Dodaj do ulubionych

mafia są nowi np janek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.07, 23:45
Oczkę zniszczyło dwóch ludzi, jego byłych kolegów z grupy. Gdyby nie ich
zeznania, prokurator Barbara Zapaśnik, szukająca dowodów przeciwko gangowi,
byłaby bezradna. Ale teraz od pewnego czasu pojawiają się przyjezdni którzy
działają jak prawdziwa armia
Byłe świadkiem jak na strzelnice podjechało czarne BMW X5 na poznańskich
blachach wysiadł koleś taki młody facet przywitali go ludzie z czarnej strefy
szczecina i poszli strzelać ten facet to niejaki Janek bo tak się do niego
zwracali
Oddał parę strzałów i ja jako były wojskowy żatko widziałem takie skupienie
na tarczy!!!!!
Czy szczecin jest bezpieczny?
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: mafia są nowi np janek 06.02.07, 01:12
      czy naprawde myslisz,
      ze szef mafii musi miec takie skupienie... ;)

Strzelic komus w łeb mozna z metra...
      nawety szefowi policji!
      • Gość: kiler Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:19
        jak wojsko to i strach
      • Gość: miła Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:26
        fajny koleś !!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: adam ss Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:26
        viva mafia
    • Gość: serek Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:54
      janek jest ok
      szanuje ludzi
      a oni jego
    • Gość: orto Re: mafia są nowi np janek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 10:58
      >> żatko

wojsko do szkoły!!!
      • zona.pijaka Re: mafia są nowi np janek 06.02.07, 11:10
        Gość portalu: orto napisał(a):
        > >> żatko
        >
        > wojsko do szkoły!!!

Mi najbardzej do gustu przypadł ten jego kawałek
        "Oddał parę strzałów i jaja kobyły wojskowy żatko widziałem"
    • Gość: asia Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:01
      witam
      nieznam sie na tych układach ale ten gościu
      to kawał prawdziwego mena miły zadbany wykształcony
      jestem Kelnerką w galaxy i widziałam jego zachowanie jak jakaś starsza kobieta
      upadła ,jako jedyny jej pomógł.
      pozdrawiam
    • Gość: MIKOŁAJ REDA Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:10
      kobieto to są bandyci!!!!!
      ten koleś jeżdzi bmw za 200 tyś vw sharanem za 50 tyś co zarobił?
      pewnie praca w stoczni
      mam nadzieje że nigdy nie spotkam takich ludzi
      pozdr
    • Gość: ss Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:12
      policja wie co robi
      i niepozwoli na bezprawie w szczecinie
      • Gość: mafia Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 11:28
        Mam o wiele więcej szacunku do tego typu ludzi ,niż do bandytów
        urzedników,polityków i wszelkiej maści państwowych złodzieji i łapówkarzy ,
        których geby są pełne frazesów o służbie publicznej, a okradają nas wszystkich
        w majestacie prawa ( i nie tylko).Tchórze,lizusy,nieudacznicy,którzy sa
        prawdziwą zarazą i kosztują nas wszystkich o wiele więcej niż cała szara i
        czarna strefa,a swoje gęby wieszaja na plakatach przy każdych wyborach , nie
        mając za grosz przyzwoitości,honoru i godności.
        • Gość: kinio Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 14:34

Ten „ mafia” to ma 100% racji, bo rząd wali nas 24h
          A ten gość Np „Janek” czy inni nie zapuka do naszych drzwi
          Bo i po co!!!
          Niech się bawi w szczecinie 100% szacunek
    • Gość: magda Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 15:00
      Janek jest super
      był teraz jakoś 2 tygodnie temu w szczecinie
      • Gość: nonkomformista Re: mafia są nowi np janek IP: *.smsnet.pl 06.02.07, 15:56
        Biały PR - a fe
        • Gość: Mikołaj Re: mafia są nowi np janek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:29
          Według materiałów zgromadzonych przez prokuraturę i policję Oczko od początku
          lat 90. stał na czele gangu napadającego na tiry przemycające do Polski
          alkohol. Zajęcie było bezpieczne, bo okradani nie zgłaszali swoich strat
          organom ścigania, cierpieli w ciszy. Później grupa wzięła się też za ściąganie
          haraczy od właścicieli klubów nocnych i agencji towarzyskich.
          Do połowy lat 90. to jednak nie gang zwany grupą Oczki dominował w Szczecinie.
          Według policjantów z CBŚ pierwsze skrzypce w portowym mieście odgrywali ludzie
          gangstera o pseudonimie Kasza. Przeważnie byli sportowcy, umięśnieni,
          wyrośnięci i zdecydowani na wszystko, aby tylko dorobić się grosza. Kasza
          zorganizował nowoczesną strukturę, w gangu obowiązywał podział hierarchiczny,
          szczeble dowodzenia przypominały organizację wojskową. Ludzie Kaszy
          porozumiewali się za pomocą nowoczesnych w tamtym czasie środków łączności. W
          końcu między gangami doszło do konfliktu, bo jedni drugim za bardzo wchodzili w
          drogę. W tej rozgrywce tryumfowali ludzie Oczki. Kasza usunął się w cień. W
          tych samych materiałach jest opisany Janek,jego pasją były auta niekoniecznie
          jego. Był wtedy osobą z patrząca z boku nie chciał rozgłosu szanował innych i w
          ten sposób stał się lubiany, zapraszany na imprezy, polowania,Międzyzdroje
          itd.. Według policjantów i ich materiałów był on żołnierzem ONZ I IFOR zaliczył
          Kosowo i Liban.
          • sid15 Re: mafia są nowi np janek 07.02.07, 10:46
            Nie lepiej do polityki? Profity większe , ryzyko mniejsze i życie w glorii
            zbawiciela narodu.Po co komuś zabierac , jak frajerzy sami cie
            wybiorą ,zapłacą ,zaszczytami obsypią.....
            • andreas.007 Re: mafia są nowi np janek 09.02.07, 19:50
              sid15 napisał:

> Nie lepiej do polityki? Profity większe , ryzyko mniejsze i życie w glorii
              > zbawiciela narodu.Po co komuś zabierac , jak frajerzy sami cie
              > wybiorą ,zapłacą ,zaszczytami obsypią.....
              =================
              osobiscie do polityki sie nie garną,
              bo jednak nie wystarczy miec skupienie na tarczy...
              trzeba umic bajerowac lud prosty obietnicami!!
              A chłopaki z układu - jak powiedza tak zrobia,
              nie naciagaja... ;)))
          • Gość: czarnamamba Re: do mikołaja IP: *.chello.pl 11.02.07, 01:38
            Misiu, Ty tak za red. Pytlakowskim z "Polityki", czy też byłeś jego "źródłem"
            bełkoczącym o "Kaszy,zorganizowanej strukturze i nowoczesnych środkach
            łączności", którymi red. Pytlakowski częstował w "Alfabecie Mafii"?
            Pominę " podział hierarchiczny i szczeble dowodzenia"-to mnie przerasta -
            jednak jako świadek i uczestnik tamtych podwórkowych porachunków, pamiętam
            genezę i treść tego... konfliktu.
            "Oko" nie mógł zcierpieć konkurencji w napinaniu się na szczecińskich
            dyskotekach i zaangażował swój majestat w kłotnię o to, kto ma przewozić
            turystom torby przez granicę. Brzmi to śmiesznie, ale pieniądze z tego były
            wtedy ciekawe. Udział Bossa to: jeden własnoręcznie poszarpany ("Lenek"), kilka
            grożnych min i rozmowa telefoniczna (przez nowoczesne środki łączności) z
            wystraszonym "Kaszą", który usłyszał- z ust właściciela żółtej wyścigówki- że
            będzie miał nasra....e do mordy.
            Po ucieczce "grających pierwsze skrzypce w portowym mieście sportowców" i
            innych ssaków, oraz po honorowej rundzie na białym rumaku wkoło
            hotelu "Radisson", szefuncio odlecial do stolycy. Interesem zajęła się jedna z
            jego prawych rąk, czyli mafiozo- idiota Duda. Interes rozpadł się po miesiącu,
            ale fama została.
            Natomiast jeśli idzie o Janka; w polityce międzynarodowej poruszam się po
            omacku, jednak... gang "Kaszy" to lata 94- 95, IFOR 95- 96, KFOR (czyli misja
            pokojowa w Kosowie) wakacje 1999, a jeszcze: stał z boku, nie chciał chłop
            rozgłosu, szanowal innych, imprezy, polowania, Międzyzdroje...
    • Gość: czarnamamba Re: do marka żadkiego IP: *.chello.pl 11.02.07, 00:51
      Prok. Zapaśnik jest bezradna, jak jej pociąg relacji Stargard Szczeciński-
      Szczecin Główny, odjedzie sprzed nosa.
      Ale miło, że stworzyłeś ten wątek, bo od kiedy red. Adam Zadworny,
      konsekwentnie mnie olewa, nie mam motywacji do pisania, a talent zobowiązuje...
      Próżność mi podpowiada, iż jestem jednym z tych dwóch ludzi, którym
      przypisujesz, że zniszczyli "Jednookiego Bila".
      Niestety, ten ekskluzywny klub składa się z 22 osób (na 108 świadków
      oskarżenia); co mnie osobiście często wyprowadza z równowagi. Nawet kapując,
      ginę w tłumie!
      Jednak za zwrot " ludzie z czarnej strefy" należy Ci się konferencja prasowa w
      Klewkach....
      • ja_aska Re: do marka żadkiego 11.02.07, 14:23
        zadworny nie potrafi porozumiewać się z realną osoba. on kreuje rzeczywistość
        jak mu wygodnie.
        • Gość: KJ Jane spoko człowiek IP: *.smsnet.pl 12.02.07, 00:37
          Wpada czasem chłopka do pasztecika na wojska zawsze zamawia 3 z mięskiem i 2
          barszczyki. Zawsze pełna kultura... takich gangsta nam potrzeba !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka