Dodaj do ulubionych

proszę o opinie o porodach w Wojskowym...

20.01.07, 19:04
Teraz mam tam najblizej. Miałam zamiar znów rodzić w Policach, ale od marca ma
być remont i przenoszą się na Unię- a tam, to nie pojadę na pewno!!!
dzięki wielkie za opinie
Ania
Obserwuj wątek
    • gabi683 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 19:12
      annall napisała:

> Teraz mam tam najblizej. Miałam zamiar znów rodzić w Policach, ale od marca ma
      > być remont i przenoszą się na Unię- a tam, to nie pojadę na pewno!!!
      > dzięki wielkie za opinie
      > Ania

Aniu co u Ciebie napisz kochana na gg trzymam kciuki za Ciebie kochana:)
      • domiska1 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 19:23
        Rodziłam dwa razy.Chwalę bardzo.Oczywiście wszędzie zdarzają się lekarze i
        doktory,położne i wredne położne,ale nigdzie 100 % dobrego personelu chyba nie
        znajdziesz.Należy tam obchodzić wielkim łukiem dr Jarczyńskiego i będzie
        dobrze.Warunkami możesz być trochę przestraszona,bo trochę biednie i
        zgrzebnie,ale naprawdę polecam.Zresztą trzy dni przelecą jak z bicza trzasnął.
        Pozdrawiam,D.
        • aga305 Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 20:44
          ja rodziłam wprawdzie trzy lata temu ale bardzo polecam. Zresztą teraz po takim
          wydarzeniu jak przyjście na śiawt 7 kilowego bobasa, to chyba najlepsze
          świadectwo, że radzą sobie ze wszystkim :)
          • julia30bb Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 22:37
            Znam tam większość połoznych i lekarzy, naprawdę polecam, chodziłam do szkoły
            rodzenia i pracuje tam mój mąż.

Sama rodziłam na Unii, ze względu na lekarza, połóg straszny.

pozdrawiam
            Julia mama Arturka
            • barabarz Re: proszę o opinie o porodach w Wojskowym... 20.01.07, 23:55
              ja również polecam ten szpital.rodziłam tam na początku września i barzdo miło
              wspominam( o ile te krzyki podczas porodu można miło wspominać :-) ). personel
              był rewelacyjny i bardzo rzetelny. tłumaczyli i odpowiadali na wszystkie
              pytania. jedynym minusem, jak już wcześniej było wspomniane, jest nie
              najładniejszy "wystrój" tego szpitala. ja lezalam sama na sali i mąż mógł być ze
              mną od od rana do 23.00, a nawet poźniej. jezeli chcesz dziecko przez cały czas
              jest z toba(zabieraja tylko na lampy i kapiele), a jezeli np chcesz zeby na noc
              je zabrali to bez problemu zabieraja malucha i przywoża go rano jak wstaniesz. j
              a osobiscie bardzo polecam. powodzenia
    • annall Dziękuję:) 24.01.07, 19:10
      Wybaczcie że odpisuje dopiero teraz- wczoraj wróciłam ze szpitala- to już 2
      pobyt ze względu na skurcze i postępujące rozwarcie-pomimo że od 12 tygodni leżę:(
      Ale byłam w Policach- jeśli córcia się tak śpieszy to jak mówi lekarz będzie
      około 36 tygodnia- więc załapię się na Police, jeśli wytrzyma to dzięki Wam
      zdecyduję się na wojskowy
      Ania
      • polinka2 Re: Dziękuję:) 05.02.07, 18:20
        mala poprawka-to unii przenosi sie do polic-nie na odwrot...
        • gabi683 Re: Dziękuję:) 05.02.07, 20:25
          Glajan rodzila w Wojskowym.
          • martaewa29 do Annall 05.02.07, 21:44
            Aniu, jakie masz powody żeby nie rodzić na Unii, tam jest zaplecze noworodkowe.
            Jak możesz podziel się doświadczeniem.
            Marta
            • annall Re: martaewa29 06.02.07, 09:18
              Witaj,
              to nie tak ze mam tam wielkie doświadczenie, ale z Unią miałam do czynienia w
              pierwszej straconej ciąży i jakoś mimo upływu lat nie chcę- ot takie moje
              odczucia biora górę...
              Naczytałam się też sporo i jakoś to co pisza dziewczyny też mine nie przekonało
              do zmiany decyzji. Synka rodziłam w Policach mimo że wtedy spacerkiem na Unię
              miałam 10 minut i nie żałuję, teraz też jak coś się działo też jechałam do
              Polic- znam większość lekarzy i jest tam dobra atmosfera...
              ale życie samo sprawy rozwiązuje więc zobaczę gdzie teraz- do wojskowego i do
              miejskiego mama taką samą odległość, na pomorzany jeździłam na USG genetyczne...
              trudna decyzja- mam nadzieję, że mała do 38 tygodnia wytrzyma i wtedy bez
              różnicy gdzie trafię...
              pozdrawiam
              Ania
          • annall Re: Gabi 06.02.07, 09:12
            Dzięki Gabryniu za przypomnienie- rozmawiałam ze swoją gin i ma takie samo
            zdanie, więc jeśli nie Police- bo remont:( w związku z połączeniem z Unią, to
            zostaje mi Miejski i Pomorzany....
            Dzięki wielkie i całuski dla dzieci
            Ania
        • annall Re: polinka2 06.02.07, 09:20
          tak, ale najpierw w policach będzie remont i na kilka miesięcy lekarze przeniosa
          się na unię a potem dopiero Unia do Polic:(
          • polinka2 Re: polinka2 07.02.07, 15:32
            i tu sie bede sprzeczac z toba moja droga bo info mam z pierwszej reki-juz w
            marcu unii przenosi sie do polic wiec nie wiem jakim cudem i kiedy to police
            mialyby sie przeniesc na unii??!!sa to info na tyle aktualne ze mam lekarza
            prowadzacego z unii i lezac w szpitalu same polozne o tym mowily-a nie sadze
            zeby nie wiedzialy gdzie wkrotce beda jezdzic do pracy...
            • annall Re: polinka2 07.02.07, 16:56
              hi hi a ja leżałam 2 tygodnie temu w policach i dziewczyny narzekały, ze przez
              remont będą do Szczecina musiały jeździć:) hi hi może oni sami nie wiedzą:)
              A ja wolę aby byli w Policach bez mian- zawsze to znani lekarze...
              pozdrawiam
              Ania
              • julia30bb Re: polinka2 07.02.07, 20:47
                Tydzień temu rozmawiałam z lekarzem z Unii który powiedział mi że Unia
                przeniesie się do Polic za 1,5 do 2 lat.

pozdrawiam
                Julia mama Arturka (08.10.2005.)
                • wedlowka Re: polinka2 12.02.07, 16:07
                  Podpisuje się wszystkimi palcami OMIJAJ JARCZYŃSKIEGO! Strasznie
                  niekompetentyny lekarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka