Gość: 1stkasia IP: *.globalconnect.pl 07.02.07, 00:13 teren pod Sz-nem? Pogodno, Mierzyn, Dołuje, Kościno, Wielgowo, Dobra czy zupełnie z innej strony itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotcat01 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:25 zupełnie z innej strony, tj. Schwedt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1stkasia Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.globalconnect.pl 07.02.07, 00:35 Dobrze sprecyzujmy - chodzi mi o to w której części Szczecina lub gdzie pod Szczecinem ludzie budują domy lub kupują mieszkania OBECNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:36 Warszewo oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easy Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.chello.pl 07.02.07, 20:26 warszewo to było juz dawno Odpowiedz Link Zgłoś
hotcat01 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:44 Dobra, Wołczkowo, Bezrzecze, Dołuje, Mierzyn Warszewo i Osowo na topie ale kosmicznie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 00:56 Niebuszewo. Tylko Niebuszewo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 07.02.07, 07:26 WARSZEWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 62.69.212.* 07.02.07, 08:47 Warzymice Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 08:58 z wrodzona sobie skromnościa pragne zauważyc ze Mierzyn, Warzemice nie sa dzielnicami Szczecina Pogodno zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
oktomvre Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 09:37 Warzymice... niech błogosławiony będzie dzień, kiedy się przeprowadziłam do cholernie niemodnej dzielnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:04 Na warszewie kupują buraki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 07.02.07, 13:30 Wiec jestem takim burakiem.Biedny polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:16 Nie wiedziałam, że dzielimy się na biednych polaczków i buraki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 08.02.07, 11:57 w zaleznosci od podejscia jednych i drugich...Jezeli nie zauwazylas do tej pory podzialow,znaczy ,ze teleportowalas sie z innej planety.Nie chodzi o o przynaleznosc do danej dzielnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.07, 12:41 warszewo chociaz nie wiem dlaczego???;) wszystkie domki identyczne, zamkniete, odizolowane osiedla dla nowobogackich. jakby mnie bylo stac to wolalabym kupic działke np na goclawiu albo na stolczynie.nawet "patole" by minie nie zniechecily;) Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 13:30 Kijewo :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 14:12 Cmentarz Centralny, amen Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 14:35 A ja ciągle sie nie mogę zdecydowac,Stołczyn , czy Skolwin ; i to nęci , i to kusi.... Odpowiedz Link Zgłoś
felerynka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 20:53 z00ropa napisała: Kijewo :D ----------------- :-) yes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 102 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:54 Nie polecam miejscowości położonych w gminie Dobra Szczecińska. Zaczyna brakować wody a brak swiatła w weekendy to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:42 Bylas kedys na Warszewie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kresen Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 15:15 PRAWOBRZEZE !!! Dabie ,Majowe ,Słoneczne ,Kijewo ,Bukowe ,Płonia ,Smerdnica ,Wielgowo,Zdunowo,Sławociesze,Załom, Zdroje,Podjuchy ,Zydowcze ,Klucze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.chello.pl 07.02.07, 16:09 został jeszcze Stolec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gas Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.chello.pl 07.02.07, 17:51 Parkowa rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz 07.02.07, 18:48 Stolec juz byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.07, 20:22 Dziesiec razy powtorzone klamstwo - staje sie prawda..... Tak jest z Pogodnem - w moim przypadku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borewicz72 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 81.190.125.* 07.02.07, 21:00 Tylko Warszewo! 90 n.p.m zero smogu!! i blisko do centrum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:10 nie rozwalaj mnie... a tak trochę z fizyki: jak myslisz w którą strone idą wszystkie zanieczyszczenia w górę czy w dół? a poza tym poza to ta bliskość to wydumany argument. Przełóż tę bliskość na szybkość dojazdu do centrum (zwłaszcza w godz.7-9 i 15-17). No chyba, że chodzisz piechotą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.07, 21:14 /...A Ty jak chodzisz?/...taka mala uszczypliwosc.Dla sportu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:46 Zapraszam na wycieczke na Warszewo najlepiej zima przy bezwietrznej pogodzie. Jak ci sie spieszy to kup sobie motor, do centrum 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 23:49 a przy dobrej widoczności piękna panorama Szczecina z Warszewa do podziwiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.109.* 08.02.07, 23:48 Mieszkam na Warszewie i o bezwietrzną pogodę to tu raczej trudno. I zimą i latem wieje bardziej niż gdzie indziej, ale mieszkamy wyżej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 08.02.07, 06:58 Zycie w miescie niesie za soba pewne konsekwencje(czyt.traffic..)Proponuje przyjedz na Warszewo i popatrz sobie na miasto w dole. Kiedys mieszkalem w Srodmiesciu,niby wszedzie blisko,ale juz nigdy bym tam nnie wrocil !!!! Warszewo,Osow,Bukowo(rozpatrujac lewobrzeze...) nr.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:14 Koszalin!!! ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
chaberek12 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 08.02.07, 12:27 Warzymice! Mieszkam na Tęczowym i nareszcie odpoczywam! A co do tego czy to dzielnica Szczecina czy nie - to prawie jest. Wszyscy moi sąsiedzi pracują w Szczecinie, leczą się w Szczecinie, imprezują w Szczecinie. Tylko sprawy urzędowe załatwiają nie w Szczecinie - i dzięki Bogu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.111.* 08.02.07, 13:45 Mieszkam na Warszewie od ponad dwoch lat. Na osiedlu zamknietym. Mieszkaja tu ludzie bardzo bogaci i zdecydowanie mniej zamozni. To droga dzielnica ale w cenie: piekna okolica, czyste powietrze (jestesmy na gorce). Dzielnica szybko sie rozwija, jest "nowoczesna", a nie "nowobogacka". Ale najwazniejsze, mieszkasz prawie pod lasem, a jedziesz do Centrum kilka minut. A tych, ktorzy czepiaja sie osiedli zamknietych chcialoby sie zapytac, a co chcieliby robic na naszym osiedlu? Zagladac co pieczemy na grillu? JAkie firanki mamy w oknach? Tu mieszkaja normalni ludzie, ktorzy po prostu chca miec spokoj. Nikt nie siedzi na lawce pod moimi oknami i nie pije piwa itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:37 hmmm... jeżeli uważasz, że zamknięte getto tworzą "normalni" ludzie to winszuję dobrego samopoczucia. Mój znajomy, którego stać na wiele więcej niz kilkustatystycznych mieszkańców Warszewa razem wziętych, skwitowałby to w ten sposób "od tej demokracji i dobrobytu ludziom sie w d.... poprzewracało" (i niewykluczone, że ma również siebie na myśli) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:09 Chcesz sie pochwalic znajomosciami ? Ja to widze troche inaczej, po prostu ci ktorych stac na wiecej maja mozliwosc wyboru.Ci ktorzy nie maja mieszkaja w oficynie na Slaskiej lub na slonecznym 64 mieszkania na jednej klatce. Ja wybralem Warszewo ponad 20 lat temu, a wynioslem sie z Pogodna.Teraz jakby juz nie to samo ale na stare lata dalej poza miasto w poszukiwaniu ciszy i spokoju wynosic sie nie zamierzam. No chyba ze do Hiszpani lub Portugalii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.96.* 08.02.07, 22:33 Tylko Pogodno Cała reszta to wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: Warszewo niezmiennie IP: *.chello.pl 09.02.07, 18:37 Ja miałem wrażenie że im dalej w kierunku zakładów chemicznych Police to tym gorzej, kiedys nawet mówiono ,że osiedle książąt w kierunku na północ to zagrożenie dla zdrowia. No chyba ,że już police nie truja nocami i oddychacie pełna piersią jak w Warszewie Zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Warszewo niezmiennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:47 A zastanowiles sie przypadkiem jaki jest przewazajacy kierunek wiatru w naszym regionie ? Jak niewiesz to poszukaj chocby w necie i popatrz na mape. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Warszewo niezmiennie 09.02.07, 18:49 im wyżej monty tym lepsze powietrze, ale skoro wolisz smog centrum ,twoja broszka, najprzyjemniej na Osowie i Warszewie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1stkasia Jaka cena za m2 ? IP: *.globalconnect.pl 10.02.07, 18:02 Dzięki wszystkim za odzew a czy wiecie w jakim przedziale kształtują się OBECNIE ceny mieszkań na Warszewie i Mierzynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka cena za m2 ? IP: 217.144.243.* 11.02.07, 08:58 Warszewo jakies 250PLN/m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1stkasia Re: Jaka cena za m2 ? IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 21:38 250zł to za metr ziemi? tak? A za ile metr mieszkani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:14 JAK NAJLEPSZE O TYLKO GŁĘBOKIE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.07, 19:23 A ja sobie upatrzyłem działeczkę w Niedźwiedziu. Latem zaczynam wielka przygodę:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.07, 21:33 Ale to juz nie Szczecin - chociaz swietnie tam /za Zdunowem/... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yui Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.centertel.pl 16.02.07, 07:52 Nie wiem doprawdy co ludzie widza, fascynujac sie Warzymicami i Przeclawiem. Wielkie pole z jedna Biedronka......Ani lasu, ani alejek spacerowych nie mowiac juz o luksusach typu polana lesna, jeziorko. Niewatpliwie polecam najladnieszy obszar Szczecina Osowo, Bezrzecze i rejony. Warszewo tez jest dla mnie fenomenen cenowym ..... Z innego brzegu, okolice Puszczy Bukowej,czyli os. Bukowe i okolice szpitala w Zdrojach, ladna dzielnica, spokoj i cisza. Odpowiedz Link Zgłoś