Dodaj do ulubionych

Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano

IP: *.icm.edu.pl 22.01.07, 15:26
Lipa z tym imieniem. Niech zgadnę. Masz na imię Bożena Barbara, Benedykta lub
Berta. Gruba Berta.
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano 22.01.07, 15:30
      pl.wikipedia.org/wiki/Beatrycze_(kr%C3%B3lowa_Holandii)
      jak widać nadal nadają:)
      • Gość: zona.pijaka Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano IP: *.icm.edu.pl 22.01.07, 15:59
        Mówię o Polsce, za komuny odmówiliby Twoim starym.
        • beatrix13 Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano 22.01.07, 16:09
          przyznaję się do Brunhildy:)
    • praszczur1 Żono poznałem Ją 22.01.07, 16:31
      Jest ucieleśnieniem marzeń każdego mena.Rosła, wrecz masywna kobieta o ciemnej
      grzywie ale cienkich pęcinach i drobnych stopach.Meszek na górnej wardze w
      postaci huzarskiego wąsa znamionuje niepospolity temperament a muskularne
      ramiona niepospolitą siłę fizyczną.Głs niski,zachrypniety ale melodyjny.
      Obyczajów jest swobodnych a charakteru gwałtownego.Stanowi Twoją kopię sprzed
      wielu,wielu lat.Świat jest piękiejszy gdy stąpają po nim takie nieziemskie
      Istoty.
      • beatrix13 Re: Żono poznałem Ją 22.01.07, 16:34
        :))
        doskonałe
        • praszczur1 Re: Żono poznałem Ją 22.01.07, 16:57
          beatrix13 napisała:

> :))
          > doskonałe
          >............................................................
          >Dodam szczegóły intymne.Czas spędzalismy prowadząc długi intelektaalny dyskurs
          o absurdalności przemijania czasu, którego znakami były puste flaszki po
          bełtach, które Bea z takim wdziękiem odbijała jednym uderzeniem swej delikatnej
          rączki.Bulgotała tez melodyjnie gdyz nie mieliśmy pucharów i łoilismy wzorem
          bohemy z gwinta.Piekne i niezapomniane momenty to były.
          >
        • dyrgosia Bea 22.01.07, 16:57
          Czy ktoś się Ciebie czepia ?, znaczy łamie netykietę ?, mam ciąć ?
          • praszczur1 Re: Bea 22.01.07, 17:01
            dyrgosia napisała:

> Czy ktoś się Ciebie czepia ?, znaczy łamie netykietę ?, mam ciąć ?
            > ..................................................................
            Tnij mnie, bo cierpię spowodu nieodwzajemnionego uczucia, zwłaszcza do bulgotu
            bełta przyswajanego z tak nieopisanym wdziękim Bachantki Dionizosa,że tak
            antycznie zapodam.
            • beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 17:15
              ależ po co kotku ciąć?
              nie lepiej na basen w wydzierganych sweterkach iść popływać,
              po tych jabolach ,które z żona pijaka obaliliśmy niezatapialni jesteśmy
              • praszczur1 Re: Bea 22.01.07, 17:36
                beatrix13 napisała:

> ależ po co kotku ciąć?
                > nie lepiej na basen w wydzierganych sweterkach iść popływać,
                > po tych jabolach ,które z żona pijaka obaliliśmy niezatapialni jesteśmy
                >........................................................................
                >No teraz to spracowują karnety z trzeciej dekady grudnia, więc jeżeli tylko
                dostanę kwit z kuratorium na płetwy to jestem za. Oczywiscie mam już kapielówki
                z atestem sanepidu bo dostałem pod choinkę.
                • beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 18:08
                  płetwy jak płetwy,
                  czepek silikonowy załóż,bo żebra trzeba chronić,
                  Syrenka też popływałaby w ozonowanej wodzie,zabierz Ją ze sobą
                  • exman Re: Bea 22.01.07, 18:18
                    Tia, coponiektórzy pod choinkę to ciągle jak nie czapka, to czepek, jak nie
                    czepek, to walkman, jak nie walkman, to czapka, jak nie czapka to czepek...
                    • beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 18:20
                      a przydałby się krawat,bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się
    • Gość: Sromotnik Bezwstyd Ęj,żono pijaka,żono pijaka !!! IP: 83.168.124.* 22.01.07, 18:26
      A czy za tzw."komuny" któraś z Przodownic Pracy Socjalistycznej podpisałaby się:ŻONA PIJAKA"????
      Nawet 8 marca,gdy zalany w pestkę żonkoś wręczał o trzeciej nad ranem zmiętolony strzęp gożdzika-nie przyznałabys się do jego przypadłości!
      Pochwaliłabyś się/z podbitym okiem/ zazdrosnym kolezankom:"dał mi gożdzika
      • Gość: abc Re: Ęj,żono pijaka,żono pijaka !!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.07, 23:10
        Nie żono pijaka, tylko Natasza lub Wiera!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka