Dodaj do ulubionych

telekamera dla RUBIKA

IP: *.chello.pl 22.01.07, 22:16
:)))))))))))))))
nowy plakat sobie powiesze z tej okazji :)
Obserwuj wątek
    • ja_aska Re: telekamera dla RUBIKA 22.01.07, 22:31
      zgłupłaś?
      • Gość: aaa Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.chello.pl 22.01.07, 22:32
        ALe TVN normalnie zmiażdżył telewizję publiczną.
    • 1.bazyl Re: telekamera dla RUBIKA 22.01.07, 22:33
      :)))
      Wiedzialam, wiedzialam :)...
      • piotr33k2 Re: telekamera dla RUBIKA 22.01.07, 23:54
        facet ma łeb do do..marketingu ,zrobił jeden dobry kawałek potem skopiował go w
        dziesięciu a może i dwudziestu wersjach lekko tylko zmieniając a ciemny lud to
        wszystko kupił nazywając go wrecz geniuszem ,pazerstwo, pozerstwo chałtura i
        tyle .
        • Gość: V.H. skonczcie z nagonka na RUBIKA IP: 80.53.41.* 23.01.07, 01:48
          Nie znam zadnego dobrego kawalka wspomnianego kompozytora... ide o zaklad ze
          przy wsparciu dostepnego oprogramowania do komponowania mozna stworzyc podobne
          kompozycje zadajac ogolne parametry oczekiwanej kompozycji - nie mowie ze tak
          robi Rubik - mowie ze muzyka ma solidne podstawy matematyczne, moze byc opisana
          jako regularna konstrukcja w sposob sformalizowany - wrecz mozna powiedziec ze
          mozliwa jest hodowla podobnych przebojow przy wykorzystaniu modelu sredniego
          sluchacza.
          To czy uzywa sie perkusji, 3 gitar i 2 klawiszy czy choru i orkiestry
          symfonicznej jest sprawa wtorna.
          Patrzac na cala sprawe dosc chlodno odnosze wrazenie ze jest to jeszcze jedna
          kariera zbudowana na popularnosci papieza JPII - bez dedykacji, bez wsparcia sie
          osoba JPII byc moze Rubik nie zaistnialby w swiadomosci muzycznej sluchaczy - a
          tak zdobyl grono wielbicieli dzieki istnieniu tzw marketingu wirusowego - teraz
          odcina kupony. I jednoczesnie by bylo jasne - przeciwny jestem nagonce jaka sie
          czasem na Rubika przypuszcza - Ich Troje nie jest gorszym rodzajem muzyki przez
          to ze adresowane jest do mniej wyrobionego muzycznie odbiorcy, podobnie z
          kompozycjami Rubika - mniej zaawansowany odbiorca moze miec wrazenie obcowania z
          wysublimowana sztuka i wlascwie nie ma to wiekszego znaczenia czy tak jest w
          istocie czy nie... bylo discopolo to dlaczego nie ma byc Rubik?
          • Gość: ggg Re: skonczcie z nagonka na RUBIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:15
            miniurl.pl/24156
      • Gość: AfrykaDzika Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:03
        to ja wiedziałam bazylku że sie odezwiesz :)
        uwielbiam zakładac takie wątki i czytac jak sie inni podniecaja :)))
        • Gość: Afrykadzika Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:09
          popatrz bazylku jak się VH rozpisał....
          całą rozprawkę stworzył , a tak to co by miał do powiedzenia?
          pozdrawiam serdecznie
          pisz do nas:)))
          Afryka
          • exman Re: telekamera dla RUBIKA 23.01.07, 13:14
            A mi tam się podobało wczoraj to rubikowe granie i śpiewanie...porównywanie go
            do Ich Troje, wali mi tu wiochą. Gość cierpliwie czekał na te swoje 10 minut,
            jest skromny, ma pozytywny wygląd, wolę jego niż jakś zasmrakaną Diodę czy inne
            Comy...niech ludzie mówią, ja mam swój rozum i Rubik niecjest taki
            wazeliniarski jak go inni malują. Z resztą tzw. branża jest cholernie zazdrosna
            i ona też poprzez media zionie jademna konkurencję.
            • Gość: bony francuz Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.chello.pl 23.01.07, 13:56
              Od lat siedzi w branży jako rzemieślnik, ma swoje 5 minut i zginie smiercią
              zapomnienia, jak ludzie wyciągna włożony sos.
              Tylko DoDa jest prawdziwa i piękna, bo jest dziewczyną naszego chłopaka.
              Jak ją wczoraj zobaczyłem, od razu zatęskniłem za Pogonią.
              Tylko POGOŃ, POGOŃ, POGOŃ.
              • rysiek_ochucki Re: telekamera dla RUBIKA 23.01.07, 14:20
                Wczoraj oglądając tę gale, nie mogłem się oprzeć wrażeniu że nasze społeczeństwo
                popada w beznadzieje głosując na Rubika.

--------------------------------------------------------------------------------
                "Tylko na tym znasz się biegle
                Wbijać szpilki głodne wilki
                Chcące pożreć Ochuckiego
                Weź odpie.. się od niego
                A nie będzie boju tego...
                Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
              • exman Re: telekamera dla RUBIKA 23.01.07, 14:32
                To Ty bony chwilowo malo zorientowamny jesteś, Dioda ju od dawna nie jest z
                Radkiem. A jej wczorajszy popis ruchu scenicznego (grube dupsko, zero wdzięku,
                nawet chodzić jak Madonna nie potrafi) bo o głosie to żal pisać nawet,
                przypomina mi jako żywo popisy Pogonii na stadionach.
                • Gość: bony f Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.chello.pl 23.01.07, 15:43
                  Nie wierzę ! To może negatywnie odbić się na naszej bramce
                  Dorotka idealnie się wpisuje w Wiktory i wydawnictwo Bauer
                  W Morozowskiego, WSi24, BigBradera , Drzyzgę, Durczoka i Wojewódzkiego
                  i całą tą pejsatą kulturę.
                  • rysiek_ochucki Re: telekamera dla RUBIKA 23.01.07, 16:00
                    Radzio jest z Dodą ;)

--------------------------------------------------------------------------------
                    "Tylko na tym znasz się biegle
                    Wbijać szpilki głodne wilki
                    Chcące pożreć Ochuckiego
                    Weź odpie.. się od niego
                    A nie będzie boju tego...
                    Odpie.. się od niego, nie będzie boju tego.."
                    • exman Re: telekamera dla RUBIKA 23.01.07, 18:28
                      No to mamy Ryśka rozszyfrowanego !!! Ty Radzio a nie Rysiek jesteś :)
                      • absztyfikant Re: telekamera dla RUBIKA 24.01.07, 01:30
                        Na mnie mozesz pluc ile wlezie, ale od Ryska wara!:-)
                        • exman Re: telekamera dla RUBIKA 24.01.07, 07:09
                          Spadaj schizolu !
          • Gość: V.H. Re: telekamera dla RUBIKA IP: 80.53.41.* 23.01.07, 23:51
            Napisal ze Rubik to takie inne Ich Troje - kultura masowa - to ze w smokingu i
            pod krawatem nie oznacza ze wybitna i wyjatkowa - ale tez napisal ze nei rozumie
            tego ataku na Rubika - trzeba akceptowac fakt tego ze gusta plebsu decyduja o
            wynikach sprzedazy i juz - ani to zle ani dobre - tak juz jest i inaczej nie bedzie.
    • Gość: cedr Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.07, 22:27
      nie znoszę Rubika,
      • absztyfikant Re: telekamera dla RUBIKA 24.01.07, 01:26
        To ja juz wole Dode...
        • Gość: wyborca Re: telekamera dla RUBIKA IP: *.sysnet.pl 22.02.07, 18:32
          A jakie sukcesy ma Radzio jako radny Sejmiku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka