dariusz.matecki 29.11.06, 16:48 Hmm, może by wybudować w Szczecinie ZOO ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: ZOO 29.11.06, 16:50 O c e a n a r i u m lepiej, bo w ZOO meczy sie zwierzeta!!! Jak ktos chce ogladac zywe lwy czy slonie, to niech leci do Afryki:) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: ZOO 29.11.06, 22:32 absztyfikant napisał: > O c e a n a r i u m lepiej, bo w ZOO meczy sie zwierzeta!!! Jak ktos chce > ogladac zywe lwy czy slonie, to niech leci do Afryki:) > Kiedys przymierzano sei do Oceanarium w podziemiach pod Walami Chrobrego - wejscie przy fontannie tam gdzie sa te duze schody z walow do poziomu nabrzeza na wysokosci muzeum. Ostatnio na forum byl link do fotki hitlera przy tych schodach. Pomysl gdzies sie rozpelzl - a szkoda. Miejsce swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: ZOO 29.11.06, 16:51 dariusz.matecki napisał: > Hmm, może by wybudować w Szczecinie ZOO ? Zrobiłbys furorę.Byłbyś najbardziej lubianym okazem.Jak zdelegalizują Wszechpolaków będziesz pod ochroną.Jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ZOO 29.11.06, 17:20 swinie(czerwone), owsiki(blade), zwane dupowkretami, koczkodany i duzo bezksztaltnej biomasy ci u nas dostatek... Raczej muzeum etnograficzne Pomorza Zach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ZOO IP: *.globalconnect.pl 29.11.06, 17:33 zapomniałeś pingwinach(zakonnice) dupolizach (urzednicy z UM) i...i...kaczorkach:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: ZOO IP: *.chello.pl 29.11.06, 19:03 Absztyfikant zaproponował wycieczkę do Afryki na oglądanie zwierząt. Przypomniał mi się swołocz stokłosa , którego pasją jest polowanie w Afryce na tzw. afrykańska piątke, ukoronowaniem tego safari jest Słoń. widziałem zdjecia jak z synkami wali do słonicy. Aby nie tracic czasu na przeloty wszyscy stokłosowie maja uprawnienia pilotów ,żeby szybko przemieszczać się własnym samolotem. Tego komucha , agenta itp. stac na to bo przeciez nie płaci podatków oficjalnie , bo mu podatki złodzieje od Balcerowicza umorzyli, jak i jego gigantyczne przedsiębiorstwo generuje zawsze straty. Biedni na około jego posiadłości muszą ze swoich podatków wyrównywać stokłosowe niedobory w budżecie i w nagrode dostaje zatruta wodę , powietrze i ziemie z zakładów stokłosy. Zbierz sie absztyfikant ze stokłosa na safari, walnącć sobie jakiegoś słonia. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: ZOO 29.11.06, 19:30 to to komuch? jestem przeciw. nie potrafimy zorganizowac schronicka. na cholerę nam zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: ZOO IP: *.chello.pl 29.11.06, 20:00 Piszą na forum ,że ty jesteś po kilku leczeniach odwykowych, a w necie sobie odbijasz cierpienia umysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: ZOO IP: *.chello.pl 29.11.06, 19:39 po co budować ZOO, od 26.11 mamy nowe ZOO w UM, na czele z panem prezydentem i innymi nitrasami z PO :P Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: ZOO 29.11.06, 19:40 To nie jest ZOO. To jest Collegium Debilium. Zwierzeta sa madre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: ZOO IP: *.chello.pl 29.11.06, 19:43 fakt absztyfikancie :P ale debili tez nie wyzywaj od "naszego prezydenta" i nitrasa Odpowiedz Link Zgłoś