Dodaj do ulubionych

angielski dla dziecka

IP: *.* 01.09.02, 21:50
Cześć, chciałabym zapisać czterolatka na angielski. Poradźcie coś.
Obserwuj wątek
    • Gość: Dominii Re: angielski dla dziecka IP: *.* 05.09.02, 20:50
      Uwazam ze im wczesniej tym lepiej tylko bardzo wazna jest forma nauki tego jezyka,jest angielskie przedszkole jesli jestes ze Szczecina,zajecia odbywaja sie w soboty,uczy sie tam kilkoro dzieci i sa zadowolone.Dzieci w formie zabawy ucza sie mowic z rodowita Angielka ktora mieszka od 6 lat w Polsce ale ma znakomita wymowe i nikt nawet nie potrafi rozpoznac w koncu czy jest ona polka czy angielka.Mieszkala w Angli,potem w Kanadzie obcnie na stale z dziecmi w Szczecinie.Prowadzi w tygodniu zajecia w przedszkolach i w szkole.Moja siostra jako 3 latek zaczela tam chodzic i jest tam do dzis(teraz ma 7).Dzieci chodza tam chetnie,kazda zabawa ich uczy np przy posilkach ucza sie nazw wszystkiego co jedza ,maja zajecia plastyczne rozbudzajace ich wyobraznie,spiewaja itd teraz od pazdziernikadojda nawet zajecia multimedialne czyli poznawanie komputera,zabawa i nauka w jednym.Uwazam ze to fajny pomysl,poniewaz wiele dzieci podczas takich zajec rozbudza i maja latwiejszy start w zycie.Poza tym jest niedrogo.O ile pamietam teraz ruszaja od pazdziernika od ok 10-14.Jesli chcesz wiedziec gdzie to napisz.Pozdrawiam i goraco polecam.
      • Gość: eBeata Re: angielski dla dziecka IP: *.* 06.09.02, 08:32
        Domini, ja też chcę wiedzieć :-)Proszę, podaj jakieś namiary na tę Angielkę.Beata
    • Gość: Dominii Re: angielski dla dziecka IP: *.* 06.09.02, 19:53
      Podaje wam numer 48-731-74 najlepiej dzwonic po 20.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka