re: Pytanie o plakaty wyborcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:18 chyba ci sie w oczy tylko rzuca :) moze malych plakatow PO i Krzystek mieli najwiecej ale tych duzych to mniejwiecej tyle samo co np Lubinska :) poza tym taki radca prawny moze zarabiac znacznie lepiej niz prezio takiego szczecina :) ale skad pani profesor miala pieniazki na takie wielkie sliczne bilboardy to ja nie wiem :> hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio Marnie się Ksiądz modlił, Księże Biskupie... 13.11.06, 11:49 Widać traci Ksiądz chody u Szefa. Albo może "personel parafialny" olał dyrektywy? Proponuję przeanalizować wyniki w okręgach, nałożyć na to parafie i winnych zaniedbań wysłać na misje, albo w "teren". Odpowiedz Link Zgłoś
milseog Wyszło na to, że jestem esbekiem. i dobrze! 13.11.06, 12:01 kto by pomyślał jeszcze jakiś czas temu, że z bycia "esbekiem" będzie wypadać się cieszyć? ja akurat się cieszę, a p. Jacynę-Witt z szyderczym uśmieszkiem pozdrawiam;) Cieszę się też z tego, że mieszkańcy mojego miasta nie ulegają propagandzie kościelnej i dalecy są od fundamentalizmu radia m. jak "możesz mnie..." , że potrafią się śmiać z p. Lubińskiej, która tam gości i za nic mają sobie "genetycznie patriotyczną" propagandę. Chyba nadzeszło przebudzenie. W samą porę. Oby Szczecin ruszył teraz do przodu. TW Milseog Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 12:06 PiS przerżnął wybory z kretesem! Kretyńska polityka niemal na wszystkich płaszczyznach dała efekty. Koalicjanci też pomagali jak mogli. I całe szczęście! Większych nieudaczników kraj ten nie widział i mam nadzieję nie zobaczy już nigdy. Jarek z pewnością wygłosi płomienną mowę o wszechobecnym "układzie" kierowanym przez wszechobecną ubecję. Ale jego ma już dość nawet wierny przydupas Marcinkiewicz. Właśnie oznajmił o chęci wlezienia w tyłek Borowskiemu by przykolegować sobie lewicowy elektorat. Na naszym szczecińskim podwórku niezależna Lubińska, stała się Nielubińską pewnie za sprawką swej "niezależności" właśnie. Bardzo dobrze się stało, bo jak pomyślę o futurystyczno - mitycznej RP 4 z takimi ludźmi u sterów, to paszport otwiera mi się w kieszeni prosząc o zagraniczną wycieczkę w jedną stronę. O Krzystka też bym najchętniej zapytał " - A co on, matulu, za jeden"? I tu żywię nadzieję że sensowną odpowiedzią nie jest " - At, głupiś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karel Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:11 Krzystek zwyciężył w I turze, a nie pierwszą turę. Walczył z Piechotą i Lubińską, bynajmniej nie z turą, a tyle właśnie wynika z podanej informacji.To tak gwoli poprawności, co prawda nie politycznej, a gramatycznej, ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Kiedy druga tura? IP: 83.168.124.* 13.11.06, 12:45 Ja jestem bardzo zadowolony ze wstępnych wyników :) To były moje pierwszy wybory, więc mam pytanie: kiedy druga tura? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kiedy druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:54 mysle ze piechota powali tego brzydala-krzystka w 2 turze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n.c. Re: Kiedy druga tura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:54 O ludu... Co za ludzie tu piszą? Jeden nie wie kim jest niejaka pani Małgosia, a nstępny kiedy druga tura... Dobra - żeby już nie było idiotycznych pytań - pani Małgosia to Małgorzata Jacyna-Witt, co kandydowała z listy PiS do Sejmiku, a druga tura 2 tygodnie później, czyli 26 listopada... Oglądajcie kurde TVN24 i TVP3 a nie tylko Pokemony... :P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p 13.11.06, 12:53 teoretycznie w drugiej turze powinien wygrać krzystek ale to tylko teoria a jak bedzie to do końca nie wiadomo,najwazniejsze że lubinska odpadła bo to by była fatalna równa jurczykowej prezydentura dla szczecina . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:03 Ech Pacynka głupiutka ty jesteś aż strach , ale moze to dobrze ze tak powiedziałaś teraz jestes skończona i do pracy cas sie zabrać! Twój czas minął tak jak uroda BEZPOWROTNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2006wybory Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.chello.pl 13.11.06, 13:22 Lubinska przegrała przez klamstwo. Na plakatach taka nawet fajna laska a na zywo tragedia. A klamstwo ma krotkie nogi... Jak Gosiewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:42 Brawo Szczecin.Madrzy jestescie. Nie wygrala ta Pani od ekonomii Marksistowskiej, mimo ze swoja ekonomie szlifowala w kosciolach i Radiu Maryja. I chciala rozdawac nie swoje grunty i dobra, nie mogac nic innego zaprezentowac niz populizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygrana Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:45 Gość portalu: wyborca napisał(a): > Brawo Szczecin.Madrzy jestescie. Nie wygrala ta Pani od ekonomii > Marksistowskiej, mimo ze swoja > ekonomie szlifowala w kosciolach i Radiu Maryja. I chciala rozdawac nie swoje > grunty i dobra, nie mogac nic innego zaprezentowac niz populizm WYGRAŁA !!!!! i bedzie rządzić 4 lata w koalicji !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly czesiek Re: Gdzie jest Wieczorek sprawiedliwośc i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 15:40 doświadczenie całą kampanie się przewracałem ze śmiechu aż na niego zagłosowałem Odpowiedz Link Zgłoś
milena-schefs Już jest... 13.11.06, 16:36 poniedziałek, godzina 16:35, a na lokalnych stronach "Gazety" ostatnia aktualizacja wyników wyborów pochodzi z 01:57. czyżby do tej pory nie było nowych? A moze dziennikarze odsypiają zarwaną noc? Strasznie ślamazarnie zmienia się ta strona. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 16:41 Jacynie-Witt szajba odbila:) Odpowiedz Link Zgłoś
keinepanik Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p 13.11.06, 22:35 szajba to jej odbiła już dawno tylko nikt jakoś tego nie chciał zauwazyć tak samo jak drugi kandydat (chemiczny) bartnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.ek.univ.szczecin.pl 13.11.06, 17:12 Szkoda tylko, że Pani Małgosi brak na tyle klasy, żeby powstrzymać niewybredne komentarze .. właśnie straciłam sporo sympatii dla niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.futuro.pl 14.11.06, 11:14 stara i brzydka na permanentnym botoksie laloonia ze sloma zamiast mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junior spadaj na drzewo oszołomie IP: *.stargard.mm.pl 13.11.06, 17:40 hheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Te obelgi PISu trącą komunistyczną myszką IP: *.chello.pl 13.11.06, 19:39 Pani Małgosia, jak dobry czekista jest ciągle oblężona przez wrogie ciała ! Co za mentalność ! Szkoda, że Józia nie ma bo by się chłopina cieszył, że te swoje rewolucyjne metody zaszczepił nawet przeciwnikom. Czy przeciwnikom? Odpowiedz Link Zgłoś
benq13 Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. 13.11.06, 21:45 no i biskup Gałecki jest niezadowolony! Brawo Krzystek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof B. Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów pre.. IP: *.chello.pl 13.11.06, 22:09 Apeluję do wyborców PiS wybierzmy mniejsze zło czyli Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:20 No i Zydzi i cyklisci...tez wygrali,a wina to pewnie Papuasow i stonki ziemniaczanej.To GLUPOTA przegrala. GLUPOTA i tandetny koltunizm radyja i"bezpartyjnosc".Zakladnik moherow poniosl totalna kleske.I nie szkoda bylo szmalu? Za te pieniadze kilka sierocincow utrzymac mozna bylo przez rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: 83.168.104.* 14.11.06, 20:08 Co myśleć o wyborcach, którzy wybierają do sejmiku wojewódzkiego piłkarza? Co myśleć o partii, która popiera kandydature piłkarza do sejmiku wojewódzkiego? Co myśleć o piłkarzu, który kandyduje do sejmiku wojewódzkiego? Ludzie!!! Toż to paranoja! Kosmiczny brak odpowiedzialności u wyborców za swój głos, u liderów partii i u samego kandydata. Nie można takimi metodami nakłonić odpowiedzialnych ludzi do brania w tym cyrku udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yesname Re: Krzystek faworytem przed drugą turą wyborów p IP: *.szczecin.mm.pl 20.11.06, 10:40 Kiedyś też myslałem, że M. Witt jest dobrą radną i odpowiedzialną osobą. Po pewnym czasie stwierdzam, że to kobieta bez klasy, absolutnie nie nadająca się na posła sejmiku wojewódzkiego. Ale to nie jej wina. To wina tych, którzy na nią głosowali. Odpowiedz Link Zgłoś