Dodaj do ulubionych

Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS

IP: *.szczecin.mm.pl 17.12.06, 01:46
Witold Jabłoński, kiedys ZChN, radio "AS", przydupas bp B. Kruszyłowicza, ale
także człowiek zaprzyjaźniony z czerwonymi, tj. czerwoną TV za czasów tow. K.
Matlaka, w sumie - opcja pieniądze plus pogarda dla innych, ma zostać jakąś
szychą w Urzędzie Marszałkowsim. Czy ktos, cos wie na ten temat... Osobnik
jest wyjatkwowo odrazajacy
Obserwuj wątek
    • Gość: DJ Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 04:58
      Jest też podobieństwo.Też "dostał" mieszkanie komunalne od Sochańskiego jako
      szczególnie zasłużony :)))) dla miasta będąc prezesem radyjka. Wicia również
      miał w d..., Sochański też, kolejkę do tych mieszkań szczególnie
      potrzebujących.
      • Gość: ed Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 17.12.06, 07:59
        tak, tak, prowadził programy w tv, rzecznikował czarnym w kurii i robił
        kampanie krzystkowi - ostatnie lata troche niewidoczny, bo dostal od zycia po
        d...pie. Kiepski menago, moze nosic teczke za nitrasem i jego fumflami
        ed
        • Gość: szczecin_77 Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 17.12.06, 14:15
          Grubas pracował w różnych miejscach - najciekawsze jest to, że wszędzie zawsze
          zgodnie z aktualnie panującą koniunkturą i bez żadnych osiągnieć.

Tak było w czasie, kiedy stawiał pierwsze kroki w ZChN - synekura w Radiu AS,
          potem w TV Puls. Za rządów AWS w Banku Pocztowym (również silnie ZChN-owski).
          Poleciał stamtąd za brak wyników i zerowe kompetencje. W czasach SLD w ZAPOL-u -
          koniunkturalnie oczywiście! :) Gdy PiS zaczął rządzić przez dawnych kolesi znowu
          wstawiony do jednej z rad nadzorczych w Poczcie Polskiej. Zwykła chorągiewka na
          wietrze... Paradoksalnie wstawiony przez ludzi z PiS, a wcześniej robił kampanię
          zdaje się Łuczakowi do europarlamentu (o ile mnie pamięć nie myli), rok temu
          znowu silnie związany z PO przez organizację kampanii do Sejmu. W tym roku
          wspierał kampanię Krzystka, pewnie znowu Łuczaka i... swojego kolesia
          Dobrzyńskiego z SLD oraz... Kęsika - również z SLD.

Facet bez żadnego kręgosłupa moralnego - zwykły koniunkturalista, słabo
          merytorycznie przygotowany do jakiegokolwiek stanowiska.
    • andreas.007 ale w golfa gra bardzo dobrze! 17.12.06, 14:24

• Gość: kendy różnie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 14:27
        ani bardzo dobrze ani świetnie. Po prostu gra poprawnie amatorsko. bez
        fajerwerków
        • andreas.007 Re: różnie gra 17.12.06, 14:33
          no zawodowo, to w Szczecinie to gra tylko trener Anglik!

Pozostali to amatorzy...
          • Gość: gościu Re: różnie gra IP: *.chello.pl 17.12.06, 16:18
            Typowa łżeprawica oby jak najdalej od takich koniunkturalistów.
            należałoby spytać od kiedy w agenturze.
            • andreas.007 Re: różnie gra 17.12.06, 16:20
              za młody na agenture...
              • Gość: b.student IH US Witus Jabłoński IP: *.stargard.mm.pl 17.12.06, 18:53
                Znam go ze studiów, był bardzo ortodksyjny religijnie, chyba bardziej papieski
                od JP II, miał tendencje, żeby obrażać ludzi o odmiennych poglądach. Przy tym
                dość tępy w obyciu. A proszę, okazuje się, że był związany z prawie wszystkimi
                partiami: ZChN, AWS,SLD,PiS, PO. Człowiek bez zasad na miarę IV RP.
                • Gość: Frau Re: Witus Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 18:55
                  >Człowiek bez zasad na miarę IV RP.
                  Toż realizował to w III RP. Dlaczego więc w IV ? :))
                  • Gość: szczecin_77 chorągiewka na wietrze... IP: *.chello.pl 17.12.06, 22:55
                    > >Człowiek bez zasad na miarę IV RP.
                    > Toż realizował to w III RP. Dlaczego więc w IV ? :))

A jak będzie trzeba - zrealizuje to i w jakiejś kolejnej V RP!
                    Tak, prawdą jest, co zauważył któryś z Forumowiczów wcześniej - Witold jest
                    bardzo nieprzyjemny w obyciu.
                    Co więcej, to człowiek tak naprawdę nie do końca uczciwy w kwestii finansów...
    • Gość: ala Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 11:27
      bedzie szefem promocji urzedu marszalkowskiego.
      • Gość: odsasadolasa Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:48
        O! A co z Golanowskim?
    • Gość: Stało się Re: Kariera Witolda Dyzmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:01
      Dostał. Kościół ma kolejnego swojego posłusznego człeka przy funduszach
      unijnych. kariera jak u Nikosia. Pan nikt na urzędzie.
      • Gość: ala Re: Kariera Witolda Dyzmy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:19
        ja pier... ale jaja...
    • Gość: Renata Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:52
      Podejrzewałam a teraz jestem pewna , że PO będzie (jest) bardziej spolegliwe
      jeżeli chodzi o stołki dla oficerów panów w sutannach niz pis. Potwierdziło
      się. Moi zaprzyjażnieni PeOwcy są w szoku jeżeli chodzi o Jabo}skiego. No cóz
      panowie po to stworzono Wam ten wzborczz świat wirtualny abz kasę unijna
      dzielił Łuczak i biskup.
      • Gość: urząd skarbowy Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 13:59
        to dobra wiadomosc dla działu egzekucji...
        • Gość: Renata Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:03
          A co Wicia to kolejny zadłuzony we władzach z koniecznościa odpracowania na
          państowym/samorządowym władnego nieudacznictwa ? Możesz coś więcej napisać ?
      • Gość: M. Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:18
        Ludzie, zerknijcie do słownika wyrazów obcych! Spolegliwy nie oznacza "uległy",
        ale, w dużym uproszczeniu, "ten, na którym można polegać".
        • Gość: haha Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 18.12.06, 15:35
          no i możecie Panu Witku nadmuchać :))))
          "członek zarządu" w UMarszałkowskim.... to są jaja hehe!
        • Gość: Renata spolegliwośc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 16:07
          Tak to ten na którym można polegać. Jak najbardzie tak tylko w tzw pejoratywnym
          znaczeniu zależy kto na nim ma polegać. Polegają na nim panowie w sutannach i
          moga na nim polegać. Nie zawiedzie.
    • zs_18 źle to wróży Obryckiemu... 18.12.06, 16:24
      Jabłoński nie ma żadnych kompetencji, żeby zajmować się właściwie czymkolwiek.
      Jak taki człowiek, który jak Obrycki chciałby prezentować jakiś poziom, może
      się otaczać takimi szumowinami jak Jabłoński?
      Odpowiedź może być dwojaka - albo sam jest osobą wątpliwej jakości jeśli idzie
      o kompetencje albo po prostu nie zna grubasa.
      ...
      Ja akurat znam cwaniaka dość dobrze...
      Prawdą są posty o nieudacznictwie, obracaniu się zawsze w towarzystwie "tych,
      którzy mogą", braku kompetencji, braku ogłady i normalnej kultury.
      Co powiedziałby jego "Boss" bp Kruszyłowicz, gdyby wiedział, jakimi słowami
      odzywał się do swoich znajomych, o jakich rzeczach mówił, jakim naprawdę jest
      prostakiem?
      Łatka przyklejona do niego jako do człowieka sprzyjającego klerowi jest nie do
      końća adekwatna - oto faktycznie jest człowiekiem Kruszyłowicza, ale
      jednocześnie jego ciągłe bratanie się z czerwonymi pokazuje jakby szerzej
      całego Witolda - jak wiatr zawieje, tak leci.
      W całym przytaczaniu historii Grubasa brakuje jeszcze ciekawego wątku
      związanego z Gazetą Stargardzką, z której wyleciał z hukiem, bo sobie
      zwyczajnie nie poradził i nie pomógł mu jego koleś Wojciechowicz, który go tam
      wstawił.
      Albo - przewiduję, szybko dowiemy się o słabych wynikach Obryckiego, albo
      szybciej jeszcze pogoni on od siebie Grubasa...
      ...
      Ale to wszystko jest zwyczajnie niewiarygodne...
      Gruby, zapłać ZUS!!!
      • Gość: ziuta Re: źle to wróży Obryckiemu... IP: *.globalconnect.pl 18.12.06, 17:00
        Matko...koniec świata bliski! Jabłonski w urzedzie wojewodzkim! Biedny ten
        Szczecin..oj biedny.. :(. Panie Obrycki..wez sie pan dowiedz jakich ludzi masz
        wokół..:(((
      • Gość: jonasz nartz Re: źle to wróży Obryckiemu... IP: *.stargard.mm.pl 19.12.06, 01:21
        wojciechowicz dziś pierwszy raz od dawna pojawił się na salonach(sejmik).
        wręczył wiązankę, ale chyba witia obdarzy go odpowiedzialniejszymi zadaniami.
    • Gość: zdziwiony Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 18.12.06, 17:05
      Nikt nie lubi Jabola?!
      • Gość: truteń Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 18.12.06, 17:18
        Śmierdzi to na odległość agenturą.
        Ale swojsko zapachniało Zapolem, bo w nadchodzących 4 latach
        bedzie sie sporo drukowało.
    • Gość: andreas oswiadczam IP: *.orange.pl 18.12.06, 18:08
      oswiadczam, iz znam prywatnie Witka i bardzo go lubie...
      nie robie z nim zadnych interesów ani nie jestesmy od siebie zalezni!

Nie chce sie wypowiadac co do jego kompetencji,
      bo znam go na stopie prywatmej, a nie zawodowej!
      Natomiast w zadnym razie nie pasuja mi do niego
      wszelkie negatywne doniesienia o kulturze jego!

Jest kolezenski, znam go tyle lat i jestem zszokowany
      informacjami jakoby trzymał sie sutanny księzy i był im uległy...

Pisze w odpowiedzi czy ktos go lubi,
      JA GO LUBIE!

Gra w golfa, nie oszukuje, przestrzega zasad, trzyma fason,
      normalny człowiek zaden demon koniunkturalizmu!

• Gość: stary wiarus Witus J. IP: 82.145.68.* 18.12.06, 18:26
        A ja twierdzę, że Wiciu J. zawsze był arogancki i bezczelny. Skoro taki
        prawicowiec, to dlaczego współpracował z czerwonymi w Szczecinie. Jakie
        osiągnięcia zawodowe ma ten człowiek, żeby zajmować się promocją w Urzędzie
        Marszałkowskim?
        • Gość: iaido Promocja tu i tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 20:08
          Promocja.
          Komisja Rady Miasta w sprawie promocji była utajniona !!!
          W UM promocja to człowiek Wieczorka jarek Dobrzyński
          W zarządzie województwa to jak wiemy z dziś Wicia Jabłoński.
          Jarek (czerwony) i Wicia (czarny) to bardzo bliscy koledzy.
          Wicia pracował dla Sobczyka.
          Pewna agencja reklamowa (Oskarowa) juz zaciera dłonie boć tam też i Wicia i
          Jarek no i Mtlaczek też.
          Taka to bydzie część sprawowanej władzy PO.
          Układ powstał i za rok czy dwa będzie o nim bardzo głosno.
          Zobaczycie.
      • Gość: Bartus Re: oswiadczam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 18:43
        Jest taki typ człowieka , który w towarzystwie równym lub silniejszym (pozycja)
        od siebie zachowuje się dobrze. Natomiast w towarzystwie, które uważa za
        słabsze od siebie zachowuje się jak prostak i odreagowuje to, że w tym
        pierwszym towarzystwie musi być miły i uległy. To właśnie Wicia.
        • Gość: bazyl Wiciu, niedouczony arogant IP: *.szczecin.mm.pl 19.12.06, 00:22
          Wiciu kręcił się kiedys koło Opus Dei, póżniej komuchy, teraz platfusy, no cóż
          pozazdrościć elastyczności kręgosłupa. Facet nie zna się na oświacie, ale
          twierdzi, że się douczy od C. Urbana, szczyt arogancji i bezczelności.
          • Gość: taki jeden Re: Wiciu, niedouczony arogant IP: *.chello.pl 19.12.06, 00:42
            Gość portalu: bazyl napisał(a):

> Wiciu kręcił się kiedys koło Opus Dei, póżniej komuchy, teraz platfusy, no cóż
            >
            > pozazdrościć elastyczności kręgosłupa. Facet nie zna się na oświacie, ale
            > twierdzi, że się douczy od C. Urbana, szczyt arogancji i bezczelności.

Opus Dei, a może nawet coś więcej - Bractwa św. Piotra, św. Piusa... Ciekawy
            człowiek - na szczecińską miarę, rzecz jasna. W Warszawie takich sprzedają po
            3,50 od sztuki do powieszenia na choince...
            • Gość: andreas Re: Wiciu, niedouczony arogant IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 02:47
              ale w Warszawie, to maja wieżowce i wysoki Pałac Kultury...
              a my tylko w niskiej zabudowie Pałac Młodzieży, do likwidacji zreszta!

A na dworcu maja Henia co prezydenta sie nie boi,
              choc nawalony!
          • Gość: dno Re: Wiciu, niedouczony arogant IP: *.centertel.pl 19.12.06, 00:54
            To już jest sueper żenada żeby takiego nieudacznika wstawić do zarządu. PO
            dobrze wam idzie :))) ale rozczarownie będzie za 4 lata. Najbardziej mnie bawią
            informacje jak to WJ marketingiem się zajmował i na PR się zna a teraz na
            oświatę się przekierował. Czy ten człowiek jest normalny? Ale co ja się czepiam
            to typowe dla arogantów - znam sie na wszystkim czyli na niczym :))) ha, ha,
            ha..
            • Gość: andreas pozwole sobie zauwazyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 01:43
              pozwole sobie zauwazyc, ze jest wice od kultury, sportu i edukacji...
              zeby ktos był fachowcem zadowalajacym forowiczów,
              to chyba nauczyciel W-Fu organizujacy szkolne apele!
              Wtedy znałby sie na edukacji, sporcie i kulturze...

Prosze panstwa, zarzadzajacy szpitalami nie musi byc lekarzem...
              mamanager jest lepszy!

Jego zona jest nauczycielka, uprawia czynnie sport i jest kulturalny!

I najwazniejsze, to nie jest nominacja na całe zycie - ma szanse!

Najbardziej nadajacy sie na to stanowisko pan Radek
              niestety ma inne zajecia zapewne z pania Doda!
              • andreas.007 Re: pozwole sobie zauwazyc 19.12.06, 01:53
                pan Radek jest od sportu,
                pani Doda od kultury,
                a razem by sie edukowali....

Tak to najlepsza kandydatura!
              • Gość: andreas Re: pozwole sobie zauwazyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 02:25
                Jego zona jest nauczycielka, uprawia czynnie sport i jest kulturalny!

...a i zapomniałem dodac, ze był prezesem klubu sportowego!
                • Gość: taki jeden Łubudubu,łubudubu,niech żyje nam prezes naszego... IP: *.chello.pl 19.12.06, 02:36
                  Gość portalu: andreas napisał(a):

> Jego zona jest nauczycielka, uprawia czynnie sport i jest kulturalny!
                  >
                  > ...a i zapomniałem dodac, ze był prezesem klubu sportowego!

Sorry, w takim razie cofam - to nie anioł (Stanisław), to Ochódzki (Rysiek). A
                  wszystkie Ryśki to, jak wiadomo, porządne chłopaki.
                  • Gość: andreas te IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 02:44
                    Prezesi, to fajni kolesie...

taki jeden Jarząbek

• Gość: j.n. Re: oswiadczam IP: *.stargard.mm.pl 19.12.06, 01:25
          świetna ocena postaci. tak właśnie jabol zachowywał się w czasie ostatniej
          kampanii.
      • Gość: taki jeden Re: oswiadczam IP: *.chello.pl 19.12.06, 00:40
        > Jest kolezenski, znam go tyle lat i jestem zszokowany
        > informacjami jakoby trzymał sie sutanny księzy i był im uległy...
        >
        > Pisze w odpowiedzi czy ktos go lubi,
        > JA GO LUBIE!

No, po prostu anioł! Stanisław, notabene... Ja za to osobiście pamiętam kontakt
        z owym WJ jako jedno z moich bardziej traumatycznych przeżyć początku lat 90.
        Owoż znalazłem się w grupie lefebryzującej, na jednej ze szczecińskich plebanii
        rzymskokatolickich. Onże WJ przeprowadził w obecności duchownego (młodego
        prezbitera) błyskotliwą egzegezę przypowieści o miłosiernym Samarytaninie, z
        której wynikało, ni mniej ni więcej, że każdy człowiek powinien najpierw
        martwić się o siebie, potem o swoją rodzinę, później o swój kraj - a dopiero na
        końcu o jakąś przygodną hołotę. Było to moje ostatnie "yntelektualne"
        zetknięcie się z religijnością i teologią ulubieńca szczecińskich biskupów,
        który okazał się ociekającym jadem faszystą, w szatański sposób znieprawiającym
        słowa Jezusa Chrystusa. To tyle w tym temacie - pa, czółko!
        • Gość: benq13 Re: oswiadczam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:52
          Witek to najuczciwszy czlowiek pod słońcem! Protegowany bpa Kruszyłowicza i
          ks. Ireneusza. Dobrze gra w golfa i z powodzeniem przez tyle juz lat obraca
          sie w środowisku czerwono czarnym ! Więc chocby za to powinien dostać w nagrodę
          kolejne mieszkanie od miasta!
    • Gość: Doradca Witold Jablonski na Bank Zbożowy się nadaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 08:38
      Tylko kto będzie asystentem podpowiadaczem a kto ma tartak
      • Gość: taki jeden Re: Witold Jablonski na Bank Zbożowy się nadaje IP: *.chello.pl 19.12.06, 09:14
        Gość portalu: Doradca napisał(a):

> Tylko kto będzie asystentem podpowiadaczem a kto ma tartak

Podobno już się pytał o niego minister Jaszuński...
    • Gość: żelazo Witold zrobi pełno promocji na polu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 10:54
      No to teraz Sejmik Wojewódzki będzie duuużym sponsorem pola golfowego. Będzie
      tam mnóstwo niezbędnych dla właściwego piaru Urzędu Marszałkowskiego turniejów
      itp imprez. W ten sposób Witold pogra sobie w przyszłości za symboliczny grosz.
      • Gość: ALA Re: Witold zrobi pełno promocji na polu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:13
        trafiłeś w dołek!!!
    • zs_18 Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS 19.12.06, 11:28
      Powiem tak - znam faceta dobrze. Osobiście i z wielu róznych relacji.
      I mam to wątpliwe szczęście, że wiem, jakim jest "kolegą" i jakim
      jest "fachowcem".
      Po wyborze Piotra Krzystka na Prezydenta Miasta, a wcześniej po klęsce lewicy w
      RM Szczecina, liczyłem, że jakoś to się wszystko potoczy dalej, że jest szansa,
      aby było lepiej. Że wreszcie kompetencje będą się liczyły, nie znajomości.
      Jednak się pomyliłem...
      Podkreślam, że znam Witolda, wiem, że grywa w golfa na solidnym amatorskim
      poziomie, znam jego drogę zawodową od kilkunastu lat, wiem, kto był poprzednim
      właścicielem jego samochodu :) ...
      Wczoraj przez dłuższy czas zastanawiałem się nad jednym - czy byłyby
      jakiekolwiek merytoryczne przesłanki, aby ten człowiek mógł piastować to
      stanowisko i niestety nie znalazłem. Ktoś pisze tu wcześniej, że żona
      nauczycielka może być dobrym znakiem tego, że Witold zna się na sprawach
      edukacji. Żona uczy w Liceum Salezjańskim i pomijając jakiekolwiek dyskusje o
      poziomie tej szkoły, nie jest to po pierwsze szkoła publiczna, by chociaż
      cokolwiek wiedzieć, dajmy na to, o sposobach finansowania szkolnictwa. Dalej,
      żona jest zwykłą nauczycielką, a nie osobą zarządzającą szkołą. Co to ma do
      rzeczy? Jak to może działać na plus i dowodzić jakichkolwiek jego kwalifikacji.
      Prezesura w klubie spoprtowym? W jakim? Binowo GC? Czy dla miłośników golfa
      spotkanie i gra w golfa (jak diabelnie trudno uderzyć w tę piłkę!) jest
      istotnie sportem? Czy nie jest on (golf) raczej sportem dla wąskiej grupy
      rzeczywiście trenujących zawodników? Nie mówmy o prezesurze w klubie sportowym
      zatem - powiedzmy, był prezesem klubu golfowego.
      I to są jakieś pozytywy jego życiorysu - więcej nie znam!
      Czy facet zna języki obce? Nie zna żadnego! Przez nieznajomość angielskiego nie
      ukończył MBA, bo nie mógł zaliczyć zajęć w języku angielskim! Jak na takim
      stanowisku nie mieć choćby podstawowej znajomości języka?!
      Czy ma jakieś osiągnięcia i sukcesy zawodowe? Rozpierdzielił najpopularniejsze
      szczecińskie radio, a gdzie pracował póżniej, zewsząd leciał z hukiem - i z
      ZChN-owskiego Banku Pocztowego (kulisy przyjęcia do tej pracy są nader ciekawe!
      i bynajmniej nie z partyjnymi sympatiami związane), i z ZAPOL-u (!), i od
      Słomskiego z gazety stargardzkiej.
      Do spółki z kolegą Dobrzyńskim prowadzili jakąś firmę szkoleniową, ale z powodu
      braku chętnych do szkoleń u takich autorytetów, firma przestała działać.
      Jabłoński chwytał się każdorazowo jeszcze jakichś pseudo-reklamowych
      działalności, a to kampania Zalewskiego, a to Łuczak do Europarlamentu, a to
      Kęsik, a to Dobrzyński... I to jest doświadczenie w reklamie?!
      Proszę mi wskazać cokolwiek, co zwieńczył sukcesem, gdzie był szanowany i
      uważany za dobrego menedżera.
      Według mojego rozeznania nie ma takiego miejsca!
      ...
      Dlatego szkoda, że Norbert Obrycki skaptował sobie takiego człowieka - liczyłem
      na fachowy Zarząd Województwa...
      • Gość: Wittlib :-) Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:54
        Radio As miało się dobrze dotąd dokąd nie zaczął zarządzać nim Jabłoński.
        Poleciało na łeb na szyje w dół pod każdym względem aż przestało istnieć.
        Wyjątkowy nieudacznik.
      • Gość: andreas najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:51
        najlepszym kandydatem byłby jak juz pisałem
        nauczyciel WueFu robiacy w szkole apele...
        bo to edukacja, sport i kultura?

No, ewentualnie pan Radek, bo sportowiec
        i spotyka sie z pania Doda, no kultura i razem sie edukuja...
        ale niestety pan Radek nie miał czasu by wpaśc na sesje sejmiku!
      • Gość: Pan Stanisław Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: 83.168.104.* 28.12.06, 20:46
        A kiedyś tak się lubiliście!!!
    • Gość: ala młody profesjonalista po prostu. z polotem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:12
      www.dandj.pl
      • Gość: x men Re: młody profesjonalista po prostu. z polotem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:14
        dobra jest zakłądka "Trenerzy"
        www.dandj.pl/
    • Gość: andreas tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 12:54
      tu chyba pisuja sami dziennikarze,
      skoro ta akurat nominacja wzbudziła najwieksze emocje
      wiadomo dziennikarze to zazdrosnicy!

Ja mam jedynie żal do pana Witka, ze bedąc szefem radia
      po słynnej wypowiedzi Chylinskiej ocenzurował ONA!
      • Gość: jack daniels także PiaRowcy i techniczni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:43
        nie tylko dziennikarze, takze ci, którzy pana Wicia poznali

Koniec Świata - jak takie persony biorą się za nauke i sport.

Prezes sierżant Marczyk z Radio AS to był kawał sk...syna, ale miał charyzme i
        cenił ludzi, dopóki byli mu potrzebni. Wicio to przy nim gnida, oślizgły
        cwaniaczek i beztalencie do sześcianu.
        Potem jak sie trafia do firmy z CV i szuka roboty w iaRze jest tekst - panie,
        panowie, my tu już mieliśmy takiego fachowca
      • Gość: oparator Re: tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 16:31
        tu chyba pisuja sami dziennikarze,
        skoro ta akurat nominacja wzbudziła najwieksze emocje
        wiadomo dziennikarze to zazdrosnicy!
        Wątpię w powyższe ale gdyby tak było to UM w mediach miałby przechlapane a to
        byłby też błąd.
        • Gość: stawros Re: tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.chello.pl 19.12.06, 16:57
          W kilku tekstach padło nazwisko Dobrzyński, o którego Dobrzyńskiego chodzi?
          Leszek Dobrzyński poseł, czy Jarosław Dobrzyński redaktor-rzecznik Wieczorka?
          Bo jest różnica
          • Gość: Operator Re: tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 19:19
            O Jarosława rzecznika Wieczorka
            Szczególy masz na stronie :
            www.dandj.pl/
            • Gość: ktosik Re: tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.chello.pl 20.12.06, 00:06
              ale menażeria. same tuzy i specjaliści. wszytko śmierdzi. ręce opadły mi niżej
              kolan. Dobrzyński - leń jakich mało nic niepotrafiący - klęska. I cudny
              Wojciech Hawryszuk - czasy nie dościgają tych cudnych osiągnięć. Nikt jeszcze
              nie wspomniał że Wojciech też miał przygodę kilkumiesięczną w Radiu AS ( dział
              promocji i marketingu) - braterstwo katolickie. Też leń. Od kilku lat nic
              szczególnego nie zrobił dla kultury w Szczecinie ( ale i nie przeszkadzał w
              Radzie Miasta). Ma się czym Szczecin pochwalić - wysokiej klasy specjaliści od
              marketingu; sól ziemi. Agenctura w golfowym ubranku. Ale najbardziej rozbawiły
              mnie referencje - polecam dobry kabaret.
              • Gość: kmicic Re: tu chyba pisuja sami dziennikarze... IP: *.chello.pl 20.12.06, 00:31
                I to jest odpowiedź na pytanie, dlaczego ludzie stąd wyrywają na potęgę do
                innych miast, dyrektorem filharmonii zostaje aktor, a opery - polonista, zaś
                Szczecinem przez cztery lata rządzi wirtualny prezydent/Miś/Jurczyk... Teraz
                wybory wygrało dwóch szczeniaków przed trzydziestką, z których jeden już zdążył
                rozwalić służbowe auto drugiego... Jeżeli zatrudnią Jabłońskiego - nie zdziwię
                się. To ich poziom i miara ich osiągnięć oraz kwalifikacji do zarządzania
                kilkusettysięcznym miastem i milionowym województwem...
                • Gość: M.K. dodałbym IP: *.chello.pl 21.12.06, 11:50
                  Dodałbym do tego szefów Radia i telewizji. też niezwykłe karierki zarówno
                  Lichoty jak i Soski...
                  Och co za smutne miasteczko :(
    • Gość: Hodowca strusi Jednym głosem jak Jaruzelski :))) Cienias z układu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 06:42
      Witold Jabłoński odpowiadający za sferę kultury, oświaty i sportu.
      Jedynie to ostatnie nazwisko (przyp wł:Witold)wzbudziło najwięcej obiekcji – 14
      głosów za, przeciw było 13 radnych, 1 wstrzymał się od głosu i 1 głos był
      nieważny.
      Pozostałe kandydatury otrzymały odpowiednio: Władysław Husejko – 18 za, 10
      przeciw, 1 wstrzymujący się; Jan Krawczuk - 16, 13, 0; Marek Hok – 18, 11, 0.
      • Gość: Tomek Szorek Re: Jednym głosem jak Jaruzelski :))) Cienias z u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:47
        Cienias kościelny zostaje wybrany do zarządu tu się nic nie zmieni bo miernoty
        zawsze się pchaja jakim cudem go wybrali gdzie nie był to wyleciał
    • Gość: mmm Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:44
      Wiciu!
      Wesołych Świąt!!!
    • Gość: Rumburak Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 08:28
      Dzięki takim kadrom jak Jabłoński, Falliński, Nitras społeczeństwo nie chodzi
      na wybory bo faktycznie po co ?
      • Gość: niePOpieram Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.smsnet.pl 17.02.07, 15:36
        up.

ktos przywolal ten watek w innym poswieconym operze - wiec poczytajcie kto nie
        czytal komu zawdzieczamy "operowa afere" :)
        Zal ze ten teatr staje sie kolejnym 'osiagnieciem' w karierze tego czlowieka.
        • Gość: Hodowca Strusi Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:19
          Ten facet za co się nie weżmie to to bankrutuje, pada. Czego sie nie dotknie to
          zamienia się w popiół. Potrafi zyć tylko na czyjść koszt i pogratulowac partii
          obywateleskiej hihihi takiego wyboru vcemarszała
          • Gość: Stacha Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:31
            Przez takich jak Witek, Donald Tusk wyszedl na oszusta. Slyszalam w telewizji o jakich wspanialych POstawach mowil i czytam co sie dzieje w Operze, nie zgadza sie cos, nie zgadza.
    • Gość: życzliwy Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 18:59
      i kim w końcu został ten Jabłoński?
      • Gość: hihi Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 19:42
        zostal w kuncu marszalkiem
        • Gość: edda7 Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 21:47
          Nie marszałem ale c z ł o n e m Zarządu.
          • Gość: jan rozenblaum Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 17.02.07, 22:01
            jak zwał tak zwał, a i tak z niego wał
          • Gość: adam Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.chello.pl 17.02.07, 22:09
            to nikt z wszystkowiedzących forumowiczów nie wie nic o jego rodzinnych
            relacjach ze Sławomirem N. ? zadziwiliście mnie.
            • Gość: ciekawy Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.pronet.lublin.pl 18.02.07, 22:42
              Jakie to koligacje?
              • Gość: Uuuu! Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.07, 14:56
                Matko, to jakaś śliska postać, z tego co piszecie...To tłumaczy wiele, na przykład to "operowe" zamieszanie, którego jest twórcą...
                Tzw. "wstyd w oczach" jest mu jak najbardziej obcy?
                • Gość: Lili Re: Kariera Witolda Jablonskiego z radia AS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 16:20
                  Trza ten temat podesłać Panu Jachimowi z Wyborowej. Bo on się zdaje pytał co
                  zmienić w Szczecinie... Sie pyta i pyta, a by poszedł do znajomego Krzystka,
                  wziął przepustke do Nitrasa i ten by mu wszystko powiedział co i jak będzie...

Ktoś msi robic żeby "spece" mieli czym zarządzać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka