annall 20.01.07, 19:04 Teraz mam tam najblizej. Miałam zamiar znów rodzić w Policach, ale od marca ma być remont i przenoszą się na Unię- a tam, to nie pojadę na pewno!!! dzięki wielkie za opinie Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi683 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 19:12 annall napisała: > Teraz mam tam najblizej. Miałam zamiar znów rodzić w Policach, ale od marca ma > być remont i przenoszą się na Unię- a tam, to nie pojadę na pewno!!! > dzięki wielkie za opinie > Ania Aniu co u Ciebie napisz kochana na gg trzymam kciuki za Ciebie kochana:) Odpowiedz Link Zgłoś
domiska1 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 19:23 Rodziłam dwa razy.Chwalę bardzo.Oczywiście wszędzie zdarzają się lekarze i doktory,położne i wredne położne,ale nigdzie 100 % dobrego personelu chyba nie znajdziesz.Należy tam obchodzić wielkim łukiem dr Jarczyńskiego i będzie dobrze.Warunkami możesz być trochę przestraszona,bo trochę biednie i zgrzebnie,ale naprawdę polecam.Zresztą trzy dni przelecą jak z bicza trzasnął. Pozdrawiam,D. Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 20:44 ja rodziłam wprawdzie trzy lata temu ale bardzo polecam. Zresztą teraz po takim wydarzeniu jak przyjście na śiawt 7 kilowego bobasa, to chyba najlepsze świadectwo, że radzą sobie ze wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 22:37 Znam tam większość połoznych i lekarzy, naprawdę polecam, chodziłam do szkoły rodzenia i pracuje tam mój mąż. Sama rodziłam na Unii, ze względu na lekarza, połóg straszny. pozdrawiam Julia mama Arturka Odpowiedz Link Zgłoś
barabarz Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 23:55 ja również polecam ten szpital.rodziłam tam na początku września i barzdo miło wspominam( o ile te krzyki podczas porodu można miło wspominać :-) ). personel był rewelacyjny i bardzo rzetelny. tłumaczyli i odpowiadali na wszystkie pytania. jedynym minusem, jak już wcześniej było wspomniane, jest nie najładniejszy "wystrój" tego szpitala. ja lezalam sama na sali i mąż mógł być ze mną od od rana do 23.00, a nawet poźniej. jezeli chcesz dziecko przez cały czas jest z toba(zabieraja tylko na lampy i kapiele), a jezeli np chcesz zeby na noc je zabrali to bez problemu zabieraja malucha i przywoża go rano jak wstaniesz. j a osobiscie bardzo polecam. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
annall Dziękuję:) 24.01.07, 19:10 Wybaczcie że odpisuje dopiero teraz- wczoraj wróciłam ze szpitala- to już 2 pobyt ze względu na skurcze i postępujące rozwarcie-pomimo że od 12 tygodni leżę:( Ale byłam w Policach- jeśli córcia się tak śpieszy to jak mówi lekarz będzie około 36 tygodnia- więc załapię się na Police, jeśli wytrzyma to dzięki Wam zdecyduję się na wojskowy Ania Odpowiedz Link Zgłoś
polinka2 Re: Dziękuję:) 05.02.07, 18:20 mala poprawka-to unii przenosi sie do polic-nie na odwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
martaewa29 do Annall 05.02.07, 21:44 Aniu, jakie masz powody żeby nie rodzić na Unii, tam jest zaplecze noworodkowe. Jak możesz podziel się doświadczeniem. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: martaewa29 06.02.07, 09:18 Witaj, to nie tak ze mam tam wielkie doświadczenie, ale z Unią miałam do czynienia w pierwszej straconej ciąży i jakoś mimo upływu lat nie chcę- ot takie moje odczucia biora górę... Naczytałam się też sporo i jakoś to co pisza dziewczyny też mine nie przekonało do zmiany decyzji. Synka rodziłam w Policach mimo że wtedy spacerkiem na Unię miałam 10 minut i nie żałuję, teraz też jak coś się działo też jechałam do Polic- znam większość lekarzy i jest tam dobra atmosfera... ale życie samo sprawy rozwiązuje więc zobaczę gdzie teraz- do wojskowego i do miejskiego mama taką samą odległość, na pomorzany jeździłam na USG genetyczne... trudna decyzja- mam nadzieję, że mała do 38 tygodnia wytrzyma i wtedy bez różnicy gdzie trafię... pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: Gabi 06.02.07, 09:12 Dzięki Gabryniu za przypomnienie- rozmawiałam ze swoją gin i ma takie samo zdanie, więc jeśli nie Police- bo remont:( w związku z połączeniem z Unią, to zostaje mi Miejski i Pomorzany.... Dzięki wielkie i całuski dla dzieci Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: polinka2 06.02.07, 09:20 tak, ale najpierw w policach będzie remont i na kilka miesięcy lekarze przeniosa się na unię a potem dopiero Unia do Polic:( Odpowiedz Link Zgłoś
polinka2 Re: polinka2 07.02.07, 15:32 i tu sie bede sprzeczac z toba moja droga bo info mam z pierwszej reki-juz w marcu unii przenosi sie do polic wiec nie wiem jakim cudem i kiedy to police mialyby sie przeniesc na unii??!!sa to info na tyle aktualne ze mam lekarza prowadzacego z unii i lezac w szpitalu same polozne o tym mowily-a nie sadze zeby nie wiedzialy gdzie wkrotce beda jezdzic do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
annall Re: polinka2 07.02.07, 16:56 hi hi a ja leżałam 2 tygodnie temu w policach i dziewczyny narzekały, ze przez remont będą do Szczecina musiały jeździć:) hi hi może oni sami nie wiedzą:) A ja wolę aby byli w Policach bez mian- zawsze to znani lekarze... pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: polinka2 07.02.07, 20:47 Tydzień temu rozmawiałam z lekarzem z Unii który powiedział mi że Unia przeniesie się do Polic za 1,5 do 2 lat. pozdrawiam Julia mama Arturka (08.10.2005.) Odpowiedz Link Zgłoś
wedlowka Re: polinka2 12.02.07, 16:07 Podpisuje się wszystkimi palcami OMIJAJ JARCZYŃSKIEGO! Strasznie niekompetentyny lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś