Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 22.01.07, 15:26 Lipa z tym imieniem. Niech zgadnę. Masz na imię Bożena Barbara, Benedykta lub Berta. Gruba Berta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano 22.01.07, 15:30 pl.wikipedia.org/wiki/Beatrycze_(kr%C3%B3lowa_Holandii) jak widać nadal nadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano IP: *.icm.edu.pl 22.01.07, 15:59 Mówię o Polsce, za komuny odmówiliby Twoim starym. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Beatrix? Takich imion kiedyś nie dawano 22.01.07, 16:09 przyznaję się do Brunhildy:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Żono poznałem Ją 22.01.07, 16:31 Jest ucieleśnieniem marzeń każdego mena.Rosła, wrecz masywna kobieta o ciemnej grzywie ale cienkich pęcinach i drobnych stopach.Meszek na górnej wardze w postaci huzarskiego wąsa znamionuje niepospolity temperament a muskularne ramiona niepospolitą siłę fizyczną.Głs niski,zachrypniety ale melodyjny. Obyczajów jest swobodnych a charakteru gwałtownego.Stanowi Twoją kopię sprzed wielu,wielu lat.Świat jest piękiejszy gdy stąpają po nim takie nieziemskie Istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Żono poznałem Ją 22.01.07, 16:57 beatrix13 napisała: > :)) > doskonałe >............................................................ >Dodam szczegóły intymne.Czas spędzalismy prowadząc długi intelektaalny dyskurs o absurdalności przemijania czasu, którego znakami były puste flaszki po bełtach, które Bea z takim wdziękiem odbijała jednym uderzeniem swej delikatnej rączki.Bulgotała tez melodyjnie gdyz nie mieliśmy pucharów i łoilismy wzorem bohemy z gwinta.Piekne i niezapomniane momenty to były. > Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Bea 22.01.07, 16:57 Czy ktoś się Ciebie czepia ?, znaczy łamie netykietę ?, mam ciąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Bea 22.01.07, 17:01 dyrgosia napisała: > Czy ktoś się Ciebie czepia ?, znaczy łamie netykietę ?, mam ciąć ? > .................................................................. Tnij mnie, bo cierpię spowodu nieodwzajemnionego uczucia, zwłaszcza do bulgotu bełta przyswajanego z tak nieopisanym wdziękim Bachantki Dionizosa,że tak antycznie zapodam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 17:15 ależ po co kotku ciąć? nie lepiej na basen w wydzierganych sweterkach iść popływać, po tych jabolach ,które z żona pijaka obaliliśmy niezatapialni jesteśmy Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Bea 22.01.07, 17:36 beatrix13 napisała: > ależ po co kotku ciąć? > nie lepiej na basen w wydzierganych sweterkach iść popływać, > po tych jabolach ,które z żona pijaka obaliliśmy niezatapialni jesteśmy >........................................................................ >No teraz to spracowują karnety z trzeciej dekady grudnia, więc jeżeli tylko dostanę kwit z kuratorium na płetwy to jestem za. Oczywiscie mam już kapielówki z atestem sanepidu bo dostałem pod choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 18:08 płetwy jak płetwy, czepek silikonowy załóż,bo żebra trzeba chronić, Syrenka też popływałaby w ozonowanej wodzie,zabierz Ją ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Bea 22.01.07, 18:18 Tia, coponiektórzy pod choinkę to ciągle jak nie czapka, to czepek, jak nie czepek, to walkman, jak nie walkman, to czapka, jak nie czapka to czepek... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Bea 22.01.07, 18:20 a przydałby się krawat,bo klient w krawacie jest mniej awanturujący się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sromotnik Bezwstyd Ęj,żono pijaka,żono pijaka !!! IP: 83.168.124.* 22.01.07, 18:26 A czy za tzw."komuny" któraś z Przodownic Pracy Socjalistycznej podpisałaby się:ŻONA PIJAKA"???? Nawet 8 marca,gdy zalany w pestkę żonkoś wręczał o trzeciej nad ranem zmiętolony strzęp gożdzika-nie przyznałabys się do jego przypadłości! Pochwaliłabyś się/z podbitym okiem/ zazdrosnym kolezankom:"dał mi gożdzika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ęj,żono pijaka,żono pijaka !!! IP: *.dip.t-dialin.net 22.01.07, 23:10 Nie żono pijaka, tylko Natasza lub Wiera!!! Odpowiedz Link Zgłoś