crazy 14.04.03, 10:16 Trenerze - Dzięki! TYLKO POGOŃ! Crazy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin wspomnienia IP: 217.153.6.* 14.04.03, 12:33 zawodnicy Gornika mieli "dzien konia" mowi trener i choc jest to po trosze wymowka to takie dni sie rzeczywiscie zdarzaja. a mnie sie przypomina taki "dzien konia" Pogoni w meczu z GKS Katowice w 1987 r. bylo 7:2 dla portowcow, ale byl to mecz na szczycie (w tabeli Pogon byla bodajze druga a GKS trzeci) kazdy strzal, nawet z dalszej odlewglosci wpadal do bramki, zawodnicy grali na luzie, czesto strelali a pilka sama odnajdywala droge do siatki. Ech, wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Re: wspomnienia 14.04.03, 16:35 Gość portalu: marcin napisał(a): > zawodnicy Gornika mieli "dzien konia" mowi trener i choc jest to > po trosze wymowka to takie dni sie rzeczywiscie zdarzaja. > a mnie sie przypomina taki "dzien konia" Pogoni w meczu z GKS > Katowice w 1987 r. bylo 7:2 dla portowcow, ale byl to mecz na > szczycie (w tabeli Pogon byla bodajze druga a GKS trzeci) > kazdy strzal, nawet z dalszej odlewglosci wpadal do bramki, > zawodnicy grali na luzie, czesto strelali a pilka sama > odnajdywala droge do siatki. Ech, wspomnienia... No, były czasy ;-))) I jeszcze wrócą TYLKO POGOŃ! Crazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fakir Re: wspomnienia IP: *.dip.t-dialin.net 14.04.03, 18:35 Bylem i widzialem, choc za najlepszy mecz uwazam nadal 4:3 z Legia w 1987, w przeddzien mojej matury. Na tym meczu myslalem, ze nerwowo nie wytrzymam, a chcialem sie rozluznic :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: wspomnienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 23:14 ...a czy pamietacie 8:1 z Szombierkami Bytom, tez byly fajne czasy! Ps.Bylem na meczu z Wisla i szczerze mowiac nasza kochana Pogon miala bardzo duzo szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOT-20 Re: Mówi trener Pogoni, Jerzy Wyrobek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 19:54 DZIĘKUJEMY PANU ZA TRUD PRACY JAKI WKŁADA PAN W TRENOWANIE DRUZYNY,TYLKO MAM PYTANIE DO PANA DLACZEGO PAN NIE SZANUJE SWOJEGO NAZWISKA,JEST PAN DOBRYM TRENEREM WSPANIAŁYM CZŁOWIEKIEM ,PANA MIEJSCE JEST NA LAWCE TRENERSKIEJ ALE NIE W TAKIM KLUBIE JAK POGOŃ. ZYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. Odpowiedz Link Zgłoś