praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 11:45 andreas.007 napisał: ......................................... >Dlaczego buczysz, co się stało ? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 16:53 Nie bucz, chlopaki nie buczom... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 17:33 swarozyc napisał: > Nie bucz, chlopaki nie buczom... > On tym buczeniem coś wyraża, jest to buczenie pełne ekspresji i wyrazu, jak się wsłuchać dokładniej.;-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 17:38 Andre tak sie wluchalem w to Twoje buczenie i troche wspolczuje Twoim sasiadom:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 17:49 swantevit napisał: > Buczy sie w Buczaczu... ........................................... Zenek Ty nie kombinuj tylko wysil intelekt to moze cos do Ciebie przemówi,chyba że juz jestes boski. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 17:59 tylko mężczyzn zainteresowało buczenie Andreasa, symptomatyczne hmm Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 18:00 beatrix13 napisała: > tylko mężczyzn zainteresowało buczenie Andreasa, > symptomatyczne hmm > A może buczy bo niezaproszony i mu smutno ? :-( > > Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 17:46 Przeciwko komu buczysz ? Wyczuwam buczenie antypaństwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 18:09 Pobuczmy z nim razem, w ramach solidarności..., buuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 18:14 Chciał coś buchnąć, wystraszył się i zaciął. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 18:18 ja się nie solidaryzuję z buczącymi i buchającymi Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 19:22 swantevit napisał: > Buczyny sie nazarl.. > ................................................ Masz jakies osobiste doświadczenia z tym zwiazane ? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 19:25 Czesciowo; kiedys sie buczyny nazarlem i leb mnie pierunsko bolal.. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 19:28 swantevit napisał: > Czesciowo; kiedys sie buczyny nazarlem i leb mnie pierunsko bolal.. >...................................................................... Ty naukowiec jesteś zawziety i humanitarny.Na sobie eksperymentujesz to chyba pokojowy Nobel Ci przysługuje Zenek.Jestem dumny z Ciebie.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 20:06 E tam, zaraz buczy. Alarm mu sie pewnie wlaczyl i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 20:21 1.bazyl napisała: > E tam, zaraz buczy. Alarm mu sie pewnie wlaczyl i tyle... ........................................................... To mu za chwilę akumulator padnie i bedzie znowu cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
1.bazyl Re: buuuuuuuuuuu...... 27.01.07, 20:32 Cos nie widze Andreasa na forum - pewnie poszedl wylaczyc... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów... 28.01.07, 00:19 prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów... zabuczałem sygnalnie albowiem byłem tak przepełniony alkoholem, ze nie dałem rady wycisnąc wiecej na klawiaturze! zreszta i bardzo dobrze... Prosze bez zbednej symboliki i niepotrzebnego dowartosciowywania zwykłego buuuuczenia alkoholowego! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 00:21 Pomysl o odwyku. >byłem tak przepełniony alkoholem, >ze nie dałem rady wycisnąc wiecej na klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 00:47 dziekuje za rade i troske o mnie... skad taka zyczliwość niepojeta! Myslisz, ze łatwiej jest "zdemaskowac" trzeźwego? Bo z alkoholikiem nie dajesz sobie rady... ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 01:48 unicestwiajac alkoholem moje szare komórki wyrównuje i daje Tobie szanse...! Demaskuj, uruchom dawno nie odkryte podkłady intelektu swego! Prosze wykaz sie jeszcze bardziej inteligentny... od zwykłej butelki Teacher'sa... Masz szanse pokazac cos wiecej ponad umiejetnosci wycinania czyichs wypowiedzi na swoim forum! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 09:11 andreas.007 napisał: > unicestwiajac alkoholem moje szare komórki > wyrównuje i daje Tobie szanse...! > > Demaskuj, uruchom dawno nie odkryte podkłady intelektu swego! > Prosze wykaz sie jeszcze bardziej inteligentny... > od zwykłej butelki Teacher'sa... > > Masz szanse pokazac cos wiecej ponad umiejetnosci > wycinania czyichs wypowiedzi na swoim forum! >........................................................... > Nie jest to mozliwe.Zawsze już zostanie nędznym donosicielem,kłamcą i oszczercą.Takim nickiem-owsikiem. > Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 09:55 Widzę, ze po Dzyndzlu, wszyscy jeżdzą, niczym walcem drogowym. A ja? cóż ja? W sporze Absztyfa z Andreasem, mam baardzo mieszane odczucie. Tak na 70%. Że to jednak było to samo IP. Kiedys był zaledwie 50%. Co nie oznacza danie rozgrzeszenia Dzyndzlowi. Tez z niego niezły świr, naciskacz kosza, Za te kosze to bym mu łapy poobcinała. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 14:15 Andreas jest dobryn manipulatorem ,podpuścił do ataku parę osób,udając wielce poszkodowanego wzbudził litość i teraz triumfuje, czy to dobra strategia? na pewno nie gra fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. IP: 217.116.110.* 28.01.07, 15:00 nawet nie chce mi sie do tego ustosunkowywać... Ja moja droga zawsze gram fair! I zapamietaj to sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 15:04 nadto nie musiałem nikogo podpuszczac, jak ktos wycina kazda wypowiedź dorosłych ludzi, którzy chca cos powiedziec, wyrazic swoje zdanie, jakie by nie było, to ja juz nic nie musze robic... zrobił to sam! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 16:40 ja jestem przeciwniczką wycinania w takich konfliktach ,bo to tylko podkręca wycinanych i wzmacnia ich niezasłużoną pozycję-opzycję ,tchnie to starym steropianem Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 17:04 jestes wymieniona jako dysponentka bistro, to smiało pokaz swoje prawdziwe odwazne oblicze... Wprowadź swoja kreacje w zycie, zweryfikuj swoje słowa! Poprzywracaj wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. IP: *.icm.edu.pl 28.01.07, 17:13 andreas.007 napisał: > Poprzywracaj wszystko! Tylko co to da? Myslisz że będę to czytała z wypiekami? Cała chryja nie zaczeła sie na Bistro, tam nastąpił tylko dalszy ciąg wyzwisk, insynuacji. Ona zaczęła sie na tym forum z tym nieszczęsnym IP. A zresztą, co mnie to obchodzi? Pozabijajcie się, bądzcie spełnieni w swoich chorych ambicyjkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. IP: *.icm.edu.pl 28.01.07, 17:21 A zresztą walę wszystko, włączam sobie film Factotum - jako żywo przypominający każdego z Was. POWAŻNIE!! Też bezrobotni menele, podawający się z pisarza - którzy w swoim życiu nie splamili się jakąkolwiek pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. 28.01.07, 20:18 Każdego z Was.Ty mnie nie obrażaj stara wywłoko ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: prosze bez żadnych podtekstów czy pretekstów. IP: 217.116.110.* 28.01.07, 20:33 ja nie jestem nikim z Was to sie nie obraziłem! Odpowiedz Link Zgłoś