Gość: kibice Pogoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 13:30 w obronie stadionu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asa Re: NIE dla Krzystka !!!! IP: 217.153.6.* 20.11.06, 14:07 Piechota wam strzeli dach pod 12! hahaha Tak piękny jak ten co już tam jest. No ale parasole na głównej zostaną i będą podgrzewane krzesełka ( na razie na 1 i 2 sektorze tylko ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: NIE dla Krzystka !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:18 lepiej zaorać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: jako kibic pogoni głosuję za krzystka IP: 62.233.145.* 20.11.06, 14:30 dobrze wymyślił z tym stadionem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: jako kibic pogoni głosuję za krzystka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:35 z ciebie taki kibic, jak ze mnie dziewica :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: NIE dla Krzystka !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 14:54 yes yes yes yes Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Chcę Pogoni na Twardowskiego-ale głos na Krzystka 20.11.06, 19:20 ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Chcę Pogoni na Twardowskiego-ale głos na Krzy IP: *.system.szczecin.pl 20.11.06, 19:29 to sam nie wiesz czego chcesz, twój kandydat jasno określił swoje stanowisko, Pogoni na Twardowskiego nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisza Re: Chcę Pogoni na Twardowskiego-ale głos na Krzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 06:47 niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chcę Pogoni na Twardowskiego-ale głos na Krzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:21 korfi bedzie jeździł na mecze do Goleniowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyy Re: Chcę Pogoni na Twardowskiego-ale głos na Krzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 23:36 kibicow jest sporo...juz pokazali sile przy dymkowskim i majdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzyst won z IP: *.chello.pl 22.11.06, 20:25 jasne, zobaczycie nowy stadion jak swinia niebo, Krzystek sprzeda tereny stadionu i wokól niego swoim kolesiom, tak jak sprzedał Śnieżną Górkę w podjuchach temu złodziejowi Czesnemu z Łodzi po cenach 20% rzeczywistej wartości i tyle będzie. Lepiej już się przygotujcie na kibicowanie Lechowi Poznań, bo nasze chłopaki nie będą mieli gdzie trenować i gdzie grać, więc nie ma co liczyć na to, że pogon przetrwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morświn Re: won z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:07 antykrzyst! ty dobry jesteś w te gierki (od tow. gierka) skąd chłopku wiesz, że świnia nigdy nieba nie widzi? pewnie pracowałeś za komuszków w dobrym gospodarstwie rolnym (PGR) jesteś człowiekiem DO-RO? wiesz dobrze, jak widać, że wieprzak nigdy nieba nie zobaczy, bo ma sztywny kręgosłup w tej płaszczyźnie, której jesteś zwolennikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzyst Re: won z IP: *.chello.pl 23.11.06, 12:05 nie rozumiem ani słowa, które do mnei napisałeś, możesz prościej? czy mi się tylko wydaje, że mnie obrażasz? rozumiem, że nie prezyentuję jedynej słusznej opcji, która rządzi tym miastem od paru tygodni, gdzie koleś który rozkradał przez dwa lata miasta jest na tyle jazzy, że ma szansę rzadzić tym miastem przez kolejne 4 lata, ale czy to powód by mnie wyzywać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: won z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 13:01 pogon pogon pogon pogon::::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem jaki nick Re: won z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 17:14 pardon, jeżeli odebrałeś to do siebie, ale, o której opcji - rządzącej miastem od paru tygodni?? mówisz, który to koleś rozkradał przez dwa lata, czy dwa tygodnie? kadencja trwa, jak się nie mylę - cztery lata. a propos stwierdzenia, że świnia nigdy nieba nie zobaczy, jest to ciekawe, z tego co wiem to wieprzaki nie mogą podnosić swojego łba do góry, tak jak ludzie, żeby zobaczyć niebo, więc nigdy tego nieba w normalnej pozycji nie zobaczą, chyba, że padną na plecy, wtedy widzą niebo i tylko niebo przez cały czas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzyst Re: won z IP: *.stargard.mm.pl 23.11.06, 17:50 nie pisze o ekipie rządzącej od paru tygodni, a o gościu, który współrządził tym miastem przez dwa lata!!!!!! i co zrobił przez ten czas? Jest wam lepiej? jedyna osoba, która odczuła wyraźną (dosłownie) korzysć z jego rządów, to kolega ten no... ptaka od pogoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: won z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:12 masz rację antykrzyst!!! masz rację, ale, z zasady na komuchów nie glosuję, myslę, że przy dobrej kontroli radnych - mam nadzieję, że mądrych i dobrze wybranych - prezydenta, bez znaczenia kto nim zostanie, będzie można kontrolować, i nie dopuszczać do kolejnych przekrętów i podejmowania debilnych decyzji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piechota Re: won z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:17 antykrzyst zrób sobie dobrze bo jakiś taki dziwny jesteś, chyba trochę samotny i sfrustrowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykrzyst Re: won z IP: *.chello.pl 23.11.06, 22:19 sfrustrowany to kto inny jest chba ;) ja mam sie swietnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: won z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:28 poooooooooooooooooooooogonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bomilka Re: NIE dla Krzystka !!!! 24.11.06, 09:34 Proszę zapytać p. Krzystka dlaczego w wieku 26 lat został dyrektorem generalnym Urzędu Wojewódzkiego w Szczecinie. Stanowisko wymagające pewnego doświadczenia obsadzono człowiekiem swieżo po studiach. Proszę zapytać jak będzie musiał odwdzięczyć się swoim dawnym protektorom, czy stanowiskiem w Urzędzie Miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: NIE dla Krzystka !!!! IP: *.chello.pl 24.11.06, 09:42 Na pewno, przecież nic za darmo. I znowu TKM. Jeżeli ktoś liczy na odnowę to będzie ale odnowa ci sami na stołkach. Powodzenia dla optymistów liczących na coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40latek Re: tak dla krzystka IP: 62.233.145.* 24.11.06, 11:14 jak się wygrywa konkurs na dyrektora to pózniej się nim jest , jak się wygra wybory na prezydenta to też się nim jest bez względu na wiek. Odpowiedz Link Zgłoś
boszorkany Re: nie dla krzystka 24.11.06, 15:56 chyba nie wiesz co piszesz? czy Ty wierzysz, że w naszej administracji coś się wygrywa bo się ma kompetencje? bzdury...nawet konkursy są ustawiane..szczególnie na wysokie stanowiska.. tak jest w UM, Wojewódzkim, US, IS, IC... Odpowiedz Link Zgłoś
bomilka Re: nie dla krzystka 24.11.06, 17:13 odpowiedź dla czterdziestolatka! Powiem jak wyglada konkurs.Wiem bo w tym uczestniczyłam. Z serii ofert osoby odpowiedzialne wybierają te które odpowiadają kwalifikacjom na dane stanowisko. Potem osoba odpowiedzialna za wybór(wtedy wojewoda Lisewski) przegląda te wybrane. Jak nie znajdzie w nich swojego protegowanego wraca do ofert odrzuconych. Wyciąga ofertę osoby która ma objąc urząd. Nikt się nie przeciwstawia bo wszyscy boją się o stołki. Poprzedni dyrektor został odwołany jako jeden z zarzutów podano za małe doświadczenie facet - 31 lat. Odpowiedz Link Zgłoś