Gość: fakjupartie IP: *.globalconnect.pl 27.11.06, 00:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulparis [...] 27.11.06, 01:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: 62.233.145.* 27.11.06, 08:20 skoro nie umieliście rządzić przez ostatnie 8 lat to teraz w dobrym tonie jest siedzieć cicho i nie przeszkadzą póki co PO nie rządziło a wy już krytykujecie . Prawda jest taka że wynik wyborów jest jak najbardziej rozważny ponieważ wy się nie sprawdziliście to ludzie znależli sobie innych zarządzających którzy powinni starać się zeby nie skończyć jak sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:46 Jak się wcześniej SLD nie sprawdziło to lud wybrał sobie Jurczyka, nie widząc kto za jego pleców szczerzy zęby. Teraz lud wybrał sobie Krzystka zza którego pleców szczerzą zęby te same osoby. O czym niedługo szczecinianie się przekonają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re:słuchajcie czerwoni koledzy IP: 62.233.145.* 27.11.06, 09:24 co czesny ma wrócić nowak , kęsik, wijas , mejer czy wziątek kim postraczyć jeszcze można> dla piechoty powinno mieć znaczenie rozmiary porażki niech pan jacek zauważy że został prawie zdublowany że nie przegrał po wyrównanej walce tylko że poniósł kleskę i niech przemyśli czy opłacało sie w ostanich dniach kampani tak brudno atakować > Ta klęska wyborcza sld powinna ich skłonić do siedzenia cicho jeżeli maja honor.Wijas jaka współpraca z wami wyborcy powiedzieli sld że nie chcą żebyście mieli jakikolwiek wpływ, brać te 6 diet i cicho siedzieć taki jest wybór szczecinian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 08:46 za GW: Joachim Brudziński, przewodniczący zachodniopomorskiego PiS W Piotrze Krzystku widzę swojego prezydenta - deklaruję szeroką pomoc i nie przemawia w tym momencie przeze mnie żadna polityczna koniunktura. (TAK TEŻ MYSLAŁEM WIDZĄC WASZ, PISU UDZIAŁ W KAMPANII LUBIŃSKIEJ - ALE CZYGO BYŁO SIĘ SPODZIEWAĆ, ZAWSZE WIEDZIAŁEM, ŻE GRACIE W JAKĄŚ GIERKĘ, ALBO JESTEŚCIE KOMPLETNYMI NIEUDACZNIKAMI) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popis Re: pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 09:07 Joachim Brudziński, przewodniczący zachodniopomorskiego PiS > > W Piotrze Krzystku widzę swojego prezydenta to było od dawna wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jania Re: pis wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 11:38 jakie to wszystko szczecińskie. Z Krzystkiem jak z Jurczykiem BĘDZIE.Na początku Jurczyk symbol Solidarności szczecińskiej (mówiło się w Szczecinie,że ważniejszy niż Wałęsa),potem....potem i mamy co jest! Podobnie pamietam jak Szczecinianie byli DUMNI z tego że w Stoczni jest jedna z największych (najliczniejszych i najbardziej wpływowych organizacji PZPR!,napluto na Lubińska...o co wreszcie idzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas ja wierzyłem w wygrana pana Krzystka, ale IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 14:21 ja wierzyłem w wygrana pana Krzystka, ale musze powiedziec, ze pan Piechota przegrał sromotnie przez swój sztab wyborczy! Po prostu dopuscili do walk personalnych, a siła pana Piechoty było doswiadczenie i spokój! Ludzie pragneli spokoju, a pan Piechota w ostatnich dniach bardzo negatywna kampanie prowadził, to był błąd, który okupił przegraną! Nie wiem kto tam decydował, ale dobre spoty to nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś