felix_edmundowicz 25.12.06, 15:37 Mówią że hiobową wieść: nadchodzi siedem lat chudych , będziecie żyć tylko o inbicie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gggggggjiii Re: Co przyniósł SLDmanom Dziadek Mróz ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 01:32 luzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz swięta....... jak tam jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Są pedały,które nawet na święta wyluzować mogą.. IP: *.chello.pl 26.12.06, 07:41 i taki przypadek zapuszczonego capa w postaci mundka zaszczanego mamy na święta pojednania i miłości..... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz kto was uczył kultury? Senyszyn czy Gadzinowski? 26.12.06, 10:23 a może Barański? :))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=54322502&a=54392209 Agatko tyle nienawiści i inwektyw które umieściłaś w swoim jednym jedynym poście , to tyle nie umieścił felix_edmundowicz przez całe swoje istnienie na forum.... A od kiedy wy obchodzicie Święta Bożego Narodzenia? w ideologii pseudosocjaldemokratycznej takie katolackofaszystowskomoherowonkaczoazistowskie święto jest dowodem cofania się w rozwoju w duchu Teorii Darwina i w Światopoglądzie Marksistowsko-Leninowskim a nie przykładem rozwoju. :)))) A z kim wy chcecie się jednać? chyba z Biedroniem skoro mnie od pedałów wyzywasz,to ile jeszcze marszów i parad równości trzeba zorganizować by preferencje seksualne w wolnym kraju nie były używane do obelg? Idę dalej świętować Agatko, bo przyjdą kolędnicy ale nie ci : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=50061936&v=2&s=0 tylko prawdziwi :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska wesołych świąt filutek 26.12.06, 10:50 1. nie nazwa tych świat jest dla mnie ważna a tradycja. 2. sam prowokujesz a potem szukasz usprawiedliwienia. 3. biedroń jest homoseksualista albo gejem. pedał to raczej określenie poziomu mentalności:) 4. odpoczywaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Święta Bożego Narodzenia 26.12.06, 14:10 ja_aska napisała: > 1. nie nazwa tych świat jest dla mnie ważna a tradycja. 0000000000000000000000000000000000 O Święta Bożego Narodzenia, to taka nowa świecka tradycja...? Nie nadązam za tym przemianami.... gna ten swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska tak endrju 26.12.06, 15:24 w mojej różnoreligijnej rodzinie to tradycja. karp tez. wprawdzie ja jadam tylko pierogi ale inni lubia ryby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: tak endrju IP: 217.116.110.* 26.12.06, 16:43 no przeciez Jasiu pisze wyraźnie i zadziwony i zachwycony, jak to Boze Narodzenie staje nowa swiecka tradycja... czy tez tradycyjnie wieloreligijna rodzina dzielicie sie opłatkiem i idziecie do koscioła? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: tak endrju 26.12.06, 17:09 .... bo jezeli jecie tylko karpia i pierogi, to to jeszcze nie tradycja Bozonarodzeniowa! To mozecie jeść i w inne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska nie endrju 26.12.06, 17:14 nie dzielimy i nie chodzimy. chociaz muszę przyznać, że jak byłam nastolatka to pasterka była wytłumaczeniem na spotkanie się z kolegami na winie , na pogodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas TaK tAk Tak taK IP: *.orange.pl 26.12.06, 18:00 żadne wytłumaczenie nie jest dobre i kazde jest dobre... Kosciół pasterka karp opłatek choinka zyczenia pierogi groch z kapusta prezenty bombki wzruszenia całusy wspomnienia chwila tylko chwila ta chwila zamyslenia to nie zadna tradycja to potrzeba ludzka zastanowienia sie nad tym wszystkim czy w bibliotece czy w kosciele wszyscy jestesmy tacy sami i podobni bardzo.... bardzo różnimy sie nieznacznie ale gotowi jesteśmy za te róznice ZABIĆ wszystko ma jakis ukryty znak drugie dni albo go nie ma Tak tAk taK TAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: król Polski chory z nienawiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:17 a może i z urojenia jest nasz wszechpolak felix.e. - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hura! Re: chory z nienawiści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:26 Jaka tam nienawiść. Przesada. Nikt nie lubi złodziei , którzy okradają jego dom. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Nowa Świecka Tradycja Dieda Maroza 26.12.06, 16:28 Wesołych i Zdrowych Świąt! Ile trzeba mieć dystansu do tradycji aby czerpać z niej pozłotko a duszę Tradycji wyrzucać jako zbędną? Przyjmować Dieda Maroza za św.Mikołaja,choinkę bez stajenki,bez wzruszenia przybycia Zbawiciela. Mówić że tradycja to pierogi albo karp, to są pseudoświęta,tow.Senyszyn jest na tyle uczciwa wobec swojego światopoglądu że na okres świąt wyjeżdża z kraju,nie udaje tego kim nie jest. SLDmani ochoczo odrzucili świętowanie Rewolucji Październikowej i zajęli się Bożym Narodzeniem,kto wie może z przyzwyczajenia starsi towarzysze chodzą jeszcze na pasterkę?? w filmie Rozmowy Kontrolowane jest scena gdy generał SB przyjmuje zaproszenie na Wigilię stwierdzając przytomnie że jest to jakoś tak przed świętami. Podczas uroczystej kolacji wszyscy intonują pieśń "Podmoskovnyje viecziera" Не слышны в саду даже шорохи, Все здесь замерло до утра. Если б знали вы, как мне дороги Подмосковные вечера Речка движется и не движется, Вся из лунного серебра. Песня слышится и не слышится в эти шумные вечера. Что ж ты, милая, смотришь искоса, низко голову наклоня, Трудно высказать и не высказать Все, что на сердце у меня. А рассвет уже все заметнее. Так, пожалуйста, будь добра, Не забудь и ты эти летние Подмосковные вечера. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas nowa SOwiecka tradycja... IP: 217.116.110.* 26.12.06, 16:46 przegięłem Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska filutku, kotku 26.12.06, 17:17 z tego co wiem to choinka jest w miarę nowa tradycją, a do tego zostawiona nam przez niemców. więc z bozonarodzeniową tradycja nie ma nic wspólnego. a do tego w betlejem chyba choinek nie było? PS podobno karp smakuje tylko o tej porze roku. wprawdzie nie jadam ale wierze smakoszom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas kocham Ciebie Jasiu IP: *.orange.pl 26.12.06, 19:58 koicham Ciebie Jasiu, kocham Felixa... Pamietajcie ze m iłośc nie jedno ma imie, jest braterska, jest rodzicielska, jest taka własnie... czemu tak rzadko dajesz głos... karp, tradycja, poglady, dyskusja! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: kocham Ciebie Jasiu 26.12.06, 20:42 Gość portalu: andreas napisał(a): > koicham Ciebie Jasiu, kocham Felixa... > Pamietajcie ze m iłośc nie jedno ma imie, > jest braterska, jest rodzicielska, jest taka własnie... > > czemu tak rzadko dajesz głos... A mnie ta szuja andreas nie kocha! I tak się rodzi szowinizm! Andreaszowinizm! Jak żydoszowinizm! pedałoszowinizm! lezbijkoszowinizm! biedoszowinizm! komunistoszowinizm! krzystkoszowinizm! (tu chyba se przesadziłem!)! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Co przyniósł SLDmanom Dziadek Mróz ????? 26.12.06, 17:05 felix_edmundowicz napisał: > Mówią że hiobową wieść: > nadchodzi siedem lat chudych , będziecie żyć tylko o inbicie.... Dziadek Mróz przyniósł nam felixa_edmundowicza. Tylko K.rwa po co? WE Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 moze Felix to palec Bozy dla SLDmanów!?? 26.12.06, 17:11 taka jeszcze nowsza tradycja wielopartyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: moze Felix to palec Bozy dla SLDmanów!?? 26.12.06, 17:13 andreas.007 napisał: > taka jeszcze nowsza tradycja wielopartyjna... > No ale po co???? Ku.. po co? Niech ktoś mi odpowie najaki ch.. nam felix edmuntowicz? PO CO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: moze Felix to palec Bozy dla SLDmanów!?? 26.12.06, 17:17 dla zdrowotności:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: moze Felix to palec Bozy dla SLDmanów!?? 26.12.06, 17:24 ja_aska napisała: > dla zdrowotności:)?? Jak ja się ku.. bosko czuję z felixem!!! Rozksz!!! Orgazm!!! Mówię felix! Myślę dziwka!! Właśnie mnie tchnęło Majakowskim!!! Bo pomyślałem o felixie! Jakby inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz felix to felix 26.12.06, 17:45 a co ty taki mało tolerancyjny whiteentrance? istniej i daj istnieć innym także felixowi_edmundowiczowi. Od razu zmierzacie do eksterminacji.... a ile inwektyw od jaśnie oświeconych pseudosocjaldemokratów w tym wątku!! naprawdę udało mi się obnażyć credo czcicieli Dieda Maroza. A co wam ten Died Maroz przyniósł? Niedobrze że Słońce Gospodarki poniósł spektakularną porażkę? a taki był pewien że dostanie tę robotę,na szczęście Szczcinianie mają trochę instynktu samozachowawczego chociaż po wybraniu Magazyniera to miałem duże wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Ja pierdziu!!!! 26.12.06, 17:55 Felix!!! Ty mi odpisujesz? O dżiżus! Błogo mi! Zaraz! Zaraz! Już! już! OOOhhhhhhh!!! Whooowww!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz a co ? jakieś embargo jest na Ciebie? 26.12.06, 17:59 jakaś segregacja? ja jestem zwykły prosty szary człowiek,tzw. elektorat którego Grześ Nap....czasami wpuszcza do Biura Poselskiego,jeśli to oczywiście dobrze brzmi z trybuny sejmowej. Jak tam święta whiteertance?? Święta i po Świętach? Died Maroz w tym roku nie musiał się grubo ubierać,nawet w Trybunie pisali że nie zbliżył się jakiś wyż znad Syberii Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Co przyniósł SLDmanom Dziadek Mróz ????? 26.12.06, 18:01 A Wy młodzi wiecie, że tak z końcem 40-tych lat ubiegłego stulecia to jak pamietam w gazetach, kronice filmowej był oficjalnie Dziadek Mróz ale i tak wszyscy to mieli w dupie i Świety Mikołaj był wszechobecny.Po 1956 juz na zawsze wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:06 w ten sposób aktyw antycypował porozumienia okrągłego stołu jasno stawiając sprawę że od Dieda Maroza wolą św.Mikołaja z kapitalistycznych krajów Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:09 felix_edmundowicz napisał: > w ten sposób aktyw antycypował porozumienia okrągłego stołu jasno stawiając > sprawę że od Dieda Maroza wolą św.Mikołaja z kapitalistycznych krajów trzeba być bardzo chorym, pozbawionym klasy i nieszczęśliwym człowiekiem, żeby mieszać politykę do świąt Bożego Narodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:14 Bo niestety ten frustrat to Galoty co do którego się pomyliłem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Gwiazdor czy inny Died Maroz , ważne że ma wór 26.12.06, 18:20 Nie rozumiem dlaczego jestem określany jako frustrat skoro moim zdaniem idzie ku dobremu bo coraz mniej pseudosocjaldemokraci mają do powiedzenia w moim mieście i moim kraju w sensie rządzenia oczywiście. Bo swoje poglądy mogą krzewić tak jak każdy w wolnym i demokratycznym kraju bez obaw że ktoś im zabierze paszport albo zmusi do wyjazdu albo przeprowadzi przez ścieżkę zdrowia albo internuje,albo zwerbuje albo wyrzuci z pracy. Pseudosocjaldemokraci rządzili od 1944 do 1989 i 1993-1997 oraz 20001-2005 a sam tzw. Kwach rządził 1995-2005 i myślę że chyba zdążyliśmy dogonić taki Tajwan,Koreę Południową,Malezję czy choćby Hiszpanię, te kraje startowały z podobnego a nawet niższego pułapu. Jakoś to nie wywołuje frustracji u czcicieli Dieda Maroza praszczur1 napisał: > Bo niestety ten frustrat to Galoty co do którego się pomyliłem :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Gwiazdor czy inny Died Maroz , ważne że ma wó 26.12.06, 18:23 Galoty jeżeli to Ty to pokój zTobą, fajnie się kiedyś z Tobą gadało, niech ci się szczęsci.To wcielenie nie jest najszczęśliwsze, ale cóż.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz felix to nie galoty 26.12.06, 18:26 a wcielenie felixa jako felix_edmundowicz czy jest najszczęśliwsze? nie wiem, ale z pewnością jest lustrzanym odbiciem SLD tyle że SLD jest już passe Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:13 felix_edmundowicz napisał: > w ten sposób aktyw antycypował porozumienia okrągłego stołu jasno stawiając > sprawę że od Dieda Maroza wolą św.Mikołaja z kapitalistycznych krajów ........................................................................... Tobie się czasy pomyliły-Świety Mikołaj już od 1956 niepodzielnie rządzi oficjalnie i nieoficjalnie, ale też Gwiazdor bywa w regionach o bardziej niemieckiej tradycji Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:40 praszczur1 napisał: > Tobie się czasy pomyliły-Świety Mikołaj już od 1956 niepodzielnie rządzi > oficjalnie i nieoficjalnie, ale też Gwiazdor bywa w regionach o bardziej > niemieckiej tradycji Świąt. Np. w Szczecinie! Czyli od urodzenia whiteentrance'a po dziś. Komu więc ku.. wierzyć? diedowi? mikołajowi? gwiazdorowi? Wierzę... Kaczyńskim! A co? Nie wolno? No to se wierzę! Cukierków mi da! i moim dzieciom! Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz jakieś jaja sobie robisz whiteentrance 26.12.06, 18:46 nie wierze że napisałeś że wierzysz serio w Kaczyńskich. raczej wierz w coś trwalszego,jakis absolut, albo Kosmiczny Umysł, Kosmiczną Regułę... wiem że Kwasniewski powiedział że SLD jest już passe,ale czy naprawdę musisz się przerzucać w drugą skrajność? ps a tak prywatnie - przytyliście nieco przez Święta? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: jakieś jaja sobie robisz whiteentrance 26.12.06, 18:53 felix_edmundowicz napisał: > ps > a tak prywatnie - przytyliście nieco przez Święta? A jakże!!! przytyliśmy!!! wszystkie anty-felixowe komuchy przytyły (ku.. - jak to mu -felixowi- powiedzieć) KOMUCHY TYJĄ!!! Na przekór feliksom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghyycile to tych g Re: jakieś jaja sobie robisz whiteentrance IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:50 prywatnie jestes w porzo:))) ale sluzbowo masz preferencje 1-stronne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? 26.12.06, 18:50 whiteentrance napisał: > Wierzę... Kaczyńskim! A co? Nie wolno? No to se wierzę! Cukierków mi da! i moim dzieciom! Właśnie palanta Wałęge oglądam! I jemu też ku.. wierzę! No bo skoro taki palant jest w tv! To dlaczego mam mu nie wierzyć? Wałęga jest ku.. mać the best! Ku.. Mać Wałęga!!! A co? Nie?! No to Wałęga!!!! Ku.. Mać!!! Bo to takie dziennikarskie aj waj!!! naczy się Wałęga jest OK!! To nie jest tak że Wałęgę szczał pies! On jest dobry! Baaardzo dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: born 2 b wise!!! Re: Dziadek Mróz ale był też Gwiazdor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 19:06 To ta Wałęga która jak hiena wyżera skąd się da? Dlaczego Wałęga pasie się na publikacjach takiego (za przeproszeniem) periodyku "Zachodniopomorski Przedsiębiorca" Czy ktoś z PIG sprawdzi nareszcie ile Wałęga zarabia na składkach przedsiębiorców- członków Północnej Izby Gospodarczej? A warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczacz [...] IP: *.chello.pl 26.12.06, 21:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggjiii [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.06, 23:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggjiii Re: Serdeczne i szczere życzenia Pogodnych Świąt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 09:13 wreszcie mi ktos cos usunal a ja tylko cytowalem..greetings...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geodeta86 Re: Co przyniósł SLDmanom Dziadek Mróz ????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 08:03 Dalej zyjcie w przekonaniu ze lewica jest zla... jaka to ona zla i niereformowalna. Za to młodziez o lewicowych pogladach bedzie zyla w przekonaniu o samych " Prawych i Sprawiedliwych"... ironicznie aczkolwiek :) Odpowiedz Link Zgłoś