Dodaj do ulubionych

Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź...

IP: *.globalconnect.pl 07.02.07, 00:13
teren pod Sz-nem? Pogodno, Mierzyn, Dołuje, Kościno, Wielgowo, Dobra czy
zupełnie z innej strony itp.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hotcat01 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:25
      zupełnie z innej strony, tj. Schwedt ;)
    • Gość: 1stkasia Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.globalconnect.pl 07.02.07, 00:35
      Dobrze sprecyzujmy - chodzi mi o to w której części Szczecina lub gdzie pod
      Szczecinem ludzie budują domy lub kupują mieszkania OBECNIE :)
      • beatrix13 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:36
        Warszewo oczywiście
        • Gość: easy Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.chello.pl 07.02.07, 20:26
          warszewo to było juz dawno
      • hotcat01 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 00:44
        Dobra, Wołczkowo, Bezrzecze, Dołuje, Mierzyn
        Warszewo i Osowo na topie ale kosmicznie drogo.
    • Gość: . Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 00:56
      Niebuszewo.
      Tylko Niebuszewo!
    • Gość: gosc Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 07.02.07, 07:26
      WARSZEWO !!!
    • Gość: zupka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 62.69.212.* 07.02.07, 08:47
      Warzymice
    • kakq Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 08:58
      z wrodzona sobie skromnościa pragne zauważyc ze Mierzyn, Warzemice nie sa
      dzielnicami Szczecina
      Pogodno zdecydowanie
      • oktomvre Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 09:37
        Warzymice... niech błogosławiony będzie dzień, kiedy się przeprowadziłam do
        cholernie niemodnej dzielnicy :)
        • Gość: *** Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 10:04
          Na warszewie kupują buraki...
          • Gość: gosc Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 07.02.07, 13:30
            Wiec jestem takim burakiem.Biedny polaczku
            • Gość: Mika Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 09:16
              Nie wiedziałam, że dzielimy się na biednych polaczków i buraki.
              • Gość: yoyo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 08.02.07, 11:57
                w zaleznosci od podejscia jednych i drugich...Jezeli nie zauwazylas do tej pory
                podzialow,znaczy ,ze teleportowalas sie z innej planety.Nie chodzi o o
                przynaleznosc do danej dzielnicy
    • Gość: złośnica Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.07, 12:41
      warszewo chociaz nie wiem dlaczego???;)
      wszystkie domki identyczne, zamkniete, odizolowane osiedla dla nowobogackich.
      jakby mnie bylo stac to wolalabym kupic działke np na goclawiu albo na
      stolczynie.nawet "patole" by minie nie zniechecily;)
      • z00ropa Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 13:30
        Kijewo :D
        • Gość: zona.pijaka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 14:12
          Cmentarz Centralny, amen
          • sid15 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 14:35
            A ja ciągle sie nie mogę zdecydowac,Stołczyn , czy Skolwin ; i to nęci , i to
            kusi....
        • felerynka Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 20:53
          z00ropa napisała:
          Kijewo :D
          -----------------
          :-) yes
      • Gość: 102 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:54
        Nie polecam miejscowości położonych w gminie Dobra Szczecińska. Zaczyna
        brakować wody a brak swiatła w weekendy to normalka.
      • Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:42
        Bylas kedys na Warszewie ?
    • kresen Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 15:15
      PRAWOBRZEZE !!! Dabie ,Majowe ,Słoneczne ,Kijewo ,Bukowe ,Płonia ,Smerdnica
      ,Wielgowo,Zdunowo,Sławociesze,Załom, Zdroje,Podjuchy ,Zydowcze ,Klucze
      • Gość: H56 Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.chello.pl 07.02.07, 16:09
        został jeszcze Stolec
        • Gość: gas Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.chello.pl 07.02.07, 17:51
          Parkowa rządzi!
        • baba_w_oknie Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz 07.02.07, 18:48
          Stolec juz byl.
          • Gość: labatt Re: Klucze ? byłem pewien , że Klucz IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.07, 20:22
            Dziesiec razy powtorzone klamstwo - staje sie prawda.....
            Tak jest z Pogodnem - w moim przypadku....
    • Gość: borewicz72 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 81.190.125.* 07.02.07, 21:00
      Tylko Warszewo! 90 n.p.m zero smogu!! i blisko do centrum!
      • Gość: zonk Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:10
        nie rozwalaj mnie... a tak trochę z fizyki: jak myslisz w którą strone idą
        wszystkie zanieczyszczenia w górę czy w dół? a poza tym poza to ta bliskość to
        wydumany argument. Przełóż tę bliskość na szybkość dojazdu do centrum (zwłaszcza
        w godz.7-9 i 15-17). No chyba, że chodzisz piechotą...
        • Gość: labatt Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.02.07, 21:14
          /...A Ty jak chodzisz?/...taka mala uszczypliwosc.Dla sportu....
        • Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 23:46
          Zapraszam na wycieczke na Warszewo najlepiej zima przy bezwietrznej pogodzie.
          Jak ci sie spieszy to kup sobie motor, do centrum 5 min.
          • beatrix13 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 07.02.07, 23:49
            a przy dobrej widoczności piękna panorama Szczecina z Warszewa do podziwiania
          • Gość: Karo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.109.* 08.02.07, 23:48
            Mieszkam na Warszewie i o bezwietrzną pogodę to tu raczej trudno. I zimą i latem
            wieje bardziej niż gdzie indziej, ale mieszkamy wyżej ;-)
        • Gość: yoyo Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 217.144.243.* 08.02.07, 06:58
          Zycie w miescie niesie za soba pewne konsekwencje(czyt.traffic..)Proponuje
          przyjedz na Warszewo i popatrz sobie na miasto w dole.
          Kiedys mieszkalem w Srodmiesciu,niby wszedzie blisko,ale juz nigdy bym tam nnie
          wrocil !!!!
          Warszewo,Osow,Bukowo(rozpatrujac lewobrzeze...) nr.1
      • Gość: ... Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:14
        Koszalin!!! ups....
    • chaberek12 Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. 08.02.07, 12:27
      Warzymice!

Mieszkam na Tęczowym i nareszcie odpoczywam!

A co do tego czy to dzielnica Szczecina czy nie - to prawie jest. Wszyscy moi
      sąsiedzi pracują w Szczecinie, leczą się w Szczecinie, imprezują w Szczecinie.
      Tylko sprawy urzędowe załatwiają nie w Szczecinie - i dzięki Bogu!!!!
    • Gość: aaa Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.111.* 08.02.07, 13:45
      Mieszkam na Warszewie od ponad dwoch lat. Na osiedlu zamknietym. Mieszkaja tu
      ludzie bardzo bogaci i zdecydowanie mniej zamozni. To droga dzielnica ale w
      cenie: piekna okolica, czyste powietrze (jestesmy na gorce). Dzielnica szybko
      sie rozwija, jest "nowoczesna", a nie "nowobogacka". Ale najwazniejsze,
      mieszkasz prawie pod lasem, a jedziesz do Centrum kilka minut. A tych, ktorzy
      czepiaja sie osiedli zamknietych chcialoby sie zapytac, a co chcieliby robic na
      naszym osiedlu? Zagladac co pieczemy na grillu? JAkie firanki mamy w oknach? Tu
      mieszkaja normalni ludzie, ktorzy po prostu chca miec spokoj. Nikt nie siedzi
      na lawce pod moimi oknami i nie pije piwa itp.
      • Gość: normalny Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:37
        hmmm... jeżeli uważasz, że zamknięte getto tworzą "normalni" ludzie to winszuję
        dobrego samopoczucia.
        Mój znajomy, którego stać na wiele więcej niz kilkustatystycznych mieszkańców
        Warszewa razem wziętych, skwitowałby to w ten sposób "od tej demokracji i
        dobrobytu ludziom sie w d.... poprzewracało" (i niewykluczone, że ma również
        siebie na myśli)
        • Gość: mariner Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:09
          Chcesz sie pochwalic znajomosciami ?
          Ja to widze troche inaczej, po prostu ci ktorych stac na wiecej maja mozliwosc
          wyboru.Ci ktorzy nie maja mieszkaja w oficynie na Slaskiej lub na slonecznym
          64 mieszkania na jednej klatce. Ja wybralem Warszewo ponad 20 lat temu, a
          wynioslem sie z Pogodna.Teraz jakby juz nie to samo ale na stare lata dalej
          poza miasto w poszukiwaniu ciszy i spokoju wynosic sie nie zamierzam.
          No chyba ze do Hiszpani lub Portugalii.
    • Gość: ... Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: 83.168.96.* 08.02.07, 22:33
      Tylko Pogodno
      Cała reszta to wiocha
    • Gość: marek Warszewo niezmiennie IP: *.px.pl 09.02.07, 16:38
      • exman Re: Warszewo niezmiennie 09.02.07, 18:23
        Łękno ruuulez !!!
        • Gość: monty Re: Warszewo niezmiennie IP: *.chello.pl 09.02.07, 18:37
          Ja miałem wrażenie że im dalej w kierunku zakładów chemicznych Police to tym
          gorzej, kiedys nawet mówiono ,że osiedle książąt w kierunku na północ to
          zagrożenie dla zdrowia.
          No chyba ,że już police nie truja nocami i oddychacie pełna piersią jak w
          Warszewie Zdrój.
          • Gość: mariner Re: Warszewo niezmiennie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:47
            A zastanowiles sie przypadkiem jaki jest przewazajacy kierunek wiatru w naszym
            regionie ? Jak niewiesz to poszukaj chocby w necie i popatrz na mape.
            • beatrix13 Re: Warszewo niezmiennie 09.02.07, 18:49
              im wyżej monty tym lepsze powietrze,
              ale skoro wolisz smog centrum ,twoja broszka,

najprzyjemniej na Osowie i Warszewie
    • Gość: 1stkasia Jaka cena za m2 ? IP: *.globalconnect.pl 10.02.07, 18:02
      Dzięki wszystkim za odzew a czy wiecie w jakim przedziale kształtują się OBECNIE
      ceny mieszkań na Warszewie i Mierzynie ?
      • Gość: gosc Re: Jaka cena za m2 ? IP: 217.144.243.* 11.02.07, 08:58
        Warszewo jakies 250PLN/m2
      • Gość: 1stkasia Re: Jaka cena za m2 ? IP: *.globalconnect.pl 15.02.07, 21:38
        250zł to za metr ziemi? tak? A za ile metr mieszkani?
    • Gość: M Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 09:14
      JAK NAJLEPSZE O TYLKO GŁĘBOKIE !!!!
      • Gość: andy Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.07, 19:23
        A ja sobie upatrzyłem działeczkę w Niedźwiedziu. Latem zaczynam wielka
        przygodę:)
        pozdrawiam
        • Gość: labatt Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.07, 21:33
          Ale to juz nie Szczecin - chociaz swietnie tam /za Zdunowem/...
    • kiciara11 "snajper" wypromowal Podjuchy lub Zdroje 15.02.07, 21:51
    • Gość: yui Re: Jaka obecnie modna jest dzielnica Sz-na bądź. IP: *.centertel.pl 16.02.07, 07:52
      Nie wiem doprawdy co ludzie widza, fascynujac sie Warzymicami i Przeclawiem.
      Wielkie pole z jedna Biedronka......Ani lasu, ani alejek spacerowych nie mowiac
      juz o luksusach typu polana lesna, jeziorko. Niewatpliwie polecam najladnieszy
      obszar Szczecina Osowo, Bezrzecze i rejony.
      Warszewo tez jest dla mnie fenomenen cenowym .....
      Z innego brzegu, okolice Puszczy Bukowej,czyli os. Bukowe i okolice szpitala w
      Zdrojach, ladna dzielnica, spokoj i cisza.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka