Dodaj do ulubionych

Szkoda mi Bacy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:23
Co on teraz będzie jadł. Czy ma jakiś pomysł, projekt do zrealizowania ?
Obserwuj wątek
    • xxtoja Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 08:30
      Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Co on teraz będzie jadł. Czy ma jakiś pomysł, projekt do zrealizowania ?
      ...
      jak to co swoją pychę i butę.
      • Gość: Doradca Re: Szkoda mi Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:32
        Baca pycha ? Żartujesz . Tak go zawsze oceniali ludzie gdy udowodnił im
        niekompetencje. Miałaś z nim do czynienia ? Buta ? Nie to nieprawda. Jak to tu
        ktoś napisał. Żle obstawił.
        • xxtoja Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 08:54
          oczywiśie, że miałam z nim do czynienia, dla mnie facet jest niesłowny ,
          nieumiejący współpracować, łączyć, a miał okazję.On się tylko pokazywal i
          mędrkował, a nie działał.
          • Gość: Doradca Re: Szkoda mi Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:00
            Jest wściekle pracowity. O czym Ty mówisz. Może masz kogos innego na myśli?
            Baca byłby rewela na publicznym radio. Nareszcie byłoby profesjonalne.
            • xxtoja Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 09:09
              to niech się zajmuje tym co umie, a nie pracą społeczną, a tak co zrobił dla
              swojego okręgu, fakt może go znasz towarzystko, to dlatego go tak bronisz.
              Tylko ci co go znaja oficjalnie, to niestety słabo wypada.
    • Gość: RPA Re: Szkoda mi Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:36
      Może będzie wyporzyczał książki ze swojej biblioteczki za około 10 000 zł .
      Komercyjnie z dotacją z UE ale tak trochę też z Kurii i ciut ciut z
      Ordynackiej . On jest bardzo ekumeniczny.
      • exman Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 08:51
        Jak znam Bacę, ma przygotowany wariant nr 2, z głodu nie umrze a i rodzinę
        wyżywi.
        • Gość: RPA Re: Szkoda mi Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 08:55
          No to znamy Bacę obydwaj. Taki wariantów to Baca miał już 100 i gdzie nie
          grzebnął to kłopot. No chyba, że coś na państowym czy samorządowym To tak .
          Zresztą życzę Mu jakiejś pensyjki aby nie w rozwoju bo to się żle skończy.
    • Gość: Alma 1985 Socjalistyczny Związek Studentów pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:10
      W zasadzie wyspecjalizowana jednostka Alma Art
      • player-1 Re: Socjalistyczny Związek Studentów pozdrawia 14.11.06, 11:10
        też mi go jakoś szkoda, znam go i wiem, że to porządny człowiek.
        nie wszedł z dwójki, a był tam pewniakiem.
        za mała kampania i był chyba zbyt pewny siebie, szkoda.
    • Gość: andreas nie martwcie sie o niego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 13:51
      tyla lat przezył bez niczyjej troski,
      to i teraz sobie da rade!
      Ba, powiem z doswiadczeniem radnego nawet da sobie wieksza rade!
    • galoty Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 14:25
      Baca dopóki był w Od Nowie to pasował i dobrze sie odnalazł. Ot udrupowanie
      samorządowe i OK. Z wejściem do PiS przesadził. Nie to abym mmiał tu cos do PiS
      tym bardziej, że jestem z nim dosyć utożsamiany ale do Bacy to w żąden sposób z
      osobowiścią jak i z cv nie pasowało.
      • player-1 Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 14:30
        Baca nie wstąpił do PiS, nikt z OdNOWY nie wstąpił do PiS, po prostu
        zdecydowali, ża jako środowisko będą startowali z list komitetu PiS, nikt ich
        nie zmusił do tego przecież, taką podjęli decyzję.
        • galoty Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 14:32
          player-1 napisał:

> Baca nie wstąpił do PiS, nikt z OdNOWY nie wstąpił do PiS, po prostu
          > zdecydowali, ża jako środowisko będą startowali z list komitetu PiS, nikt ich
          > nie zmusił do tego przecież, taką podjęli decyzję.
          Tak. Masz oczywiście rację. Uzyłem niewłaściwego określenia "wejście" ale
          miałem na mysli listę PiS jak piszesz.
          • player-1 Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 14:36
            orócz OdNOWY także przedstawiciele innych organizacji, środowisk startowali z
            listy PiS, OdNOWA miała dobre miejsca, szkoda także, ze np. Sukiennicka nie weszła
            • Gość: Galoty Re: Szkoda mi Bacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:29
              Mnie naprawdę nie chodzi o Od Nowa tylko o Bacę. Bacy środowisko w większości
              to środowisko osób nie sprzyjających PiS i o ile te osoby głosowały na Bacę jak
              nie był na listach PiS , o tyle nie zagłosowały na Bacę bo znalazł się na
              liście PiS. Przyczyny nie mają tu znaczenia.
              • zona.pijaka Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 15:57
                Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Baca to już trup polityczny. A wszystko
                przez WMJ. Straciłam do niego cały szacunek (o ile w ogóle był) - jak się
                związał z tą krową. A pamiętam, dawnymi czasy nawet mi się kłaniał.
                • xxtoja Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 16:01
                  zona.pijaka napisała:

> Psy szczekają, karawana jedzie dalej. Baca to już trup polityczny. A wszystko
                  > przez WMJ. Straciłam do niego cały szacunek (o ile w ogóle był) - jak się
                  > związał z tą krową. A pamiętam, dawnymi czasy nawet mi się kłaniał
                  ...
                  może teraz też się bedzie znowu kłaniał, bo sobie przypomni, że ciebie zna.
                  • zona.pijaka Re: Szkoda mi Bacy 14.11.06, 16:09
                    To co Baca, jedziemy na Famę? Znowu będę Cię kopała w dupę.
    • absztyfikant Św. Tereza Odnowicielka wyrolowala wszystkich... 15.11.06, 12:35
      W wyborach przepadli wszyscy radni Od Nowy: Hawryszuk, Sukiennicka, Skarzynski,
      a tylko hucpiara dwojga nazwisk zalapala sie do sejmiku.
      • galoty Re: Św. Tereza Odnowicielka wyrolowala wszystkich 15.11.06, 14:32
        absztyfikant napisał:

> W wyborach przepadli wszyscy radni Od Nowy: Hawryszuk, Sukiennicka,
        Skarzynski,
        >
        > a tylko hucpiara dwojga nazwisk zalapala sie do sejmiku.
        Ty. Skończ z tym naprawdę nudny jesteś.
        • absztyfikant Re: Św. Tereza Odnowicielka wyrolowala wszystkich 15.11.06, 14:33
          To jeszcze nie koniec:)
          • galoty Re: Św. Tereza Odnowicielka wyrolowala wszystkich 15.11.06, 14:36
            absztyfikant napisał:

> To jeszcze nie koniec:)
            Skoro chcesz Twoje prawo. Odczywałem jednak potrzebę zwrócenia Ci uwagi na
            przesadę w tej fanatycznej obsesji

• praszczur1 Re: Św. Tereza Odnowicielka wyrolowala wszystkich 15.11.06, 14:40
              Jest Stasiu Baca,a Felek maca,czy towar kupić sie opłaca ./bez związku ,wers z
              piosenki przedwojennej z Czerniakowa gdzie zdobywałem ostrogi po wojnie./

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka