Dodaj do ulubionych

Kunc kulturalnie za Krzystkiem

IP: *.globalconnect.pl 17.11.06, 20:59
Panie Piotrze dziękuje:) W końcu Szczecin stanie się prawidzwą metropolią
która wykorzysta swój potencjał!
Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:10
      za co dziękujesz? za obietnice?. Ja ci mogę obiecać znacznie wiecej. Na
      podziękowania będzie czas po zakończonej porządnej robocie, a nie po
      wygłoszeniu kilku frazesów.
      • Gość: życzliwy Re: Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 15:29
        Mirek masz całkowitą rację
        Ja też chciałbym wiedzieć, z jakiego powodu niektórzy się tak zachwycają
        Krzystkiem i widzą w nim kandydata na prezydenta niemal doskonałego. O ile
        sobie przypominam to nic nadzwyczajnego jako wiceprezydent nie dokonał, a przez
        dwa lata swojej pracy w magistracie miał na to i czas i uprawnienia.
    • Gość: gość Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 22:56
      Juz widze ta radosc w Operze, wielu sie ze szczescia gotowych powiesic!
      • Gość: gość2 Re: Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 13:11
        Kunc jest beznadziejny. Jak nie wszedł na żadną listę osobiście, to próbuje
        teraz przepchać się przez przewód pokarmowy Krzystka - obrzydliwość! A Z
        kulturą handel stanowiskami i osobiste kompleksy przegranych nie maja nic
        wspólnego. Mam nadzieję, że młodzi nie lubią po staremu - z wazeliną na czubku -
        i że wydalą wszystkie odpady...
    • Gość: me(ga)loman Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:07
      Wrocic do opery,okazja wysmienita. Jak nie pomogla fachowosc, to moze kolesiostwo i ukladziki. A my znowu bedziemy pasieni tandeta. Chyba tam przestane chodzic. A lubie, bardzo. :-((((
      • Gość: zed Re: Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: 213.185.197.* 18.11.06, 01:00
        proponuje przeczytac artykul jeszcze raz. operetka podlega wojewodzie, i to
        wojewoda obsadza i zdejmuje osoby z szefowania operetka.

poza tym z tego co pamietam to kunc sie dla miejskiej kultury dosc znacznie
        przysluzyl i kompetencji mu w tym nie brakuje.

www.kunc.private.pl/osiagniecia.htm
        • Gość: andreas to proste IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 01:05
          no to urzad wojewódzki dostanie od UM kilka mieszkań do rozdania
          i da sie na operetke kogo tam beda chcieli...
          • Gość: as Re: a czemu urząd wojewódzki IP: 195.136.49.* 18.11.06, 07:41
            kolega nie rozróżnia urzędów a pisze jak byk że kunca odwołał marszałek meyer i
            to przez marszałka z PO będzie powołany to samo z ksiaznicą Teraz kogokolwiek
            poprzeć to nie można bo od razu jest podejrzenie że to pózniej kosztuje a ja PO
            popierałem od początku i nie zamierzam wystawić rachunku.
    • Gość: andreas Baca to Ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 23:52
      "Dni Morza mają mieć nową formułę. - To powinna być wizerunkowa impreza,
      trwająca dwa tygodnie - mówił kandydat PO na prezydenta. - Można je wzbogacić,
      np. o targi rybne czy parady jednostek pływających. Punktem kulminacyjnym
      będzie koncert gwiazdy z prawdziwego zdarzenia."

=====================================

No, tak sie martwiliscie o pana Bace!
      Jak tylko przeczytałem targi rybne, to wiem,
      że Baca juz działa!

Prawda jest, za albo kurna jestesmy miastem portowym albo nie!

Ludzie ryby lubieja i jedza,
      a jakos te targi rybne i sklepy rybne słabo sie przyjmuja!
      Na rybki jezdże nad morze....

• Gość: andreas Re: Baca to Ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 01:27
        "Dni Morza mają mieć nową formułę. - To powinna być wizerunkowa impreza,
        trwająca dwa tygodnie - mówił kandydat PO na prezydenta. - Można je wzbogacić,
        np. o targi rybne czy parady jednostek pływających. Punktem kulminacyjnym
        będzie koncert gwiazdy z prawdziwego zdarzenia."
        =================================

a tak w ogóle no kandydat mocno myslał
        nad tym programem Dni Morza... widac!

Targi rybne, parada jednostek pływajacych i prawdziwa gwiazda
        - no to cos nowgo!
        Wreszcie cos konkretnego!

Uprasza sie kandydatów o nie osmieszanie się!
        Nie lecieć panowie po łebkach,
        bo nie wszystkie łebki sie uda w ten sposób ogłupic!
      • galoty Re: Baca to Ty? 18.11.06, 03:10
        Baca próbuje swoje idee fix gdzieś wcisnąć. Problem tylko w tym, że Baca
        próbuje w to wrobić budżet ,jakikolwiek :-)
        Ważne jest przy tym to, że na własny rachunek bardzo się boi to uruchomić. Z
        czyjegoś portfela to każdy mundry. Baca jest specjalistą od wbijania się w nie
        swój portfel.
    • praszczur1 Czy kanjpa" Na kuncu korytarza "to Kunca jest ? 18.11.06, 08:01
      Faktycznie zupełnie przyzwoite miejsce, forumowicze mieli rację w swych opiniach.
      • fistoffury Re: Czy kanjpa" Na kuncu korytarza "to Kunca jest 18.11.06, 13:16
        praszczur1 napisał:

> Faktycznie zupełnie przyzwoite miejsce, forumowicze mieli rację w swych
        opiniac
        > h.

Kunca to moze stac na nastrojenie wiolonczeli, a nie na knajpe.
        Knajpa nalezy do Bolka Sobolewskiego wraz z rodzina...
    • Gość: śiwy no to krzystek zdobędzie jeden głos więcej IP: *.globalconnect.pl 18.11.06, 09:10
      bo tyle dostał w wyborach kunc
    • Gość: zenek Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.chello.pl 18.11.06, 11:37
      Ja np.w obietnicę nie wierzę ale cała prawica powinna zagłosować za Krzystkiem,nie ma wyjścia nie trzeba czekać na poparcie Pani Lubińskiej każdy prawicowiec który ma choć trochę oleju we łbie nie zostanie w domu tylko zagłosuję za Krzystkiem bo zostanie w domu to tak jak by oddać głos na tych bolszewików z SLD co to z ostatnich afer jeszcze się nie otrzepali.Wiem,wiem że będą takie głosy żę ci też mogą aferzyć no ale to trzeba się przekonać.A propos jak widzę na plakatach wyborczych tow.Wieczorka to mną telepie że może zostać znowu jakimś w-ce jak wygra Piechota.
    • Gość: egzegeza Kunc niekulturalnie za Krzystkiem IP: *.chello.pl 18.11.06, 19:12
      Coś mi się zdaje, że to "publiczne poparcie Krzystka" miało Kuncowi służyć za
      przykrywkę do (kolejny już raz) publicznego wylania osobistych żalów na
      urzędującego marszałka. A to nie jest ani kulturalne, ani eleganckie.
      Przytoczone w dalszej części artykułu wypowiedzi Kunca zalatują wręcz korupcją
      polityczną... Fuj. Plus dla Krzystka, że się od tego odciął. Ale nie wiadomo, co
      zrobią jego koledzy z PO... Życie pokazało, że Sztark jest dużo lepszym
      menedżerem, niż Kunc (w ogóle nim JEST - w przeciwieństwie do poprzednika) - w
      końcu chociażby operobusy dowożące melomanów z odległych gmin na spektakle w
      Szczecinie, to pomysł Sztarka.
      "Propagowaniu wartości wśród młodzieży ma służyć otwieranie w zaniedbanych
      dzielnicach Szczecina osiedlowych domów kultury, podobnych do tego, jaki już
      działa na Skolwinie" - powiedział kandydat PO. A ja bym wolała, żeby za kadencji
      nowego prezydenta nie było już w Szczecinie "zaniedbanych dzielnic". A to
      gwarantuje program Piechoty, zgodnie z którym na Skolwinie będzie nie tylko dom
      kultury, ale też nowe przedsiębiorstwa.
    • Gość: meloman Kuncu biedny na korytarzu !! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.06, 23:51
      Drogi Kuncu !!! słuchu za grosz - odtwarzanie z płyt to za mało na dyrektora
      opery , talentów zarządzających jeszcze mniej, bujna czupryna i niegolony zarost
      to za mało by zaistnieć zarówno w polityce jak i w sztuce a jeśli jak mówisz
      powrócisz do opery to tylko obciach dla tych co cię tam wsadza wbrew pracownikom
      i koneserom sztuki operowej. Grać to możesz nawet dyrygując tylko na cmentarzu.
      Cześć ,,Artysto "
    • Gość: zenek Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.chello.pl 19.11.06, 10:03
      Czy mogę za panem Piechotą? tak? no to sru.Bój to będzie ostatni krwawy skończy się trud kiedy Jacuś nasz idol w Szczecinie wygra tu.Dobre co?A teraz zacytuję SMS-a posła Halbera do Roberta Kwiatkowskiego(hwała nam h.j z nimi)Proletariusze Szczecina łączcie się.
      • Gość: na k Re: Kunc kulturalnie za Krzystkiem IP: *.system.szczecin.pl 19.11.06, 10:08
        na kuncu korytarza krzystek
    • Gość: Albin S. Dwa tygodnie zablokowane drogi - za czyje pieniądz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:12
      Cytat :- Dni Morza mają mieć nową formułę. - To powinna być wizerunkowa
      impreza, trwająca dwa tygodnie - mówił kandydat PO na prezydenta. - Można je
      wzbogacić, np. o targi rybne czy parady jednostek pływających. Punktem
      kulminacyjnym będzie koncert gwiazdy z prawdziwego zdarzenia.>>>>>>>>>>>>>
      Pytanie mam - czy ten pan Krzystek wogóle wie co mówi ? Jeżeli zacznie
      realizować swoje pomysły to będzie tragedia- 2 tygodnie zablokowane miasto ,
      masa kasy z budżetu- te 2 tygodniowe dni morza to chyba dla Piotra Muszyńskiego
      z jego świty (tego od kasy z Juwenaliów itp. ) oraz dla konsorcjum Golemów ?? (
      dochód z gastronomii na Wałach Chrobrego ) brawo Kanydat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka