Dodaj do ulubionych

Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan

19.01.07, 09:59
Byli dzisiaj, przepraszają, ale Korab już nie mój - niedługo zniknie z
powierzchni. Przenoszę sie wiec do stoczni na Wulkan. Zostaję matką
chrzestną... tego forum. Dziś pierwsze wodowanie:
"Płyń po morzach i oceanach świata, chwal imię polskiego admina. Nadaję ci
imię: Tęczowa Dupa".
Obserwuj wątek
    • Gość: m. Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:16
      Ale kogo to obchodzi?
      • albert_c Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 13:44
        okej wycofuje swoje zobowiazanie - na razie rzecz jasna
        ;-)

przy okazji milej przeprowadzki zycze
        • absztyfikant Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 13:47
          Daj adres, to podesle ci pare perdol na nowe lokum. Kiedy "parapetowka"?
          • albert_c Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 13:59
            Absztyf myslisz ze zaprosi Dzyndzla i Ciecia?

nie liczylbym ale kto wie w jakim stanie psychicznym moze byc ktos kto musi opuscic swoj haimat
            • absztyfikant Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 14:04
              A od kiedy to Ciec i Dyndzel czekaja na zaproszenia?:))) Zrobimy jej wjazd do
              szalasu:))))
              • Gość: albert Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:06
                no ale taki z totalna rozpierducha

co by nas dobrze zapamietala
                ;-)

Zona czekamy na adres - ino juz!
                • beatrix13 Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 14:35
                  no co wy chłopaki,Wulkan nie wiecie gdzie?
                  pójdziemy i poszukamy krateru
                  • Gość: albert Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:45
                    no to chyba tak zrobimy

byleby nam ta wizyta sie nie zakonczyla erupcja z Zona Pijaka

trzeba bedzie uwazac
                    ;-)
                    • absztyfikant Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 14:50
                      Masz na mysli jakis niekontrolowany pawik??:P
                      • zona.pijaka Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:02
                        Kurka wodna, nie mogę zsynchronizować ścieżek video z audio z mojego nowego
                        miejsca ukrywania się przed wierzycielami. No bo tak, film huhowy, bo w/h =
                        1.86 (pełna panorama) - trzeba zciąc. Po drugie komorce trzeba podlozyć video
                        z dzwiekiem jako jeden plik (subtitle wpasowane w wizje), po trzecie komorka ma
                        framerate 14.929 a xvid ma m.in 14,985, po czwarte nie moge ustawic zbyt
                        wysokiego bitrate video, bo procek komórki staje, a audio odjeżdza, po piąte
                        chce podzielić to na 20 minutowe klipy - a tu nigdzie na necie nie ma slippera
                        do dzielenia 3g2. Nie mylic z 3gp. Raz udał mi sie podzielić na 3 części.
                        Pierwsza część ok, za to następne dwie już tracą synchro - illegal operation.
                        Musi byc 3g2, jesli chcę zachowac proporcje wymiarow video (ale to dotyczy
                        tylko panoram). Po ostatnie na audio też jest milion kodeków. Jak te wszystkie
                        czynnosci robie - to mi na koncu wychodzi szit. O ja biedna, stara i głupia -
                        pomocy!
                        Ja mi się to wszystko uda - to zaproszę was na "jab(dżab)" party. Będą filmy i
                        jabole. Aha uwaga, w pobliżu jest płot - niestety z drutem kolczastym.
                        • beatrix13 Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:05
                          zona.pijaka napisała:

> Kurka wodna, nie mogę zsynchronizować ścieżek video z audio z mojego nowego
                          > miejsca ukrywania się przed wierzycielami. No Ja mi się to wszystko uda - to
                          zaproszę was na "jab(dżab)" party. Będą filmy i jabole. Aha uwaga, w pobliżu
                          jest płot - niestety z drutem kolczastym.

..................

ok,zabiore sekator
                          • zona.pijaka Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:10
                            > ok,zabiore sekator

Przy Wojska Polskiego jest dowództwo dywizji, a od ulicy ogrodzone jest takim
                            samym wojskowym drutem. Wyprobuj tam swoj sekator.
                            • beatrix13 Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:13
                              tam zrobię podkop łyżką do butów
                              • zona.pijaka Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:26
                                > tam zrobię podkop łyżką do butów

A ziemie z wykopów może będziesz wynosiła dla niepoznaki w prezerwatywie?
                                • beatrix13 Re: Moje przenosiny z Gontynki na Wulkan 19.01.07, 16:56
                                  zgadłaś,dla Ciebie na budowę ziemianki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka