Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 10:02 Tego się nie spodziewałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zona.pijaka Re: Dorn go out IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 10:32 Dorn outside, sid inside - welcome back. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 10:39 Witam,żono.Czytam was non stop,ino komentowac mnie sie nie chciało .... czasami ręce opadały, i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Dorn go out IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 11:06 Od czasu jak zaraziłam KurdeFelka HIVem - On również opuścił to forum. Nie pogadasz se z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 11:12 Wyleczy się,złego diabli nie biorą . A ty żono tez z Mambo chciałas popróbowac,nie wiedziałas ze to niezdrowo,taka doswiadczona niewiasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Dorn go out IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 11:27 Pisz ciszej:-), tu niektórzy gotowi przysięgnąć, że ten Mambo to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Dorn go out 07.02.07, 11:55 nie do konca - został wicepremierem, czyli teraz jak wiekszosc w tym rzadzie nie bedzie konkretnie za cos odpowiadał tylko bedzie sobie wicepremierem z niezła kasą Odpowiedz Link Zgłoś
persona10 Re: Dorn go out 07.02.07, 11:59 Współpracownicy Kaczyńskich powoli uciekają z tonącego okrętu Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 12:03 Okręt płynie,ma sie dobrze,tylko czasamo kogoś za burtę wy.......ą.Jak to na morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynarz Re: Dorn go out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:08 sid15 napisał: > Okręt płynie,ma sie dobrze,tylko czasamo kogoś za burtę wy.......ą.Jak to na > morzu. Titanic :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 12:27 Spoko,giełda w górę,złotówka mocna,nastroje konsumentów wysmienite,bezrobocie spadło ....idealnie nie jest,ale duzo lepiej jak za kwacha i to są fakty.A że są rotacje wśród polityków , to i dobrze ,chcesz żeby dożywotnio sprawowali swoje funkcje jak w ZSRR? Niech się boją , ja ich nie żałuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Dorn go out IP: 80.48.49.* 07.02.07, 12:34 Tyle tylko, że przychodzi coraz gorszy chłam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dorn go out 07.02.07, 12:40 ale tuzy intelektu :Fotyga,Lepper,Giertych zostaną do końca; mierni,ale wierni i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 12:46 Fotyga jest do du...y - fakt.A za Leppera i Giertycha PO podziękujmy.Z kims ten rząd trzeba tworzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: Dorn go out 07.02.07, 13:09 W polityce niestety tak.Zawsze tak było,tylko hipokryta powie że jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: Dorn go out IP: *.chello.pl 07.02.07, 13:12 Kaczyński jest tylko taktykiem, a nie strategiem, jeszcze trochę zostało im, mi szkoda Radka Sikorskiego, w sumie za co go zwalili, a Dorn to zasłona dymna. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Dorn go out 07.02.07, 13:14 pewnie , ate gadki szmatki,że dla przestępców nie ma miejsca w polityce ,apotem przymierzanie się z nimi ,tylko po to ,żeby przy korytku zostać , szkoda ,że tego po imieniu niehipokryci nie nazwali; w tym (nie)rządzie 2 jedynie kompetentnych w swoich resortach było:Sikorski i ziobro , kwestia dni ,kiedy ten drugi wyleci Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 spoko 07.02.07, 12:42 Niedawno wszyscy żygali na Dorna.Teraz odchodzi- naród w nieutulonym żalu (szczególnie opozycja).Ludzie , przestańcie stękac .....Ja jestem za tym zeby dali szansę nowym ludziom .Niech pokażą co potrafią.A odnośnie chłamu,gorszego od tego który Leszek M. nam zafundował juz nie ma.Jedynym ministrem którego bym Kaczorom nie darował , jest Ziobro.Resztę moga wymieniac na lepszych.Do bólu,byle z korzyścią dla nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: spoko IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 14:19 sid15 napisał: > Niedawno wszyscy żygali na Dorna.Teraz odchodzi- naród w nieutulonym żalu Będzie miał więce czasu na swoją kochanke, przestanie się wreszcie jąkać ze strachu. Odpowiedz Link Zgłoś
sid15 Re: spoko 07.02.07, 14:34 Widocznie Ludwik okazał się za mało żelazny,a moze tylko swoje laski wabił mitem twardziela nie do zdarcia , natomiast życie brutalnie zweryfikowało jego mozliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: spoko IP: *.chello.pl 07.02.07, 19:19 Ludwik ożenił się już z tą charakteryzatorką. Dla mnie to pasmo dziwnych zdarzeń przed lustracją. Bo tak w zasadzie to jeszcze nic się ważnego poza zapowiedziami nie zdarzyło. Adama Gwiazdę tylko częściej pokazują w TV niż Bolka. Odpowiedz Link Zgłoś
omnibus81 Re: Nie plakalem po Dornie /nt 08.02.07, 13:16 hmmm :))) --- hmm - copyright by absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szeryf Re: Dorn go out IP: 212.244.66.* 08.02.07, 08:31 Naucz się żono pijaka dobrze angielskiego !!!! Nie piszę się " DORN go out" -poprawnie jest "DORN GOES OUT" Doing mistakes in English - is not a good habit Odpowiedz Link Zgłoś