Dodaj do ulubionych

WDS - mały basen

IP: *.* 14.09.02, 15:42
Chciałabym zapisać moje dzieci (5 i 6 lat) na mały basen. Czy macie może jakieś doświadczenia związane z tym basenem? Ja kiedyś tam chodziłam, ale to było 25 lat temu... A może znacie jakiś inny fajny basen dla dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: cegasia Re: WDS - mały basen IP: *.* 14.09.02, 19:11
      Cześć Dorota.Ja też rozglądam się za jakimś porządnym basenem dla Julki. Julka ma jednak dopiero 4 m-ce i szukam basenu z ozonowaną, ciepłą wodą i zorganizowanymi zajęciami dla takich maluchów jak ona. Niestety w Szczecinie takich "cudów" chyba nie ma.Ale dla 4-5 latków są organizowane zajęcia na WDS-ie (mały basen). Uczęszcza tam mój bratanek (4,5 roku).Moja mama, która go prowadza opowiadała, że jest bardzo przyzwoicie (ale żaden luksus). Jest trener (podobno wyrozumiały), czysta woda, ale sanitariaty takie sobie. Pojedyncze wejście kosztuje 12 zł. W karnetach trochę taniej. Jest jeszcze taki mały basen na Monte Cassino, w fitness klubie. Tam też widziałam takie maluchy z rodzicami. Mają też trenera, ale chyba tylko na lekcje indywidualne.Wszędzie niestety woda chlorowana :(.Pozdrawiam, Asia.
      • Gość: gosiag Re: WDS - mały basen IP: *.* 14.09.02, 23:33
        Mam ten sam problem chciałam żeby Wojtuś ( za tydzień bedzie miał 8 miesięcy) uczył się pływać od małego. Niestety nie znalazłam basenu gdzie prowadza zajęcia dla takich maluszków. Chyba pojadę z nim do Gryfina do Lagusia jeszcze się waham ...Tam jest taki płytki basenik można pójść do "bąbelków " moich ukochanych i na fale ale czy wyjdzie to Wojtusiowi na dobre jeszcze się waham...i mam watpliwości - woda miała tam być ozonowana ale w to już nie wierzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka