Dodaj do ulubionych

niejaki Mync wickiem?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:26
Coś mi się wydaje że wickiem od mieszkaniówki zostanie darmozjad z
Solidarności, niejaki Mync Piotr.facet, którego jedynym zajęciem jest trwanie
na stołkach z nadziału politycznego, oraz pobieranie kasy z rad nadzorczych.
jego głowną ideą były TBS-y, całokowicie skopromitowany pomysł, gdzie
niedługo zobaczymy prawdziwe "oblicze" tego publiczniego biznesu za kasę z
BGK. Może absztyfikant zostanie rzecznikiem prasowym Mynca, bo to taki
komunistyczno-solidarnościowy układ w Szczecinie...
za tą właśnie posadę oraz kilka rad nadzorczych dla takich "fachowców" jak
Komołowski, Lisewski czy Mieczysław Jurek Solidarność poparła Krzystka w II
turze. dranie!
Obserwuj wątek
    • Gość: zozo Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 17:29
      Przecież wiadomo,że to ten sam układ który cały czas funkcjonuje w Szczecinie.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=52339572
      to całe towarzystwo sprzedaje nas za parę srebrników,bo oni nawet nie potrafia
      zrobić dużych interesów.Interesy będą robili ci, co finansowali tą zabawę czyli
      kampanię wyborczą Krzystka.
      • Gość: szecinianka Re: Smute to co piszecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:19
        Jeżeli to prawda,co piszecie to znaczy,że w naszym mieście brak ludzi
        pracowitych tylko same ku.. i złodzieje( jacuś, dariusz, znakomity
        architekt "lewa ręka Giertycha" i profesor "blondi" Wenus).
        Należy glośno o tym mówić i napiętnować.
        Czy krzystek odda mieszkanie, które ukradł ( przydzielił sobie), a pracując i
        zarabiając kupi sobie nowe.
        • Gość: elekt nie manipuluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 20:23
          Pani Profesor Lubińska była JEDYNĄ osobą, któa mogła tem układ zerwać. Nie
          próbuj dziecinko manipulować. Jak będzie kontynuowany układ szczeciński,
          niedługo będziemy mieli okazję się przekonać. Tyle, że w tym układzie NIKOGO z
          PiS ani wkoło PiS nigdy nie było.
          • Gość: ? Re: nie manipuluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:18
            Jak będzie kontynuowany układ szczeciński,
            > niedługo będziemy mieli okazję się przekonać. Tyle, że w tym układzie NIKOGO
            z
            > PiS ani wkoło PiS nigdy nie było.

a Szałabawka ?
            • Gość: portal Re: nie manipuluj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:32
              Czy ty wiesz co to jest układ? Układ to kasa na przetargi, to zlecenia
              podwójnie księgowane, to grunty sprzedawane po zaniżonych cenach, to plany
              zagospodarowania przestrzennego ukłądane pod hipermarkety i stacje benzynowe,
              to wykup ziemi pod drogi... to jest układ.
          • Gość: zaopatrzeniowiec Re: nie manipuluj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 12:11
            "elekt", taki naiwny (źeby nie napisać głupi) czy taki "przebiegły"?
    • Gość: Galoty TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:23
      Socjalizmu który popierał zresztą Krzystek bo to On pozostawał mieszkańców na
      łaskę TBSów i SCRów
      • Gość: josif Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:32
        Ale z POparciem SLD te TBS-y i SCR-r rozkwitały. a co tacy nieudacznicy jak
        Mync,Dużyński czy Krzystek mieliby robić, jak nie wyprowadzać majątek miejski
        do spółek- czyli poza wszelką kontrolę.Będzie im się nadal świetnie razem
        rządziło i uprawiało socjalizm a w zasadzie bolszewizm na mieszkaniach
        komunalnych, spółkach miesjkich i innych instytucjach podległych pod miasto.
        Cała kasa w ręce Rad(nych z PO i SLD)!.
        • Gość: Galoty Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:36
          Rozkwitać to i rozkwitały fabryki za Gierka tylko o rachunek ekonomiczny nikt
          nie pytał. Mieszkania ludzi zostały to tych chrzanionych socjalistów oddane dla
          możliwości wystawienia ich pod kredyty. Ludzie mieszkający w tych mieszkaniach
          nawet nie wiedzą, że mają pod sobą długi :-(((
          :-)
          Cała kasa w ręce Rad(nych z PO i SLD)!.

• Gość: koleś Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:52
            A po co mają wiedzieć? Niech żyją w nieświadomości. W związku z tym, że pani
            Lubińska nie będzie prezydentem, te mieszkania nigdy już nie będą należały do
            tych ludzi.
            Te kredyty będa spłacać w czynszach, kamienice będą się rozpadać, banda
            darmozjadów w TBS-ach będzie się nażerać, mieszkania będą wypuszczane bokiem -
            ELDORADO!
            • Gość: Galoty Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:56
              Mam nadzieję, że tak nie będzie jak piszesz. Jednak fakt jest faktem, że
              dziewczęta i chłopcy z tych instytucji bira pensje za kredyt pod mieszkania
              naiwnych. Jak za komuny ! Munc Ci to wymyślał za rządu fachofców Jerzego Buzka,
              który popiera teraz niejakiego Krzystka :-( bo zapewne bizkup Go poprosił
              • Gość: josif Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:00
                A na czym opierasz swoją nadzieję? Bo ja swoją tezę opieram na faktach, które
                dotychczas miały miejsce oraz analizie bilansu i rachunku zysków i strat TBS i
                STBS. A nadzieja? Znasz powiedzenie, czyją jest matką? No teraz ta matka
                zaopiekuje się wyborcami Krzystka i Piechoty... :))))
                • Gość: Galoty Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:05
                  Nie jestem wyborcą ani Piechoty ani Krzystka. Dla mnie to ten sam produkt mniej
                  różniący się nawet od Pragnienia i Sprite.
                  Jednak nadzieję zawsze mam :-))
                  • Gość: josif Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:11
                    A ja nie mam nadziei. Niestety, tym razem piszę to bez buźki. Po prostu
                    Szczecin już nigdy się nie podniesie. Namawiam młodych ludzi do szybkiego
                    wyjazdu a wszystkich rozsądnych do wyprowadzenia się do gmin okolicznych. Sam
                    właśnie finalizuję zakup działki pod Szczecinem. Z pewnego oddalenia bedę się
                    przyglądał daleszej degradacji mojego miasta. Na szczęście mnie na to stać.
                    • Gość: jokerWSZYSTKO..JAK Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:06
                      to gratuluje..też bym tak chciał...ale mnie nie stać...chcialbym zeby moje
                      dzieci mogly...
                  • praszczur1 Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu 19.11.06, 23:13
                    A na co masz nadzieję Galotku ?Bo ja mam program minimum.
                    Czyściej w mieście.Oczyszczalnia wreszcie.Pomyć elewacje domów z Dworcem
                    włącznie. Jezdnie trochę choć ponaprawiać.Tyla.O reszcie to nawet boję sie pomysleć.
                    • Gość: polopirynaS Re: TBSy to jaskrawy przykład socjalizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 23:32
                      no i szczyt twojego marzenia absztyfikant...jakaś mała ciepła posadka przy
                      nowym prezydencie...może rzecznik prasowy ZUK, albo TBS...
    • Gość: Galoty Rozważania o Mync u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:00
      Piotr Mync wzbudza u mnie rozważanie na taki oto temat. Otóż jest to człowiek
      UCZCIWY ale GŁUPI. Zawsze się zastanawiam nad tym co jest lepsze bo czasami
      może i lepszu byłby NIEUCZCIWY ale mnie GŁUPI
      • Gość: josif Re: Rozważania o Mync u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 22:04
        A skąd twoja pewność, że uczciwy? czy uczciwością jest posiadać wiedzę o
        nieuczciwości innych i przechodzić nad tym do porządku dziennego, a nawet z tej
        nieuczciwości innych korzystać? Jak ktoś sam łapówek nie bierze (aczkolwiek za
        nikogo nie dam sobie nawet paznokcia obciąć) to czy nie jest łapówką intratna
        posada w spółce, która wcześniej wykonywała usługi na układzie w którym była ta
        osoba? Nie bądź naiwny.
        • Gość: znam go Re: Rozważania o Mync u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:02
          Panie Krzystek, proszę niechaj się Pan zastanowi. Jeżeli nie chce Pan stracić
          mojego (i jak sądzę wiele innych) głosu to proszę odstąpić od tego pomysłu. Dla
          takich ludzi jak ja jest Pan gwarantem czegoś nowego w tym mieście. Pan Mync to
          dwuznaczna postać. Wskazując taką opcję, stwierdza Pan, że nie ważne na kogo się
          głosuje. Ja mogę ostatecznie zrozumieć, że Pan Nitras siedzi "w kieszeni" Pana
          Pajora (to ponownie kandydujący prezydent Stargardu, któremu Pan Mync czyta
          nawet reklamówkę wyborczą, że Pan Nitras był w radzie nadzorczej Stargardzkiego
          TBS, któremu prezesuje Piotr Mync. Podsumowując, ja i moi znajomi głosowaliśmy
          na Pana ale tak naprawdę to przeciwko temu co niesie ze sobą pisowsko-awuesowski
          układ. Ponadto pozwolę sobie przypomnieć, że już wybór Jurczyka stanowił swojego
          rodzaju bunt szczecinian przeciwko towarzystwu, którego jednym z bardziej
          aktywnych był Pan Piotr Mync.
    • Gość: lula Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 11:20
      Proszę, błagam tylko nie ten Pan. To pełna kompromitacja. Ten facet jest tak
      zgrany jak stara płyta. To typ zakompleksionego narcyza.
    • Gość: joker Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 12:29
      a ma doswidaczenie?to patrzmy mu na ręce...
      • Gość: kotek Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:53
        on ma duże doświadczenie razem z Lisewskim,Krzystkiem, Komołowskim i
        Mieczysławem Jurkiem. A ty nie masz,więc sobie możesz patrzeć mu na ręce..
        • Gość: :) Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:56
          Gość portalu: kotek napisał(a):

> on ma duże doświadczenie razem z Lisewskim,Krzystkiem, Komołowskim i
          > Mieczysławem Jurkiem.

doborowe towarzycho :)
        • Gość: Data powstania: po Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:08
          akurat...
        • Gość: andreas mozesz sobie patrzec... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:02
          Gość portalu: kotek napisał(a):

> on ma duże doświadczenie razem z Lisewskim,Krzystkiem, Komołowskim i
          > Mieczysławem Jurkiem. A ty nie masz,więc sobie możesz patrzeć mu na ręce..
          =========================================

Byłes na pokazie iluzjonisty...
          i co patrzyłes mu na rece i co?

jak jest dobry, to nic nie zobaczysz,
          bo wszystko mozna fajnie w granicach prawa skryc!
    • absztyfikant Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 14:04
      Mync to bardzo merytoryczny czlowiek, a przy tym szalenie kulturalny i
      przyzwoity.
      • Gość: ozon Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 15:22
        Jeżeli absztyfikant tak wypowiada się o Myncu, oznacza to, że Mync to wyjątkowa
        gnida i śmieć. Taka rekomendacja wyrabia u mnie jednoznaczne skojarzenia:
        Mync=Piechota
        • Gość: ghy Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 16:28
          e tam...
        • Gość: andreas Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:07
          Gość portalu: ozon napisał(a):

> Jeżeli absztyfikant tak wypowiada się o Myncu, oznacza to, że Mync to
          wyjątkowa
          >
          > gnida i śmieć. Taka rekomendacja wyrabia u mnie jednoznaczne skojarzenia:
          > Mync=Piechota
          ===============================

Absztyfikant sam na siebie mówi "arcygnida" i "szuja"...
      • jurek1 Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 22:15
        > Mync to bardzo merytoryczny czlowiek, a przy tym szalenie kulturalny i
        > przyzwoity.

Absztyfikant błagam. Stać Cie na więcej.
    • vicek113 Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 20:04
      ...proszę nie mylić z vickiem113...
      • Gość: lolek Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 21:41
        jeden szajs
    • Gość: Cieplak Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.pureserver.info 20.11.06, 21:47
      Czy w zwiazku z kandydatura Mynca na wice, mozemy spodziewac sie przeniesienia
      Marszu Rownosci z Poznania do Szczecina ? Przeciez wiadomo, ze jest
      mocno "powiazany" z tym srodowiskiem...
      • praszczur1 Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 21:52
        Gość portalu: Cieplak napisał(a):

> Czy w zwiazku z kandydatura Mynca na wice, mozemy spodziewac sie przeniesienia
        > Marszu Rownosci z Poznania do Szczecina ? Przeciez wiadomo, ze jest
        > mocno "powiazany" z tym srodowiskiem...
        No a ty zaczarowany flecie skąd o tym wiesz ? Ty tez ?
        • Gość: Cieplak Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.pureserver.info 20.11.06, 21:56
          Przestan, ja nie z tych ale slyszalem, ze razem sobie nakrecacie zegarki, raz
          na prawym, raz na lewym nadgarstku :))))

zreszta to by sie zgadzalo absztyfikanciku, ty podobno tez przyjmujesz na
          cieplo :)))
          • praszczur1 Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 22:12
            Gość portalu: Cieplak napisał(a):

> Przestan, ja nie z tych ale slyszalem, ze razem sobie nakrecacie zegarki, raz
            > na prawym, raz na lewym nadgarstku :))))
            >
            > zreszta to by sie zgadzalo absztyfikanciku, ty podobno tez przyjmujesz na
            > cieplo :)))
            Oj coś mi sie przypomina, nie wiem czy w krainie dżokeji nie pojawi sie jakis
            wujek z otchłani .Wbrew pozorom Giewont to niebezpieczna góra.:-)Mozna spasć.
            • Gość: cieplak Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.pureserver.info 20.11.06, 23:03
              praszczur1 napisał:
              > wujek z otchłani .Wbrew pozorom Giewont to niebezpieczna góra.:-)Mozna spasć.
              >

zatem spadaj kmiocie...
    • Gość: soto Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:15
      Najbardziej niebezpieczna góra, to góra Synaj
      • praszczur1 Re: niejaki Mync wickiem? 20.11.06, 22:16
        Gość portalu: soto napisał(a):

> Najbardziej niebezpieczna góra, to góra Synaj

Spoko:-)
        • Gość: soto Re: niejaki Mync wickiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:22
          Dla swoich bezpieczna, dla obcych niebezpieczna.A jaka rozwrzeszczana, jak
          tylko coś, to zaraz: aj, waj, biją!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka