Dodaj do ulubionych

Pierwsze komentarze

IP: *.globalconnect.pl 27.11.06, 00:50
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • paulparis [...] 27.11.06, 01:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: as Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: 62.233.145.* 27.11.06, 08:20
        skoro nie umieliście rządzić przez ostatnie 8 lat to teraz w dobrym tonie jest
        siedzieć cicho i nie przeszkadzą póki co PO nie rządziło a wy już
        krytykujecie . Prawda jest taka że wynik wyborów jest jak najbardziej rozważny
        ponieważ wy się nie sprawdziliście to ludzie znależli sobie innych
        zarządzających którzy powinni starać się zeby nie skończyć jak sld.
        • Gość: suchy Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:46
          Jak się wcześniej SLD nie sprawdziło to lud wybrał sobie Jurczyka, nie widząc
          kto za jego pleców szczerzy zęby. Teraz lud wybrał sobie Krzystka zza którego
          pleców szczerzą zęby te same osoby. O czym niedługo szczecinianie się przekonają
          • Gość: as Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: 62.233.145.* 27.11.06, 09:24
            co czesny ma wrócić nowak , kęsik, wijas , mejer czy wziątek kim postraczyć
            jeszcze można> dla piechoty powinno mieć znaczenie rozmiary porażki niech pan
            jacek zauważy że został prawie zdublowany że nie przegrał po wyrównanej walce
            tylko że poniósł kleskę i niech przemyśli czy opłacało sie w ostanich dniach
            kampani tak brudno atakować > Ta klęska wyborcza sld powinna ich skłonić do
            siedzenia cicho jeżeli maja honor.Wijas jaka współpraca z wami wyborcy
            powiedzieli sld że nie chcą żebyście mieli jakikolwiek wpływ, brać te 6 diet i
            cicho siedzieć taki jest wybór szczecinian.
        • Gość: pieszy pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:46
          za GW: Joachim Brudziński, przewodniczący zachodniopomorskiego PiS

W Piotrze Krzystku widzę swojego prezydenta - deklaruję szeroką pomoc i nie
          przemawia w tym momencie przeze mnie żadna polityczna koniunktura.

(TAK TEŻ MYSLAŁEM WIDZĄC WASZ, PISU UDZIAŁ W KAMPANII LUBIŃSKIEJ - ALE CZYGO
          BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ, ZAWSZE WIEDZIAŁEM, ŻE GRACIE W JAKĄŚ GIERKĘ, ALBO
          JESTEŚCIE KOMPLETNYMI NIEUDACZNIKAMI)
          • Gość: popis Re: pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:07
            Joachim Brudziński, przewodniczący zachodniopomorskiego PiS
            >
            > W Piotrze Krzystku widzę swojego prezydenta

to było od dawna wiadomo
            • Gość: jania Re: pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:38
              jakie to wszystko szczecińskie.
              Z Krzystkiem jak z Jurczykiem BĘDZIE.Na początku Jurczyk symbol Solidarności
              szczecińskiej (mówiło się w Szczecinie,że ważniejszy niż
              Wałęsa),potem....potem i mamy co jest!
              Podobnie pamietam jak Szczecinianie byli DUMNI z tego że w Stoczni jest jedna
              z największych (najliczniejszych i najbardziej wpływowych organizacji
              PZPR!,napluto na Lubińska...o co wreszcie idzie?
    • Gość: andreas ja wierzyłem w wygrana pana Krzystka, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:21
      ja wierzyłem w wygrana pana Krzystka,
      ale musze powiedziec, ze pan Piechota przegrał sromotnie
      przez swój sztab wyborczy!
      Po prostu dopuscili do walk personalnych,
      a siła pana Piechoty było doswiadczenie i spokój!
      Ludzie pragneli spokoju, a pan Piechota w ostatnich dniach
      bardzo negatywna kampanie prowadził,
      to był błąd, który okupił przegraną!

Nie wiem kto tam decydował, ale dobre spoty to nie wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka